PDA

View Full Version : Все ми отказва, все няма време.

mcfe
04-06-2015, 12:58
Приятелката ми взе да ми отказва да излизаме много често вече. Не сме се виждали вече над седмица, а преди това пак беше минала една седмица, но отидохме на дискотека, все ми дава оправдания, я даскало, я болна. Преди седмица и половина бях пред блока и, тотално отказа да слезе, за 30 секунди поне, не не искаше, не се била къпала, имала пъпчици туй-онуй.

И за тази цялата седмица ми отказа да излизаме, щяла да си ходи на село. Викам и, добре де 10-15 минутки нямаш ли поне да се видим, нямала.

Питах я директно преди два дена дали още чувства нещо към мен, защото все ми отказва, все ме отбягва. Твърди, че има, но ако има, за 5 минутки не иска да ме види, все накакви оправдания. Според мен ако е загубила интерес в мен, защото аз не съм олигофрен, нито съм някакъв забавен тип, да ми кажа и всеки да си ходи по неговия си път, защо така ме върти? Хем ме харесва, хем не иска да ме види. Викам и снимчица да ми прати на личецето и, било тъмно или мързяло я....

За 3 седмици "връзка", сме се видяли едва 7-8 пъти, като едва 2 пъти от тези излизания да сме били само аз и тя, или ще сме в компания, или е с малкото си братче. Моите приятели викат това нащо не е връзка. На тяхното мнение съм.

Вие какво мислите? Аз мисля, че трябва да излизаме 3-4 пъти в седмицата, айде най-малко 2, а не така веднъж на 2 седмици, и то аз направо на колене и се моля, тя само веднъж в първата седмица пожела да излезем.

NomNomNom
04-06-2015, 13:10
"Приятелката ми намекна, че нещо нашите чатове във фейсбук са прекалено като обикновени платонични приятели, т.е, че съм скучен. Каза ми как с предишните си приятели, си пишели някакви неща като бебее, обичам туй онуй, което ми е супер смешно и детско, аз не съм на 15. И че всичкия чат дето сме го изписали от началото досега, го изписвали за един ден.

Е, аз какво да направя, че съм на 21(почти 22, тя е почти на 18 ) и съм израстнал малко по-така сериозен? Аз съм себе си пред нея, ама като гледам това не и е достатъчно май. Иска лигльо като гледам."

Ако това е за същата девойка - откажи се, спри да я търсиш и не й давай обяснения.

mcfe
04-06-2015, 13:12
За същата става въпрос, да.

Wednesday666
04-06-2015, 13:16
Тъжна история.
Защо просто не прекъснеш?

Blab
04-06-2015, 13:16
мисля, че излизате от 3 седмици, какво да мисля.
като не ти харесва ритъма/темпото й и динамиката, която вкарва в отношенията ви, проблемът си е в теб;
или го обсъждаш това с нея (а не да я молиш да ти праща снимки или да я стресираш, така де изненадваш, като й звъниш, когато си пред тях, да слизала...), или й/си даваш време да си напаснете ритмите, или, ако те натоварва толкова, й казваш, че не те кефи така и ще си ходиш;

едит:
спрях, за да говоря по телефона, докато го пишех този текст, та съм пропуснала допълнителната информация.
мхм...

xXxPETYAxXx
04-06-2015, 14:00
Тази твоя "приятелка" знае/мисли ли, че сте гаджета? Защото май не сте!

obicham69
04-06-2015, 15:15
не се интересува от теб, но и е неудобно да те отреже по някаква причина
продължавай напред!

sladura89
04-07-2015, 15:31
На мен лично това не ми прилича на сериозна връзка или сериозно поведение, ако те харесваше сама щеше да те търси и да иска да се виждате!