PDA

View Full Version : В дискотека.

nsaniya
02-07-2015, 12:09
Момичета, кажете как трябва да ви заговорят в дискотека без да бъде натрапчиво или нахално.

Dagichka
02-07-2015, 12:43
готин аватар

fls63
02-07-2015, 13:11
Здхрасти кукло, сакаш ли да та черпя едно питие халкохол? :D :D

xXxPETYAxXx
02-07-2015, 13:41
^Първо я наливаш с алкохол, после я заговаряш не е ли? :D

Иначе по тая тема хич ме няма, защото мразя дискотеките, ама ми е интересно защо целиш да не звучиш натрапчиво?
Ако искаш от едно момиче просто секс какво ти пука дали ще ѝ звучиш като нахалник или не? Ако искаш само секс и гледаш да се държиш все едно не искаш само това не мислиш ли, че залъгваш момичето така или не ти пука просто? Или не искаш само секс, искаш и връзка? Ама защо пък ще я търсиш в дискотека ми е чудно...

Лично аз, когато отида на дискотека(което е 1-2 пъти в годината) мноооого мразя някой да ми обяснява каквото и да било и да водим иначе нормален разговор, но да ме прегръща с едната си ръка и да ме дърпа към него, че да може да ми говори до ухото и да го чувам. Супер нагло ми се вижда, къв е тоя навлек, че и ме докосва...

KristaY
02-07-2015, 14:07
На мен лично всичко ще ми звучи нахално, понеже аз отивам, за да се понапия, да потанцувам и да си ходя. Само че, има и момичета, които чакат и такива като теб. Така че, просто трябва да нацелиш такава.

marilyn
02-07-2015, 14:42
Аз пък се дразня да ме заговарят в дискотеката. Щото не ходя на лов там, а за да се забавлявам.

pinkblood
02-07-2015, 23:57
Най-важното не си слагай ръцете на кръста ѝ , нито по-надолу , адски мразя ,когато някое момченце на две чашки ме хване така , докато ми крещи на ухото и ми лъха на алкохол , ужасно нахалноооо ! Първо не заговаряй момиче веднага щом я видиш . Виж дали тя ще те погледне втори път , загледай се в нея , усмихни ѝ се . И ако видиш ,че продължава да те зяпа чак тогава я заговори или по-скоро отиди да танцуваш с нея . Запознаваш се с нея и после я питаш дали иска да пиете нещо :D примерно ..

Amélie
02-08-2015, 22:29
иди и хвани мацката да танцувате. директно като я хванеш няма право на отказ:) после, ако всичко е ок, разговора тръгва естествено

VinDiesel
02-09-2015, 05:55
Трябва преди всичко, да имаш нюх, чар и имунизиран от срам.
Ако имаш нужния нюх, ще усетиш, на коя й играят очичките и си търси….
Имаш по-голям шанс с по-малките, успех.

fitnesspro.bg
02-09-2015, 10:02
Най-важното е да бъдеш себе си ;)

www.fitnesspro.bg

lovemedo
02-09-2015, 10:25
Наистина си зависи от нагласата на момичето в такава ситуация. Ако е навита за забивка и те хареса външно, то няма да е толкова трудно. Така че просто трябва да пробваш.