.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Question Въпрос относно цикъл-а

Привет драги потребители на teenproblem, не съм нов във форума но за пръв път публикувам такава тема

Значи въпроса ми е следния .

Миналия месец към 20-25 ти януари направихме онова работа с приятелката ми (секс), не съм свършил във нея 99 % съм сигурен в това, след всяко свършване отивам на тоалетната да ( пикая ) за да съм по сигурен че са чисти каналите .
    Но имаше нещо нередно в половия ни акт, значи като правихме кучешката поза извадих си пенис-а от вагината й на приятелката ми и тогава (потече) капна гъсто бяло течение от вагината някаква бяла течност незнам какво е но, мисля че е оргазъм или нещо друго от удоволствие... Тааа дойде реда за цикъла, по принцип към 9-11 число на месеца идва цъкала на приятелката ми но този месец още не е дошъл цикала за сега закъсня със 6 дена днеска сме 17-ти, и ние (Аз и приятелката ми) се притесняваме от бременност, но аз съм сигурен 99% че не съм свършил във нея. Мислим че закъснението се причинява от няколко причини като :

Смяна на климата (Студено време) .
    Тя си мисли че е напълняла с няколко килограма. (може и заради това до колкото знам )
    Стрес (тя постоянно мисли за това че е бременна)
    Болест (мислим че има гъбички във вагината й на приятелката ми, защото получава - Сърбеж, Зачервяване и бяло течение .. и понякога парене)
    И не се храни редовно, през деня яде постоянно сладкиши и подобни глупости и на прави вечерята както трябва само яде няколко стотин грама салатка, понякога даже и не яде на вечерята ....

Тааа станаха 6 дена и още не е дошъл цикала й на нея, преди 11-ти се появиха пъпки в лицето й на приятелката ми, все едно настъпва менструацията после изчезнаха и после пак се появиха, и понякога получава болки в корема все едно настъпва менструацията, но уви резултата е същия още не е дошъл цикала й на нея, не сме от 1 и същ град на месец няколко пъти се виждаме и тя срамува да купи тест за бременност и мен ме няма аз уча в друг град и такаа тя е на 17 г. аз съм на 19 както и да е. Чакам вашите мнения, защото още не и дошла цикала на нея и от какво може да е ?

Благодаря ви предварително

Извинявам се пред. за лошия ми Български език, не съм българин за това може и да съм пропуснал грешки като пунктуационни или правописни грешки ...

Поздрави

Атилла

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може от много неща да ѝ закъснява, няма как да ти кажем точната причина, ти си написал някой предположения.
    На мен, както и на много други момичета ни се е случвало да се притесняваме, че закъснява, но да ни е срам да си купим тест. Обаче сме събирали сили и сме си купували. И знаеш ли, когато тя си купи тест, направи го и той е отрицателен ще ѝ олекне и дори може да ѝ дойде най-после. Не е толкова срамно да вземеш един тест - по-малко срамно ли би се оказало, ако е бременна, без да си прави тест?
    А относно другите ѝ проблеми(сърбеж, течение) - гинеколог!

Голям фен Аватара на one
    не ми се вярва да е бременна, ама все пак да си купи тест за собствено успокоение, да се отпусне малко.
    а иначе гъбичките/или нещо подобно явно са налице, трябва да отиде на лекар и да се лекувате двамата успоредно, иначе няма файдааа

Да да знам трябва да се лекува но възможно ли е заради гъбичките да закъснява ? Защото бях прочетох някъде и така пишеше че може и заради това но незнам дали е вярно или не !

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Стреса си оказва голямо влияние върху това, че не ѝ идва.
    Най-добрата ми приятелка, например, също имаше притеснения, че е бременна и в продължение на седмици си набиваше някакви филми и прочее, та накрая взе, че си направи теста, успокои се и след 2-3 дена ѝ дойде.

Ще й кажа даже ще я накарам да си купи тест, защото в момента съм в друг град за това не мога да купя аз вместо нея, но забравих да ви кажа че тя е много нервна в последните дни много бързо се нервира мисля че е от стрес-а но не съм сигурен...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Какво срамно има да си купи тест?
    Ходи ли профилактично на гинеколог, или и от това я е срам?

Да и от това се срамува да ходи на гинеколог, и се страхува ако не дойде цикала че майка й на нея ще я занесе на лекар ...

Град
    BG
    Защо не отиде без майка и? Така или иначе трябва да вземе(те) мерки за гъбичките, не оставяйте нещата така.

@heartshapedbox

Проблема ни е следния че закъснява май не си разбрал какво съм написал на първия пост, нас ни интересува може ли заради това да закъснява разбираш ли ? Много ясно че ще ходи на лекарка гинеколочка а не на гинеколог или лекар за гъбичките.. Таа повтарям нас ни интересува от какво може да закъснява цикъл-а от гъбички или стрес или нещо др ...

Благодаря пред.

Град
    BG
    И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
    В овулация ли е била по време на секса?
    Нищо, че не си свършил в нея, има минимална вероятност да забременее и от предеякулационната течност.
    Разбрах много добре какво питаш, казвам, че гъбичките/бяло течение/т.н. СЪЩО са проблем. Може да и закъснява от хиляди неща, няма как да хвърля боб и да ти кажа.
    По принцип цикълът редовен ли и е?

И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
    ––––
    Разликата е че аз я ревнувам ужасно много просто я обичам адски много за това сещаш ли се ?

Ами по принцип цикалът й беше редовен преди 3-4 месеца, но направих беля тогава (поне аз мисля така) и веднага след акта купихме ЕСКАПЕЛ таблетка против бременност и след като глътна таблетката след около 10-тина минути тя стана като дрогирана и т.н..... Не искам да си спомням за това и после на следващия месец трябваше да дойде цикалат й на нея на 2-ри и закъсня със 7 дена дойде на 9-то число на месеца и от тогава насам минаха поне 3 месеца и всичко беше ОК нямахме проблеми до този месец ... фактичести както казах на първия пост цикалът й трябваше да настъпи на 11-ти най късно.

Offtopic:

Всичко става заради мене, проблема е във мене ... аз съм причината на всичко ... на стреса и на всичко.....
    Последно редактирано от Jax0n : 02-17-2015 на 11:40

Мега фен Аватара на Colouring
    Ъъъъ.. ревнуваш от ГИНЕКОЛОГ?
    Потрес.

Нда, whatever, безмълвна съм.
    Първо да си направи тест задължително. Не виждам какво срамно има в това да отиде до аптеката и да си купи, веднага ще ви олекне.. евентуално...
    Второ, вие мислите, че има гъбички, ама си седи спокойно и не ходи на лекар? Това е нещо, за което незабавно трябва да се потърси медицинска помощ. Хубаво, и аз едва ли ще искам майка ми да разбира, че правя секс напълно безразсъдно, но след като си направи тест и е отрицателен, нека просто каже на майка си, че и закъснява, но не е от това, и да я води на лекар. Или просто да отиде без нея - взима си направление и готово.
    Трето, нека си изчисли овулацията.
    И четвърто, НЕ ГО ПРАВЕТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ, като и без това виждам, че не знаете какво точно правите.

И да, може да закъснее и от смяна на климата, и от стрес, и от.. какво ли не. Това не е часовник, жив организъм е. На мен ми закъсня със седмица този месец, а по принцип винаги ми идва на една и съща дата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може от много неща да и закъснява най-вече от притеснението

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    В овулация ли е била по време на секса?
    Тамън-тамън трябва да е била в овулация, ако ѝ идва на 9-11, а са правили секс на 20-25...
    Което ме подсеща... на 20-25?
    Защо като ги пишете тия теми, не си правите повече труд да обмислите детайлите, дае...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    BG
    Именно, и аз мислех просто да сметна, но много неконкретни дати ни е дал автора, реших да попитам за по-сигурно.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Именно, и аз мислех просто да сметна, но много неконкретни дати ни е дал автора, реших да попитам за по-сигурно.
    ами некоректни са, като си измисля историята
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Датите са конкретни, преди идваше на 1-2, след приема на ескапел цикъла закъсня със 1 седмица и дойде на 9-ти и от тогава насам станаха около 3-4 месеца и идваше редовно между 9-11 число всеки месец . А и не мисля че беше във овулация.

Приятелката ми е направила тест, но резултата е никакъв нито положителен нито отрицателен тест е не е отчел резултата или тя не е правила теста както трябва ..

Може теста да не е бил валиден, да вземе още един.
    Каква беше марката на теста.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Отчайвам се само като чета темата и то далеч не само заради правописа ти.
    Кажи на приятелката ти да вземе нов тест и да го направи с първа сутрешна урина.
    Иначе сте зле и двамата.

Мега фен Аватара на 102
    цикъл-а !
    направихме ОНОВА РАБОТА !!
    /великан

Приятелката ми като пробва не е слагала урина колкото трябва от стрес след това пак уринирал колкото трябва след 5 минути резултата е налице . 1 черта отрицателен

Ето ви снимка

http://store.picbg.net/pubpic/ED/EF/...5c0a85edef.jpg

Марката не теста е Sure Check

Мега фен Аватара на Colouring
    Даже на опаковката си пише как трябва да се направи, картинки има също, за тези, които думите "С пипетката да се капнат няколко капки" не им говори нищо и им се вижда неразбираемо.
    Отчайвам се и аз.

ЕДИТ: Ай, честито! Алелуя!

Не е бременна, сега можете да се успокоите и двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си