.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Изнасилиха ме

Аз съм момиче на 17 години. Насилиха ме сексуално преди три месеца. Тогава не знаех какво да правя, бях толкова объркана, исках да се самоубия. Имам приятел от половин година, който ме спираше (което е нормално) той знае за това, но не може да ми помогне. Не мога да кажа на никой. Чувствам се ужасно и не се побирам в кожата си. Моля за помощ, подкрепа или някой който е преживял същото да пише.Благодаря!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ако си трол, само да знаеш, че така копаеш собствения си гроб

Ако не си. То при възможност посети психолог, ясно е че за българия не е модерно или не е ясно що някой трябва да посещава психолог, споко това не е слабост или че си психично болна, или каквито и да е глупости.
    Добре е да отидеш на психолог, не е нужно да ти обяснявам защо, ще го разбереш това след първата сесия с психолога.

А след като си изнасилена и ако помниш лицата на изнасилвачите е добре да се обърнеш и към полицията. Другото което, на гениколог ходила ли си ? Ако не си, отивай задължително.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 02-21-2015 на 20:12
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Повече от фен Аватара на Little Monster
    На гинеколог задължително трябва да отидеш. Но да се надяваме да нямаш никакви проблеми.
    Съгласна съм със SHPAIdURmeN за посещението на психолог. Ще ти даде съвети, ще те подкрепи, ще ти помогне.

Повече от фен Аватара на Challenger
    Миличкото! Много съжалявам, че си преживяла такова ужасно нещо! Трябва да споделиш с някого, не може да останат ненаказани онези гадове.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отиди на гинеколог и после на психолог това трудно се преживява и ти трябва някой с който да поговориш

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ей,такива путки майни само трепане ги оправя. Комплексари болни.
    Кофти ситуация.Трябва да превъзмогнеш срама от случилото се. Не е срамно,даже обратното - ти си герой в ситуацията.Герой за това че имаш волята да се справиш с проблема. Сподели с родител,препоръчвам майка ти, тя ще ти влезе в положението и ще те подкрепи.Гинеколог също.Психолиг по избор. Имаш и момче,което ти е опора. Смело и решително продължавай напред и дано копеляка си намери майстора.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    А след като си изнасилена и ако помниш лицата на изнасилвачите е добре да се обърнеш и към полицията.
    Това се прави още на другия ден, а след 3 месеца кел файда, как ще докаже, че са я изнасилили дори и да ги помни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си