View Full Version : Искам да се науча да ходя на токчета
Обух обувки на висок ток и щях да падна. Иска ми се да се науча да ходя на токчета. Аз съм нисък и винаги съм се комплексирал от това. Искам на осми март да обуя обувките на висок ток и да мога да целуна приятелката ми без тя да се навежда. Това искам да стане в рамките на къщата ни. Как мога да се науча да ходя на обувки на висок ток?
Кажи на приятелката ти да те научи.Ъм,защо в рамките на къщата ти??
Хах колко тролско се изповяда. :D
Кажи на приятелката ти да те научи.Ъм,защо в рамките на къщата ти??
Хах колко тролско се изповяда. :D
Искам да е изненада за нея. Ако тя ме научи, няма да се изненада. Аз съм безработен и имам време докато тя е на работа, но ме е страх да не падна.
Ако изляза така съседите и други "мачовци" ще ми се смеят и не е за предпочитане.
TheDeath
02-26-2015, 08:00
Що не си купиш едни "Ню рок" обувки? Имат доста модели с високи платформи, които са мъжки и няма да изглеждаш, като травестит!
най-комплексарското изпълнение от нисък мъж е да носи платформи. колко трябва да не си ок със себе си...
//това като вметка към тролската тема;
Що не си купиш едни "Ню рок" обувки? Имат доста модели с високи платформи, които са мъжки и няма да изглеждаш, като травестит!
Разгледах ги в сайта им и ще си взема такива.
Искам да е изненада за нея. Ако тя ме научи, няма да се изненада. Аз съм безработен и имам време докато тя е на работа, но ме е страх да не падна.
Ако изляза така съседите и други "мачовци" ще ми се смеят и не е за предпочитане.
Аха.А ти говорил ли си с нея по подобни теми - мъж на високи обувки? А замислял ли си се,как би реагирала тя?
Защото,ако до сега никога не си се появявал пред нея на високи обувки,като за изненада,тя може да не повярва на очите си! И да й се стори като някъв кошмар?!
И отделно относно излизането.Покани я у вас и я изненадай.След това пак се преобуй с нормални обувки и си излезте!?
TheDeath
02-26-2015, 12:36
най-комплексарското изпълнение от нисък мъж е да носи платформи. колко трябва да не си ок със себе си...
//това като вметка към тролската тема;
Според мен Ню Рок-а са добри и дори на ниски мъже вървят, е, зависи и с какво са съчетани де, но все пак, виждала съм и не ми се струва чак толкова изродско. Виж мъж на токчета би ми било в пъти по-зле изглеждащо.... Само си представям гаджето ми да ми се появи на токчета - ще падна от смях....
baby_baby
02-26-2015, 15:39
Спокойно обувай ги по-често и с времето ще се научиш
Аха.А ти говорил ли си с нея по подобни теми - мъж на високи обувки? А замислял ли си се,как би реагирала тя?
Защото,ако до сега никога не си се появявал пред нея на високи обувки,като за изненада,тя може да не повярва на очите си! И да й се стори като някъв кошмар?!
И отделно относно излизането.Покани я у вас и я изненадай.След това пак се преобуй с нормални обувки и си излезте!?
Не сме говорили.
Затова реших да взема Ню рок" обувки както ми препоръча TheDeath.