- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив. Какви безопасни мерки трябва да предприемем?
Искаме да пробваме секс без презерватив, но се притесняваме от нежелана бременност.
Въпроса ми е следния. Какви хапчета трябва тя да пие преди да можем да го направим без презерватив? За ескапел ми е ясно, но той е при нужда от спешна контрацепция и съм сигурен, че в дългосрочен план има по-ефикасни и евтини хапчета, но не знам какви са. За това се нуждая от ваша помощ
Изяж бобър, спаси дърво... xD
За да го правите без презерватив, тя трябва да пие противозачатъчни, но ако решите тя да пие противозачатъчни е редно първо да иде на гинеколог да й направи нужните изследвания и да й предпише подходящи който ще се пият по схема. Ескапела е за спешна контрацепция, ако е станал гафа, който се пие до 3 дена, колкото по рано се изпие толкова има ефект, но си е хормонална бомба може ти разбърка организма. Има пластири против забременяване и вагинален пръстен ама са скъпички. към 18 лева са.
Трябва да пита гинеколога си какви противозачатъчни да пие не може е така каквито тя си иска
Трябва да иде на лекар, който да ѝ пусне изследвания, а след това да ѝ изпише противозачатъчни. Не може да си пие ей така, каквото тя си реши.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Издавам една бабина рецепта веднага.Преди и след секс без презерватив и дамата удряте по една ч.ч. сок от зеле и оцет в съотношение 1:1.И задължително на гладно.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .