Влез

View Full Version : Още не мога да разбера

ifi123
02-17-2015, 20:27
Здравейте,
днес стават точно 3 години от началото на една доста странна история. :D Ще се опитам да бъда кратка.
Преди 3 години се запознах с едно момче :D Още в деня в които се запазнахме се видя,че тои има интерес към мен.След няколко дни си ми каза,че ме харесва.Сваляше ме,но по много странен начин...не знам дори как да го опиша :D Както и да е,мина някакво време и всичко отмина,спря да има интерес и така и не се забихме :D Аз бях доста хлътнала,но попринцип ми е трудно да си изразявам такива неща,пък и щях да приличам на идиот :D
След няколко месеца обаче станаха нещата :D Забихме се и той посточнно ме караше да ходим към тях,аз отказах :D Не се чувахме някакво време след това
После пак ме потърси,видяхме се и се забихме пак :D и пак спря да ме търси
След още нчколко месеца почна да ме търси доста,но аз му отказвах да се видим,защото имах приятел.Накрая се видяхме и пак се забихме,но този път започна да ми пише всеки ден след това.Скъсах с приятеля ми (чувствах се виновна,пък и не се разбирахме) видяхме се с момчето и правихме секс :D пак спря да ме търси.Тогава аз му писах смс,но тои не ми отговори.
След няколко месеца пак се видяхме :D Пак се видяхме 2 пъти,след първия ме търсеше с интерес и после дотам.Поне вече му знаех номерата и се опитвах да не ми пука като цяло :D После тръгнах с едно прекрасно момче, бяхме заедно една година в която другото момче (:D) ме търсеше често,но аз му отказвах...Не искам да си прецакам още една връзка.
Когато скъсахме,след няколко дни се видях с момчето :D Аз го потърсих и правихме секс и пак това беше :D
И сега преди 2 седмици пак почна да ме търси :D Видяхме се 2 пъти и сега отново нищо...

Таа,чудя се защо още ме търси? За секс ли ме използва? Защо не спря да ме търси когато имах приятел и го отрязвах постоянно? Харева ли ме,изобщо? :D

VinDiesel
02-17-2015, 20:39
Отказах се някъде по средата да го чета, все съм виждал пост с емотикони, но такова чудо на 20 годишна не бях виждал.
Махни тия иконки, че бърка в здравето.

xXxPETYAxXx
02-17-2015, 20:56
Много ѝ е забавно очевидно.

И да - вероятно за секс само те ползва.

Azoria
02-18-2015, 17:12
Колко пъти се бихте преди този секс..? :lol:

Да, вижда, че си му в кърпа вързана, едва ли не. Това му повдига самочувствието за сметка на твоето достойнство. Спри да се занимаваш, независимо дали си във връзка или не. Ако е искал да е с теб, щяхте скоро да правите 3 години заедно.

Denitoooooooooo
02-18-2015, 17:16
Ами ти толкова ли си глупава ,че не се усещаш ,че те използва ? Егати

Goddess
02-18-2015, 17:31
............ :D ..................... :D ........................... :D :D

RapExotic
02-18-2015, 18:57
Каква кола кара?

TheMorfeiii
02-18-2015, 19:00
Това сме ние момчетата.... Глупаци !!! :(