View Full Version : Перфектният мъж
alabalababavuna
02-08-2015, 15:47
Тъи като сме в месеца на любовта не се сещам за по подходяща тема. Така че давайте на воля опишете ни вашият идеал за мъж. Не се ограничавайте само във външен вид, можете да включвате и черти в характера и каквото си пожелаете.
Не се стремете да опитвате да правите описанието достежимо за нас като си сваляте критериите, опишете ни мъжът такъв какъвто вие самите го искате. Пожелавам ви и да го срещнете някои ден, ако разбира се вече не сте го срещнали.Много ми е интерестно какво ще се получи понеже всички вие сте различни и все пак какви черти ще се препокриват в описанията ви :) Това е от мен за сега, успех !
predi godini kato cukah dota v hoffa edin imashe sushtiq nick kato tvoq ;D
anonymous908491
02-08-2015, 16:00
За втори път някой пуска тема за мен.
Благодаря.
galen_plamen
02-08-2015, 16:19
по принцип хората имат силни изисквания към мечтания партньор,
и никога не се замислят те самите заслужават ли го и дали могат да отвърнат със същото :
като да държи на мен,
да бъде сериозен ,
да е хубав, и какво ли още не.
.
А Вие - които имате тези изисквания - също толкова сериозни ли сте и отговарящи на подобните изисквания.
Човек трябва да е наясно дали може също да отговаря на критериите преди да ги иска.
.
Като някои лековати момичета и момчета,които искат някой сериозен да държи на тях и да ги обсипва с хубави неща, понеже много заслужават.
NomNomNom
02-08-2015, 16:24
мъжо ми е най-як
VinDiesel
02-08-2015, 17:36
Перфектни мъже и жени няма, всеки си има недостатъци, освен papugai.
RapExotic
02-08-2015, 17:56
Сега ще е интересно как момичетата ще започват да описват настоящите си партньори, а когато скъсат с тях ще започнат да се отвращават от качествата, които сега боготворят.
anonymous895156
02-08-2015, 18:41
Сега ще е интересно как момичетата ще започват да описват настоящите си партньори, а когато скъсат с тях ще започнат да се отвращават от качествата, които сега боготворят.
нормално е, когато човек е влюбен, хиперболизира повечето качества на партньора си
kalpazanka
02-08-2015, 19:09
мъжо ми е най-як
Точка.
Aeternal
02-08-2015, 19:12
Колкото пъти ми се е случило да влезна по някакви неведоми пътища в бгмама и прочета битовизми като 'мъжо', 'сваки' и т.н, толкова повече се убеждавам, че на тези когато и да им пуснат една бомба отгоре, все ще е късно.
kalpazanka
02-08-2015, 19:14
Не е свАки, а свЕки :D :D :D
Aeternal
02-08-2015, 19:15
Не е свАки, а свЕки :D :D :D
сваки, свеки, whatever, неспасяем случай. :D
И тва дори не го знам какво значи, така че ми е простено :Д
VinDiesel
02-08-2015, 19:17
Свекърва...
kalpazanka
02-08-2015, 19:19
^Бинго!
Aeternal
02-08-2015, 19:25
^Бинго!
А тва кво беше, сестра или майка на съпруга/та?
Майката на мъжО ми ми е свекърва.
Тоя (http://www.teenproblem.net/users/view/1196258.html) е перфектния. :дд
Aeternal
02-08-2015, 19:40
Недей, да не те сложим и тебе в списъка за бомбандиране :Д
LoadRunner
02-08-2015, 19:53
Колкото пъти ми се е случило да влезна по някакви неведоми пътища в бгмама и прочета битовизми като 'мъжо', 'сваки' и т.н, толкова повече се убеждавам, че на тези когато и да им пуснат една бомба отгоре, все ще е късно.
Точно се чудех кога и аз да ги пресека с това. Толкова е тъпо и селско че незнам как сами си се кефаят на тъпизмите като си го казват и си мислят че е готино.
Това е омаловажаване и като цяло звучи селташки казано от жена.
Точно се чудех кога и аз да ги пресека с това. Толкова е тъпо и селско че незнам как сами си се кефаят на тъпизмите като си го казват и си мислят че е готино.
Това е омаловажаване и като цяло звучи селташки казано от жена.
pravopisyt ti me podseshta za pesenta 'ti si samo osmi klaaaas'
//ne zaslujavash da ti pisha na bege
///syglasna sym s kazanoto ot teb O:
LoadRunner
02-08-2015, 19:59
Ходи да си мериш луфта и не се занимавай с глупости.
kompleksirash me. tvoya e po-golyam )))):
LoadRunner
02-08-2015, 20:51
Моя поне е натурален, твоя е вследствие на системно повръщане, недохранване и много ритници в задника.
То и аз като не умея нещо казвам че не мога
Ако затворят темата ти си виновна
galaxy29
02-09-2015, 05:17
:Д:Д
и мен много ме дразнят обръщения от типа на мъжо/жено, мъж ми, моичкият/моичката, човечето ми, какавидчото ми, шимпанзенцето ми, бобчето ми, люлячето ми, мацо, жълъдчето ми, акулката ми, сърничката ми, стафидката ми, сладоледчето ми, пиленце, моята/моят е навън, тигрицата ми, лъвчо, пантерата ми, шуши (освен, ако не е за животинче), миличък (мъжки род е гейско, в женски може), палачинчице, гофретке, солетке, копърчо и етц, едните са вулгарно-селяндурски, другите са прекалено лигави ;/
DarkTemplar
02-09-2015, 07:25
^крутончо ;d
BlauMeise
02-09-2015, 07:42
Няма такова животно...
AnarchyBoy
02-09-2015, 07:44
Говедо мръсно, коза пробита етц.
BlauMeise
02-09-2015, 08:08
ап
TheDeath
02-09-2015, 08:45
Перфектният мъж? Вече сигурно е доста по-стар и не изглежда така, но за мен е този:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/74/60/32/746032e8421efab6b06e781a9cde6606.jpg
PS: Моя приятел няма нищо общо визуално с този, но това не значи, че не съм луда по него, не заради външността, а заради начина по който се чувствам, когато сме заедно. Визията не е всичко, но ако имах избор бих искала моя да изглежда като този :) :) :)
lovemedo
02-09-2015, 09:52
Няма нищо лошо в това човек да фантазира и да си представя "перфектният мъж", стига да може да разграничава мечтите от реалността. Възможността да се срещне този идеал според мен не съществува.
А и когато се влюбиш в истински човек, и го обикнеш въпреки недостатъците му, спираш да фантазираш за нещо нереално, и за теб той става идеал, дори да не е перфектен.
fitnesspro.bg
02-09-2015, 10:03
Всички сме перфектни!
Scarface...
02-09-2015, 11:05
Перфектният мъж? Вече сигурно е доста по-стар и не изглежда така, но за мен е този:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/74/60/32/746032e8421efab6b06e781a9cde6606.jpg
PS: Моя приятел няма нищо общо визуално с този, но това не значи, че не съм луда по него, не заради външността, а заради начина по който се чувствам, когато сме заедно. Визията не е всичко, но ако имах избор бих искала моя да изглежда като този :) :) :)
фантагиро ! ! ! :Д:Д:д
TheDeath
02-09-2015, 11:52
Ххахха, мани я Фантагирото, тя е смотана, ама тоя Тарабас.... Мали ква любовна мъка беше в тийнейджърските ми години... То не бяха прерисуванки, щото нямаше как да си изкарам плакат, то беше едно чудо..... Бях си го нарисувала на едно малко листче и си го носех в портфейла. Сутрин ставам - праз една целувка на хартийката и започвам деня с усмивка... Детска радост...
Моя поне е натурален, твоя е вследствие на системно повръщане, недохранване и много ритници в задника.
Това хич не беше мило... За недохранването и повръщането говоря. Достатъчно бивши/настоящи анорексички и булимички има из фороня, можеше да си го преглътнеш.
NomNomNom
02-09-2015, 13:00
Дразнете се колкото искате, последният ми проблем е :D
pravopisyt ti me podseshta za pesenta 'ti si samo osmi klaaaas'
///syglasna sym s kazanoto ot teb O:
като каза за правопис:Д
тези 2! наклонени линии - //
бележат коментар в C.
//реших да си кажа, понеже знам кога и как започнах да ги използвам (и) във форума;
az gi izpolzvam za poslepis
// ( :
independent T
02-09-2015, 13:28
Един ден на Иван променило картината му профил и сложи Владимир много смешно снимка на Мартин с червена риза и рошава коса и луд поглед на снимката на Мартин, който каза: "Желаеш ме;)))))))))"
След като Иван видях снимка на Мартин пише Владимир:
- "Спри се , бе!"
Владимир не се съгласи и каза:
- "Не стига Мартин пристига" и сложи една смешна снимка на която Мартин е през зимата с шейна и Мартин каза: - "" В снежни преспи и области идват на дупето;)))))) ""
victoriassecret1
02-09-2015, 15:26
Интересна тема. Ясно е, че перфектни хора няма и всичко се свежда до компромиси, но все пак ще си "изкажа мойто положение", както се вика. :D
Интелигентен; забавен, но не лигав и пораснал за годините си; висок, не е задължително да е с яко мускули; да не е много ревнив; и най-важното да ме кара да се чувствам прекрасно. За тези се сещам в момента. Не искам кой знае колко. :D
бележат коментар в C.
//реших да си кажа, понеже знам кога и как започнах да ги използвам (и) във форума;
Интересно ми е къде си се сблъскала със С.
AnarchyBoy
02-09-2015, 16:37
Няма нужда дами, тук съм.
LoadRunner
02-09-2015, 17:59
Тя (ивааа) ежедневно се сблъсква със С.
//Стената
То щото е много сложно някоя жена да бъде програмист... Или приятеля ѝ да е програмист. Нали, не че нещо.
съжалявам, че няма да ти е толкова интересен отговорът:
в училище;
кой е С. :/
//и аз ги използвам за послепис
res5ect111
02-09-2015, 19:12
перфектния мъж е робот с истински член.... и висок IQ
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net/) за гр. София и региона
кой е С. :/
//и аз ги използвам за послепис
:lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/C_%28programming_language%29
бтв това не е единственият език, в който бележат коментар :Д
galaxy29
02-09-2015, 23:08
//Стената
:Д:Д
//Стената
бътхъртна, щото ти казах, че си малоумен ли? не знаех, че си толкова чувствителен. естрогенът ти е в повече ):
Висок,строен, с оформено тяло.
Тъмна коса и светли очи.
Интелигентен,сериозен,с чаровна усмивка и чувство за хумор.
Без склонности за изневяра и свалки с други жени.
Не е много,нали? :D
DarkTemplar
02-11-2015, 22:06
Висок,строен, с оформено тяло.
Тъмна коса и светли очи.
Интелигентен,сериозен,с чаровна усмивка и чувство за хумор.
Без склонности за изневяра и свалки с други жени.
Не е много,нали? :D
мда, не останаха много такива милионери. :D
Aeternal
02-11-2015, 22:12
сериозен и чувство за хумор.
Последно?
hAwk_eye
02-12-2015, 10:52
За втори път някой пуска тема за мен.
Благодаря.
С тоз аватар ако ще Джони Деп номер 2 да си темата определено не важи за теб
Aeternal
02-17-2015, 17:29
Минавам да си подкрепя мнението визуално:
typical bgmamma in a nutshell
https://uproxx.files.wordpress.com/2015/02/archer-pam-kong.gif?w=650
baby_baby
02-18-2015, 14:03
Нямам точно определение за перфектния мъж
бележат коментар в C.
бележат коментар не само в С
по-темата - не бих казал, че съм аз, защото перфектния мъж никога не би се отказал когато на долна линия имат още 2 кули и бараки, въпреки че останалата част от базата липсва
мисля че по-правилния въпрос е - заслужават ли вагините подписали се под тая тема, да бъдат с перфектния мъж и какво те могат да предложат освен "дупката/те(дано са -те, разнообразието е хубаво) за забавление/я"
бележат коментар не само в С
бтв това не е единственият език, в който бележат коментар :Д
//повторението е майка на знанието
Zaharinka
02-20-2015, 01:11
http://www.lahiguera.net/cinemania/actores/henry_cavill/fotos/15587/henry_cavill.jpg Визуалният ми идеал ♥♥♥♥
NomNomNom
02-20-2015, 05:10
Нещо не се е мил скоро
VinDiesel
02-20-2015, 05:39
Друго си е да мирише на лъв. :D
NomNomNom
02-20-2015, 06:01
http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/298/7/a/mads_mikkelsen___viggo_mortensen_by_thatnordicguy-d6rqluc.jpg
Това е миксът между виго мортенсен и мадс :Д
И двамата ми харесват иначе.
heartshapedbox
02-20-2015, 09:31
За визуално перфектен ли говорим?
Ако да, Брандън Бойд ми е сред фаворитите, много ми е сексав. Джони Деп също няма как да го пропусна (колко неочаквано;д).
Реални в един мъж най-много ме впечатляват очите и усмивката. Обичам мъже с брада. <3
И чуплива/къдрава коса, по възможност (една идея по-)дълга.
Нацепени батки не харесвам, предпочитам с нормално, дори по-скоро клонящи към слабо, но атлетично и добре оформено тяло.
Едит: Забравих да спомена, изразени скули<3
hardnutz
02-26-2015, 18:22
Ето го тук -> http://hardnutz.wordpress.com