.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Секс без презерватив. Какви безопасни мерки трябва да предприемем?

Искаме да пробваме секс без презерватив, но се притесняваме от нежелана бременност.

Въпроса ми е следния. Какви хапчета трябва тя да пие преди да можем да го направим без презерватив? За ескапел ми е ясно, но той е при нужда от спешна контрацепция и съм сигурен, че в дългосрочен план има по-ефикасни и евтини хапчета, но не знам какви са. За това се нуждая от ваша помощ
    Изяж бобър, спаси дърво... xD

За да го правите без презерватив, тя трябва да пие противозачатъчни, но ако решите тя да пие противозачатъчни е редно първо да иде на гинеколог да й направи нужните изследвания и да й предпише подходящи който ще се пият по схема. Ескапела е за спешна контрацепция, ако е станал гафа, който се пие до 3 дена, колкото по рано се изпие толкова има ефект, но си е хормонална бомба може ти разбърка организма. Има пластири против забременяване и вагинален пръстен ама са скъпички. към 18 лева са.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Трябва да пита гинеколога си какви противозачатъчни да пие не може е така каквито тя си иска

Трябва да иде на лекар, който да ѝ пусне изследвания, а след това да ѝ изпише противозачатъчни. Не може да си пие ей така, каквото тя си реши.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Издавам една бабина рецепта веднага.Преди и след секс без презерватив и дамата удряте по една ч.ч. сок от зеле и оцет в съотношение 1:1.И задължително на гладно.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си