Влез

View Full Version : Сексуален проблем. Сериозна тема

Blueberries
03-07-2015, 09:20
Здравейте! Искам да споделя за моя проблем, защото искам най-накрая да получа някакво странично мнение. Значи, проблемът ми е, че не изпитвам физическо удоволствие от секса. Водя полов живот от две години, в момента съм с втория си партньор (с предишния пак същата работа откъм вагинален секс). При оралнен секс всичко е както си трябва, даже повече, от това, което може да се желае - справя се страхотно и ме кара да свършвам по няколко пъти един след друг. Дойде ли обаче време за секса, въпреки, че психически се настройвам и ми е хубаво, физическото удоволствие отсъства. Чела съм в нета, но там са изброени неща, които просто не се отнасят за мен:
1. Достатъчно ме предразполага, отпусната съм достатъчно, не се притеснявам и т.н. Желанието си го има, притеснението отсъства на хиляда процента.
2. Не е проблемът в размера. Както казах, и с бившия ми приятел, и с настоящия въпросът е един и същ. Размерите са нормални, нищо необичайно. И тук всичко е както трябва.
Възможна ли е намалена чувствителност на влагалищните стени? Често ли се среща?
Общо взето, като физически изпитвам само - вътре-вън, вътре-вън и притискане от време на време. Това е. И не е като да правя секс от малко време, че да ми е рано да изпитвам удоволствие. Той знае за всичко, казвала съм му и сме говорили за това, но просто не намирам решение.
Благодаря!

DarkTemplar
03-07-2015, 09:45
Удоволствие липсва и при проникване с пръсти или само при такова с член?

anonymous908491
03-07-2015, 09:52
Удоволствие липсва и при проникване с пръсти или само при такова с член?

хахахахахаха, не е възможно някой да зададе подобен въпрос, поне не и някой с малко акъл

H.S.
03-07-2015, 09:56
Какво му беше глупавото на въпроса, че не разбрах?

anonymous908491
03-07-2015, 10:00
Какво му беше глупавото на въпроса, че не разбрах?

https://www.youtube.com/watch?v=l5obLmJ4O9E

VinDiesel
03-07-2015, 11:27
Получаваш клиторен оргазъм, но до сега не си получавала вагинален??
Според мен проблема не е в теб, какво те кара да мислиш, че проблема не е в тях. Ако не са достатъчно дебели, не очаквай чудеса. Чакам отговор на въпроса…

Blueberries
03-07-2015, 11:59
DarkTemplar, и с пръсти е така. Усещам натискане, проникване, стимулиране, но не и удоволствие от съответното стимулиране.
VinDiesel, точно така - клиторен всеки път, вагинален досега не съм.
Така си мисля, защото дори и след като пробвах със сегашния си приятел, ситуацията е същата. Не мога да ти говоря в сантиметри, но според мен не са им малки, нито не достатъчно дебели. Ако трябва да сравнявам, мисля, че по дебелина на пениса на бившия ми му беше по-дебел. И аз не знам де, не съм им ги мерила, може и да си въобразявам.

И все пак, удоволствието, по-точно липсата на такова, е едно и също.

VinDiesel
03-07-2015, 12:09
Достатъчно влажна ли си или чувстваш, че си суха? Аборт правила ли си ?

Blueberries
03-07-2015, 13:00
Определено достатъчно влажна. С това нямам проблем.
За аборта - Не!!

Azoria
03-07-2015, 13:09
И при мен е почти невъзможно без някаква стимулация и на клитора. Всъщност не е като да не ми е хубаво, просто не достатъчно. Не го намирам за особен проблем.

DarkTemplar
03-07-2015, 13:12
Може да опиташ да се задоволяваш клиторно, докато прониква в теб, така би трябвало да получиш необходимото удоволствие.

VinDiesel
03-07-2015, 13:19
Можете да правите секс в продължение на години, но това не означава, че сте още полово съзрели, някои жени съзряват чак на 24-25 години, тогава започват да получават оргазми. Има и момичета, които започват на 17 да водят полов живот, и още след 2-3 секс, стават оргазмични.

Също много важно е продължителността на акта.
Ако половите ви партньори са на възраст 18-20 години, не са толкова опитни, колкото 30 годишен мъж, имайте го на предвид.
Аз не мога да си сравня опитността когато бях на 18-20 години и сега, има балкан разлика.
Важни са и позите които подбирате.

DeHu
03-07-2015, 13:38
Същата работа съм и аз и решението според мен е по време на секс да избирате такива пози,в които по някакъв начин ти се стимулира клитора или пък сама да си помогнеш(или той).Така усещането става по-силно по принцип.

NomNomNom
03-07-2015, 14:08
и решението според мен е по време на секс да избирате такива пози,в които по някакъв начин ти се стимулира клитора

Това + да си съчиниш някакви фантазии които много те възбуждат, например да си представяш как членът му влиза в теб.
Също, пробвай като мастурбираш, накрая близо преди да свършиш, да си пъхнеш пръстче вътре, без да си докосваш клитора - може да се окаже, че само когато си много възбудена имаш чувствителност вътре.
Хм, друга идея е да ти прави орална или да се пипате, докато не достигнеш близо до оргазъм, и след това да мине или мисионерска, или ездачка - и при двете има обция за спонтанно търкане и ще свършиш бързо.

И аз съм си била тъй винаги тъй, ама съм се научила и си свършвам вече без много много допълнителна работа.

Blueberries
03-07-2015, 14:10
Благодаря за съветите, не се бях сещала за това. Ще пробваме. :)

bonfire
03-08-2015, 00:49
А при мастурбация успявала ли си да получиш вагинален оргазъм?

Blueberries
03-08-2015, 08:34
При мастурбация само клиторно. Аз и вагинално не се опитвам.

djipsito
03-08-2015, 23:25
Оплетох се тотално аз.
Окей... и аз никога не съм имала вагинален оргазъм, ама изпитвам удоволствие от проникването. Всъщност не знам защо темата заби в тая посока или аз не съм я разбрала правилно. Оргазма ли е проблем или липсата на удоволствие ? Не ти е приятно да правиш секс ?

Кара ли те да свършваш преди да проникне ? Може от това да е, аз ако свърша преди да е проникнал, после съм много една такава... пасивна, чувствителна и всичко ми е притъпено, докато не мине малко време да живна пак. Пробвайте да те загрее едно хубаво, ама без да свършваш, правете секс и стимулирай клитора. По-яки са оргазмите като е в теб.

VinDiesel
03-09-2015, 15:33
Няма жена, която да не може, да свърши вагинално, има слаби……
Въпреки, че някои жени казват, че нямало вагинално свършване Оо.

djipsito
03-09-2015, 23:34
Ами аз вагинално само насън съм свършвала...
То може да си уникален ебач, ама пак да не свърша вагинално.. Не е мерило.

VinDiesel
03-10-2015, 05:39
Ами аз вагинално само насън съм свършвала...
То може да си уникален ебач, ама пак да не свърша вагинално.. Не е мерило.
Абе, не съм много съгласен с теб. Имаш мокри сънища a?
За мен, тримата ти полови партньори не са мерило.. :)

djipsito
03-10-2015, 11:18
Ти откъде знаеш, че са трима ? ;Д

VinDiesel
03-10-2015, 12:59
Ти откъде знаеш, че са трима ? ;Д

А сега де…. :D
Колко са?

baby_baby
03-10-2015, 14:20
Изпробвайте нови пози , нови места където да го правите има толкова много варианти

djipsito
03-10-2015, 16:47
А сега де…. :D
Колко са?

Все още мога да ги преброя на пръсти ;д

overtherainbow123
03-10-2015, 18:13
При мен е нещо подобно - не мисля, че имам каквито и да били нервни окончания на влагалищните стени :D Усещам самото действие, но до там. За сметка на това пък имам други зони и даже са мислели, че симулирам хаха, явно окончанията са на друго място просто. Не ми пречи, свикнала съм. Е, само клиторен оргазъм съм получавала, ама не се оплаквам хаха

djipsito
03-10-2015, 18:47
Не мога да схвана... преди да свършите, по време на самият секс... не усещате ли удоволствие ? Не ви ли избиват горещини и такива работи ? :д

VinDiesel
03-10-2015, 18:54
Все още мога да ги преброя на пръсти ;д
На ръцете или и краката? :D

Не мога да схвана... преди да свършите, по време на самият секс... не усещате ли удоволствие ? Не ви ли избиват горещини и такива работи ? :д
Усещат се контракции в краката :D, диша все едно е седяла 5 минути под вода, доста смазочен мехлем, пот по челото и т.н.

djipsito
03-10-2015, 23:22
На ръцете, на ръцете. Краката не съм ги почнала още. :д

Не знам кви контракции, ама мен краката ми треперят, дишам тежко, все едно катеря баир и ми е едно топло, едни вълни, едно чудо... ахаххаа

VinDiesel
03-11-2015, 10:19
На ръцете, на ръцете. Краката не съм ги почнала още. :д

Не знам кви контракции, ама мен краката ми треперят, дишам тежко, все едно катеря баир и ми е едно топло, едни вълни, едно чудо... ахаххаа

Стискаш ли чаршафите? :D

KIRIL98
03-11-2015, 11:18
По принцип знам, че жените предпочитат повече оралния отколкото вагиналния секс. Така че едва ли си единствена. Пък и не смятам, че това е някакъв проблем.

djipsito
03-11-2015, 21:57
Стискаш ли чаршафите? :D

Случвало се е ама рядко. Кожа търся... ахахаххаххаха

KIRIL98 ... 98 !?!?!?!? Кои са тее жени дето предпочитат оралния ? :О

VinDiesel
03-11-2015, 23:50
Случвало се е ама рядко. Кожа търся... ахахаххаххаха

Аууу, като каза кожа, имам не толкова хубав спомен, -1 бенка. :D
Kiril98, такива жени не съществуват. :)

obicham69
03-12-2015, 05:28
до авторката - нали разбираш че оргазмът става в главата, няма значение кои нервни рецептори дразниш - влагалище, клитор, анус
ако не си се отпуснала и ако не си готова за него никога няма да го постигнеш