PDA

View Full Version : Имам нужда от съвет

denichkaaa333
02-16-2015, 14:32
Здравейте,моята история е следната: От четири години съм с моят приятел миналата година заминахме за Англия да работим, но от тогава нещата между нас не вървят много.Живеехме при моите родители,но те не го харесаха много и започнаха да ме настройват срещу него, лошото е че аз им се вързах и също не се държах добре и много го нараних,но го обичам страшно много . И сега нашите са ми купили билет да заминавам пак, само че без него. Мисля да им се опълча и след 7 месеца да си дойда и да си заживея с него. Но работата е там че не съм сигурна дали той ще ми остане верен тук вярвам му,но има нещо което ме притеснява незная защо.Моля ви дайте ми съвет какво да правя защото 100% ще има скандали с нашите, но много искам да бъда с него :(

xXxPETYAxXx
02-16-2015, 14:35
Ми, как ще го харесват, като сте живеели при тях? Той защо не дойде сега с теб? Само не ми казвай, че предния път вашите са купили билетите и на двама ви...

NomNomNom
02-16-2015, 14:48
Какви причини изтъкват за нехаресването?

И .. никак не е добре да живееш с родителите, ако ти се бъркат толкова, това си е твоят живот.

denichkaaa333
02-16-2015, 14:51
Не не са, той не иска да дойде и го разбирам много добре , но не мога без него и незнам дали ще издържа там с тях ..

denichkaaa333
02-16-2015, 14:53
Знам, но просто в такова положение бяхме, че УЖ по- добрия вариянт е да сме при тях за да спестим повече пари и т.н. ,но това ни изигра лоша шега

denichkaaa333
02-16-2015, 14:55
А причините са,че обича да се меси в чуждите работи и е леко свидлив, но не и към мен...

NomNomNom
02-16-2015, 14:59
Какво означава, че е леко свидлив и че обича да се меси в чуждите работи?
Също, той какво мисли по въпроса, имали ли сте всички заедно отворена дискусия?

И ти, щом го обичаш толкова, как може да се връзваш на акъла на родителите си, и в същото време да се държиш тъпо с него, а да не го зараязваш.

Имам предвид ... или си с него, или не, защо родителите ти трябва да имат нещо общо, на 20 си, не на 15 - искаш им мнението, дават си го, съобразяваш се или го игнорираш и толкова.

denichkaaa333
02-16-2015, 15:04
Това мисля да направя, но не съм сигурна дали ще ми остане верен и да много глупаво постъпих че им се вързах на акъла и много съжалявам за тази моя постъпка

denichkaaa333
02-16-2015, 15:11
Поисках помощ от вас ,,непознатите" , защото всички приятели роднини ми казват да не си провалям живота тук в България за едно момче каквото и да е то, но не е толкова лесно колкото си мислят...

SHPAIdURmeN
02-16-2015, 15:41
Я, обясни по добре ситуацията.

xXxPETYAxXx
02-16-2015, 16:11
Аз не се убедих дали ти искаш да бъдеш в чужбина. Така както се изрази "нашите ми купиха билет", "мисля да им се опълча и да се върна" не ми звучиш като човек, който иска да бъде там. Ако успееш да си представиш, че си сама и приятелят ти не е в живота ти, ще искаш ли да си в чужбина? Само той ли те задържа тук, или ти самата не искаш да ходиш навън?
Това дали ще ти е верен или не няма как да се знае, но съмненията ти от сега още никак не са добър знак за връзката ви.

denichkaaa333
02-16-2015, 16:19
Единственото което ме задържа тук е той иначе предпочитам да замина там и да се запиша да уча, но съм готова и да си остана в България за да бъдем заедно,а родителите ми това не го приемат

denichkaaa333
02-16-2015, 16:40
Просто ме посъветвайте да жертвам ли семейството си,образуванието си,работата си всичко за приятеля ми,като се съмнявам дали ще ме изчака или ще ми изневери?

xXxPETYAxXx
02-16-2015, 16:44
Според теб нормално ли е да жертваш всичко това за човек, в когото ти самата се съмняваш, че ще те предаде?

Не, не би трябвало, според мен!

denichkaaa333
02-16-2015, 16:52
Да но проблема е че той не ми е давал повод да го ревнувам освен веднъж,бяхме се скарали и той беше излязал с приятели и поискал фейсбука на едно от момичетата, но нито са си писали нито нищо... дори видях че я е премахнал от приятелите си нз може да ви се стори много детинско ноо..много ми е трудно да реша какво да правя...

xXxPETYAxXx
02-16-2015, 16:56
Често самите съмнения разяждат връзката, дори и да са безпочвени. Дори и той да е кротък като кученце докато те няма, твоята ревност ще ти изиграе много лоша шега.

VinDiesel
02-16-2015, 20:57
Не можете ли да заживеете в чужбина, без намеса на родители. - според мен това е решението.

Аз съм на мнение, че млади и стари на едно място не става.

Starless
02-18-2015, 13:44
Просто ме посъветвайте да жертвам ли семейството си,образуванието си,работата си всичко за приятеля ми,като се съмнявам дали ще ме изчака или ще ми изневери?

Мисля, че сама си отговори.