Влез

View Full Version : Изнасилиха ме

gabris
02-21-2015, 19:48
Аз съм момиче на 17 години. Насилиха ме сексуално преди три месеца. Тогава не знаех какво да правя, бях толкова объркана, исках да се самоубия. Имам приятел от половин година, който ме спираше (което е нормално) той знае за това, но не може да ми помогне. Не мога да кажа на никой. Чувствам се ужасно и не се побирам в кожата си. Моля за помощ, подкрепа или някой който е преживял същото да пише.Благодаря!

SHPAIdURmeN
02-21-2015, 20:07
Ако си трол, само да знаеш, че така копаеш собствения си гроб ;-)

Ако не си. То при възможност посети психолог, ясно е че за българия не е модерно или не е ясно що някой трябва да посещава психолог, споко това не е слабост или че си психично болна, или каквито и да е глупости.
Добре е да отидеш на психолог, не е нужно да ти обяснявам защо, ще го разбереш това след първата сесия с психолога.

А след като си изнасилена и ако помниш лицата на изнасилвачите е добре да се обърнеш и към полицията. Другото което, на гениколог ходила ли си ? Ако не си, отивай задължително.

Little Monster
02-22-2015, 06:47
На гинеколог задължително трябва да отидеш. Но да се надяваме да нямаш никакви проблеми. :)
Съгласна съм със SHPAIdURmeN за посещението на психолог. Ще ти даде съвети, ще те подкрепи, ще ти помогне.

Challenger
02-22-2015, 16:11
Миличкото! Много съжалявам, че си преживяла такова ужасно нещо! Трябва да споделиш с някого, не може да останат ненаказани онези гадове.

baby_baby
02-22-2015, 17:03
Отиди на гинеколог и после на психолог това трудно се преживява и ти трябва някой с който да поговориш

GLaDOS
02-22-2015, 17:05
Ей,такива путки майни само трепане ги оправя. Комплексари болни.
Кофти ситуация.Трябва да превъзмогнеш срама от случилото се. Не е срамно,даже обратното - ти си герой в ситуацията.Герой за това че имаш волята да се справиш с проблема. Сподели с родител,препоръчвам майка ти, тя ще ти влезе в положението и ще те подкрепи.Гинеколог също.Психолиг по избор. Имаш и момче,което ти е опора. Смело и решително продължавай напред и дано копеляка си намери майстора.

sladura89
03-10-2015, 17:22
А след като си изнасилена и ако помниш лицата на изнасилвачите е добре да се обърнеш и към полицията.

Това се прави още на другия ден, а след 3 месеца кел файда, как ще докаже, че са я изнасилили дори и да ги помни?