.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Още не мога да разбера

Здравейте,
    днес стават точно 3 години от началото на една доста странна история. Ще се опитам да бъда кратка.
    Преди 3 години се запознах с едно момче Още в деня в които се запазнахме се видя,че тои има интерес към мен.След няколко дни си ми каза,че ме харесва.Сваляше ме,но по много странен начин...не знам дори как да го опиша Както и да е,мина някакво време и всичко отмина,спря да има интерес и така и не се забихме Аз бях доста хлътнала,но попринцип ми е трудно да си изразявам такива неща,пък и щях да приличам на идиот
    След няколко месеца обаче станаха нещата Забихме се и той посточнно ме караше да ходим към тях,аз отказах Не се чувахме някакво време след това
    После пак ме потърси,видяхме се и се забихме пак и пак спря да ме търси
    След още нчколко месеца почна да ме търси доста,но аз му отказвах да се видим,защото имах приятел.Накрая се видяхме и пак се забихме,но този път започна да ми пише всеки ден след това.Скъсах с приятеля ми (чувствах се виновна,пък и не се разбирахме) видяхме се с момчето и правихме секс пак спря да ме търси.Тогава аз му писах смс,но тои не ми отговори.
    След няколко месеца пак се видяхме Пак се видяхме 2 пъти,след първия ме търсеше с интерес и после дотам.Поне вече му знаех номерата и се опитвах да не ми пука като цяло После тръгнах с едно прекрасно момче, бяхме заедно една година в която другото момче () ме търсеше често,но аз му отказвах...Не искам да си прецакам още една връзка.
    Когато скъсахме,след няколко дни се видях с момчето Аз го потърсих и правихме секс и пак това беше
    И сега преди 2 седмици пак почна да ме търси Видяхме се 2 пъти и сега отново нищо...

Таа,чудя се защо още ме търси? За секс ли ме използва? Защо не спря да ме търси когато имах приятел и го отрязвах постоянно? Харева ли ме,изобщо?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Отказах се някъде по средата да го чета, все съм виждал пост с емотикони, но такова чудо на 20 годишна не бях виждал.
    Махни тия иконки, че бърка в здравето.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Много ѝ е забавно очевидно.

И да - вероятно за секс само те ползва.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Колко пъти се бихте преди този секс..?

Да, вижда, че си му в кърпа вързана, едва ли не. Това му повдига самочувствието за сметка на твоето достойнство. Спри да се занимаваш, независимо дали си във връзка или не. Ако е искал да е с теб, щяхте скоро да правите 3 години заедно.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ами ти толкова ли си глупава ,че не се усещаш ,че те използва ? Егати

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    ............ ..................... ...........................

Мега фен Аватара на RapExotic
    Каква кола кара?

Това сме ние момчетата.... Глупаци !!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ние мъжете пък сме умни и забавни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си