PDA

View Full Version : двойно удоволствие

3msc
03-19-2015, 23:08
Здравейте аз съм момиче на 19години съм. Имам един конкретен въпрос и към двата пола. Момичета свършвали ли сте някога и ако да какво ви възбужда най-много за да стигнете чак до там? И към момчетата,които са карали приятелките си да стигнат до оргазъм забелязвали ли сте нещо конкретно което правите за да стигне до там. С приятеля ми често правим секс,пробвали сме всичко и просто не става .. някакъв съвет от вас?
Благодаря предварително!

NomNomNom
03-19-2015, 23:16
Като мастурбираш, как стигаш до оргазъм?
Покажи му да направи същите неща, като за начало

obicham69
03-20-2015, 05:32
като за начало се отпусни и не мисли, че трябва да стигнеш до оргазъм на всяка цена
ако нямаш много опит със секса, маструбирай и опознай тялото си, как то реагира, кое ти харесва и кое не ти харесва
говорете и обсъждайте това заедно с приятеля ти, ти също разбери какво той харесва и какво не
може приятелят ти да прави нещо което да скапва момента, удължете предварителната игра и пристъпете към проникване когато вече сте достатъчно възбудени

dimitar_ak
03-20-2015, 05:59
Няма нищо срамно в това и сама да се галиш докато той е в теб. Така много ще засилиш усещането. И се наслаждавай на секса, а не мисли само за оргазма.

3msc
03-20-2015, 07:16
Не говоря за клиторния оргазъм това е лесна работа и към него пристъпваме бързо.Отпусната съм винаги никога не ми е било нито на мен нито на него фикс идея,просто любопитство :)

baby_baby
03-20-2015, 15:37
При всеки е различно