View Full Version : Възможно ли е ? :/
здравейте, с приятеля ми правихме секс , всичко си беше точно, с презерватив беше, дори не е свършвал в мен. не съм много наясно с нещата, мисля, че няма шанс да забременея, но все пак искам вашите мнения. Не ме ругайте, просто ми е притеснено. Ще съм благодарна ако споделите какво мислите :)
obicham69
04-14-2015, 05:25
започвам да си мисля че трябва всяко момиче което реши да прави секс преди това да попълни поне един тест за интелигентност и ако изкара под 50 да му се забранява
как може да забременееш ако той е бил с презерватив, който не се е скъсал и дори не е свършил в теб? ти как мислиш се забременява?
другият път питай ако ти е бръкнал с пръст в п*тката дали има възможност да забременееш
просто се начетох на какви ли не глупости , едно "не" щеше да ми е достатъчно ;)
не съм много наясно с нещата
а секс тръгнала да ми прави.
шматка
BooBooKitty
04-14-2015, 22:40
Няма за какво да се притесняваш шамандурке.Следващия път преди да търсиш мнения потърси логиката, надали е избягала чак толкова далече от тебе.
ForzaFelipe
04-14-2015, 23:25
просто се начетох на какви ли не глупости , едно "не" щеше да ми е достатъчно ;)
Какво по-точно успя да прочетеш по тази тема? Осъзнаваш ли колко малоумен въпрос задаваш? Вземи прочети малко материал или питай някой да ти обясни как се случват нещата. Фамозно е да не знаеш отговора на подобен въпрос и да си сексуално активна....
Другия път може да му направиш една свирка, поне да си сигурна, че няма как да забременееш :)