Влез

View Full Version : Омбре

DirtyDirty
04-12-2015, 23:45
Здравейте, дами.
Мисля да си направя омбре, но в интернет не намерих никаква информация за това, дали вреди. Според вас вредно ли е омбрето за косата ?

Kitty Bloom
04-13-2015, 07:16
Боята за коса по принцип изтощава косъма, същото е и с омбрето. Хубавото е, че е само в краищата на косата и ако е много увредена накрая, просто режеш. :) Не знам какво имаш предвид под вреда, просто боята е по-светла от твоя цвят, следователно, за да се хване има по-силни химикали, които вероятно ще изсушат и изтънят връхчетата ти.

Smilee..
04-15-2015, 12:18
Химическото боядисване уврежда много косата, защото разрушава вътрешната структура на протеините в косъма. Дори и да използваш специален балсам, който е прикрепен към боята, косата никога няма да се възстанови напълно.

marilyn
04-15-2015, 20:36
Вредно е, защото се прави с боя. Колкото и да е щадяща, боята уврежда косъма и е много възможно краищата да ти станат като слама.

twlgh
04-18-2015, 11:44
Аз съм с омбре, прави се с блондор и наистина много уврежда косата, но след като ти расте можеш постепенно да се пострижеш :)

baby_baby
04-22-2015, 12:31
Аз съм с русо омбре и да вреди на косата все пак това е боя но можеш да си предпазваш косата като използваш маски и кристали аз така я поддържам и ми е много добре нито се оплита нито изглежда като метла