PDA

View Full Version : Майка му

CoockieMonster
04-06-2015, 08:27
Мисля, че майка му не ме харесва. Жената ми е учителка по история. Аз съм на 17, а сина й-на 21. Заедно сме от 4-5 месеца. Тя му е казвала, че съм малка за него. Как така ходи с толко малки и подобни изкази.Според мене е против нас, заради разликата в годините ни, която според мене не е нищо фрапиращо.Също така правила е забележка, че като ходя в тях ми пада косата по земята. Изразила се е "Косите на тая Е.(името ми) са навсякъде бе сине".
Съвети?

Майките на вашите приятели харесват ли ви?

jghgh
04-06-2015, 09:47
еми к'ви съвети.. гадно е да не те харесват, но нали той си те харесва.
дръж се прилично просто, не влизай в конфликти.

интересно ми е той противоречи ли й? щото аз не бих изтърпяла ако ходя с някого, той да не гъква майка си и да не ме защитава пред нея.. майка, не-майка, синовно почитание и уважение, Ок, ама като си имаш приятелка, си подреждаш малко приоритетите, особено щом си голям човек.

Тодор
04-06-2015, 09:56
Какво да ти кажа авторке.На вашите години още е така.
След време когато сте независими...Тогава ще има по големи проблеми.И в кръга на шегата,хвани си едно 40 годишно гадже,и докажи на старата че не ти си малка за синът и а той е малък за теб.

CoockieMonster
04-06-2015, 14:14
Той нищо не й казва. Казал ми е, че когато тя направи забележка той й се смее.

Тодор
04-06-2015, 14:53
Едно време на такива им викахме пухльовци.А я ми кажи,защо ти е мъж до себе си,който предпочита да слуша майка си, а не да защити гаджето си?Ти такъв човек ли искаш до себе си?за какво ти е? та то хора които поради една или друга причина няма да ти помогнат или защитят ,има много.Ти си знаеш де,аз да не ви се меся.Ще се научиш.

Azoria
04-06-2015, 14:58
И аз сигурно бих се засмяла, защото то и нейното не ми звучи като забележка, а по-скоро като закачка. Дай й малко време, за 4-5 месеца вие не сте се опознали както трябва, а какво остава за родителите. Има си някакви причини да е резервирана, но докато не го обърне на студена война, това си е нейн проблем, а не твой.

obicham69
04-06-2015, 15:11
спокойно, това е нормално, всяка майка ревнува сина си от гаджето му.

...Rammstein...
05-08-2015, 18:22
може да не го е казала с цел да се заяжда а и той е достатъчно голям и естествено ще води момичета у дома и не е фатало да има 1 косъм паднал

ShitJustGotReal
05-08-2015, 18:48
Бе то ако се съди по другата ти тема имаш доста по-сериозни проблеми от няколко косъма.