View Full Version : Неудобни въпроси
emi.smile89
02-13-2015, 19:50
Хей, нека в тази тема всеки да задава по един "неудобрен" въпрос на следващия.
Кажи една твоя сексуална фантазия?
А ще дадеш ли дефиниция на "неудобрен въпрос"?
emi.smile89
02-14-2015, 11:21
В раздел "Секс" съм публикувала темата...Неудобни въпроси за секс.
_Whatafucknworld_
02-14-2015, 18:40
Значи...сексуална фантазия а? Еми...винаги съм си представял, как завличам момиче у дома, връзвам я за лглото и й правя орален секс...той продължава с минути, дори часове...пищи и се гърчи от кеф...а, накрая когато е на предела на свършване, точно на кулминационния момент, аз се отдръпвам и спирам, а тя ми се моли да продължа, но аз чакам...след като мине малко време, отвръзвам я, а тя скача в скута ми и оттам почва същинската част...и...ех мързи ме ся за пиша, че кат почна ще се олея...:D :D
emi.smile89
02-15-2015, 13:45
Значи...сексуална фантазия а? Еми...винаги съм си представял, как завличам момиче у дома, връзвам я за лглото и й правя орален секс...той продължава с минути, дори часове...пищи и се гърчи от кеф...а, накрая когато е на предела на свършване, точно на кулминационния момент, аз се отдръпвам и спирам, а тя ми се моли да продължа, но аз чакам...след като мине малко време, отвръзвам я, а тя скача в скута ми и оттам почва същинската част...и...ех мързи ме ся за пиша, че кат почна ще се олея...:D :D
Леко ме е срам да го кажа, но това ме изкефи! А какъв е въпроса ти към следващия? :P
...винаги съм си представял, как завличам момиче у дома, връзвам я за лглото и й правя орален секс...той продължава с минути, дори часове...пищи и се гърчи от кеф...а, накрая когато е на предела на свършване...Бах тоя език...лизане с часове...и тя не е свършила...
anonymous908491
02-15-2015, 14:23
Бах тоя език...лизане с часове...и тя не е свършила...
Не обича кисело човека, ти хрна, която не харесваш да не я изяждаш бързо