Влез

View Full Version : Така ли е

fast4e
02-05-2015, 08:58
Всички тийнейджъри експериментират със сексуалността си и я изследват – това е важна и нормална част от психо-сексуалното развитие. Много от тях биха се изплашили само от мисълта, че имат сексуални фантазии със собствения си пол. Но човек не бива да си слага какъвто и да е етикет, преди да разбере със сигурност каква е неговата сексуална идентичност. Сексуалната ориентация не се определя само от сексуалния импулс и поведение.

Във фазата на развитието въпреки силния сексуален нагон и близост до еднополовите връстници само в около 15% се стига до физически хомосексуални контакти. Опасността за развитие на хомосексуалност съществува само при наличен дефицит в психиката и нагоните. Причина за хомосексуалност може да бъде и обстановката в семейството: властна майка или потиснат, безволев баща. Така за момчето липсва положителният мъжки образ. Лечението на подрастващи с хомосексуални наклонности се състои в това да бъдат освободени от своята пасивност. Те трябва да се научат да организират своя живот активно, да станат мъже в живота. Или казано на жаргон - "да станат мъжки момчета".

ТА ВЪПРОСА МИ Е: ТОВА КОЕТО ПРОЧЕТОХ РАЗБРАХ ЧЕ В ПУБЕРТЕТА МОЖЕ ДА ИМАМ ХОМУСЕКСУАЛНИ НАКЛОННОСТИ НО С ВРЕМЕТО ТЕ ИЗЧЕЗВАТ.

heartshapedbox
02-05-2015, 09:05
Възможно е и да останат, а може да се окаже, че е било просто любопитство и да изчезне от само себе си с времето.

fast4e
02-05-2015, 09:22
А има ли възможност да изчезне ако момчето започне да се държи като мъж,да си хване гадже и да започне усилено да тренира ?

heartshapedbox
02-05-2015, 09:24
Според мен хомосексуалните влечения са вродени, а и има много гейове, които се държат мъжки, тренират и тн, не всички са с розови блузки и меки китчици.
Не мисля, че това би повлияло, а и защо ще го хващаш това гадже, ако нямаш влечения към нея?

iwwocXr
02-05-2015, 09:28
обстановката в семейството: властна майка или потиснат, безволев баща. Така за момчето липсва положителният мъжки образ. Те трябва да се научат да организират своя живот активно, да станат мъже в живота. Или казано на жаргон - "да станат мъжки момчета".

.

fast4e
02-05-2015, 09:28
Ами аз го имам проблема....става ми на всичко (момичета момчета ) но нямам вътрешно влечение към момчета просто не си се представям гей....но ми става от тях,а сънувам момичета как ги целувам.....какъв съм ?

iwwocXr
02-05-2015, 09:33
Ами аз го имам проблема....става ми на всичко (момичета момчета ) но нямам вътрешно влечение към момчета просто не си се представям гей....но ми става от тях,а сънувам момичета как ги целувам.....какъв съм ?

Как по-точно ти става от тях? На колко години си? Бил ли си с момиче?

fast4e
02-05-2015, 09:34
Всички ми казват че може да ми става (да се възбуждам) защото съм в пубертета и ако имам тези съмнения просто да го направя с жена и всичко ще премине : ?

fast4e
02-05-2015, 09:34
На 14 съм и да имал съм гаджета 8 :)

iwwocXr
02-05-2015, 09:35
На 14 съм и да имал съм гаджета 8 :)

Можеш и 20 да си имал, секс правил ли си с тях?

marilyn
02-05-2015, 09:36

Според мен, просто си объркан. Започни да общуваш повече с момичета, прави секс с момиче и виж дали ти харесва.

fast4e
Ми нищо не ме влече в един мъж просто от мисълта ми става.... а с жена знам защо ми става и знам какво искам да правя с нея. Знам че ако съм гей трябва да искам да съм близо до мъже да имам разговор с тях да гледам да ги прегръщам, а аз тия работи ги правя с МОМИЧЕТАТА но..........ми става от всичко

fast4e
Можеш и 20 да си имал, секс правил ли си с тях?

НЕ :( не искаха

fast4e
02-05-2015, 09:37
Според мен, просто си объркан. Започни да общуваш повече с момичета, прави секс с момиче и виж дали ти харесва.

Та аз само от мисълта как ще го направя с дадено момиче си умирам от кеф...........искам много да го направя с момиче но като си помисля че ми става на всичко се отчайвам и................ ми става кофти

iwwocXr
02-05-2015, 09:38
Ми нищо не ме влече в един мъж просто от мисълта ми става.... а с жена знам защо ми става и знам какво искам да правя с нея. Знам че ако съм гей трябва да искам да съм близо до мъже да имам разговор с тях да гледам да ги прегръщам, а аз тия работи ги правя с МОМИЧЕТАТА но..........ми става от всичко

Слушай ме сега, не знам какво ти има, но НЕ СИ ГЕЙ. Вероятно от възрастта и хормоните е. Отиди на психолог най-добре той ще ти каже какво може би ти има. НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не влизай във форуми пълни с хомосексуалисти, които ще ти пълнят главата с извращения.

fast4e
02-05-2015, 09:40
Мерси,ще започна да излизам с момичета ще общувам.....няма по цял ден да се затварям в фитнес-а :)
Мерси,да не искам въобще да стъпвам при такива хора затова пиша тук :)

iwwocXr
02-05-2015, 09:41
Успех и не ги щади девойките.

fast4e
02-05-2015, 09:44
Аз никога не съм ги щадил,ама сега като трябва да ми гледат дали има херния.........се притеснявам и не искам да ходя защото доктори ще ме гледат (там) искам да ЖЕНА при нея съм свободен и съм отпуснат

heartshapedbox
02-05-2015, 09:45
Щом си на 14 според мен просто те е треснал хормона и затова ти става от всичко, нормално е.

VinDiesel
02-05-2015, 10:03
Объркан си, не си гей, хвани си приятелка.
Според мен това ти липсва, момичето до теб ще ти даде отговорите, които търсиш.