View Full Version : Секс с приятел
sladura89
03-25-2015, 17:27
Здравейте, искам да ви попитам изпитвали ли сте желание да правите секс, с някой добър приятел(става въпрос за приятели момче и момиче)? След като се разбирате добре като приятели се предполага, че може би секса ще е много по-добър от колкото между двама непознати! Изпитвали ли сте любопитството какво ли ще е да правя секс с еди кой си приятел/приятелка и да изгаряте от любопитство да разберете! Втората част от въпроса е към момичетата, защото това при момчетата май липсва до колкото знам. Та защо, ако някое момче ви попадне в графа приятел от там на татък е много трудно или почти невъзможно да ви стане повече от приятел!??
xXxPETYAxXx
03-25-2015, 17:49
Аз не съм имала никога желание да спа с приятел. По принцип приятелите ми момчета въобще не ме привличат визуално. Но и не съм напълно съгласна, че щом се разбираш с някого значи и секса ще е 6+. Имаше едно момче, с което иначе много се разбирахме, обаче секса беше далеч от прекрасен. Мнооого далеч. Любопитство за секса с приятел не съм изпитвала, защото както казах, приятелите ми визуално не ме привличат. Трудно е от "приятел" да стане нещо повече, защото щом е навлязъл в тази графа, значи не съм го харесала като друго.
hAwk_eye
03-25-2015, 18:43
Ае стига колко такива теми ще публикуваш?Не знаеш ли как се борави с търсачката???
sladura89
03-25-2015, 19:18
Ае стига колко такива теми ще публикуваш?Не знаеш ли как се борави с търсачката???
Да преди да я публикувам проверих в търсачката, и ако твърдиш, че темата се повтаря то тогава ми покажи къде е другата такава! :)
sladura89
03-25-2015, 19:21
.....Но и не съм напълно съгласна, че щом се разбираш с някого значи и секса ще е 6+. Имаше едно момче, с което иначе много се разбирахме, обаче секса беше далеч от прекрасен.........Трудно е от "приятел" да стане нещо повече, защото щом е навлязъл в тази графа, значи не съм го харесала като друго.
Благодаря за разяснението за разбирането и секса! Питам понеже не съм имал такъв опит, а ми е интересно........ При момчетата е по-различно дори и да е в графа приятел, ако приятелката поиска секс от момчето повечето мисля, че биха се съгласили, защото хем ще направят услуга на приятелката си, хем не е нужно да е мис вселена за да си легнат с нея, просто дето се вика трябва да си паснат в секса! :)
П.П. А пък и за да правят секс не е нужно да има кой знае колко сериозни чувства, а просто желание за задоволяване както и привличане, страст, желание и т.н.
dreamwalker
03-25-2015, 19:22
Благодаря за разяснението за разбирането и секса! Питам понеже не съм имал такъв опит, а ми е интересно........ При момчетата е по-различно дори и да е в графа приятел, ако приятелката поиска секс от момчето повечето мисля, че биха се съгласили, защото хем ще направят услуга на приятелката си, хем не е нужно да е мис вселена за да си легнат с нея, просто дето се вика трябва да си паснат в секса! :)
Къде живееш?
LoadRunner
03-25-2015, 19:45
.
NomNomNom
03-25-2015, 19:54
.
+1
LoadRunner
03-25-2015, 20:00
Защо да е само към момичетата.. и при мен май и при всички си важи това, ако някое момиче не те кефи физически ти остава просто приятел форевер, тва си важи и при мене. Ти си луд.. не бих и направил услуга ако не ме привлича, кви услуги те гонят :д има си платени услуги.
sladura89
03-25-2015, 21:47
Защо да е само към момичетата.. и при мен май и при всички си важи това, ако някое момиче не те кефи физически ти остава просто приятел форевер, тва си важи и при мене. Ти си луд.. не бих и направил услуга ако не ме привлича, кви услуги те гонят :д има си платени услуги.
Платените услуги са за тарикатите! :D
Аз пък лично бих, защо ако ти е в графа приятели значи задължително, че не те кефи визуално, може отсрещната страна да не е проявила интерес към теб или просто ти да не си опитал да я свалиш, гледал ли си сериала "Приятели"?
А и секса си е секс защо трябва да те кефи визуално, ако не те кефи има толкова по-малък шанс да се появят чувства! :)
Защо двамата да не си правят взаимна услуга, а да спомагат секса да се превърне в търговска дейност и да пълнят черните каси на разни тарикати, които правят пари от въздуха едва ли не? За съжаление капитализма ни скапа от всякъде мисленето, решихме че за всяко нещо трябва да се плаща и за всяко съществуващо нещо е нужно да се искат пари как ли живеехме преди да се появи капитализма и материализма!!! :)
П.П. Дето има една поговорка без пари вече и тате на мама не дава! :lol:
sladura89
03-25-2015, 21:54
Сигурно скоро ще искате и пари за съвет, пари за усмивка, пари за това, че дишаме въздуха! Успех и дано премахнем този скапан материализъм! :)
hAwk_eye
03-25-2015, 22:27
Да преди да я публикувам проверих в търсачката, и ако твърдиш, че темата се повтаря то тогава ми покажи къде е другата такава! :)
Ще я намеря и ще получиш доживотен IP бан искаш ли?
sladura89
03-25-2015, 22:50
Ще я намеря и ще получиш доживотен IP бан искаш ли?
Не знаех, че за пускане на тема се получава доживотен ИП бан, ама благодаря, че ми споделихте господин администратор! Няма такава тема търсил съм!
П.П. Внимавай как заплашваш с бан да не взема да се оплача! :)
sladura89, какво не ти е наред?
sladura89
03-26-2015, 10:15
sladura89, какво не ти е наред?
Всичко си ми е наред, защо трябва нещо да не ми е наред?
shmatarok
03-26-2015, 10:16
Сериозно ли си на 26?
Защото оставам с впечатлението,че никой не ти пуска. Явно има някаква причина. Да оставим интелектуалните ти проблеми, това не е фактор за повечето, чудя се какво още не ти е наред...
sladura89
03-26-2015, 10:17
Сериозно ли си на 26?
Ми на толкова съм ти на колко очакваш? :)
sladura89
03-26-2015, 10:18
Защото оставам с впечатлението,че никой не ти пуска. Явно има някаква причина. Да оставим интелектуалните ти проблеми, това не е фактор за повечето, чудя се какво още не ти е наред...
Е на този въпрос жените трябва да отговорят, аз няма как да знам защо се държат така! Като бях малък всички ми се лепяха, сега точно обратното! ;)
shmatarok
03-26-2015, 10:21
Ми на толкова съм ти на колко очакваш? :)
Нещо в границите 12-14.
Съветът ми е да вземеш да се концентрираш над някоя друга сфера от живота си, не върху това да си намериш приятелка за секс, неангажираща връзка, някоя мома, която ще ти пусне безплатно или каквото и да е там, защото от 20 мин си разцъквам във форума и това е сигурно четвъртата тема, в която се обясняваш някакви такива неща, без да броя, че си я и пуснал.
Може би все пак интелектуалните ти проблеми са по-големи. Или имаш трета ръка/ шести пръст на ръката/ цирей на челото? Нещо..?
sladura89
03-26-2015, 10:27
Нещо в границите 12-14.
Съветът ми е да вземеш да се концентрираш над някоя друга сфера от живота си, не върху това да си намериш приятелка за секс, неангажираща връзка, някоя мома, която ще ти пусне безплатно или каквото и да е там, защото от 20 мин си разцъквам във форума и това е сигурно четвъртата тема, в която се обясняваш някакви такива неща, без да броя, че си я и пуснал.
Ми не знам на личната ми карта пише 26! Това, че всеки човек е различен не може по писането да му определиш възрастта! :D
Ами човек търси това, което не получава и много силно му се иска, а е друг въпрос защо обикновено не получава това, което иска и не иска това което му се предлага! Ами прекалената липса на секс не се отразява добре на никой за това не се учудвай на странното ми поведение! :D
Може би все пак интелектуалните ти проблеми са по-големи. Или имаш трета ръка/ шести пръст на ръката/ цирей на челото? Нещо..?
Нищо такова нямам, ако искаш да се увериш с очите си? Всичко си ми е на мястото. :)
П.П. Има хора в двете крайности такива на които никой не иска да им пусне без видима причина и такива дето не могат да изгонят мацките от себе си каквото и да правят ги привличат като магнит явно нещо няма баланс в нещата!
marin_9867
03-26-2015, 18:35
Сподели една твоя снимка тука да видим, дали както твърдиш всичко си ти е наред?
sladura89
03-26-2015, 18:39
Аз като гледам по форума никой не си е с реалните снимки и аз нямам намерение да го правя, ако някой желае да ми пише на лично или да разменим ФБ и ще ме види! :)
marin_9867
03-26-2015, 20:49
Виж приятел, кой е с реални и кой не мене тва не ме вълнува, лъжат себе си не мен или някой друг, а колкото до теб 200 години без секс да седиш, не ме е жал за хора като теб, и то само заради една единствена причина, щото сам не искаш да си помогнеш, а такива безнадеждни случай като теб по-добре да си теглят въжето и да ги няма.
sladura89
03-26-2015, 23:41
Виж приятел, кой е с реални и кой не мене тва не ме вълнува, лъжат себе си не мен или някой друг, а колкото до теб 200 години без секс да седиш, не ме е жал за хора като теб, и то само заради една единствена причина, щото сам не искаш да си помогнеш, а такива безнадеждни случай като теб по-добре да си теглят въжето и да ги няма.
Мхм нещо ми изглеждаш неуравновесен посещавал ли си скоро психолог момко? :D
Ми то това е най-лесното някой да си сложи въжето, ама не е това начина, това е за страхливите и слабите! ;)
Мисли малко преди да пишеш глупости! Хич не ме вълнува за кой ти е жал и за кой не е явно си егоист мислещ само и единствено за себе си, лека вечер ти пожелавам и да узрееш малко!
marin_9867
03-27-2015, 10:12
Хаха много си ми смешен стия лафчета дето си ги чел във гоогле-то
sladura89
03-27-2015, 11:06
Хаха много си ми смешен стия лафчета дето си ги чел във гоогле-то
А ти твоите от къде ги знаеш от детската градина ли! :D
obicham69
03-27-2015, 15:13
Здравейте, искам да ви попитам изпитвали ли сте желание да правите секс, с някой добър приятел(става въпрос за приятели момче и момиче)?
зависи как изглежда тази приятелка, ако е готина защо не?
След като се разбирате добре като приятели се предполага, че може би секса ще е много по-добър от колкото между двама непознати!
едва ли едното има общо с другото
Та защо, ако някое момче ви попадне в графа приятел от там на татък е много трудно или почти невъзможно да ви стане повече от приятел!??
защото не разсъждават с п*ките си както момчетата и успяват по-добре да се владеят, дори много да ги сърби устояват на желанието за почесване, същото е и с гаджетата на приятелките им, като разберат че някоя приятелките им е тръгнала с някой дори да го харесват им става персона-табу и колкото и да им се иска да ги изчукат успяват да се устискат :D
sladura89
03-27-2015, 22:56
зависи как изглежда тази приятелка, ако е готина защо не?
едва ли едното има общо с другото
защото не разсъждават с п*ките си както момчетата и успяват по-добре да се владеят, дори много да ги сърби устояват на желанието за почесване, същото е и с гаджетата на приятелките им, като разберат че някоя приятелките им е тръгнала с някой дори да го харесват им става персона-табу и колкото и да им се иска да ги изчукат успяват да се устискат :D
Благодаря за смислените отговори! :)
П.П. След като ги сърби какъв е смисъла да се стискат и да се владеят това си е мъчение! :)
MonnyMonsterr
03-29-2015, 08:23
Втория ти въпрос не се отнася за всички. Някои биха 6пали с приятел. То си е до човек... Пък и няма нищо лошо. Може би хората, които не искат да го правят с приятели е за да не развалят приятелството или да не се изложат.
sladura89
03-29-2015, 17:42
Втория ти въпрос не се отнася за всички. Някои биха 6пали с приятел. То си е до човек... Пък и няма нищо лошо. Може би хората, които не искат да го правят с приятели е за да не развалят приятелството или да не се изложат.
Аз също бих спал с приятелка стига да се съгласи! :)
ShtrudeL
03-30-2015, 16:15
Изпитвали ли сте любопитството какво ли ще е да правя секс с еди кой си приятел/приятелка и да изгаряте от любопитство да разберете!
Разбира се. И съм разбирала. Мисля, че ако ти минават такива мисли и на въпросния приятел също, е просто неизбежно. Друг е въпроса дали е наистина, ама наистина приятел, или просто човек, с който споделяте еднакви виждания, с който се забавлявате и т.н.
sladura89
03-30-2015, 16:24
Разбира се. И съм разбирала. Мисля, че ако ти минават такива мисли и на въпросния приятел също, е просто неизбежно. Друг е въпроса дали е наистина, ама наистина приятел, или просто човек, с който споделяте еднакви виждания, с който се забавлявате и т.н.
Интересно и на мен ми се иска да разбера, ама за сега не се е отворила такава възможност! :)
Здравейте, искам да ви попитам изпитвали ли сте желание да правите секс, с някой добър приятел(става въпрос за приятели момче и момиче)? След като се разбирате добре като приятели се предполага, че може би секса ще е много по-добър от колкото между двама непознати! Изпитвали ли сте любопитството какво ли ще е да правя секс с еди кой си приятел/приятелка и да изгаряте от любопитство да разберете! Втората част от въпроса е към момичетата, защото това при момчетата май липсва до колкото знам. Та защо, ако някое момче ви попадне в графа приятел от там на татък е много трудно или почти невъзможно да ви стане повече от приятел!??
ТОЙ ЩЕ ОДГОВОРИ НА ВСИЧКИТЕ ТИ ВЪПРОСИ!!! :D :D :D :D :D :D :D
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10480219_923035174383767_5008689344498222172_n.jpg ?oh=1dc289f9dd00dab738945c8319b4c52a&oe=55A3FA34
baby_baby
04-02-2015, 09:18
Щом ми е приятел значи аз го приемам само за такъв нищо повече
sladura89
04-02-2015, 18:02
Щом ми е приятел значи аз го приемам само за такъв нищо повече
Това какво ще рече, че не е привлекателен няма привличане или какво? Няма лошо да се преспи и с приятел! :)
Това какво ще рече, че не е привлекателен няма привличане или какво? Няма лошо да се преспи и с приятел! :)
Значи, че момичетата имат само приятелКИ. А малко момичета се възбуждат от приятелките си...
sladura89
04-03-2015, 15:08
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/46362-zashto-triabva-da-pravish-seks-redovno/ >>Защо трябва да правиш секс редовно
До какво води липсата на секс?>>
Прочети още на: http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/46370-do-kakvo-vodi-lipsata-na-seks/
;)
sladura89
04-07-2015, 11:15
Е нещо интересно? ;)
RokliOnline
04-07-2015, 18:33
Сексът между приятели не е добра идея.
04-07-2015, 22:28
Сексът между приятели не е добра идея.
04-08-2015, 22:20
Брей от толкова много жени ни една да не иска неангажираща връзка или friends with benefist много странна работа!? ;)
Интересно и на мен ми се иска да разбера, ама за сега не се е отворила такава възможност! :)
Ако изглеждаше като десерта щеше да ти се отваря постоянно.
sladura89
04-11-2015, 21:24
Ако изглеждаше като десерта щеше да ти се отваря постоянно.
Е, че аз не изглеждам ли? :D