Влез

View Full Version : Въпрос относно цикъл-а

Jax0n
02-17-2015, 09:17
Привет драги потребители на teenproblem, не съм нов във форума но за пръв път публикувам такава тема :)

Значи въпроса ми е следния .

Миналия месец към 20-25 ти януари направихме онова работа с приятелката ми (секс), не съм свършил във нея 99 % съм сигурен в това, след всяко свършване отивам на тоалетната да ( пикая ) за да съм по сигурен че са чисти каналите :D .
Но имаше нещо нередно в половия ни акт, значи като правихме кучешката поза извадих си пенис-а от вагината й на приятелката ми и тогава (потече) капна гъсто бяло течение от вагината някаква бяла течност незнам какво е но, мисля че е оргазъм или нещо друго от удоволствие... Тааа дойде реда за цикъла, по принцип към 9-11 число на месеца идва цъкала на приятелката ми но този месец още не е дошъл цикала за сега закъсня със 6 дена днеска сме 17-ти, и ние (Аз и приятелката ми) се притесняваме от бременност, но аз съм сигурен 99% че не съм свършил във нея. Мислим че закъснението се причинява от няколко причини като :

Смяна на климата (Студено време) .
Тя си мисли че е напълняла с няколко килограма. (може и заради това до колкото знам )
Стрес (тя постоянно мисли за това че е бременна)
Болест (мислим че има гъбички във вагината й на приятелката ми, защото получава - Сърбеж, Зачервяване и бяло течение .. и понякога парене)
И не се храни редовно, през деня яде постоянно сладкиши и подобни глупости и на прави вечерята както трябва само яде няколко стотин грама салатка, понякога даже и не яде на вечерята ....

Тааа станаха 6 дена и още не е дошъл цикала й на нея, преди 11-ти се появиха пъпки в лицето й на приятелката ми, все едно настъпва менструацията после изчезнаха и после пак се появиха, и понякога получава болки в корема все едно настъпва менструацията, но уви резултата е същия още не е дошъл цикала й на нея, не сме от 1 и същ град на месец няколко пъти се виждаме и тя срамува да купи тест за бременност и мен ме няма аз уча в друг град и такаа тя е на 17 г. аз съм на 19 както и да е. Чакам вашите мнения, защото още не и дошла цикала на нея и от какво може да е ?

Благодаря ви предварително :)

Извинявам се пред. за лошия ми Български език, не съм българин за това може и да съм пропуснал грешки като пунктуационни или правописни грешки ...

Поздрави

Атилла :)

xXxPETYAxXx
02-17-2015, 09:41
Може от много неща да ѝ закъснява, няма как да ти кажем точната причина, ти си написал някой предположения.
На мен, както и на много други момичета ни се е случвало да се притесняваме, че закъснява, но да ни е срам да си купим тест. Обаче сме събирали сили и сме си купували. И знаеш ли, когато тя си купи тест, направи го и той е отрицателен ще ѝ олекне и дори може да ѝ дойде най-после. Не е толкова срамно да вземеш един тест - по-малко срамно ли би се оказало, ако е бременна, без да си прави тест?
А относно другите ѝ проблеми(сърбеж, течение) - гинеколог!

one
02-17-2015, 09:43
не ми се вярва да е бременна, ама все пак да си купи тест за собствено успокоение, да се отпусне малко.
а иначе гъбичките/или нещо подобно явно са налице, трябва да отиде на лекар и да се лекувате двамата успоредно, иначе няма файдааа

Jax0n
02-17-2015, 09:57
Да да знам трябва да се лекува но възможно ли е заради гъбичките да закъснява ? Защото бях прочетох някъде и така пишеше че може и заради това но незнам дали е вярно или не !

RosaCalvaria
02-17-2015, 10:13
Стреса си оказва голямо влияние върху това, че не ѝ идва.
Най-добрата ми приятелка, например, също имаше притеснения, че е бременна и в продължение на седмици си набиваше някакви филми и прочее, та накрая взе, че си направи теста, успокои се и след 2-3 дена ѝ дойде.

Jax0n
02-17-2015, 10:25
Ще й кажа даже ще я накарам да си купи тест, защото в момента съм в друг град за това не мога да купя аз вместо нея, но забравих да ви кажа че тя е много нервна в последните дни много бързо се нервира мисля че е от стрес-а но не съм сигурен...

heartshapedbox
02-17-2015, 10:33
Какво срамно има да си купи тест?
Ходи ли профилактично на гинеколог, или и от това я е срам?

Jax0n
02-17-2015, 10:38
Да и от това се срамува да ходи на гинеколог, и се страхува ако не дойде цикала че майка й на нея ще я занесе на лекар ...

heartshapedbox
02-17-2015, 10:40
Защо не отиде без майка и? Така или иначе трябва да вземе(те) мерки за гъбичките, не оставяйте нещата така.

Jax0n
02-17-2015, 10:47
@heartshapedbox

Проблема ни е следния че закъснява май не си разбрал какво съм написал на първия пост, нас ни интересува може ли заради това да закъснява разбираш ли ? Много ясно че ще ходи на лекарка гинеколочка а не на гинеколог или лекар за гъбичките.. Таа повтарям нас ни интересува от какво може да закъснява цикъл-а от гъбички или стрес или нещо др ...

Благодаря пред.

heartshapedbox
02-17-2015, 11:00
И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
В овулация ли е била по време на секса?
Нищо, че не си свършил в нея, има минимална вероятност да забременее и от предеякулационната течност.
Разбрах много добре какво питаш, казвам, че гъбичките/бяло течение/т.н. СЪЩО са проблем. Може да и закъснява от хиляди неща, няма как да хвърля боб и да ти кажа.
По принцип цикълът редовен ли и е?

Jax0n
02-17-2015, 11:11
И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
––––
Разликата е че аз я ревнувам ужасно много :) просто я обичам адски много за това сещаш ли се ?

Ами по принцип цикалът й беше редовен преди 3-4 месеца, но направих беля тогава (поне аз мисля така) и веднага след акта купихме ЕСКАПЕЛ таблетка против бременност и след като глътна таблетката след около 10-тина минути тя стана като дрогирана и т.н..... Не искам да си спомням за това и после на следващия месец трябваше да дойде цикалат й на нея на 2-ри и закъсня със 7 дена дойде на 9-то число на месеца и от тогава насам минаха поне 3 месеца и всичко беше ОК нямахме проблеми до този месец ... фактичести както казах на първия пост цикалът й трябваше да настъпи на 11-ти най късно. :(

Offtopic:

Всичко става заради мене, проблема е във мене ... аз съм причината на всичко ... на стреса и на всичко.....

Colouring
02-17-2015, 12:41
Ъъъъ.. ревнуваш от ГИНЕКОЛОГ?
Потрес.

Нда, whatever, безмълвна съм.
Първо да си направи тест задължително. Не виждам какво срамно има в това да отиде до аптеката и да си купи, веднага ще ви олекне.. евентуално...
Второ, вие мислите, че има гъбички, ама си седи спокойно и не ходи на лекар? Това е нещо, за което незабавно трябва да се потърси медицинска помощ. Хубаво, и аз едва ли ще искам майка ми да разбира, че правя секс напълно безразсъдно, но след като си направи тест и е отрицателен, нека просто каже на майка си, че и закъснява, но не е от това, и да я води на лекар. Или просто да отиде без нея - взима си направление и готово.
Трето, нека си изчисли овулацията.
И четвърто, НЕ ГО ПРАВЕТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ, като и без това виждам, че не знаете какво точно правите.

И да, може да закъснее и от смяна на климата, и от стрес, и от.. какво ли не. Това не е часовник, жив организъм е. На мен ми закъсня със седмица този месец, а по принцип винаги ми идва на една и съща дата.

baby_baby
02-17-2015, 14:28
Може от много неща да и закъснява най-вече от притеснението

LadyDi
02-17-2015, 14:32
В овулация ли е била по време на секса?

Тамън-тамън трябва да е била в овулация, ако ѝ идва на 9-11, а са правили секс на 20-25...
Което ме подсеща... на 20-25?
Защо като ги пишете тия теми, не си правите повече труд да обмислите детайлите, дае...

heartshapedbox
02-17-2015, 14:38
Именно, и аз мислех просто да сметна, но много неконкретни дати ни е дал автора, реших да попитам за по-сигурно.

LadyDi
02-17-2015, 14:55
Именно, и аз мислех просто да сметна, но много неконкретни дати ни е дал автора, реших да попитам за по-сигурно.

ами некоректни са, като си измисля историята

Jax0n
02-17-2015, 19:30
Датите са конкретни, преди идваше на 1-2, след приема на ескапел цикъла закъсня със 1 седмица и дойде на 9-ти и от тогава насам станаха около 3-4 месеца и идваше редовно между 9-11 число всеки месец . А и не мисля че беше във овулация.

Jax0n
02-18-2015, 13:06
Приятелката ми е направила тест, но резултата е никакъв нито положителен нито отрицателен тест е не е отчел резултата или тя не е правила теста както трябва ..

Скорпионка
02-18-2015, 13:10
Може теста да не е бил валиден, да вземе още един.
Каква беше марката на теста.

shmatarok
02-18-2015, 13:12
Отчайвам се само като чета темата и то далеч не само заради правописа ти.
Кажи на приятелката ти да вземе нов тест и да го направи с първа сутрешна урина.
Иначе сте зле и двамата.

102
02-18-2015, 13:14
цикъл-а !
направихме ОНОВА РАБОТА !!
/великан

Jax0n
02-18-2015, 13:32
Приятелката ми като пробва не е слагала урина колкото трябва от стрес след това пак уринирал колкото трябва след 5 минути резултата е налице . 1 черта отрицателен

Ето ви снимка

http://store.picbg.net/pubpic/ED/EF/e96a5f5c0a85edef.jpg

Марката не теста е Sure Check

Colouring
02-18-2015, 13:34
Даже на опаковката си пише как трябва да се направи, картинки има също, за тези, които думите "С пипетката да се капнат няколко капки" не им говори нищо и им се вижда неразбираемо.
Отчайвам се и аз.

ЕДИТ: Ай, честито! Алелуя!

Скорпионка
02-18-2015, 13:43
Не е бременна, сега можете да се успокоите и двамата.

Jax0n
02-18-2015, 14:50
Да вече сме спокойни, преди малко отидох да й купя подарък на нея :)

one
02-18-2015, 15:13
много интересен повод за подарък. ама нали знаеш с повод, без повод.. джентълменът си е джентълмен e.

Jax0n
02-18-2015, 16:00
Ами така, е но тя заради мене толкова се вкарва във филми, стрес притесниее и т.н заслужава подарък :) Сега чакаме да настъпи менструацията иначе сме спокойни вече . :) Ябадаба Дууу :D

Скорпионка
02-18-2015, 17:37
Сега остава да отиде и на гинеколог.

Jax0n
02-18-2015, 17:49
Да да това го имаме на УМ, ще ходи на гинеколожка :D не на гинеколог

Скорпионка
02-18-2015, 17:53
То така се казва акушер-гинеколог.

Jax0n
02-18-2015, 18:41
Ами незнам как се казва защото до сега не съм имал работа при такива лекари като АГ

Скорпионка
02-18-2015, 18:44
То е за жени.

Jax0n
02-18-2015, 18:49
Да де знам че е за жени :) просто исках да кажа че до сега не се притеснявахме толкова с приятелката си чак да търсим лекари .

Скорпионка
02-18-2015, 18:52
Явно сега се налага да посети.

Jax0n
02-18-2015, 18:58
Ама ти нали за гъбичките говориш ?

Скорпионка
02-18-2015, 19:00
Лекарката ще каже дали са гъбички като я прегледа.

Jax0n
02-18-2015, 19:04
Да да, но вече сме спокойни знаем че не е бременна това е най важното .

Скорпионка
02-18-2015, 19:06
Както и здравето й.

Jax0n
02-18-2015, 19:09
Да здравето й е наж-важното но за сега това беше много по важно за нея ...

Скорпионка
02-18-2015, 19:13
Теста е отрицателен, дишайте спокойно.

Jax0n
02-18-2015, 19:14
Дишаме спокойно, не се бой :)

AnarchyBoy
02-18-2015, 19:20
ВЕЛИКА ТЕМА.
БТУ ревнуваш от гинеколог, сериозно?

Jax0n
02-18-2015, 19:29
Ами да какво има толкова не разбирам? По принцип я ревнувам от всичките мъже също и от лекарите като АГ

Naive
02-18-2015, 19:38
Да отиде при жена гинеколог тогава, не е като да са рядко срещани. Гъбичната инфекция е тегава, а щом го правите без кондом, със сигурност ти я е лепнала => трябва и двамата да отидете на лекар и да проведете необходимото лечение.
Алергична съм към толкова малоумни и неинформирани хора...

Jax0n
02-18-2015, 19:49
И аз съм алергичен към толкова многознайковциииии .... А и от къде знаеш че сме неинформирани ? В чичo гугъл пише за всичко ако не знаеш :D Ако искаш да ти изпратя една демо снимка на хронологията ми в кром да видиш какво съм търсил в гугъл за гъбичките :)

Naive
02-18-2015, 19:52
Ами съдя по мненията ти, представи си. И Гугъл няма да те излекува и да ти пусне микробиология, нали знаеш? :)
Ако беше толкова информиран щеше да преглътнеш малоумната си ревност към ЛЕКАР, чиято РАБОТА е да е професионалист и да не му пука, че вижда поредната гъбясала вагина, и да пратиш приятелката си, както и себе си при специалист.

VinDiesel
02-18-2015, 19:57
Аз само искам да ти кажа, че мъжете гинеколози, са много по-внимателни и много по-образовани по специалността си, отколкото гинеколожките. Това е информация, базирана на много разговори с момичета и жени.
Не си мисли, че той е умрял за гаджето ти, на ден познай по колко минават от там и това е с течение на годините.
Намислил съм, ако срещна гинеколог, да го попитам как му се отразява на психиката, всеки ден да гледаш толкова .........

Jax0n
02-18-2015, 19:57
Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия. ;) А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?

kalpazanka
02-18-2015, 19:59
Намислил съм, ако срещна гинеколог, да го попитам как му се отразява на психиката, всеки ден да гледаш толкова .........
Отщява ти се да водиш полов живот общо-взето.

Jax0n
02-18-2015, 20:00
@VinDiesel

Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?

xXxPETYAxXx
02-18-2015, 20:02
Приятелката ми като пробва не е слагала урина колкото трябва от стрес след това пак уринирал колкото трябва след 5 минути резултата е налице . 1 черта отрицателен

Това малко ми прозвуча, сякаш пак е ползвала същия тест, просто си е докапала. :D

VinDiesel
02-18-2015, 20:04
Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия. ;) А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?

Имаш доста изкривена представа за обич, аз пък мисля точно обратното, че ако обичаш един човек и искаш да си с него, то трябва той да има свобода, да не ти дава постоянно отчети а-у. За мен ревнивите мъже са с ниско самочувствие, с комплекси, чудейки се по цял ден, дали заслужават жените които имат, и тя дали в тоя момент не му изневерява.
Прекалената ревност задушава, аз пък съм на другата крайност, правили са ми забележка, защо не ги ревнувам и идва съмнението, че пък не съм сериозен спрямо тях, имам си друга, не ги обичам и т.н.
Щом съм избрал да бъда с този човек и му показвам че го обичам, аз му имам пълно доверие и не виждам смисъл, да я задушавам постоянно или пък да й забранявам да говори с момчета/мъже.

Отщява ти се да водиш полов живот общо-взето.
Мерси за отговора, това е ужасно.

@VinDiesel

Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?
Каза че не си българин, да не си босненец или албанец, те имат малко извратено чувство за притежание?

Jax0n
02-18-2015, 20:06
Ами да ти кажа първия път не е успяла да напълни пипета колкото трябва защото това го прави за пръв път и от страх/стрес не се получило уринирането за първи път и тогава нямаше резултат и след като се опитвал за 2-ри път веднага след 5 минути имаше резултат отрицателен, а и през целия ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и от там извадихме извода че не е бременна ;D

Jax0n
02-18-2015, 20:08
@VinDiesel

Значи и ти си минал по тоя път и знаеш какво представлява ревността :D Не я задушавам позволявам й всичко каквото си пожелае само има забраната да говори с момчета/мъже, и честно казано знам че не е хубаво да се ревнува толкова много но ревнувам какво да направя кажи ми дай съвет ?

Naive
02-18-2015, 20:10
О, какво умопомрачително заключение. :Д

VinDiesel - това, което казваш, е абсурдно.

VinDiesel
02-18-2015, 20:11
О, какво умопомрачително заключение. :Д

VinDiesel - това, което казваш, е абсурдно.

Кое по-точно?

Jax0n
02-18-2015, 20:15
@VinDiesel

Виж предните постове, исках съвет от тебе ?

xXxPETYAxXx
02-18-2015, 20:17
Само на мен ли ми се вижда странно два пъти да пишкаш върху един и същи тест?
А за гинеколога - тя щом толкова я е срам вероятно сама ще иска да отиде при жена.

Jax0n
02-18-2015, 20:20
Петя и на мен ми се вижда странно от начало, но като си помислих че първия път не е слагала колкото трябва урина нямаше резултат после за 2-ри път след като слагала колкото е нужно и теста веднага след 5 минути даде резултат отрицателен а и както казах в предишните постове цял ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и ние от там извадихме извода че не е бремен..... + това има гъбички до колкото разбрахме и от това закъснява и от доста причини като стрес и т.н

102
02-18-2015, 20:22
аре затворете я тая тема бе малоумни ли сте

Naive
02-18-2015, 20:22
Аз само искам да ти кажа, че мъжете гинеколози, са много по-внимателни и много по-образовани по специалността си, отколкото гинеколожките.

това

Jax0n
02-18-2015, 20:23
Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !

VinDiesel
02-18-2015, 20:25
Въпросът ми беше към Naive.
Naive - Ако 20-30 жени ме лъжат, то аз лъжа и теб....
Jax0n - Ами моята ревност я определям по скалата от 0 до 10, някъде 0,5 :D. Откакто имах сериозни връзки, момичетата с които бях, ме ревнуваха адски много, защото покрай спортовете с които се занимавах, ми се обръщаше доста внимание от момичетата, но аз смятам и до ден днешен, че поводи за ревност не съм им давал. Може би това, че знам какво е да те ревнуват до болестно състояние, ме докара до състояние в което аз да не ревнувам, а да имам доверие на човека до себе си, да знам че тя се чувства свободна, може да говори с мъже, без да се притеснява, че аз ще й направя забележка/спор/скандал и т.н.

Познавам жени, които са изневерявали на половинките си, точно поради тази причина, защото са били много ревнувани и са ги задушавали....
А понякога както сам може да прецениш, това което е забранено, то точно то ни е най-сладко да опитаме....
Гледай по-нормално на нещата, това че ще обели 2-3 думи с мъж, не означава, че тя флиртува с него. Не всеки мъж, се цели в заети жени. Аз ежедневно съм обграден от заети жени, но никога не ми е минавало на ум-а, да тръгна да се занимавам с тях.
Занимавам се само със свободни жени, имам някои принципи все пак. Интересно ми е, ти като си и забранил за мъжете, ти общуваш ли с жени???

Jax0n - може ли да ми кажеш какъв си по народност? било то и на ЛС?

xXxPETYAxXx
02-18-2015, 20:25
По принцип най-добрите гинеколози са мъже. Не че не съм чувала и за някви ужасни непрофесионалисти, ама това е друг въпрос.

Naive
02-18-2015, 20:30
Не мисля, че може да се твърди такова нещо и то да е адекватно. Кой е най-добрият специалист е доста субективно в повечето случаи. Аз съм ходила на хвалени, чак прехвалени специалисти, които горещо са ми препоръчвали, но не съм оставала никак доволна, както и обратното - посещавала съм такива, които са никому известни едва ли не, а са били чудесни.
Просто е смешно да се говори така.

Jax0n
02-18-2015, 20:35
@VinDiesel

Честно казано не общувам защото си намерих половинката и от 9 месеца сме заедно това не е кой знае колко време ама все пак е нещо, нали се сещаш в това време връзките са като все едно да си смениш боксерката или нещо друго което ползваш ежедневно.... A проблеме в мене е че аз не мога да се доверя на всеки/всяка защото знаеш в тези временна да се довериш на някой е все едно да си заложиш задника :D (Според мене) таа всичко идва от ревност и от доверие, аз знам себе си че всеки път ще я ревнувам гарантирам ти но доверието се печели с времето и за това ми трябва още време . Но ще се опитам да я ревнувам по малко от както сега :) Благодаря ти за мнението

Петя може би най-добрите гинеколози за мъжете незнам нямам си представа, но и това зависи и от това в каква среда работят и с какви уреди :)

@102

Направих специално за тебе демо снимка относно :

Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !

http://store.picbg.net/pubpic/E7/4D/91ad74f56421e74d.png

VinDiesel
02-18-2015, 20:37
Не мисля, че може да се твърди такова нещо и то да е адекватно. Кой е най-добрият специалист е доста субективно в повечето случаи. Аз съм ходила на хвалени, чак прехвалени специалисти, които горещо са ми препоръчвали, но не съм оставала никак доволна, както и обратното - посещавала съм такива, които са никому известни едва ли не, а са били чудесни.
Просто е смешно да се говори така.
Още малко ще ме убедиш, че жените готвачки са по-добри от мъжете готвачи?

AnarchyBoy
02-18-2015, 20:37
+1 за 102 :/

AnarchyBoy
02-18-2015, 20:39
Той ти направи демо снимка момче... Да си знаеш ;с

Colouring
В Бг-мама какво казват?

AnarchyBoy
ЯКО ТЪП

Сериозно ли си й забранил да разговаря с мъже?

Бати клепоухия клошар

AnarchyBoy
02-18-2015, 20:40
В Бг-мама какво казват?

Ще се мре, там винаги се мре.
Мисля, че повечето там са на мента глог и валериан.

Naive
Още малко ще ме убедиш, че жените готвачки са по-добри от мъжете готвачи?

Между готвач и лекар общото е... нищо. :) За мъжете готвачи се твърди това с основанието, че повечето шеф готвачи са мъже. Но за лекарите няма подобна статистика, това е.

AnarchyBoy
№@СПАМА СИ В ТЪПАТА ТЕМА ЗА ДА Я ЗАТВОРЯТ ПЛИЙС

AnarchyBoy
Между готвач и лекар общото е... нищо. :) За мъжете готвачи се твърди това с основанието, че повечето шеф готвачи са мъже. Но за лекарите няма подобна статистика, това е.

Всъщност има, но не ми се спори с теб. :D

Naive
02-18-2015, 20:42
В бели престилки са? :)

Jax0n
02-18-2015, 20:48
@AnarchyBoy

Относно:
ЯКО ТЪП

Сериозно ли си й забранил да разговаря с мъже?

Бати клепоухия клошар

-----

Кво те бърка а ако искам ще забраня ако не няма да забраня, а и клошар ще викаш на баща си ясно ли ти е ? Не стига че се бъркаш и почваш да нареждаш къф си ти бе ? Много сте отворени пред компютъра .... тц тц тц

Jax0n
02-18-2015, 20:53
Бахти келеша как ме нервира само преди да си легна тц тц сега няма мога да заспа заради тебе индивид ...

Jax0n
02-18-2015, 21:13
Айде модераторите да локват темата, че се бъркат разни индивиди в темата ....

AnarchyBoy
02-18-2015, 21:32
#мОнголош ;с чифут, мангал, бахоч, клошар, кур майна

heartshapedbox
02-19-2015, 08:17
Той ти направи демо снимка момче... Да си знаеш ;с

Плача!!! :lol:

Jax0n
02-19-2015, 08:25
#мОнголош ;с чифут, мангал, бахоч, клошар, кур майна

xaxaxaxa sonofabitch :D А и да ти приличам на мангал ? Отворко пред компаа :D сънофъбичч хахаха

How to start an internet fight ?
1. Write a comment
2. Wait

Има нещо вярно в горния цитат ...

Jax0n
02-19-2015, 08:27
А и модераторите да преместят темата в кофа, че се задушавам от отворковци тука тей който говорят на празно хората като AnarchyBoy индивида :D pxax

LadyDi
02-19-2015, 09:11
Модераторите смятат да заключат темата.