Влез

View Full Version : Обичам да доминирам

marga_rita
03-03-2015, 11:17
Обичам да доминирам в връзките ми с момчетата и заради това са ме зарязвали много. Открих момчето на живота ми. Той винаги прави това което му кажа и е много красив. Гледах в интернет момичета да гримират и обличат с женски дрехи приятелите си и реших да направя същото с гаджето ми. Стана много красив и дори след това правихме по-дълъго време секс. В нас го накарах да носи женските дрехи. Той се похвали на приятелите си и те почнаха да го обиждат. Сега се отказa от това да е облечен като жена. Какво да правя? Защо момчетата не приемат добре изглеждащи момчета в женски дрехи и грим? Викат му че е педал.

dreamwalker
03-03-2015, 11:20
Kids these days...

fls63
03-03-2015, 12:10
Хахахахахах,само аз ли мисля,че marga_rita е написала тази тролска тема,колкото да има нещо в този форум?

VinDiesel
03-03-2015, 12:27
Сложи ли си и прашките ти ? :D :D :D :D

RapExotic
03-03-2015, 17:30
Хахахахахах,само аз ли мисля,че marga_rita е написала тази тролска тема,колкото да има нещо в този форум?

Май само ти.. Останалите знаят, че Митко са го хванали лудите и е решил да си избие комплексите тук. :D :D

sladura89
03-09-2015, 14:56
Обичам да доминирам в връзките ми с момчетата и заради това са ме зарязвали много. Открих момчето на живота ми. Той винаги прави това което му кажа и е много красив. Гледах в интернет момичета да гримират и обличат с женски дрехи приятелите си и реших да направя същото с гаджето ми. Стана много красив и дори след това правихме по-дълъго време секс. В нас го накарах да носи женските дрехи. Той се похвали на приятелите си и те почнаха да го обиждат. Сега се отказa от това да е облечен като жена. Какво да правя? Защо момчетата не приемат добре изглеждащи момчета в женски дрехи и грим? Викат му че е педал.

Мен също ми харесва момичетата да ме доминират, но само в секса, а не изцяло! Относто по твоята тема, каквото си правите вкъщи си остава вкъщи! Проблема е, че мнозинството от хора не умеят да приемат някой, който е различен от тълпата и обикновено започват да се подиграват с него. Това си е заложено в гените на доста хора, които не са израснали достатъчно духовно и не умеят да приемат и разбират нещата!!! :)

baby_baby
03-10-2015, 14:53
Ти не си добре какво удоволствие ти доставя да гледаш гаджето ти като жена?