View Full Version : как да я заговоря, не се чувствам уверен
789789789
02-09-2015, 17:45
Става въпрос за едно момиче, видях я за първи път във фитнес залата през лятото, още първия път като я погледнах и направо... Абе Замая ми се главата... много красива и чаровна.. тъкмо приключваше с тренировката,но така и не се осмелих да я заговоря.
Доста време си мислех за нея, намерих я в фб, писах и съобщение, но нито го е прочела нито приятелство даде..
А общи приятели с нея нямам никакви.. и така все се надявам да я среща още веднъж някъде, но мина доста време и гледах да я забравя,..но уви трудно
Е днес отивам до същия фитнес така за разнообразие и кого да видя: Тя беше там, още по-красива..исках по някакъв начин да я заговоря,но беше с някакви нейни приятелки които и за секунда, дори като правеше упражнения не я оставяха.., и не виждах как имам шанс да и кажа нещо и то пред един куп други момичета и Лелки.....
Пу бе защо съм такъв смотан ;@ като си знам късмета сигурно пак ще я видя пак лятото..
Ако все пак някой може да даде някакъв съвет, ще бъда благодарен.
VinDiesel
02-09-2015, 18:23
Може да започнеш с това" Колко серии имаш още" казва 2-3 примерно, ти питаш "Може ли да се редуваме" и така. Поне е някакъв старт.
res5ect111
02-09-2015, 19:28
ами това е срамна тема..... някой казват - с опита идва и практиката - и стават женкари и курви
истината е една - знай че ще те е срам - и знай че това ще ти бъде плюса :)
ако е свястна ще те оцени и ще те хареса , ако не ставай от първия тип :) успех ....
п.с. ако ти се става женкар - лесно - започваш да заговаряш всяка която ти хареса, след 20тата, всяка 10та която заговориш ще е готова да прави секс с теб.... иии след 30тата ... малиииии станал си женкар и ще се чудиш къде ми беше акъла едно време да питам такива теми ахахаха
коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com/) за гр. София и региона
789789789
02-09-2015, 20:03
Може да започнеш с това" Колко серии имаш още" казва 2-3 примерно, ти питаш "Може ли да се редуваме" и така. Поне е някакъв старт.
Да и това е идея, но като до нея има още две нейни приятелки които правят абсолютно същото упражнение,.. ;д
ами това е срамна тема..... някой казват - с опита идва и практиката - и стават женкари и курви
истината е една - знай че ще те е срам - и знай че това ще ти бъде плюса :)
ако е свястна ще те оцени и ще те хареса , ако не ставай от първия тип :) успех ....
Благодаря за отговора, целта ми със сигурност не е да ставам женкар... :)
VinDiesel
02-09-2015, 20:40
Ами все някога трябва да опрете до обща машина и с това да я заговориш? Ако излезе приказлива, може от другите пъти да й казваш здрасти. Но щом не те е приела във фб и не ти е отговорила, не очаквай чудеса... :)
Хм,аз мисля че явно не си (толкова) самоуверен и общителен.Стегнете се малко,жените харесват разговорливи и прями мъже.Не веждам нищо срамно в това,да я заговориш пред приятелките й.Щом искаш да я заговориш-просто го направи.
Каква музика слушаш?Защото до голяма степен и музиката влияе на поведението/характера ти.
:) успех
Може да не те е приела във фейсбук, защото не те е запомнила (ако изобщо те е видяла първия път). Но наистина - ако я видиш скоро, просто отиваш при нея и я заговаряш - или това, или после ще съжаляваш, че не си го направил. По-добре 2-3 минути преодоляване на срама, отколкото седмици/месеци съжаление и мрънкане "ама аз защо не направих това, можеше да кажа онова" и т.н. :)
789789789
02-09-2015, 22:43
Благодаря много, наистина трябва да преодолея това "ама ако ме отреже" ...,но явно това е нещо като изпитание: Ако изобщо не ми обърне внимание - явно ще търся друг начин и друг тип момиче, Но ако пък поне станем приятели ще е нещо :)
Е да може и да ми се разтупти сърцето и да запецнна като трабант на магистрала..
Защо ли ми се струва,че дори когато си го писал това,пак ти се е разтуптяло сърцето :D
VinDiesel
02-09-2015, 22:52
Ако си мислиш, че има мъж, който никога не е отхвърлян от жена, лъжеш се. :)
789789789
02-09-2015, 23:05
Защо ли ми се струва,че дори когато си го писал това,пак ти се е разтуптяло сърцето :D
хахх може да се каже, ;]]
Ако си мислиш, че има мъж, който никога не е отхвърлян от жена, лъжеш се. :)
Така е прав си и ти :)
FemaleEyes
02-10-2015, 07:46
Щом е красива значи си има приятел, знай го от мен това.
789789789
02-10-2015, 12:21
Е недей ми убива и ти надеждите по-такъв начин :( :(
RapExotic
02-10-2015, 19:44
Щом е красива значи си има приятел, знай го от мен това.
Е тя да не се е родила с този приятел? Преди него пак е била сама. А може би в момента е сама и автора на темата ще се превърне в нейния приятел.. За да изпълни правилото, че "щом е красива значи си и ма приятел". Ако така расъждаваш няма да си намериш приятелка никога.
res5ect111
02-10-2015, 20:19
оххххх от такива игри ще се наиграете сами
що трябва да има скрити неща?
Ходи... кажи и че е красавица, заговори я.... излезте
коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com) за гр. София и региона
789789789
02-10-2015, 21:38
оххххх от такива игри ще се наиграете сами
що трябва да има скрити неща?
Ходи... кажи и че е красавица, заговори я.... излезте
коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com) за гр. София и региона
Ще се постарая поне да я заговоря, ако евентуално я срещна скоро - на което много се надявам :)
Е тя да не се е родила с този приятел? Преди него пак е била сама. А може би в момента е сама и автора на темата ще се превърне в нейния приятел.. За да изпълни правилото, че "щом е красива значи си и ма приятел". Ако така расъждаваш няма да си намериш приятелка никога.
Благодаря за мнението : )
789789789
02-15-2015, 00:25
Здравейте,
Видях момичето за което ви говорих в една Дискотеката (в която попринцип си ходя), точно влизах и отивах към моята маса и я видях, погледнах към нея, тя ме изгледа някакво странно...
Както и да бях се решил да отида и да и кажа поне едно здравей и ако все пак не ме отхвърли и да си поговорим. Пиех си Биричка и я гледам отдалеч минава тя с една приятелка и хоп седнаха в едно сапаре, загледах се и седна до някакъв - говориха си нещо, смееше се(не видях да се целуват) - Но Да ли може този да и е гадже или просто са познати..
След има няма половин час пак дойдаха на това сапаре :(, но пак нямаше целуване или прегръщане..
Да ли изобщо да опитвам...?
FemaleEyes
02-15-2015, 17:07
Момичето на профилната ми снимка, чието име дълго търсех - се оказа женена. Тя е от моя град.
RapExotic
02-15-2015, 18:41
Момичето на профилната ми снимка, чието име дълго търсех - се оказа женена. Тя е от моя град.
И това какво общо има с темата?
VinDiesel
02-16-2015, 07:06
Стреляй, по-добре да пробваш, отколкото после да те е яд, че не си опитал…
789789789
02-16-2015, 17:49
ще се опитам дам, стига да успея да я засека някъде скороо :)
res5ect111
02-16-2015, 19:33
ти щом вече 10 дена се чудиш - начи забрави и се откажи
коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com/) изкупуване на коли
789789789
02-16-2015, 19:37
Като няма възможност да я видя как мислиш,че стане това?