View Full Version : Носталгия... :)
Niakoitam
04-21-2015, 16:40
Тази тези тема е отправена предимно към по-старите потребители.Разкажете историите,които си спомняте от миналото на форума.
Темата е продиктувана от диалозите в темата за мнението за предишния потребител. :)
dreamwalker
04-21-2015, 19:28
Помня StringTheorist и gandalfepi4. Легенди.
Другите не са ме впечатлили особено.
П.П. Пропуснах КумчоВълчо, който ме впечатли единствено с фанатичната си привързаност към Гага, не помня по кое време беше.
NomNomNom
04-21-2015, 19:33
Помня на една форумна как един съфорумник падна пиян по зъби.
Помня как модераторите модерираха.
Носталгия нямам, но вероятно съм такъв човек, ако трябва да избирам дали да се върна в някои години назад - хел но.
dreamwalker
04-21-2015, 19:34
Помня как модераторите модерираха.
Machoka...
Tinker Bell
04-21-2015, 19:41
Носталгията е признак, че ви е дошло времето да се пренесете в Невърленд. Но не се притеснявайте, там е толкова прекрасно :3
Niakoitam
04-21-2015, 22:29
Та като се спомена machoka, аз си спомням прословутото плачещо дете на аватара му и това,че свиреше на пиано. А иначе въпросното дете така и не го смени никога. Сложи го още в профила си във data.bg, когато беше обикновен потребител. В един момент го направиха модератор там. След известен период зачезна някъде. След като открих този сайт и форума в него,които тогава бяха много по различни и във форума можеше да се пише анонимно и дори само на латиница, разбрах, че той е станал важна клечка тук и яко раздава правосъдие. :)
Липсват ми мненията на Chacho.