View Full Version : Омъжена?
aGressiwe
03-04-2015, 10:23
Здравейте,преди няколко месеца си счупих крака и ми се налагаше да си стоя само вкъщи.Нямаше какво да правя по цял ден и започнах да играя всякакви игри.Играех най-вече CS,защото я бях играл като по-малък,имаше едно момиче в играта и аз с децата все я бъзиках нещо,дадох й скайпа си и тя ми писа.Тогава започнахме да си пишем по цяла нощ и цял ден,оказа се че е омъжена има син на почти 2 годинки,беше наистина доста красива,оказа се и че живее близо до родителите ми.Чата се превърна,във видео разговори и продължи повече от месец.Усетих,че на нея й е наистина приятно да си пишем,даже повече от това и реших да прекратя разговорите ни. Продължих да играя CS,когато виждах,че е там винаги излизах,тя ме попита защо се държа така и аз й обясних,че сме прекалили,че има добър мъж,който наистина е пич,имам общи познати с него,разликата в годините ни е 5г. Тя се съгласи с мен,че сме прекалили и всичко приключи.Аз живеех в центъра с приятелката си,която беше заминала при родителите си за няколко дни,бях сам с приятелите ми,пихме повече и решихме да отидем на парти,не знам откъде ми щукна да й пиша.Писах й във фейсбук къде е,тя ми отговори,че е навън с приятелки в едно заведение,което се оказа на 2 улици под нас,казах й след 10 мин да е отпред да я видя.Отидох там и тя беше там,беше толкова красива,явно беше и пила няколко коктейла повече,защото не спираше да се смее,не можех да отделя поглед от нея,беше невероятна.Казах й,ако иска да дойде с мен,някъде където е доста по-забавно и тя каза добре,дори не очаквах да се съгласи,взе си нещата и отидохме вкъщи.Започнахме отново с разговорите,пиехме вино и аз я целунах,просто исках да го направя,тя ми отвърна в началото,но след това се отдръпна и каза,че не може да направи нещо такова,аз я притиснах към себе си,и й казах че не я карам да прави нищо и я целунах отново,този път не се отдръпна и не каза нищо,прекарахме нощта заедно,беше уникално,никога не бях спал с по-голяма жена от мен.Тръгна си към 6 сутринта,след това не ме потърси повече от седмица.След това ми обясни,че това не може да се повтори,че е грешно,че обича съпруга си.Нямаше какво да направя,не искам да развалям семейството й.След около месец и повече,бях в едно заведение с приятели преди да отидем на дискотека и тя беше там със съпруга си и приятели.Тя ме видя и се усмихна леко,имах чувството че сърцето ми спря,отидох до тоалетна малко да се успокоя от емоциите,когато излизах в коридорчето между тоалетните тя беше там и ме чакаше усмихна ми се отново и ми каза "Здравей,хубавецо",не помня колко бързо я бях дръпнал в тоалетната и я целувах и прегръщах,каза че ще ми се обади да се видим отново.След това видях,че съм блокиран навсякъде и не я потърсих отново.Снощи влязох в Steam и видях,че е там писах й и тя ми написа само "Не мога да пиша",влязох в играта където ми написа само "Скоро!"
Не знам какво да правя всичко това е изключително грешно,а не мога да спра да мисля за нея,какво да правя побърквам се,искам да е до мен,искам целувките й,усмивките й..Какво да направя?
VinDiesel
03-04-2015, 10:47
Влюбен си до уши в нея, но тя вече си има семейство, ако си готов да й бъдеш само ебач и не те гризе съвестта, стреляй тогава.
Ако нещата м/у вас станат сериозни, замисли се, готов ли си да гледаш дете, което не е твое?…
И дали утре, няма ти да си изоставен….
Niakoitam
03-04-2015, 10:56
Предлагам ти да споделите на мъжа и и редовно да си правите тройки пред очите на сина им... :)
aGressiwe
03-04-2015, 10:56
Ох,аз себе си не мога да гледам,майка ми ще ме убие,ако разбере че спя с омъжена жена,камоли че има и дете,естествено че ще бъда изоставен,мъжа й има хубава доходна работа,живеят на хубаво място,а аз още съм студент,работя от време на време при родителите си,но те ме издържат.. просто не знам искам я,естествено,че ще ме гризе съвестта,аз даже я питах колко често спи с мъжа си,а тя ме пита колко често спя с приятелката си,аз съм потресен,че даже има и ревност.Правехме си състезание за 1 седмица,кой ще прави повече секс..когато си говорим винаги й намеквам някакви неща,а тя само се усмихва мръсно и ми казва,че ме иска.Ще полудея,тази вечер разбрах,че ще ходи на кино с приятелки,дали да отида и аз така случайно уж.. не знам.
Моя съвет е да не ставаш причина за нечий провален брак и детство. Най-добре спри да се занимаваш с нея, колкото и да ти се иска.
aGressiwe
03-04-2015, 11:05
Аз много добре осъзнавам,че нищо не може да стане,проблема е че сега е още по майчинство,по цял ден е с детето,отегчена е,мъжът й работи доста,а аз съм просто някой който я забавлява и я разсейва от ежедневието,след няколко месеца се връща на работа и най-вероятно няма и да се сети за мен,не искам да развалям семейството й,не мога за момента да й предложа нищо освен добро отношение и секс.А секса е,ох нямам думи нищо общо с 20 годишните момичета,още по странното е,че когато спя с приятелката си мисля,за НЕЯ!
Влюбен си до уши в нея, но тя вече си има семейство, ако си готов да й бъдеш само ебач и не те гризе съвестта, стреляй тогава.
+1 Вижда се, че на нея по никой начин не ѝ е проблем да си ѝ само ебач, тъй че топката е в теб.
xXxPETYAxXx
03-04-2015, 11:44
Поне зарежи приятелката си. Тея афери да знаеш, че никога не приключват розово и за двамата. А все някога приключват.
VinDiesel
03-04-2015, 11:46
Аз много добре осъзнавам,че нищо не може да стане,проблема е че сега е още по майчинство,по цял ден е с детето,отегчена е,мъжът й работи доста,а аз съм просто някой който я забавлява и я разсейва от ежедневието,след няколко месеца се връща на работа и най-вероятно няма и да се сети за мен,не искам да развалям семейството й,не мога за момента да й предложа нищо освен добро отношение и секс.А секса е,ох нямам думи нищо общо с 20 годишните момичета,още по странното е,че когато спя с приятелката си мисля,за НЕЯ!
А твоята приятелка не подозира ли, че намъкваш съсела и на друго място?
Май не прекарвате много време заедно…
Аз не бих постъпил така, защото много ме гризе съвестта, особено ако имам приятелка, абсурд да изневеря, но виждам, че ти нямаш такъв проблем, та стреляй докато можеш. Тя щом изневерява, е склонна да изневери на мъжа си и с друг. Така че боцкай, докато можеш. Лошото е, че ти пък лъжеш и твоята приятелка.
Абе не ти е лесно….
aGressiwe
03-04-2015, 11:54
Не ми е лесно,абсолютно между другото тя ми писа преди малко,да съм влязъл в скайп,че не съм й липсвал.Приятелката ми,винаги подозира,че й изневерявам,тя е болна на тази тема,а до сега не го бях правил.Но просто говоря с доста момичета,имам много приятелки.С приятелката ми много се караме,тя все си тръгва и после се връща,не искам да я оставя,защото ми е добре да живея с нея,то дори не е постоянно,защото често тя остава в общежитието си,когато е до по късно на лекции или е с приятелки в ст.град.Проблема не е моята приятелка,аз винаги мога да съм с нея,но искам да съм с другата,но не желая да й разваля семейството.Не съм се чувствал по този начин от много време и не искам да спира,просто искам да измисля някакво компромисно решение на ситуацията.
VinDiesel
03-04-2015, 11:58
Всичко е временно, какъвто и компромис да измислиш, "наранени" винаги ще има.
xXxPETYAxXx
03-04-2015, 12:13
Тя твоята приятелка не ти е проблема, но ти на нея си й трън в гащите. Поне остави момичето да може да срещне някой, който няма да мисли за милфка докато я оправя. Пусни я да си дири щастието другаде. Пък ти си блъскай главата с на тая помиите, като толкова я искаш.
омг, дизеле, много ми падна фочите. как можеш да насърчаваш тоя тъпак. пише си с неква по цяла нощ и ден, срещат се, правят секс и това докато си има приятелка, да оставим настрана факта, че и другата е обвързана, СЕРИОЗНО.
съветът ми е да не бъдеш такова мекотело, а да кажеш всичко на приятелката ти. никой не заслужава да бъде лъган така.
'стреляй, намъкваш, боцкай, съсела'
омг
heartshapedbox
03-04-2015, 12:17
Поне приятелката си не лъжи повече...
Жалко постъпвате и двамата.
aGressiwe
03-04-2015, 12:21
Не говорим за приятелката ми,тя няма нищо общо!! Няма да й кажа,поради простата причина,че тя ще е наранена,ще страда,ще си тръгне и т.н.А аз не искам това да се случва!! Въпроса ми беше дали да продължа да излизам с тази жена или окончателно да се отдръпна от нея или да правим секс докато тя не се откаже.
Просто престани да се виждаш с омъжената,кажи й че приключвате и толкова,спал си с милфка евала,но спри!
А колкото до приятелката ти,не й казвай,съгласен съм с теб,че истината в такива ситуации се казва само ако може да ти донесе нещо добро,ако ще подобри нещата,а не и когато ще ги развали и ще нарани някой.
heartshapedbox
03-04-2015, 12:26
Разбира се, че има общо!
Нали си голям човек, като такъв трябва да понасяш последствията от действията си, включително от това, че си 'намъкваш съсела' наляво-надясно. Да, ще я боли и най-вероятно ще си тръгне, но с нищо не е заслужила да бъде лъгана. Не бъди такъв егоист, гнусно е.
ако те кефи идеята да бъдеш вибратор с повече екстри - ок.
Не говорим за приятелката ми,тя няма нищо общо!! Няма да й кажа,поради простата причина,че тя ще е наранена,ще страда,ще си тръгне и т.н.А аз не искам това да се случва!! Въпроса ми беше дали да продължа да излизам с тази жена или окончателно да се отдръпна от нея или да правим секс докато тя не се откаже.
Сериозно? Не искаш приятелката ти да бъде наранена, но се чудиш дали да продължаваш да правиш секс с тази жена?!
dreamwalker
03-04-2015, 12:36
омг, дизеле, много ми падна фочите. как можеш да насърчаваш тоя тъпак. пише си с неква по цяла нощ и ден, срещат се, правят секс и това докато си има приятелка, да оставим настрана факта, че и другата е обвързана, СЕРИОЗНО.
съветът ми е да не бъдеш такова мекотело, а да кажеш всичко на приятелката ти. никой не заслужава да бъде лъган така.
омг
+
Ще провалиш детството на детето.
Намери си друго занимание. От това, което сподели, не личи, че си влюбен в нея. Харесваш я, защото ти обръща внимание.
Niakoitam
03-04-2015, 12:44
Все си мисля,че това вашето с тази омъжената е любов дотолкова,че сте новопознати,а на нея и се боцка та два не види,за предпочитане с чужди.Ти пък не можеш да се накефиш на това да оправяш готината кака.И двамата сте си забранени.Ти,защото имаш връзка,която май вече ти е стнала безинтересна,което е по-малък проблем и тя,която е омъжена и с дете,но вероятно се е омъжила за някакъв чичко паричко само заради парите му.Все си мисля,че ако например нещата потръгнат и вие проимате една обща връзка в един момент леко ще се поотекчите един от друг и както видимо и двамата сте склонни на изневерени тя ще си намери някой друг тъпкач,а ти ще си намериш друга,на която да го тъпкаш.Та в тоя ред на мисли...от една страна ще развалиш едно семейство прецаквайки и собствената си връзка,но от друга,то семейството вече така и така неофициално си е развалено,а и твоята връзка също.Дали семейството ще се развали от друг,дали връзката ти ще се развали от друга,не се знае,но е видимо,че това рано или късно ще стане.Въпроса е готов ли си ти да бъдеш човека,който ще развали това семейство? Готов ли си да се изправиш срещу последиците?Срещу неодобрението на семейство ти,приятелите ти,родните ти,мъжът и,евентуално някога синът и? Струва ли си това според теб или не? Ами я си представи,че докато я мляскаше в тоалетната беше влязъл и мъжът и.Помисли какво щеше да стане изобщо? Аз знам за някаква подобна история.Станало е цирк Балкански.Баща бие дъщеря си,мъжът и я бие,мъжът и бие любовника и.Брата на мъжа се опитва да я бие,но успява само малко възпрян от баща и.Псувни разправии и те така.
За щастие аз не съм попадал в реалността на твоята история.Само на сън.Но оттам може би отчасти те разбирам какво ти е тъй като такива ми сънища са били доста реални,но дори и в тях аз нямах гадже.Усещането да откраднеш момента,борбата в теб на твоите принципи и осъзнаването,че ги нарушаваш и вършиш лоши неща.Усещането да се правиш на гост на някоя,с която имате повече от приятелски отношения.Усещането съпругът да се досеща и да те търси да те пребие,а тя да ти показва тайни изходчета,от които да избягаш и да отървеш нея и себе си от проблеми и ти да се измъкваш като пръдня из гащи.Както казах това за щастие в реалността не съм го изживявал,а само в супер реалистични сънища.
Виждал съм обаче друго в реалността.Незадоволени омъжени с деца.Не лоши хора,но объркани между принципите си и просто животинските инстиктни.И ако ти кажа,че може и да не си единственият,с който го прави зад гърба на мъжа си може би няма да съм далеч от истината.Едвали с тези перверзни погледчета дето ти ги мятала и репликите дето ти ги хвърля си единственият,в който е влюбена и ако не е мъжът и си остава вечно твоя.Та да се върнем на нелошите иначе незадоволени майки.В интернет може и да попаднеш на много такива майки,които търсят безплатен секс.Аз лчино веднъж съм попадал на една такава леко неориентира майка.Има си мъж и дете.В същото време на мястото дето се бяхме събрали тя беше без мъжа и детето си.За сметка на това пък си беше довела някакъв едър пичага дето така и не разбрах дали се бяха запознали в интерент или и бил бивш настоящ.И той за няколко дни няколко думи каза.Осамотяваха се отвреме навреме през деня и през цяката нощ,но уж нищо не правели.Поне така ни обясняваше като се напи здраво,а него вече го нямаше.Била го искала,но не били правили нищо,защото си имала семейство,което не искала да разваля...поне за момента.....В същото време дори пред очите му няколко дни видимо си флиртуваше с мен,постоянно ме заговаряше,търсеше вниманието ми,кокенчише ми,обгърна ме с комплименти,молеше ме да и донасят разни неща и за капак...последната вечер като се напи здраво една не остана гола и юнашки си хвана брат ми за чепа пред очите на гаджето му,която и се води много добра прителка и някога са живели в един блок идеално знаейки,че въпросното му гадже къде не го ревнува от сянката му оправдавайки се че като е по пияна се забавлява по освободено и на другият ден забила през по-голямата част от времето поглед в земята.Иначе в началото даже и респектираше говорейки като доста по-голяма от 22те си,а сега 23 години и се скъсваше да храни гадните курви по света.И впоследствие какво...ами някой страничен наблюдател,спокойно можеше да си я причисли в това число.
aGressiwe
03-04-2015, 12:45
Както казах,приятелката ми е отделно от цялата ситуация.Ще се видя с нея тази вечер с омъжената нали и ще решим какво да направим,ако не друго поне да спя още веднъж с нея.
И после още веднъж, и още веднъж..
dreamwalker
03-04-2015, 12:52
Както казах,приятелката ми е отделно от цялата ситуация.Ще се видя с нея тази вечер с омъжената нали и ще решим какво да направим,ако не друго поне да спя още веднъж с нея.
многозле.ком
Niakoitam
03-04-2015, 12:56
Не,говорим и за приятелката ти в случая.Това че щяла да бъде наранена и за това ще я предпазваш нея,а не себе си за глупави оправдания.Направил си го казваш.Ако си тръгне по-добре за нея.Ако остане все пак трябва много да се замислиш и да оцениш,че го е направила и оставяш въпросната милфка и други като нея да си се боцкат с други,В противен случай прекратете отношения,с така нареченото ти гадже и си продължи с милфката докато евентуално мъжът и не разбере и не реши да ти строши главата и евентуално да остави благоверната си на спокойствие да си търси други тъпкачи.При това положение може да и да се съберете и да си живеете доволно и щастливо. иии Happy end! :)
dreamwalker
03-04-2015, 12:57
Не,говорим и за приятелката ти в случая.Това че щяла да бъде наранена и за това ще я предшазваш нея,а не себе си за глупави оправдания.Направил си го казваш.Ако си тръгне по-добре за нея.Ако остане все пак трябва много да се замислиш и да оцениш,че го е направила оставяйки въпросната милфка да си се боцка с други,В противен случай прекратете отношения,с така нареченото ти гадже и си продължи с милфката докато евнтуално мъжт и не разбере и не реши да ти строши главата и евентуално да остави благоверната си на спокойствие да си търси други тъпкачи.При това положение може да и да се събере и да си живеете доволно и щастливо. иии Happy end! :)
Наистина ли смяташ, че връзка, базирана на сексуално привличане, би била успешна?
ако те кефи идеята да бъдеш вибратор с повече екстри - ок.
с какви повече екстри?
Наистина ли смяташ, че връзка, базирана на сексуално привличане, би била успешна?
защо не?
Абе накрая ще ме хванеш за ...
то е ясно
Иначе милфката(браво иначе) ще се усети рано или късно и ще те остави, това е почти сигурно
а ако се бавиш и не казваш нищо на твоята, и тя ще се усети, че има нещо и ще те остави и тя
Така че щом не искаш да казваш на твойта нищо, значи все още имаш чувства към нея и я обичаш
Тоест по добре докато все още имаш време се откажи от милфката, и си бъди с твойта
Ама ти верно ли твърдиш, че гаджето ти няма нищо общо? СЕРИОЗНО?!
Явно си опериран от онова чувство...абе как му викаха...а, да - съвест! Момичето не заслужава така да ѝ се подиграваш зад гърба. Кво значи, че не искаш да те оставя ама и не искаш да спираш да спиш с омъжената? Как да стане? Нали ти е ясно, че накрая от двата стола ще си на земята.
Казвам ти го като човек, правил много грешки - не си заслужава! Рано или късно ще се прецака всичко и всеки участник в тая история ще бъде потърпевш по един или друг начин, няма даже и да говоря за детенцето, дето с нищо не е виновно - най-много ще го отнесе то!
Затова гледай възможно най-скоро да прекратиш тоя цирк, ако толкова те кефят по-големи какички, си търси такава ама необвързана.
dreamwalker
03-04-2015, 13:04
Ама ти верно ли твърдиш, че гаджето ти няма нищо общо? СЕРИОЗНО?!
Явно си опериран от онова чувство...абе как му викаха...а, да - съвест! Момичето не заслужава така да ѝ се подиграваш зад гърба. Кво значи, че не искаш да те оставя ама и не искаш да спираш да спиш с омъжената? Как да стане? Нали ти е ясно, че накрая от двата стола ще си на земята.
Казвам ти го като човек, правил много грешки - не си заслужава! Рано или късно ще се прецака всичко и всеки участник в тая история ще бъде потърпевш по един или друг начин, няма даже и да говоря за детенцето, дето с нищо не е виновно - най-много ще го отнесе то!
Затова гледай възможно най-скоро да прекратиш тоя цирк, ако толкова те кефят по-големи какички, си търси такава ама необвързана.
Моралният му компас не е особено стабилен, личи си.
aGressiwe
03-04-2015, 13:06
Въй,въй хора направо ме стресирахте,абе няма си друг тя в това съм сигурен,мъжа й не е някакъв чичко паричко,а е младо момче,обичат се и всъщност са много хубави заедно.На една възраст са до колкото знам,излизат си и се забавляват.Въпроса е в привличането,което има между нас когато я видя все едно не издържам и трябва да е при мен.До сега говорих с нея,за довечера и се сетих,че имаше една игра на CinemaCity и сега проверих и съм спечелил 2 безплатни билета за кино и й ги дадох,смисъл дадох й кода.Тя ми каза,след филма да се видим и да поговорим за случващото се между нас,ако можела да дойде във вкъщи.Не искам да оставя приятелката си,естествено че имам чувства към нея,тя е мила,умна и сигурно е най-красивото момиче с което съм бил,няма да мога никога отново да имам момиче като нея.Просто омъжената има нещо,което ме привлича,мисля тази вечер като се видим и поговорим,да прекратя отношенията ни,пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !
с какви повече екстри?
наистина ли питаш? :Д
пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !
http://cdn.meme.am/instances/500x/51265283.jpg
VinDiesel
03-04-2015, 13:12
омг
Не знаех, че преди съм ти бил изправен фочите.
Темата не е "чудя се дали да спя с женена".
Той вече е спал с нея, какво очакваш да му кажа като съвет, повече да не спи с нея?
Една такава сексуална афера няма да продължи 10 години.
Жената е с мъж и дете, за мен тя е много по-грешна отколкото автора, той няма дете, а има приятелка, която не се знае до кога ще е такава. Естествено, това не го оправдава, да й изневерява.
И да му кажа да се спре, каква е гаранцията, че онази няма да си намери друг, който да и обира пайжината???
Единствено ми е жал за на автора приятелката, за женената въобще не ми е жал, тя се е клела във вярност, тя предава не само себе си и мъжа си, а и детето си.
Ива аз от коментара си не се срамувам, нито пък имам угризения, а още по-малко ме вълнува, на кой съфорумник съм паднал в очите.
Аз уважавам вашето мнение, уважавайте и вие моето(ако искате).
dreamwalker
03-04-2015, 13:16
http://cdn.meme.am/instances/500x/51265283.jpg
+
Мале, авторе...ти какъв си мухльо без извинение. Поне имай малко чест и се раздели с приятелката си.
dreamwalker
03-04-2015, 13:17
Не знаех, че преди съм ти бил изправен фочите.
Темата не е "чудя се дали да спя с женена".
Той вече е спал с нея, какво очакваш да му кажа като съвет, повече да не спи с нея?
Една такава сексуална афера няма да продължи 10 години.
Жената е с мъж и дете, за мен тя е много по-грешна отколкото автора, той няма дете, а има приятелка, която не се знае до кога ще е такава. Естествено, това не го оправдава, да й изневерява.
И да му кажа да се спре, каква е гаранцията, че онази няма да си намери друг, който да и обира пайжината???
Единствено ми е жал за на автора приятелката, за женената въобще не ми е жал, тя се е клела във вярност, тя предава не само себе си и мъжа си, а и детето си.
Ива аз от коментара си не се срамувам, нито пък имам угризения, а още по-малко ме вълнува, на кой съфорумник съм паднал в очите.
Аз уважавам вашето мнение, уважавайте и вие моето(ако искате).
Би ли уважил човек, с който майка ти е изневерявала на баща ти?
Или такива неща не са от значение според теб?
per-dead
03-04-2015, 13:25
Аз само едно не разбирам - гризе те съвестта, че можеш да развалиш едно семейство, но не те гризе, че си имаш приятелка и и кръшкаш??!!??!
dreamwalker
03-04-2015, 13:26
Аз само едно не разбирам - гризе те съвестта, че можеш да развалиш едно семейство, но не те гризе, че си имаш приятелка и и кръшкаш??!!??!
Съвест??? :lol: Какво е това? Може ли да го сложиш в хамбургер с кетчуп и майонеза и да го изядеш?
aGressiwe
03-04-2015, 13:32
Ами явно да,гризе ме съвестта защото мога да разваля семейството й,а не заради приятелката ми,което е ....тъпо,не се и бях замислил,колко глупаво изглежда и звучи всичко.
dreamwalker
03-04-2015, 13:37
Ами явно да,гризе ме съвестта защото мога да разваля семейството й,а не заради приятелката ми,което е ....тъпо,не се и бях замислил,колко глупаво изглежда и звучи всичко.
По-добре късно, отколкото никога. Остави я, всеки да си върви по пътя. Далеч от очите, далеч от сърцето/******.
Niakoitam
03-04-2015, 13:48
Аз лично май по-скоро смятам че не.Освен ако не прерастне в любовна връзка,но както казах по назад и двамата сте склонни видимо на кръшкане така че друг е въпроса и да се получи доколко ще е стабилна тази връзка.Или просто ще си изневерявате постоянно криейки един от други и самоубеждавайки се взаимно колко много се обичате ревнувайки се дори от сенките си.И на такъв случай съм попадал.
Иначе обаразно казано си те представям така.Заел си малко считана от доста мъже за женска роля тип ала темата в същият този раздел от женската страна:
От два стола на земята ...какво да правя ?
Та подобно на авторката теб още повече те виждам в следната ситуация от два стола та на земята.Хвнал си се с едната ръка за един видимо сигурен клон над пропастта на самотата,който понеже е сигурен не искаш да пуснеш заблуждавайки и самозаблуждавайки се как ако го пуснеш ще се счупи.Но всъщност пуснеш ли го ти ще паднеш в пропастта.С другата си ръка си хванал един съвсем нов клон,който обаче се клати здраво и е много несигурен.Знаеш,че може да се счупи и затова те е страх да пуснеш другият.Защото вторият счупи ли се ти ще паднеш с него и това го осъзнаваш добре.И понеже не искаш да пуснеш нито един от двата клона се самоубеждаваш как така си е супер и тия клони се нуждаят от твоята тежест.Друг е въпроса,че както казах може да стане от двата стола на земята тъй като вторият клон може да се счупи и с тежестта си да те издърпа и теб в пропастта на самотата не и без твоя вина разбира се.Кой те кара да държиш и двата клона? :)
Niakoitam
03-04-2015, 13:56
Въй,въй хора направо ме стресирахте,абе няма си друг тя в това съм сигурен,мъжа й не е някакъв чичко паричко,а е младо момче,обичат се и всъщност са много хубави заедно.На една възраст са до колкото знам,излизат си и се забавляват.Въпроса е в привличането,което има между нас когато я видя все едно не издържам и трябва да е при мен.До сега говорих с нея,за довечера и се сетих,че имаше една игра на CinemaCity и сега проверих и съм спечелил 2 безплатни билета за кино и й ги дадох,смисъл дадох й кода.Тя ми каза,след филма да се видим и да поговорим за случващото се между нас,ако можела да дойде във вкъщи.Не искам да оставя приятелката си,естествено че имам чувства към нея,тя е мила,умна и сигурно е най-красивото момиче с което съм бил,няма да мога никога отново да имам момиче като нея.Просто омъжената има нещо,което ме привлича,мисля тази вечер като се видим и поговорим,да прекратя отношенията ни,пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !
Себе си заблуждавай колкото си искаш,но това не ти дава право да се опитваш да заблуждаваш и хората във форума.Обича мъжа си ама грънци.Щом се чука с теб не го обича.Ти обичаш гаджето си? Щом се чукаш с други и мислиш как преди да прекъснете отношения искаш да я изчукаш като за последно ама така тайничко без гаджето ти да разбере значи представата ти за любов към някого е...меко казано извратена.Съжалявам,че ти го казвам,но има хора дето заслужават любовта бая повече от разни такива като теб...
dreamwalker
03-04-2015, 13:57
Себе си заблуждавай колкото си искаш,но това не ти дава право да се опитваш да заблуждаваш и хората във форума.Обича мъжа си ама грънци.Щом се чука с теб не го обича.Ти обичаш гаджето си? Щом се чукаш с други и мислиш как преди да прекъснете отношения искаш да я изчукаш като за последно ама така тайничко без гаджето ти да разбере значи представата ти за любов към някого е...меко казано извратена.Съжалявам,че ти го казвам,но има хора дето заслужават любовта бая повече от разни такива като теб...
Многословен си, но съм съгласна с теб.
наистина ли питаш? :Д
Ам питам, да. Защото не виждам авторът да може да предложи други екстри, освен вибраторските, та се чудех какво точно визираш :cool:
Ам питам, да. Защото не виждам авторът да може да предложи други екстри, освен вибраторските, та се чудех какво точно визираш :cool:
ами, вибраторът няма как да й гали егото /и другото нещо също :Д/, няма присъствие, аура... не ми идва думата ;д, няма език :Д
ами, вибраторът няма как да й гали егото /и другото нещо също :Д/, няма присъствие, аура... не ми идва думата ;д, няма език :Д
да, ама връзката с вибратора няма как да се усложни емоционално ;)
Niakoitam
03-04-2015, 14:26
Ако е толкова незадоволяема ще си купи зайче с ушички. :D
Иначе има допълни ексри да.Да и подарява билети за кино,да я води по ресторанти,евентуално да и плаща сметките,да се правят,че са влюбени,да и прави комплименти,да я занимава,когато и е скучно и т.н :)
aGressiwe
03-04-2015, 14:30
Пълен с екстри съм :D :D
Но вече 2 часа говоря с нея и се чувствам прекрасно,нямам търпение да я видя отново,не е изневерявала на съпруга си до сега,просто съм прекалено настойчив,искам я,в 11 свършва с киното и след това е с мен!!
BlauMeise
03-04-2015, 14:35
История ала "Ани Владимирова". ком
Niakoitam
03-04-2015, 14:41
Пълен с екстри съм :D :D
Но вече 2 часа говоря с нея и се чувствам прекрасно,нямам търпение да я видя отново,не е изневерявала на съпруга си до сега,просто съм прекалено настойчив,искам я,в 11 свършва с киното и след това е с мен!!
Да,викаш не е изневеряла.Преди теб може просто да не знаеш.А иначе тя и с теб не му изневерява.Просто някоя и друга целувчица.Топваш и го лекичко и то не целият а само главичката.Културен си при изпразването и ако капне някоя капчица нежно я забърсваш със ароматизирана салфетка. Егати! Та това не е никаква изневяра.Нито тя изневерява на мъжът си,нито ти на гаджето си.Вие просто сте приятелски настроени един към друг и добронамерено се обгрижвате за да не ви е скучно през студените зимни дни...:D
aGressiwe
03-04-2015, 15:02
Хахахха задоволяваме сексуалното си желание заедно!! Измислих план,който ще се получи поне така смятам.Благодаря ви!
heartshapedbox
03-04-2015, 15:07
Малко ме е страх да попитам, но какъв е планът?
aGressiwe
03-04-2015, 15:12
Just sex :D
heartshapedbox
03-04-2015, 15:16
А приятелката ти и семейството на въпросната госпожа?
aGressiwe
03-04-2015, 15:19
Всичко остава в тайна!
VinDiesel
03-04-2015, 15:20
Би ли уважил човек, с който майка ти е изневерявала на баща ти?
Или такива неща не са от значение според теб?
Добре, според теб какво трябва да направя, да го мразя, да го потроша от бой, да го убия, да чета конско на майка си?????
След като майка ми е взела такова решение, аз съм длъжен да се съобразя с него, както родителите ми, толкова години са се съобразявали с мен и не са ме спирали от нищо!
Какво са направили родителите ми си е техен проблем, аз нямам право да ги съдя, нито пък хората с които те са имали афера, примерно....
Да, аз лично съм имал такава връзка, отначало всичко беше само секс, но правехме толкова хубав секс пасвайки си на 100%, че и двамата се влюбихме един в друг. Всичко си беше идеално, не сме се карали, не сме имали дразги, разбирахме се, както се вика само с поглед....
Това че ти не си имала такава или не си искала да имаш, защото моралния ти компас не ти позволява, не означава, че това е невъзможно!
RapExotic
03-04-2015, 16:49
Курва.. Не, не тя, а ТИ.
heartshapedbox
03-04-2015, 16:56
Всичко остава в тайна!
Ако си решил да бъдеш долен жалкар, никой не може да те спре.
Без извинения.
aGressiwe
03-04-2015, 17:05
Беше шега това,приключваме тази вечер,може да си останем приятели,но няма да й развалям семейството.Обичам приятелката си,невероятна е и явно ми стана навик,че съм с нея и сгреших,но ще се постарая да я заслужа отново,но няма да й призная,няма да я нараня!!
per-dead
03-04-2015, 17:50
Беше шега това,приключваме тази вечер,може да си останем приятели,но няма да й развалям семейството.Обичам приятелката си,невероятна е и явно ми стана навик,че съм с нея и сгреших,но ще се постарая да я заслужа отново,но няма да й призная,няма да я нараня!!
Силно и искрено се надявам приятелката ти да разбере к'во си направил. Не знам как ще правиш секс с нея, кат знаеш, че си и изневерил. Просто не знам. Предполагам, че като разбере, ще е по-наранена от факта, че си я лъгал, ще засенчи съвсем леко изневярата. На нейно място щеше да ме е гнус да те гледам даже.
Не съм няква моралистка, даже обратното по принцип, ама т'ва на автора и на омъжената си е жив курварлък. Той си има приятелка, оная законен мъж и са чифтосват двамата. Кат толкоз се искат, що автора не си зареже приятелката, оная да се разведе и работата е чиста. Най-много ми е чудно как тя ще гледа съпруга си. Той автора лесен - казва, че иска раздяла и повече не се търсят. 'ма то и безплатната проституция си има цена.
aGressiwe
03-04-2015, 18:03
Мисля,че си прекалено груба.
Какво трябва да направя да оставя приятелката си,защото съм й изневерил? Да й кажа какво съм направил? Тя да ме разпитва,къде съм я чукал,къде съм я целувал и как е било? Това да я наранява още повече,да е съсипана,че си е хванала лайнар,да си тръгне,да й липсвам,да ме мрази и да ме иска обратно и да се чувства зле?
Колкото до омъжената,държа на нея,грижа ме е за нея,харесвам я,но не искам тя да се развежда най-малко заради МЕН!
Всичко си има цена да,може и да ми се върне,може и да не ми се върне,но не мисля,че най-доброто в тази ситуация е,да нараня момичето си и себе си.
Не ти ли писна да тролиш?
dreamwalker
03-04-2015, 18:10
Не ти ли писна да тролиш?
Взе ми буквите от клавиатурата...
Ам то е ясно от първия пост...
Само що му се връзват толкова шарани...
VinDiesel
03-04-2015, 18:30
Тук всяка тема различна от "правих секс, бременна ли съм? ", за вас е тролска…
Аз пък съм шаран, защото му отговарям. Изневярата в нашата демократична държава мисля, че отдавна не е табу.
Тук всяка тема различна от "правих секс, бременна ли съм? ", за вас е тролска…
Аз пък съм шаран, защото му отговарям. Изневярата в нашата демократична държава мисля, че отдавна не е табу.
Я не се прави на ощипана госпожица.
И темата Е тролска... съжалявам, ако това не ти харесва :)
dreamwalker
03-04-2015, 18:42
Я не се прави на ощипана госпожица.
И темата Е тролска... съжалявам, ако това не ти харесва :)
LadyDi, какво е мнението ти за тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/573071-%D0%9C%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F-%D1%87%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B9-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB ?
Трол ли е? Да чакам ли развитие на сюжета, много ми е интересно...
VinDiesel
03-04-2015, 18:45
Явно съм ощипана госпожица, искайте му сега снимка с ника, името на форума, името на темата и кръвна група…
Това е мацката, която пусна тема, че приятелката ѝ на 10 години е луда по шофьора на училищния автобус, който е на 39. Или 49?
Ти как мислиш?
Колкото и да не се харесва на VinDiesel, всяка ВТОРА тема в тоя форум е тролска. Най-вече онези за "правих секс, бременна ли съм".
Явно съм ощипана госпожица, искайте му сега снимка с ника, името на форума, името на темата и кръвна група…
Ти му поискай. Аз не изпитвам съмнения, за да имам нужда някой да ме опровергава :)
dreamwalker
03-04-2015, 18:48
Това е мацката, която пусна тема, че приятелката ѝ на 10 години е луда по шофьора на училищния автобус, който е на 39. Или 49?
Ти как мислиш?
Колкото и да не се харесва на VinDiesel, всяка ВТОРА тема в тоя форум е тролска. Най-вече онези за "правих секс, бременна ли съм".
Не, онази беше друга май. Тази твърди, че е влюбена в учителя си.
Както аз всеки ден казвам, че от утре започвам да уча по всичко и го "правя", така и ти го казваш и ще го "направиш".
Не, онази беше друга май. Тази твърди, че е влюбена в учителя си.
А, може...
VinDiesel
03-04-2015, 18:53
Значи на тоя форум, може да му бием кипенцата и да вървим в друг форум, например за коли. Там ако видим тема "как да си сваля кората на вратата", край тролска е, не може някой си, да задава сериозно такъв въпрос…..
Хахах, падам с вас, троловете си личат с новите регистрации с по една тема и съответно едно мнение.
Трол ще има регистрация от 3 години насам.…
Я малко влезте в час, спрете със сериалите по бтв и гледайте реално на нещата….
Niakoitam
03-05-2015, 08:19
Не знам дали е тролска тема или не.Дали ако не е автора има проблем или просто е искал да се похвали пред форума как му се е отдало да чука по възрастна от него милфка надявайки се че тука целият форум ще му ръкопляска.За всеки случай понеже знам че пожеланията ми понякога ловят,ако историята му си е съвсем истинска му пожелавам мъжа на милфката и приятелката му да разберат всичко с най-големи подробности във възможно най-скоро време.А после...да става каквото трябва да става...:)
А LadyDi ти като си толкова сигурна,че темата е тролска все пак ключът и гумичката не е като да не са и в твоите ръце. :)
А LadyDi ти като си толкова сигурна,че темата е тролска все пак ключът и гумичката не е като да не са и в твоите ръце. :)
Както каза VinDiesel, изневярата не е табу. В темата има интересни коментари, само дето някои хора се поразгорещиха повече. Не виждам защо да я заключвам. Понякога в тролските теми се получават хубави дискусии :)
Не е нужно да е или-или.
VinDiesel
03-05-2015, 15:38
Както каза VinDiesel, изневярата не е табу. В темата има интересни коментари, само дето някои хора се поразгорещиха повече. Не виждам защо да я заключвам. Понякога в тролските теми се получават хубави дискусии :)
Не е нужно да е или-или.
Извинявам се на колене с 8 бели рози!
Извинявам се на колене с 8 бели рози!
Приемам, но за другия път да знаеш - розите не са моите цветя.
Aeternal
03-05-2015, 20:58
Хипотетичен сценарии, женени от 15 години, от 8-9 секса е 5-6 тласъка веднъж-дваж в месеца, жената не иска да се разделят за доброто на децата. При положение, че мъжът не я чука, лошо ли е да си потърси секс навън?
aGressiwe
03-05-2015, 21:01
Да ми се обади,но да е под 30 ! Имам си принципи ! :D
NomNomNom
03-05-2015, 21:02
Хипотетичен сценарии, женени от 15 години, от 8-9 секса е 5-6 тласъка веднъж-дваж в месеца, жената не иска да се разделят за доброто на децата. При положение, че мъжът не я чука, лошо ли е да си потърси секс навън?
Може тя да е станала скучна домакиня за него, да не го подкрепя и като цяло да не стимулира нито егото му, нито либидото му, и той да няма никакво желание за секс с нея :д
Пък ^ може да е обратното, но във всички случаи комуникацията куца, и не са се разбрали кой какво иска, и се появяват изневери :Д
иначе, лошо няма, сексът си е секс :Д
VinDiesel
03-05-2015, 21:02
Никога не взимам едни и същи цветя, все ще ги нацеля. ;)
Aeternal
03-05-2015, 21:03
Да ми се обади,но да е под 30 ! Имам си принципи ! :D
Тогава трябва да е женена на 15, а в такъв случай едва ли ще си заслужава хамалогията.
В такъв случай трябва да е женена на 15, а в такъв случай едва ли ще си заслужава хамалогията.
Или просто на пича му куца математиката...
aGressiwe
03-05-2015, 21:06
Да,за това си избираш наскоро омъжени от 2-3 години,на по 27-28 !
Aeternal
03-05-2015, 21:21
Да,за това си избираш наскоро омъжени от 2-3 години,на по 27-28 !
На тая възраст по-добре да ги избираш нежененни, отново по-малко хамалогия и проблеми.
Niakoitam
03-06-2015, 07:43
Трябва също и да знае,че на живи хора се дават само нечетен брой цветя. :)
Хипотетично ако жената толкова се е размислила за децата си ще говори с мъжа си по този проблем.Хипотетично ще ги изчака първо да пораснат и да си поемат своя път в живота преди да прави глупости,защото не се одържала и хипотетично един мъж може да го прави бая по-дълго време в годините от една жена,но хипотетично винаги може да си изневеряват и да си помпат егото чрез външни хора....
dimitar_ak
03-06-2015, 08:22
Само не разбрах кой и е гледал детето докато се въргаля с теб и къде е бил мъжа и по това време?
VinDiesel
03-06-2015, 08:25
Трябва също и да знае,че на живи хора се дават само нечетен брой цветя. :)
Забрави да кажеш, какво символизират белите рози.
Niakoitam
03-06-2015, 08:41
Забрави да кажеш, какво символизират белите рози.
Това са различни неща.Попринцип и на мен 8 ми е любимото число,но е възприето,че без значение даже дори дали ще са цветя или някакви други предмети за подарък,нечетен борй се дава на живи,а четен се слага на умрели.
VinDiesel
03-06-2015, 08:50
Това е наше възприятие и то не от всички, в някои държави пък точно се държи на четния брой.
Това е като хоризонталното и вертикалното клатене на глава, за "да" и "не", в Австрия например е обратно на нашето.
Niakoitam
03-06-2015, 09:03
Това е наше възприятие и то не от всички, в някои държави пък точно се държи на четния брой.
Това е като хоризонталното и вертикалното клатене на глава, за "да" и "не", в Австрия например е обратно на нашето.
Ами ние попринцип сме в България и едното е знак,за който сме навъпреки на целият свят,а другото си е ритуал и традиция.То в Япония пък беше станал дипломатичен скандал и че Барак Обама си дал палтото на някаква японка,защото и е станало студено и я бил докоснал.
Но все пак поста не беше отправен към мен.Всичко си зависи и от възприятията на Марина по темата. :)
Добре, де, айде кажете ми сега - как от тролска тема достигнахте до цветя, поклащане на глави, Япония и Обама? :ддд Убивате ме!
chupachups
03-06-2015, 09:14
Добре, де, айде кажете ми сега - как от тролска тема достигнахте до цветя, поклащане на глави, Япония и Обама? :ддд Убивате ме!
В тоя форон, всичко е възможно!
Niakoitam
03-06-2015, 09:23
В тоя форон, всичко е възможно!
Вие нещо да върнете насоката на темата в старата позиция? Или продължаваме натам с темата как е възможно в тоя форум една тема да смени посоката си на дискусия многократно...? :D
VinDiesel
03-06-2015, 09:55
Карам за София и пристигам във Варна. :D
Но все пак поста не беше отправен към мен.Всичко си зависи и от възприятията на Марина по темата. :)
Марина предпочете да спести факта за четния и нечетния брой, защото не беше сигурна дали не е умишлено.
VinDiesel, белите рози означават чиста и невинна любов... Предпочитам да мисля, че си избрал цветето не заради символиката :)
aGressiwe
03-06-2015, 09:58
Развалихте ми темата!
Между другото наистина не се бъзиках за темата,ама явно някаква вина бях почувствал преди ден два,затова реших да пиша,но ми мина вече.
Не се чувствам виновен.
:* Мерси,малчугани.
:* Мерси,малчугани.
Моля, пак заповядай. Със сигурност ще намериш още интересни истории от живота си, които да споделиш.
Ние, малчуганите, ги очакваме с интерес...
aGressiwe
03-06-2015, 10:04
Ами,имам много красиво куче!!!
VinDiesel
03-06-2015, 10:27
Марина предпочете да спести факта за четния и нечетния брой, защото не беше сигурна дали не е умишлено.
VinDiesel, белите рози означават чиста и невинна любов... Предпочитам да мисля, че си избрал цветето не заради символиката :)
Не съм целял с бройката да те засегна, все пак не са карамфили, за мен това с бройката е суеверие, факт е и, че до сега не съм подарявал цвете/букет на момиче/жена… :D
И знам символиката на белите рози ;)
Сериозно не си подарявал цвете никога?! :оо
Когато можеш да подариш Бентли, защо да подаряваш цвете? :D
П.П.: Разбира се, това беше на шега, дано Vin да не се засегне. :)
VinDiesel
03-06-2015, 12:32
Винаги съм бил различен от другите с цветята, парфюмите и плюшените играчки, измислял съм доста по-оригинални подаръци. Всички се изненадваха уж приятно и им харесваше точно това, че не съм като останалите.
Рафа, не се засягам от шеги :D
heartshapedbox
03-06-2015, 12:39
Аз пък, от женска гледна точка не виждам защо повечето мацки припадат за китки и букети. Вярно, мило е, но има къде-къде по-оригинални и лични жестове от клишето с цветя+бонбони примерно.
Не ме разбирайте криво - клишетата не са ми по вкуса, но все трябва да си подарил китка я на мама, я на първото гадже... За тва ми стана странно, не че нещо.
VinDiesel
03-06-2015, 12:57
Е на "мама" за 8 март винаги има огромен букет, в знак на признание от телето, което е търпяла толкова години. :D
Но на "гаджета", никога..
А, тва било. :д Аз друго разбрах.
NomNomNom
03-07-2015, 16:26
Винаги съм бил различен от другите с цветята, парфюмите и плюшените играчки, измислял съм доста по-оригинални подаръци. Всички се изненадваха уж приятно и им харесваше точно това, че не съм като останалите.
Рафа, не се засягам от шеги :D
стига бе, аз пък предпочитам цветя :Д
винчо, нито с космите се разбираме, нито с цветята, лоша работа, но въпреки всичко можем да сме форумни дружки :Д
apostola_na_lubovta
03-07-2015, 21:23
приятелю живота е тежък ,винаги има изкушения ,ако не си ти тя ще си намери друг,избора си е твой ,постави се на мястото на твоето маце би ли и простил да я боцка някой друг или се разберете още в началото за изневерите свои собствени правила,преди време имах едно момиче тя ми каза анален секс от мен не търси,ходи при друга ако ти дава и аз ходих ,тя доволна и аз доволен !!!!!!
VinDiesel
03-07-2015, 21:36
стига бе, аз пък предпочитам цветя :Д
винчо, нито с космите се разбираме, нито с цветята, лоша работа, но въпреки всичко можем да сме форумни дружки :Д
Няма да се разберем и с русото, искам те с черна коса. :D
Днес засякох твой подарък из темите, не беше цвете, но те е изненадал приятно нали? :)