View Full Version : момичето което загубих
anton.andreev.14
04-01-2015, 14:32
Здравейте преди месец станаха поредица от събития, които ми разкатаха фамилията.Харесвах едно момиче заради тези събития тя ме намрази и ся не иска да ми говори дори да ме погледне.Какво ли не опитвах, какво ли не правих направих си два профила фб само за да и се извинявам, но не.Приятели говореха с нея и ми казаха, че съм допуснал много грешки и съм бил скучен и досаден. За грешките не знам никога не съм я обиждал говорил за гърба и нищо, но бях казал на един приятел, че я харесвам и той се оказа курва ако ме разбирате, момичето беше се постригало тогава 3 номер и ме скъсваха от подигравки не само мен, а и нея. Един даскал почна да се подиграва с нея аз и се извиних, но тя ме отряза яко и ме блокна от фб, а и от живота си. Дайте ми някакъв съвет на 15 сам и за пръв път изпитвам чувството любов и просто не мога да издържа! Когато тя минава покрай мен увисвам тя дори не ме поглежда. Много ви моля дайте ми съвет защото поне през моите очи това е трагедия. МОЛЯ!!!
pentxayc
04-01-2015, 15:37
така се раждат курварите
anton.andreev.14
04-01-2015, 18:02
е то така ама нещо съвет :D
justasmile
04-01-2015, 19:08
Опитал си, направил си доста.. но понякога хората не си струват (за съжаление). Според мен би било добре да продължиш напред, както се казва - има много риба в морето :)
RapExotic
04-01-2015, 19:23
Така и не каза защо те е намразила. Без да знаем причината няма как да ти дадем съвет.
anton.andreev.14
04-01-2015, 20:48
Е ми аз казах, че един разклюкари и почнаха да я ебават мен и нея, включително един учител който ми има зъб и той почна.За мен това е причината. Друго нищо не съм правил, а и съм и бил много досаден. Сещам са също нейните приятели изобщо не ме харесваха поне така мисля може малко в филм да се вкарвам ся, но са казвали, че съм я преследвал някакви такива глупости разбираш.
TheDeath
04-02-2015, 05:32
Направил си си два профила във ФБ , за да се извиняваш, а дари не знаеш за какво трябва да се извиняваш...
И въпреки това тя не те поглежда - според мен е ясно, не те харесва, явно дори не си ѝ симпатичен. Как можеш да промениш това? Никак. Тебе като не те кефи някой човек, можеш ли на сила да се накараш да го харесаш? Предполагам не. И ако този човек не спира да ти се извинява, да те търси и да ти досажда най-много да ти стане още по-противен.
Просто се откажи, продължи си живота, забавлявай се, може пък на нея да ѝ залипсва вниманието ти и сама да те потърси.