View Full Version : Въпрос относно цикъл-а
Привет драги потребители на teenproblem, не съм нов във форума но за пръв път публикувам такава тема :)
Значи въпроса ми е следния .
Миналия месец към 20-25 ти януари направихме онова работа с приятелката ми (секс), не съм свършил във нея 99 % съм сигурен в това, след всяко свършване отивам на тоалетната да ( пикая ) за да съм по сигурен че са чисти каналите :D .
Но имаше нещо нередно в половия ни акт, значи като правихме кучешката поза извадих си пенис-а от вагината й на приятелката ми и тогава (потече) капна гъсто бяло течение от вагината някаква бяла течност незнам какво е но, мисля че е оргазъм или нещо друго от удоволствие... Тааа дойде реда за цикъла, по принцип към 9-11 число на месеца идва цъкала на приятелката ми но този месец още не е дошъл цикала за сега закъсня със 6 дена днеска сме 17-ти, и ние (Аз и приятелката ми) се притесняваме от бременност, но аз съм сигурен 99% че не съм свършил във нея. Мислим че закъснението се причинява от няколко причини като :
Смяна на климата (Студено време) .
Тя си мисли че е напълняла с няколко килограма. (може и заради това до колкото знам )
Стрес (тя постоянно мисли за това че е бременна)
Болест (мислим че има гъбички във вагината й на приятелката ми, защото получава - Сърбеж, Зачервяване и бяло течение .. и понякога парене)
И не се храни редовно, през деня яде постоянно сладкиши и подобни глупости и на прави вечерята както трябва само яде няколко стотин грама салатка, понякога даже и не яде на вечерята ....
Тааа станаха 6 дена и още не е дошъл цикала й на нея, преди 11-ти се появиха пъпки в лицето й на приятелката ми, все едно настъпва менструацията после изчезнаха и после пак се появиха, и понякога получава болки в корема все едно настъпва менструацията, но уви резултата е същия още не е дошъл цикала й на нея, не сме от 1 и същ град на месец няколко пъти се виждаме и тя срамува да купи тест за бременност и мен ме няма аз уча в друг град и такаа тя е на 17 г. аз съм на 19 както и да е. Чакам вашите мнения, защото още не и дошла цикала на нея и от какво може да е ?
Благодаря ви предварително :)
Извинявам се пред. за лошия ми Български език, не съм българин за това може и да съм пропуснал грешки като пунктуационни или правописни грешки ...
Поздрави
Атилла :)
xXxPETYAxXx
02-17-2015, 09:41
Може от много неща да ѝ закъснява, няма как да ти кажем точната причина, ти си написал някой предположения.
На мен, както и на много други момичета ни се е случвало да се притесняваме, че закъснява, но да ни е срам да си купим тест. Обаче сме събирали сили и сме си купували. И знаеш ли, когато тя си купи тест, направи го и той е отрицателен ще ѝ олекне и дори може да ѝ дойде най-после. Не е толкова срамно да вземеш един тест - по-малко срамно ли би се оказало, ако е бременна, без да си прави тест?
А относно другите ѝ проблеми(сърбеж, течение) - гинеколог!
не ми се вярва да е бременна, ама все пак да си купи тест за собствено успокоение, да се отпусне малко.
а иначе гъбичките/или нещо подобно явно са налице, трябва да отиде на лекар и да се лекувате двамата успоредно, иначе няма файдааа
Да да знам трябва да се лекува но възможно ли е заради гъбичките да закъснява ? Защото бях прочетох някъде и така пишеше че може и заради това но незнам дали е вярно или не !
RosaCalvaria
02-17-2015, 10:13
Стреса си оказва голямо влияние върху това, че не ѝ идва.
Най-добрата ми приятелка, например, също имаше притеснения, че е бременна и в продължение на седмици си набиваше някакви филми и прочее, та накрая взе, че си направи теста, успокои се и след 2-3 дена ѝ дойде.
Ще й кажа даже ще я накарам да си купи тест, защото в момента съм в друг град за това не мога да купя аз вместо нея, но забравих да ви кажа че тя е много нервна в последните дни много бързо се нервира мисля че е от стрес-а но не съм сигурен...
heartshapedbox
02-17-2015, 10:33
Какво срамно има да си купи тест?
Ходи ли профилактично на гинеколог, или и от това я е срам?
Да и от това се срамува да ходи на гинеколог, и се страхува ако не дойде цикала че майка й на нея ще я занесе на лекар ...
heartshapedbox
02-17-2015, 10:40
Защо не отиде без майка и? Така или иначе трябва да вземе(те) мерки за гъбичките, не оставяйте нещата така.
@heartshapedbox
Проблема ни е следния че закъснява май не си разбрал какво съм написал на първия пост, нас ни интересува може ли заради това да закъснява разбираш ли ? Много ясно че ще ходи на лекарка гинеколочка а не на гинеколог или лекар за гъбичките.. Таа повтарям нас ни интересува от какво може да закъснява цикъл-а от гъбички или стрес или нещо др ...
Благодаря пред.
heartshapedbox
02-17-2015, 11:00
И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
В овулация ли е била по време на секса?
Нищо, че не си свършил в нея, има минимална вероятност да забременее и от предеякулационната течност.
Разбрах много добре какво питаш, казвам, че гъбичките/бяло течение/т.н. СЪЩО са проблем. Може да и закъснява от хиляди неща, няма как да хвърля боб и да ти кажа.
По принцип цикълът редовен ли и е?
И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
––––
Разликата е че аз я ревнувам ужасно много :) просто я обичам адски много за това сещаш ли се ?
Ами по принцип цикалът й беше редовен преди 3-4 месеца, но направих беля тогава (поне аз мисля така) и веднага след акта купихме ЕСКАПЕЛ таблетка против бременност и след като глътна таблетката след около 10-тина минути тя стана като дрогирана и т.н..... Не искам да си спомням за това и после на следващия месец трябваше да дойде цикалат й на нея на 2-ри и закъсня със 7 дена дойде на 9-то число на месеца и от тогава насам минаха поне 3 месеца и всичко беше ОК нямахме проблеми до този месец ... фактичести както казах на първия пост цикалът й трябваше да настъпи на 11-ти най късно. :(
Offtopic:
Всичко става заради мене, проблема е във мене ... аз съм причината на всичко ... на стреса и на всичко.....
Colouring
02-17-2015, 12:41
Ъъъъ.. ревнуваш от ГИНЕКОЛОГ?
Потрес.
:О
Нда, whatever, безмълвна съм.
Първо да си направи тест задължително. Не виждам какво срамно има в това да отиде до аптеката и да си купи, веднага ще ви олекне.. евентуално...
Второ, вие мислите, че има гъбички, ама си седи спокойно и не ходи на лекар? Това е нещо, за което незабавно трябва да се потърси медицинска помощ. Хубаво, и аз едва ли ще искам майка ми да разбира, че правя секс напълно безразсъдно, но след като си направи тест и е отрицателен, нека просто каже на майка си, че и закъснява, но не е от това, и да я води на лекар. Или просто да отиде без нея - взима си направление и готово.
Трето, нека си изчисли овулацията.
И четвърто, НЕ ГО ПРАВЕТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ, като и без това виждам, че не знаете какво точно правите.
И да, може да закъснее и от смяна на климата, и от стрес, и от.. какво ли не. Това не е часовник, жив организъм е. На мен ми закъсня със седмица този месец, а по принцип винаги ми идва на една и съща дата.
baby_baby
02-17-2015, 14:28
Може от много неща да и закъснява най-вече от притеснението
В овулация ли е била по време на секса?
Тамън-тамън трябва да е била в овулация, ако ѝ идва на 9-11, а са правили секс на 20-25...
Което ме подсеща... на 20-25?
Защо като ги пишете тия теми, не си правите повече труд да обмислите детайлите, дае...
heartshapedbox
02-17-2015, 14:38
Именно, и аз мислех просто да сметна, но много неконкретни дати ни е дал автора, реших да попитам за по-сигурно.
Именно, и аз мислех просто да сметна, но много неконкретни дати ни е дал автора, реших да попитам за по-сигурно.
ами некоректни са, като си измисля историята
Датите са конкретни, преди идваше на 1-2, след приема на ескапел цикъла закъсня със 1 седмица и дойде на 9-ти и от тогава насам станаха около 3-4 месеца и идваше редовно между 9-11 число всеки месец . А и не мисля че беше във овулация.
Приятелката ми е направила тест, но резултата е никакъв нито положителен нито отрицателен тест е не е отчел резултата или тя не е правила теста както трябва ..
Скорпионка
02-18-2015, 13:10
Може теста да не е бил валиден, да вземе още един.
Каква беше марката на теста.
shmatarok
02-18-2015, 13:12
Отчайвам се само като чета темата и то далеч не само заради правописа ти.
Кажи на приятелката ти да вземе нов тест и да го направи с първа сутрешна урина.
Иначе сте зле и двамата.
цикъл-а !
направихме ОНОВА РАБОТА !!
/великан
Приятелката ми като пробва не е слагала урина колкото трябва от стрес след това пак уринирал колкото трябва след 5 минути резултата е налице . 1 черта отрицателен
Ето ви снимка
http://store.picbg.net/pubpic/ED/EF/e96a5f5c0a85edef.jpg
Марката не теста е Sure Check
Colouring
02-18-2015, 13:34
Даже на опаковката си пише как трябва да се направи, картинки има също, за тези, които думите "С пипетката да се капнат няколко капки" не им говори нищо и им се вижда неразбираемо.
Отчайвам се и аз.
ЕДИТ: Ай, честито! Алелуя!
Скорпионка
02-18-2015, 13:43
Не е бременна, сега можете да се успокоите и двамата.
Да вече сме спокойни, преди малко отидох да й купя подарък на нея :)
много интересен повод за подарък. ама нали знаеш с повод, без повод.. джентълменът си е джентълмен e.
Ами така, е но тя заради мене толкова се вкарва във филми, стрес притесниее и т.н заслужава подарък :) Сега чакаме да настъпи менструацията иначе сме спокойни вече . :) Ябадаба Дууу :D
Скорпионка
02-18-2015, 17:37
Сега остава да отиде и на гинеколог.
Да да това го имаме на УМ, ще ходи на гинеколожка :D не на гинеколог
Скорпионка
02-18-2015, 17:53
То така се казва акушер-гинеколог.
Ами незнам как се казва защото до сега не съм имал работа при такива лекари като АГ
Скорпионка
02-18-2015, 18:44
То е за жени.
Да де знам че е за жени :) просто исках да кажа че до сега не се притеснявахме толкова с приятелката си чак да търсим лекари .
Скорпионка
02-18-2015, 18:52
Явно сега се налага да посети.
Ама ти нали за гъбичките говориш ?
Скорпионка
02-18-2015, 19:00
Лекарката ще каже дали са гъбички като я прегледа.
Да да, но вече сме спокойни знаем че не е бременна това е най важното .
Скорпионка
02-18-2015, 19:06
Както и здравето й.
Да здравето й е наж-важното но за сега това беше много по важно за нея ...
Скорпионка
02-18-2015, 19:13
Теста е отрицателен, дишайте спокойно.
Дишаме спокойно, не се бой :)
AnarchyBoy
02-18-2015, 19:20
ВЕЛИКА ТЕМА.
БТУ ревнуваш от гинеколог, сериозно?
Ами да какво има толкова не разбирам? По принцип я ревнувам от всичките мъже също и от лекарите като АГ
Да отиде при жена гинеколог тогава, не е като да са рядко срещани. Гъбичната инфекция е тегава, а щом го правите без кондом, със сигурност ти я е лепнала => трябва и двамата да отидете на лекар и да проведете необходимото лечение.
Алергична съм към толкова малоумни и неинформирани хора...
И аз съм алергичен към толкова многознайковциииии .... А и от къде знаеш че сме неинформирани ? В чичo гугъл пише за всичко ако не знаеш :D Ако искаш да ти изпратя една демо снимка на хронологията ми в кром да видиш какво съм търсил в гугъл за гъбичките :)
Ами съдя по мненията ти, представи си. И Гугъл няма да те излекува и да ти пусне микробиология, нали знаеш? :)
Ако беше толкова информиран щеше да преглътнеш малоумната си ревност към ЛЕКАР, чиято РАБОТА е да е професионалист и да не му пука, че вижда поредната гъбясала вагина, и да пратиш приятелката си, както и себе си при специалист.
VinDiesel
02-18-2015, 19:57
Аз само искам да ти кажа, че мъжете гинеколози, са много по-внимателни и много по-образовани по специалността си, отколкото гинеколожките. Това е информация, базирана на много разговори с момичета и жени.
Не си мисли, че той е умрял за гаджето ти, на ден познай по колко минават от там и това е с течение на годините.
Намислил съм, ако срещна гинеколог, да го попитам как му се отразява на психиката, всеки ден да гледаш толкова .........
Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия. ;) А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?
kalpazanka
02-18-2015, 19:59
Намислил съм, ако срещна гинеколог, да го попитам как му се отразява на психиката, всеки ден да гледаш толкова .........
Отщява ти се да водиш полов живот общо-взето.
@VinDiesel
Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?
xXxPETYAxXx
02-18-2015, 20:02
Приятелката ми като пробва не е слагала урина колкото трябва от стрес след това пак уринирал колкото трябва след 5 минути резултата е налице . 1 черта отрицателен
Това малко ми прозвуча, сякаш пак е ползвала същия тест, просто си е докапала. :D
VinDiesel
02-18-2015, 20:04
Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия. ;) А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?
Имаш доста изкривена представа за обич, аз пък мисля точно обратното, че ако обичаш един човек и искаш да си с него, то трябва той да има свобода, да не ти дава постоянно отчети а-у. За мен ревнивите мъже са с ниско самочувствие, с комплекси, чудейки се по цял ден, дали заслужават жените които имат, и тя дали в тоя момент не му изневерява.
Прекалената ревност задушава, аз пък съм на другата крайност, правили са ми забележка, защо не ги ревнувам и идва съмнението, че пък не съм сериозен спрямо тях, имам си друга, не ги обичам и т.н.
Щом съм избрал да бъда с този човек и му показвам че го обичам, аз му имам пълно доверие и не виждам смисъл, да я задушавам постоянно или пък да й забранявам да говори с момчета/мъже.
Отщява ти се да водиш полов живот общо-взето.
Мерси за отговора, това е ужасно.
@VinDiesel
Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?
Каза че не си българин, да не си босненец или албанец, те имат малко извратено чувство за притежание?
Ами да ти кажа първия път не е успяла да напълни пипета колкото трябва защото това го прави за пръв път и от страх/стрес не се получило уринирането за първи път и тогава нямаше резултат и след като се опитвал за 2-ри път веднага след 5 минути имаше резултат отрицателен, а и през целия ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и от там извадихме извода че не е бременна ;D
@VinDiesel
Значи и ти си минал по тоя път и знаеш какво представлява ревността :D Не я задушавам позволявам й всичко каквото си пожелае само има забраната да говори с момчета/мъже, и честно казано знам че не е хубаво да се ревнува толкова много но ревнувам какво да направя кажи ми дай съвет ?
О, какво умопомрачително заключение. :Д
VinDiesel - това, което казваш, е абсурдно.
VinDiesel
02-18-2015, 20:11
О, какво умопомрачително заключение. :Д
VinDiesel - това, което казваш, е абсурдно.
Кое по-точно?
@VinDiesel
Виж предните постове, исках съвет от тебе ?
xXxPETYAxXx
02-18-2015, 20:17
Само на мен ли ми се вижда странно два пъти да пишкаш върху един и същи тест?
А за гинеколога - тя щом толкова я е срам вероятно сама ще иска да отиде при жена.
Петя и на мен ми се вижда странно от начало, но като си помислих че първия път не е слагала колкото трябва урина нямаше резултат после за 2-ри път след като слагала колкото е нужно и теста веднага след 5 минути даде резултат отрицателен а и както казах в предишните постове цял ден имала болки в корема сякаш настъпвала менструацията и ние от там извадихме извода че не е бремен..... + това има гъбички до колкото разбрахме и от това закъснява и от доста причини като стрес и т.н
аре затворете я тая тема бе малоумни ли сте
Аз само искам да ти кажа, че мъжете гинеколози, са много по-внимателни и много по-образовани по специалността си, отколкото гинеколожките.
това
Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !
VinDiesel
02-18-2015, 20:25
Въпросът ми беше към Naive.
Naive - Ако 20-30 жени ме лъжат, то аз лъжа и теб....
Jax0n - Ами моята ревност я определям по скалата от 0 до 10, някъде 0,5 :D. Откакто имах сериозни връзки, момичетата с които бях, ме ревнуваха адски много, защото покрай спортовете с които се занимавах, ми се обръщаше доста внимание от момичетата, но аз смятам и до ден днешен, че поводи за ревност не съм им давал. Може би това, че знам какво е да те ревнуват до болестно състояние, ме докара до състояние в което аз да не ревнувам, а да имам доверие на човека до себе си, да знам че тя се чувства свободна, може да говори с мъже, без да се притеснява, че аз ще й направя забележка/спор/скандал и т.н.
Познавам жени, които са изневерявали на половинките си, точно поради тази причина, защото са били много ревнувани и са ги задушавали....
А понякога както сам може да прецениш, това което е забранено, то точно то ни е най-сладко да опитаме....
Гледай по-нормално на нещата, това че ще обели 2-3 думи с мъж, не означава, че тя флиртува с него. Не всеки мъж, се цели в заети жени. Аз ежедневно съм обграден от заети жени, но никога не ми е минавало на ум-а, да тръгна да се занимавам с тях.
Занимавам се само със свободни жени, имам някои принципи все пак. Интересно ми е, ти като си и забранил за мъжете, ти общуваш ли с жени???
Jax0n - може ли да ми кажеш какъв си по народност? било то и на ЛС?
xXxPETYAxXx
02-18-2015, 20:25
По принцип най-добрите гинеколози са мъже. Не че не съм чувала и за някви ужасни непрофесионалисти, ама това е друг въпрос.
Не мисля, че може да се твърди такова нещо и то да е адекватно. Кой е най-добрият специалист е доста субективно в повечето случаи. Аз съм ходила на хвалени, чак прехвалени специалисти, които горещо са ми препоръчвали, но не съм оставала никак доволна, както и обратното - посещавала съм такива, които са никому известни едва ли не, а са били чудесни.
Просто е смешно да се говори така.
@VinDiesel
Честно казано не общувам защото си намерих половинката и от 9 месеца сме заедно това не е кой знае колко време ама все пак е нещо, нали се сещаш в това време връзките са като все едно да си смениш боксерката или нещо друго което ползваш ежедневно.... A проблеме в мене е че аз не мога да се доверя на всеки/всяка защото знаеш в тези временна да се довериш на някой е все едно да си заложиш задника :D (Според мене) таа всичко идва от ревност и от доверие, аз знам себе си че всеки път ще я ревнувам гарантирам ти но доверието се печели с времето и за това ми трябва още време . Но ще се опитам да я ревнувам по малко от както сега :) Благодаря ти за мнението
Петя може би най-добрите гинеколози за мъжете незнам нямам си представа, но и това зависи и от това в каква среда работят и с какви уреди :)
@102
Направих специално за тебе демо снимка относно :
Пааа ти къде се бъркаш ? Ако те дразни темата просто натисните "Х"-чето отгоре дето се намира в дясната страна което е маркирано с червено !
http://store.picbg.net/pubpic/E7/4D/91ad74f56421e74d.png
VinDiesel
02-18-2015, 20:37
Не мисля, че може да се твърди такова нещо и то да е адекватно. Кой е най-добрият специалист е доста субективно в повечето случаи. Аз съм ходила на хвалени, чак прехвалени специалисти, които горещо са ми препоръчвали, но не съм оставала никак доволна, както и обратното - посещавала съм такива, които са никому известни едва ли не, а са били чудесни.
Просто е смешно да се говори така.
Още малко ще ме убедиш, че жените готвачки са по-добри от мъжете готвачи?
AnarchyBoy
02-18-2015, 20:37
+1 за 102 :/
AnarchyBoy
02-18-2015, 20:39
Той ти направи демо снимка момче... Да си знаеш ;с
Colouring
В Бг-мама какво казват?
AnarchyBoy
ЯКО ТЪП
Сериозно ли си й забранил да разговаря с мъже?
Бати клепоухия клошар
AnarchyBoy
02-18-2015, 20:40
В Бг-мама какво казват?
Ще се мре, там винаги се мре.
Мисля, че повечето там са на мента глог и валериан.
Още малко ще ме убедиш, че жените готвачки са по-добри от мъжете готвачи?
Между готвач и лекар общото е... нищо. :) За мъжете готвачи се твърди това с основанието, че повечето шеф готвачи са мъже. Но за лекарите няма подобна статистика, това е.
AnarchyBoy
№@СПАМА СИ В ТЪПАТА ТЕМА ЗА ДА Я ЗАТВОРЯТ ПЛИЙС
AnarchyBoy
Между готвач и лекар общото е... нищо. :) За мъжете готвачи се твърди това с основанието, че повечето шеф готвачи са мъже. Но за лекарите няма подобна статистика, това е.
Всъщност има, но не ми се спори с теб. :D
@AnarchyBoy
Относно:
ЯКО ТЪП
Сериозно ли си й забранил да разговаря с мъже?
Бати клепоухия клошар
-----
Кво те бърка а ако искам ще забраня ако не няма да забраня, а и клошар ще викаш на баща си ясно ли ти е ? Не стига че се бъркаш и почваш да нареждаш къф си ти бе ? Много сте отворени пред компютъра .... тц тц тц
Бахти келеша как ме нервира само преди да си легна тц тц сега няма мога да заспа заради тебе индивид ...
Айде модераторите да локват темата, че се бъркат разни индивиди в темата ....
AnarchyBoy
02-18-2015, 21:32
#мОнголош ;с чифут, мангал, бахоч, клошар, кур майна
heartshapedbox
02-19-2015, 08:17
Той ти направи демо снимка момче... Да си знаеш ;с
Плача!!! :lol:
#мОнголош ;с чифут, мангал, бахоч, клошар, кур майна
xaxaxaxa sonofabitch :D А и да ти приличам на мангал ? Отворко пред компаа :D сънофъбичч хахаха
How to start an internet fight ?
1. Write a comment
2. Wait
Има нещо вярно в горния цитат ...
А и модераторите да преместят темата в кофа, че се задушавам от отворковци тука тей който говорят на празно хората като AnarchyBoy индивида :D pxax
Модераторите смятат да заключат темата.