View Full Version : Секс без презерватив. Какви безопасни мерки трябва да предприемем?
Искаме да пробваме секс без презерватив, но се притесняваме от нежелана бременност.
Въпроса ми е следния. Какви хапчета трябва тя да пие преди да можем да го направим без презерватив? За ескапел ми е ясно, но той е при нужда от спешна контрацепция и съм сигурен, че в дългосрочен план има по-ефикасни и евтини хапчета, но не знам какви са. За това се нуждая от ваша помощ
Скорпионка
02-21-2015, 08:08
За да го правите без презерватив, тя трябва да пие противозачатъчни, но ако решите тя да пие противозачатъчни е редно първо да иде на гинеколог да й направи нужните изследвания и да й предпише подходящи който ще се пият по схема. Ескапела е за спешна контрацепция, ако е станал гафа, който се пие до 3 дена, колкото по рано се изпие толкова има ефект, но си е хормонална бомба може ти разбърка организма. Има пластири против забременяване и вагинален пръстен ама са скъпички. към 18 лева са.
xXxPETYAxXx
02-21-2015, 08:42
http://www.pharmatex.bg/
baby_baby
02-21-2015, 13:00
Трябва да пита гинеколога си какви противозачатъчни да пие не може е така каквито тя си иска
Трябва да иде на лекар, който да ѝ пусне изследвания, а след това да ѝ изпише противозачатъчни. Не може да си пие ей така, каквото тя си реши.
Издавам една бабина рецепта веднага.Преди и след секс без презерватив и дамата удряте по една ч.ч. сок от зеле и оцет в съотношение 1:1.И задължително на гладно.