View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
не се карайте, телец и риби са съвместими
anonymous708973
05-30-2015, 06:18
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11057506_10207211143296166_3217135783635394829_n.j pg?oh=c655869846dfc718ca9fac93b8b83180&oe=55FA3E97
Библиотеката - една от петте - тази сутрин в 7.51, отваря в 8.
Добре се чувствам, ставам да приготвя хапването за деня и заминавам да си набутам правото в главата^^
102thedream
05-30-2015, 06:49
ахаххах решено е
pac0line
05-30-2015, 08:24
Wemberleeey, Wemberleeey ^_^
Ден с голямо Д!
Dagichka
05-30-2015, 08:37
"You must learn one thing:
the world was made to be free in.
Give up all the other worlds
except the one to which you belong.
Sometimes it takes darkness and the sweet
confinement of your aloneness
to learn
anything or anyone
that does not bring you alive
is too small for you." <3
хора, цепи ме глава ужасно :(
не знам защо, сега ще пия кафе и дано да мине, защото понякога минава...
и искам нещо сладичко : <
защо така все ми се тъпче...
тряя да поотслабна малко, ходи ми се на планина много, не ми се учии.. пфуууууууу
но да се оплакваш не е Ок, така че спирам ;D
Corb1225
05-30-2015, 09:13
Снощи са откраднали колети със скъпа козметика от централната поща в Стара Загора. Сигурно ще да е била женска банда ;д.
^Tъкмо това гледах http://fakti.bg/krimi/144947-obraha-poshtata-na-stara-zagora?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
:lol: Хахаахаха.
NomNomNom
05-30-2015, 09:42
Папугай, бахти гадното. Дано ти върнат всичко по-скоро.
От вчера сменям стратегията на съществуването си. Точка. То не се издържа вече.
Но поне от вчера съм и най-щастливото същество на света, и така до утре сутрин.
therichbitch
05-30-2015, 10:32
Навън е 50 градуса, а аз си зъзна в нас.
anonymous908491
05-30-2015, 10:34
Ти коя зодия си ?
омерзена.
де да можеше всички насилници на този свят да умрат.
ама не, добрите хора трябва да бъдат изпитвани:Д
смея се на всички, които вярват в богове:Д
102thedream
05-30-2015, 13:03
некой та натисна в рейса ли :Д:Д
не, това не ми се е случвало от дете;
//използвай агресията си срещу агресивните
sl1nceetoo
05-30-2015, 16:13
Много обичам съботите.
Вчера ми беше интересно, макар че по едно време ми стана много неловко.
И после концерта беше красив. Накрая съобщиха, че се е събрала голяма сума. Радвам се.
А тя изглежда тоолкова яко, докато свири на пианото... ах.
Искам да си взема "Домът на мис Пиргрин за чудати деца".
Яде ми се черен шоколад.
Имам да правя годишен проект по философия. Ще започна от днес с Хегел.
Първо обаче да си догледам семейство Адамс. Обичам Мортиша.
Ти коя зодия си ?
познай де.
не че не се е говорило 1 милион пъти.
чувствам се.. ми, не знам. да мрънкам или да не мрънкам, това е въпросът?
но положителното е, че се видях днес с мама, леля, с братовчедката ми..
още не са ми са се обадили от стажа, губя надежда, че това ще се случи, уж казаха до седмица, така че ги чакам до понеделник.. но наистина губя надежда, обикновено веднага ме харесват и ми звънят, винаги по интервюта печеля и сега ще ми е голям срив, ако не ме извикат, наистина много исках това място. звездите не са мн. оптимистични :(
бе както и да е.
страшно много ми се ходи на планина, наистина страшно много ..... искам да избягам от всичко тук, от сесията, от това, че малко съм назад с материала и ще се кьорам цял юни да си взема всичко..
човек не тряя се взима мн насериозно и да се впряга, "и това ще мине", след 2-3 месеца всичко това ще ми се струва просто един смешен спомен, но е трудно да имаш healthy перспектива докато си в ситуация
ее, ми не се сдържах, помрънчах..
anonymous908491
05-30-2015, 16:46
познай де.
не че не се е говорило 1 милион пъти.
А зодиите ни пасват ли си ?
therichbitch
05-30-2015, 17:49
винаги по интервюта печеля и сега ще ми е голям срив, ако не ме извикат
щом е такава тенденицията, недей да се кахъриш :cool:
познай мен дали ще ме викнат, ако на малоумен въпрос като 'какво животно бихте били' съм им отговорила с възможно най- саркастичния си тон 'мила като зайче и работлива като мравка'
Mисълта ми е, че няма в/у какво да работиш и следващото ще е твое :)
Ходих на пазар и такава яка ваза намерих в едно забутано магазинче, че съм на 7мото небе. От мн време търся подобна.
ама точно тая позиция много я исках, но нещо май мн, лична станах и не ми се изкефиха
но да, ако не е това,.. ще си намеря нещо др., просто искам да е по специалността.
папугай, теоретично да
therichbitch
05-30-2015, 18:03
Какво следваш, ако не нахално да питам ? :)
на лично
(не че не се знае, ама няк'во нз, все пак не искам да си казвам така, параноясала съм)
а на теб защо са ти задавали такъв тъп въпрос :/
therichbitch
05-30-2015, 18:20
Не знам защо, но какво ли не съм чула :Д И не говорим за интервю за продавачка на краставици, просто не ми се започва дискусията за HR-ките.. и защо на мн места участват толкова мн във взимането на решение.
В най- сериозните институции единственото, което направиха, е да ми отворят вратата. Толкова им се полага и така трябва да бъде. Д:
anonymous908491
05-30-2015, 18:25
папугай, теоретично да
А практичен опит нямаш ли ?
HR-ите масово са много зле, задават въпроси от преди 15в., с някакви псевдо-дилеми "Работата или семейството".
Имах щастието да карам стаж при човек, който наистина си разбира от работата (страхотен HR) и той самият казваше, че се срамува от повечето си колеги, толкова са зле милите, такива глупави въпроси задават.. или пък правят "партита", а не истински тимбилдинги и психологически игри, които да разкрият някакви пробойни/силни места в организацията.
Нещо забавно по тоя повод, може би всички сте го чели: http://krasitta.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E%D1%82%D 0%BE/
папугай, много искаш да знаеш 8-)
anonymous908491
05-30-2015, 18:35
папугай, много искаш да знаеш 8-)
Е ти го изкарваш сякаш те питам кога си станала жена
teenagexdramaxqueen
05-30-2015, 18:38
Я някой да ми помогне .. изтрих си профилната и сега не мога да си кача друга снимка , защо ?
teenagexdramaxqueen
05-30-2015, 18:41
а готово
therichbitch
05-30-2015, 18:46
....
Не бях го чела, но горе-долу така протичат голяма част от интервютата
как се виждате след 5 години? любимото ми
на background-a това Риомаджоре ли е или Котор?
anonymous708973
05-30-2015, 19:20
http://krasitta.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E%D1%82%D 0%BE/
Аз нищо смешно не виждам, впрочем. На интервю за такава позиция аз лично бих очаквала подобни въпроси - за творческия процес като цяло, за писането за конкретния продукт на компанията, за името на блога, ама сериозно ли я били питали защо така се казва. Кухо, та дрънка. Скролнах да видя дали съм единствената с това впечатление - еми, не съм.
И откъм стил не го докарва, имало е блог публикации, от които съм се търкаляла на земята от смях, въпреки че не съм била съгласна с тезата, тази никаква я няма.
Интересна вметка - в момента се подготвям за изпит по мениджмънт, като тази част се занимава конкретно с ролята на HR-ите, така се стекоха нещата, че общувах с няколко в последно време плюс имах задължителен семинар. Ами, не, не са последна дупка на кавала и всъщност са в пъти по-полезни от работещите по отделите, когато се установява контакт с предприятието.
Твърде много хора долу в коментарите се правят на интересни, което не съответства с действително, че масово хората са трагедия по интервюта.
Днес ме счупиха от работа. На всичкото отгоре успях да се залея с белина, щото съм пълен шматарок и черният ми чоропогащник стана бял. :( Иначе съм супер, сесията свърши. Сега спокойно си чакам за резултати и си бачкам. Това ще ми е най-ползотворното лято досега.
Едит: А мацката с интервюто е трябвало да я отрежат само, защото е закъсняла. На мен ми се случи да ми откажат, защото не можех да отида в деня и часа, който ми предлагаха, защото точно тогава бях на изпит. А мен спонсори на блога са ме питали далеч по-тъпи въпроси и дори не ставаше въпрос за работа. Та така де, дървен HR не е нещо необичайно. Все пак има по-малко постове отколкото кандидатстващи.
със закъснението сте прави, дам.
ама да те питат няк'ви глупости и ТЕ да ти се правят на важни, непроявявайки никакво уважение към личността ти.. няма как да стане. все едно само ти кандидатстваш за тях.. ами и те кандидатстват за теб все пак.
а въпроси как се виждате след 5 години НЕ СА релевантни изобщо дали ставаш за една работа или не; или да се чувстваш все едно си на разпит, или оценяват дали си адекватен ти като човек, а не да оценяват способностите си.
и аз съм карала ейчарско стажче, и адекватният HR, който ме "подбираше" тогава, не ми е задавал малоумни въпроси, а се интересуваше от мен, кви са ми итнересите, с какво мога да допринеса, къде са ми силите, къде са ми слабостите, и не очакваше лицемерни отговори и "да се продавам", а някаква искрена комуникация и сработване. масово интервютата са изява на Power games, и доста често са израз на феодално отношение, с безкрайно много очаквания към кандидата, все едно нещо им е длъжен..
ами не..
и го казвам като човек, който винаги го викат на позиции, сиреч - да, знам как да се "продавам", как да се държа по интервюта и даже да ги преценявам какво точно искат да чуят (ако съм решила, че няма да играя честно). Но тва не значи че форматът на провеждане на интервюта е адекватен в БГ. в много малко случаи е, за щастие съм имала и такива случаи (игри, групови, + тестове, абе интервю както си трябва, но те зачитат като личност)
therichbitch
05-30-2015, 19:52
Ами, не, не са последна дупка на кавала и всъщност са в пъти по-полезни от работещите по отделите, когато се установява контакт с предприятието.
Аз лично говоря за България :)
И понякога са твърде прозрачни в питанията си, а си мислят, че са хванали кандидата на тясно със своя изненадващ (минутка да се изненадам) въпрос.
Имала съм такива, в които ме питат само къде уча, какво уча и подобни на горните въпроси, отнасящи се за мен като личност и нищо за другите неща. Че аз мога да кажа, че съм добра по ядрена физика, понеже съм била много мила, ще ме назначат, за да се убедят в това ли..
Май пак се влюбвам.. Дано да са само временни симпатии..
Corb1225
05-30-2015, 20:06
Айдеееее, купата е наша!
Честито на всички артилеристи - от клон Стара Загора ;д.
Wemberley, Wemberley!
https://www.youtube.com/watch?v=2NgvCi8TVeo
(клипът не е от нас очевидно ;д)
dreamwalker
05-30-2015, 20:08
Айдеееее, купата е наша!
Честито на всички артилеристи - от клон Стара Загора ;д.
Wemberley, Wemberley!
https://www.youtube.com/watch?v=2NgvCi8TVeo
(клипът не е от нас очевидно ;д)
Юрген...
anonymous908491
05-30-2015, 20:16
............
Игнорираш ли ме ?
не мога повече така,а утре ми е единственият свободен ден,понеже в понеделник започвам работа и цяло лято няма да мога да мръдна никъде....чудя се какво мога да направя за един ден.
http://9gag.com/gag/aQ4LwG2 - трябваше и да покажат какъв цвят ще си ,ако изпитваш всичките чувства наведнъж ;д
102thedream
05-31-2015, 05:33
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ леш лом душата ми е стон сякаш ме е ритал кон
http://www.highviewart.com/-balgarskite-mi-kvartiranti-i-delata-im-v-angliya-3273.html?utm_source=Beshared
izsmqhsa
NomNomNom
05-31-2015, 09:23
Ще ви разкажа тези дни за едно интервю, на което бях на 17г., за младши системен администратор и едни квачки ме направиха на нищо с простотията си.
Вероятно те допринесоха за висшата степен на арогантност, която имам в момента по отношение на работа.
Аз ще работя за тях, те трябва да ми осигурят определени условия с които да ме привлекат като кадър, и ако ще ми задават малоумни въпроси на интервю, съм станала и съм си излязла.
Абе ок, на кратко някакви намусени 3 крави ме игнорираха, по едно време решиха че искат да им разкажа мръсен виц ( ама хич не им беше весело ) - разказах им, изгледаха ме тъпо ( бяха ми казали, че без мръсен виц няма да ме интервюират )
После ме питаха 3 качества, по които приличам на Васил Левски, Бай Ганьо, искаха да ги убеждавам, че в борисовата градина живеят феички, какво бих направила с 5 лева ( а там ме мотаха 3 часа и нещо, за да ме питат такива глуспоти)
И ме гледаха супер лошо през цялото време, и се чувствах все едно те са супер велики, а аз нисша ( главната крава беше учила в ук ).
И не знам всичките тези простотии какво общо имаха със системно администриране, обаче ме накараха да се чувствам като боклук, и така и не разбрах защо ме извикаха на това интервю.
// в шенген съм и не минавам паспортен контрол, не се е случвало :д
anonymous708973
05-31-2015, 09:30
После ме питаха 3 качества, по които приличам на Васил Левски, Бай Ганьо, искаха да ги убеждавам, че в борисовата градина живеят феички, какво бих направила с 5 лева
Ти сериозна ли си или това е някаква метафора, която не загрявам? о.О
dreamwalker
05-31-2015, 09:33
Ще ви разкажа тези дни за едно интервю, на което бях на 17г., за младши системен администратор и едни квачки ме направиха на нищо с простотията си.
Вероятно те допринесоха за висшата степен на арогантност, която имам в момента по отношение на работа.
Аз ще работя за тях, те трябва да ми осигурят определени условия с които да ме привлекат като кадър, и ако ще ми задават малоумни въпроси на интервю, съм станала и съм си излязла.
Абе ок, на кратко някакви намусени 3 крави ме игнорираха, по едно време решиха че искат да им разкажа мръсен виц ( ама хич не им беше весело ) - разказах им, изгледаха ме тъпо ( бяха ми казали, че без мръсен виц няма да ме интервюират )
После ме питаха 3 качества, по които приличам на Васил Левски, Бай Ганьо, искаха да ги убеждавам, че в борисовата градина живеят феички, какво бих направила с 5 лева ( а там ме мотаха 3 часа и нещо, за да ме питат такива глуспоти)
И ме гледаха супер лошо през цялото време, и се чувствах все едно те са супер велики, а аз нисша ( главната крава беше учила в ук ).
И не знам всичките тези простотии какво общо имаха със системно администриране, обаче ме накараха да се чувствам като боклук, и така и не разбрах защо ме извикаха на това интервю.
// в шенген съм и не минавам паспортен контрол, не се е случвало :д
Какъв виц им разказа? Може да е бил лош виц.
anonymous908491
05-31-2015, 09:59
Тя е нисичка, на мен не смеят да ми говорят така.
Dagichka
05-31-2015, 10:01
Номи, ужас! :д
сънувам най-шашавите възможни неща, страхувам се, че ще закъснея, а в 9:15 трябва да съм на лекции, събуждам се за кратко, поглеждам, че е 10ч., заспивам и се пренасям пак в съня и си казвам на ум да не се тревожа, защото е неделя ^^
по-спокойна съм от предишните дни, вторник си идва тоой, най-накрая ще се видим и ще си го тормозя на живо, дано не го стресирам много :дд и ми е обещал тениска на run dmc <3
NomNomNom не мога да повярвам, че си стояла 3 часа, аз още след първия половин час щях да им кажа да си го начукат и да си тръгна.
SpiritInBlack
05-31-2015, 10:07
Чувствам, че животът ми изтича по-бързо от 60 секунди в минута и усещам всеки миг.
LoadRunner
05-31-2015, 10:33
Днес е международния ден на блондинките
NomNomNom не мога да повярвам, че си стояла 3 часа, аз още след първия половин час щях да им кажа да си го начукат и да си тръгна.
А, ти си тук. Може ли да ми покажеш снимки от бала си? ;3 Ако искаш, пиши лично.
ПТ: И аз като Дъгичка сънувам много странни нещица и се изумявам всяка сутрин.
Снощи беше страхотно. Довечера пак. <3
LoadRunner
05-31-2015, 10:34
Блондинките имали повече естроген и били по-женствени а брюнетките правели по-успешна кариера :D
трябваше да се досетя, че зад природната ти тъпота стои цветът на косата.
NomNomNom
05-31-2015, 13:14
Ама направо не можете да си представите колко гадно се държаха, дори не се усмихвата изобщо, иначе Инка - не е метафора, искаха да ги убеждавам, а така и не разбрах защо го искат от човек, дето няма да става sales :D
Успех и евентуално съчувствие на всички, които трябва да се сблъскат с такива чудовищни HR-и :д
Но на повечето места хората са нормални и те питат само темата, и - защо си напуснал предишното място, какво търсиш, каква роля заемаш в екип, евентуално - кое ти е слабото място :д
DarkTemplar
05-31-2015, 13:18
Винаги съм твърдял, че някои от служителите в IT бранша са уникални дебили. Последните разкази на Ева го доказват.
therichbitch
05-31-2015, 13:49
гъбаркали са се с нея, защото е била млада и плаха (щом е стояла 3 часа, да я питат подобни неща)
За един стаж директорката на отдела и HR-ката (така де, ТРЗ, но нека сме модерни) бяха там и директорката беше мега усмихната, разговорлива и водихме приятен разговор, оная другата само се намесваше с някой ехиден въпрос, по едно време престанах да я отразявам.
LoadRunner
05-31-2015, 16:33
Айде, мангалите в Гърмен от утре ще могат да си купят къщите за 1,5лв/м2. Честито на новодомците ама няма сраведливост в тоя живот, аз от години съм си харесал едно апетитно местенце в Южен парк ама никой нищо не ме е офертирал още :/
NomNomNom
05-31-2015, 16:39
Да беее, ами освен и ние да си построим по една къща някъде си + двора - 200 квадрата стигат, да им хвърлим 200лв на общината и ЧЕЗ, и толкоз.
Дискриминирани сме в собствената ни държава, това е ясно.
LoadRunner
05-31-2015, 16:51
Ти къде хареса? Искаш ли да си направим един катун може и в Борисовата?
NomNomNom
05-31-2015, 17:04
Супер ми е борисовата, и с метро, и с 84 ще мога да си ходя на работа.
После може да я продадем за 100-200 хилки.
Трябва да направят узаконяване на крадени вещи/движимо имущество, че да си имаме и коли.
anonymous908491
05-31-2015, 17:19
Супер ми е борисовата
искаха да ги убеждавам, че в борисовата градина живеят феички
знаем причината
NomNomNom
05-31-2015, 17:23
знаем причината
Така поне няма да е странно, като ходя там, ще лъжа, че просто се разхождам около вкъщи и ако не се влоша, ще минат години преди да ме приберат.
LoadRunner
05-31-2015, 17:26
личи и че е брюнетка
пак заговори за работа
сигурно ще е чудесна за компания когато се прибереш след тежък работен ден
NomNomNom
05-31-2015, 17:27
аз само тук си приказвам, у нас си трая, не искам да остана без гадже и семейство
LoadRunner
05-31-2015, 17:31
аа ако мислиш да пееш по-добре да си говорим за матрици и детерминанти :D
NomNomNom
05-31-2015, 17:35
ох хайде да си говорим за спане и почивка, как си мечтая да заспя, но няма
мисля да изчакам до 10-11, да не си развалям режима
Dagichka
05-31-2015, 17:42
дефиниция за идиоти - малоумникът, който от два часа се прави на гъзар с мотора си и форсира и кара в насрещното и още по-малоумният му приятел, който стои на мантинелата и го снима... бясна съм, но се обадих на полицията, дано дойдат и поне веднъж си свършат работата прасчовците ^^ най ме е яд, че в повечето случаи невинни мотористи си отиват от тоя свят, а е такива малоумници дето сами си търсят белята нищо им няма..
paradosou
05-31-2015, 17:46
Все едно всичко е безсмислено, такова ми е усещането. Във вторник пътувам, приятелка ще ме посрещне, а даже не се зарадвах...почти. Чудя се кога ли ще имам постоянен доход... а знам, че заслужавам въображаема кофа със студена вода, за да проумея достатъчно добре, че чуденето си е чудене и че реално трябват действия. Изпитвам несигурност пред непознатото и вместо да съм ентусиазирана и да приема, че ми се отварят десетки \може би стотици\ възможности, се чувствам като тотално неадекватно и неспособно на решения същество. Задават се рождени дни, пък на мен някак ми липсва искреният порив да ги отразя както трябва... не че хората, които остаряват, са чудовища. Просто като цяло не ме устройва това, което виждам в обкръжението си. Прекалено недостатъчна искреност, прекалено дълбаене в дребнави неща, прекалено пресмятане, прекалено малко чиста емоция. Пх. Звучи сякаш аз съм перфектна, а е ясно, че действителност и перфектност си противоречат. Мога да пиша адски много, но май и това няма смисъл.
NomNomNom
05-31-2015, 17:47
Гледам абу даби TV и ми е лошо :д
LoadRunner
05-31-2015, 18:05
Все едно всичко е безсмислено, такова ми е усещането. Изпитвам несигурност пред непознатото ... се чувствам като тотално неадекватно и неспособно на решения същество.
Защо така
SHPAIdURmeN
05-31-2015, 18:20
Широко скроен, толерантен, компетентен ама тоа е е*ахт изпържения
DisappointedDreamer
05-31-2015, 18:38
Видях един съфорумник днес 8-) И си прекарах хубавичко.
102thedream
05-31-2015, 18:49
кой уе ;О
разказвай ве ?_?
dreamwalker
05-31-2015, 18:50
кой уе ;О
разказвай ве ?_?
SonataArctica най-вероятно.
102thedream
05-31-2015, 18:54
раздуй кво що уе бахти кво напрежение не издържам
раздуй кво що уе бахти кво напрежение не издържам
ПуснА мухата, и са махна. Бахси.
ПТ: Ааааааа обичам. <3 Това дори в игра да се кефиш като идиот, че ти пази гърба, е много готино чувство. С усмивка до уши играх през цялото време. ;3 Казват, че първото нещо, което забравяш след като изгубиш даден човек, е гласът му. Е, на мен точно това ми е най-свято и не искам да го губя в никакъв случай. ИЛХ, дъа. <3
Добре
П.С. Само на мен ли ми излизат огромни реклами ? От тях не може да се чете най-горното мнение !
Добре
П.С. Само на мен ли ми излизат огромни реклами ? От тях не може да се чете най-горното мнение !
Adblock.
anonymous908491
05-31-2015, 19:25
Adblock.
uBlock товари по-малко
paradosou
05-31-2015, 19:26
Защо така
а де xD
LoadRunner
05-31-2015, 20:01
Изненада ме
Очаквах дълъг и неразбираем отговор в който присъства думичката его :D
pandabear
05-31-2015, 20:03
тежка седмица ще е, но пък мисълта за петък ще ме крепи ;д
102thedream
05-31-2015, 20:04
все пак в петък дават комиците
все пак в петък дават комиците
От което ще се сети за теб и ще ѝ стане густо. :Д
пт ПАК: Смея се с глас. Събудих тати и сега ми мрънка. YOLO. :D
102thedream
05-31-2015, 20:15
христо гърбов просто няма равен
pac0line
05-31-2015, 20:15
Скучна седмица ще е, в петък заминавам към морето ^^
Campeones, campeones, ole ole ole.
кзт, кзч, кзмю, кзчм,кзл1, кзл2
реално не познавам някоя жертва на системно насилие, която без подкрепа от близък да е постигнала нещо значимо в живота.
Моля те, кажи ми, че не съм те разбрала правилно...
anonymous908491
05-31-2015, 20:23
реално не познавам някоя жертва на системно насилие, която без подкрепа от близък да е постигнала нещо значимо в живота.
И как определяш кое е значимо ?
LoadRunner
05-31-2015, 20:27
а аз исках да попитам какво искаш да кажеш под "жертва"
понеже тя всяка жена се изкарва жертва принципно
ама ти що го изтри?
anonymous908491
05-31-2015, 20:28
ама ти що го изтри?
Иначе бой
а аз исках да попитам какво искаш да кажеш под "жертва"
понеже тя всяка жена се изкарва жертва принципно
ама ти що го изтри?
Жертва на насилие си е каквото си значи, второ значение няма.
Оставете Блабито на мира...
pandabear
05-31-2015, 20:31
тъпо, момчета.
Corb1225
05-31-2015, 20:31
Нормално да го изтрие, като започвате да се държите като идиоти за нещо толкова сериозно.
anonymous908491
05-31-2015, 20:33
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/575331-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-29?p=11304205&viewfull=1#post11304205
Аз пък си държа на този коментар, въобще не ме интересуват проблемите и, попитах за съвсем друго.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/575331-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-29?p=11304205&viewfull=1#post11304205
Аз пък си държа на този коментар, въобще не ме интересуват проблемите и, попитах за съвсем друго.
Защо прати линк, вместо да го цитираш?
Въпросът ти е също толкова глупав.
LoadRunner
05-31-2015, 20:35
Аз пък искам да ви дам гаранции че жертва на насилие е не всяка която го твърди
Т.е. че не всяка която го твърди е жертва
anonymous908491
05-31-2015, 20:36
Защо прати линк, вместо да го цитираш?
Въпросът ти е също толкова глупав.
Защото въпросът ми беше към част от цитат, да цитирам мой пост, в който искам да ми отговори за написано от нея ли. Само ти Лиландо би го направила.
Защото въпросът ми беше към част от цитат, да цитирам мой пост, в който искам да ми отговори за написано от нея ли. Само ти Лиландо би го направила.
Пак четеш квото си искаш.
Рънърчо, не че не си прав, но е хубаво да подхождаш малко по-деликатно. Дори и да не е жертва на насилие, ще рече, че има нужда от внимание, което не си е за подценяване. Не на малко подобни случаи сме били свидетели в този форум и знаете какъв е резултата.
Corb1225
05-31-2015, 20:40
Искаш да кажеш, че лъже или си въобразява, че е жертва? И в двата случая е тъпо да го казваш при положение, че тя търси подкрепа, а не някой да човърка.
pandabear
и как ще ми я дадеш тази гаранция?
едит: оф, не. въобще не искам да се намесвам в тази тема, защото ще се натоваря повече от необходимото. не ми отговаряй.
anonymous908491
Не на малко подобни случаи сме били свидетели в този форум и знаете какъв е резултата.
да се научат да се бият, или да бягат, едно от двете им върши работа
С целувка
102thedream
коравосърдечни свине
Искаш да кажеш, че лъже или си въобразява, че е жертва? И в двата случая е тъпо да го казваш при положение, че тя търси подкрепа, а не някой да човърка.
My thoughts exactly.
My thoughts exactly.
Харесва ми диалектът ти.Звучи някак си меко.
LoadRunner
05-31-2015, 20:42
Кой да разбере че тя е говорила за себе си
И кво му е лошото подхождане.. да си каже мнението по въпроса преди да и се приеме мнението за чиста монета
anonymous908491
коравосърдечни свине
Такъв е живота, ако тръгнеш да мислиш за всеки с проблеми, ще мислиш само за чуждите проблеми
Как успя да чуеш диалекта ми писмено? о.о
LoadRunner
едит: оф, не. въобще не искам да се намесвам в тази тема, защото ще се натоваря повече от необходимото.
ми аз съм го виждал със собствените си очи многократно
драмата е на лице причината липсва
и пак казвам в някои случай които също са голям процент
Как успя да чуеш диалекта ми писмено? о.о
Имам богата фантазия, lady.
Кой да разбере че тя е говорила за себе си
И кво му е лошото подхождане.. да си каже мнението по въпроса преди да и се приеме мнението за чиста монета
С убиец ще подходиш ли с фразата "Не ти вярвам, че си убиец"?
Имам богата фантазия, lady.
Много сте ми крийпи тая вечер бееее. ;с
ПС: Говоря меко много рядко бтл. :Д
102thedream
05-31-2015, 20:44
като кура ми когато ти чета постовете
anonymous908491
05-31-2015, 20:44
ми аз съм го виждал със собствените си очи многократно
И аз, главно при жени в развод, които почват с едни съчения, в които едва ли не изкарват мъжете си Чикатило.
LoadRunner
05-31-2015, 20:45
коравосърдечни свине
ahahah грух
NomNomNom
05-31-2015, 20:46
още няма 22:00
умирам за сън
колегата да се спасява сам, не мога да го чакам
слагам си dnd-то, защото вече два пъти ми чукаха на вратата
поне персоналът е - млади, красиви и възпитани момченца, me gusta
Не, по-скоро сме мили.
Що да съм крийпи, ти пък ..
Долови иронията, исках да те развеселя само, както казва галакси : "пий едно да се отпуснеш малко".
Corb1225
05-31-2015, 20:47
Защото не се прави така. Когато човек е наранен и уязвим, има нужда просто от подкрепа. Тя иска да се почувства по-добре някак си, а не да й се напомня за това постоянно.
Не, по-скоро сме мили.
Що да съм крийпи, ти пък ..
Долови иронията, исках да те развеселя само, както казва галакси : "пий едно да се отпуснеш малко".
Ама на мен ми е много весело тая вечер, повече накъде. :Д
Само за Блаби ми е тъжно, ама тя изчезна. ;с
LoadRunner
05-31-2015, 20:50
Защото не се прави така. Когато човек е наранен и уязвим, има нужда просто от подкрепа. Тя иска да се почувства по-добре някак си, а не да й се напомня за това постоянно.
Ти къде видя ПАК питам че говори за себе си и постоянно четеш морал сякаш ще тръгна да те следвам за пример кво трябва и кво не трябва
като кура ми когато ти чета постовете
това не говори никак добре за теб ;\
Ти къде видя ПАК питам че говори за себе си и постоянно четеш морал сякаш ще тръгна да те следвам за пример кво трябва и кво не трябва
Ти си невменяем бе...
LoadRunner
05-31-2015, 20:54
Ти си невменяем бе...
ми
лапай
Ти си невменяем бе...
ъъ, изпуснах началото на нишката на спора ви, но идвам в подкрепа на това твърдение :)
LoadRunner
05-31-2015, 20:55
аз да не би да съм тука щото искам някой да ме харесва
питах кткъде видя че говори за себе си и това е
Corb1225
05-31-2015, 20:56
Не съм видял. Но като не си видял, това не означава, че трябва да напишеш такъв негативен коментар. Дори да има вероятност да не говори за себе си, трябва да се подходи внимателно, защото обратната вероятност е доста по-голяма. Явно наистина нямаш усет за такива неща, както ти казах и в темата на М.
LoadRunner
05-31-2015, 20:57
Иванка се включи :D\
Сега очаквам:
М***
Корб
Анар4и
Чупачупс
Грангер
Смалвил
Хаяши
и тнт
и тнт
и тнт
и тнт
:D
LoadRunner
05-31-2015, 21:00
Не съм видял. Но като не си видял, това не означава, че трябва да напишеш такъв негативен коментар. Дори да има вероятност да не говори за себе си, трябва да се подходи внимателно, защото обратната вероятност е доста по-голяма. Явно наистина нямаш усет за такива неща, както ти казах и в темата на М.
опитвам се но не мога да разбера какво искаш да кажеш, т.е. защо декларираш
просто не мога да разбера
Corb1225
05-31-2015, 21:05
Става въпрос за елементарно уважение към чувствата на хората. Повече нищо няма и да ти казвам. Жив и здрав.
therichbitch
05-31-2015, 21:06
За себе си говори. Не прочетох изтрития коментар, но онзи ден се жалваше в подобна насока.
Стига сте ѝ сипвали.
Он: днес се чувствам като машина
Толкова ангажименти покрих, без да ставам от дивана, че утре 100% ще ме домързи да приключа останалите неща на другия край на Сф.
Няква яка пица си поръчахме и пристигна за 10 мин, така обичам да се случват нещата, не да точа лиги час преди да ям
Аз, извън темата, да питам за Мозила нещо за блокване на реклами? Щото хем е по-бавна от хрома, хем има реклами и май ще си продължа със хрома ако не мога да махна поне рекламите...
За себе си говори. Не прочетох изтрития коментар, но онзи ден се жалваше в подобна насока.
Стига сте ѝ сипвали.
Он: днес се чувствам като машина
Толкова ангажименти покрих, без да ставам от дивана, че утре 100% ще ме домързи да приключа останалите неща на другия край на Сф.
Няква яка пица си поръчахме и пристигна за 10 мин, така обичам да се случват нещата, не да точа лиги час преди да ям
Сега прочетох последните ѝ няколко мнения тук и са все в тази насока.
ПС: Под тук разбирам темата.
LoadRunner
05-31-2015, 21:11
Става въпрос за елементарно уважение към чувствата на хората.
ТИ искам да се обосновеш понеже даваш доста съвети принципно..
Как разбра, от кое пролича или как почувства, че мен някога ми е пукало за чувствата на хората?
И кога съм показвал подобни качесва?
И най- интересното е ти защо очакваш точно от мен да се грижа за хорските чувства?
Аз, извън темата, да питам за Мозила нещо за блокване на реклами? Щото хем е по-бавна от хрома, хем има реклами и май ще си продължа със хрома ако не мога да махна поне рекламите...
Adblock. :D Папугай по-рано предложи и uBlock. Тези двата са най-добрите, ако ти се ровичка за още, виж.
ТИ искам да се обосновеш понеже даваш доста съвети принципно..
Как разбра, от кое пролича или как почувства, че мен някога ми е пукало за чувствата на хората?
И кога съм показвал подобни качесва?
И най- интересното е ти защо очакваш точно от мен да се грижа за хорските чувства?
Нека не ти пука, хубаво е елементарно възпитание да имаш.
Спирам да ти обръщам каквото и да е внимание, то няма смисъл.
LoadRunner
05-31-2015, 21:14
Сега прочетох последните ѝ няколко мнения тук и са все в тази насока.
ПС: Под тук разбирам темата.
Ако искаш да тръгна да ги чета и аз за да ти се реванширам?
therichbitch
05-31-2015, 21:14
ти защо очакваш точно от мен да се грижа за хорските чувства?
не очаква това
очаква да си мълчиш, ако няма какво да кажеш
LoadRunner
05-31-2015, 21:16
Спирам да ти обръщам каквото и да е внимание, то няма смисъл.
Дай боже! Най-накрая! Лепка такава, аз от кога съм започнал кампания по пропъждането ти от мен ама ти не усещаш от намеци
и сега даже ще се изкараш и жертва на тормоз и лошо отношение от моя страна
Corb1225
05-31-2015, 21:17
...
Жив и здрав. Не се занимавай с мен повече.
LoadRunner
05-31-2015, 21:19
Жив и здрав. Не се занимавай с мен повече.
кой се занимава с теб бее паляк
да не вървя аз след теб да пиша както сега така и всеки път
поправка: не е твърдение, а констатация.
dreamwalker
05-31-2015, 21:22
Има неща, с които е препоръчително да не се шегува.
LoadRunner
05-31-2015, 21:24
Има неща, с които е препоръчително да не се шегува.
АМИН
Corb1225
05-31-2015, 21:24
кой се занимава с теб бее паляк
да не вървя аз след теб да пиша както сега така и всеки път
Вече го правиш за втори път, след като изрично казах, че не желая да се случва.
LoadRunner
05-31-2015, 21:27
Вече го правиш за втори път, след като изрично казах, че не желая да се случва.
освен да се завреш под полата на майка си и да се разплачеш
щом си го казал 2 пъти
аз друг вариант не виждам
dreamwalker
05-31-2015, 21:28
Забавно хапче ли си глътнал, защо си толкова забавен?
Adblock. :D Папугай по-рано предложи и uBlock. Тези двата са най-добрите, ако ти се ровичка за още, виж.
Мерси. Не ми се ровичка, твай.
anonymous708973
05-31-2015, 22:52
ъъ, изпуснах началото на нишката на спора ви, но идвам в подкрепа на това твърдение :)
Абсолютно.
Бодра съм, мозъкът ми по чудо още работи, обаче трябваше да ми се гади и да не мога да свърша нищо повече, аман. Сега ще се въртя в леглото, трябва да стана след 6 часа за поредния безбожен ден, направих си телефона на сол, той е стабилно болен и ми къса сърцето. чувствам се тествана, опитвам се да го приема с достойнство и сила на духа.
Хм, чудех се какво да напиша след гнусотията, изляза в предните страници, така че да не разразя още спорове, но.. има си учебници по психопатология и някои от вас влизат идеално в рамките за недоразвити, социопатни личности с неадекватно поведение. Но сигурно многото цъкане в интернет и форуми допринася за това!
Встрани от това, аз съм добре, имам контролно след час и нещо и ми е малко стресирано, но съм подготвена, така че... всичко е наред.
anonymous908491
06-01-2015, 05:21
Хм, чудех се какво да напиша след гнусотията, изляза в предните страници, така че да не разразя още спорове, но.. има си учебници по психопатология и някои от вас влизат идеално в рамките за недоразвити, социопатни личности с неадекватно поведение. Но сигурно многото цъкане в интернет и форуми допринася за това!
Много си изнежена, щом няколко мнения ги смяташ за гнусотия, то в твоя случай е нормално, разчиташ на звездите, а не гледаш реално на живота.
Обещавам да не те бия, ако това те притеснява.
извън този шит, искам да честитя първи юни на всички прекрасни форумни деца, включително и на себе си. чувствам се още такава и може би в следващите десет години ще е същото.
днес ще уча. ъхъ. при толкова възможности естествено го оставих точно за последния ден. мно съм несериозна. няма да се отлепя от учебника докато не погълна целия материал. ако трябва ще използвам и сила.
TheDevilInMe
06-01-2015, 07:48
Добре ми е, правим си компания с учебника и се наслаждавам на спокойствието, няма никой край мен, всички са някъде и като цяло май ми е щастливо мисля :D
DisappointedDreamer
06-01-2015, 08:05
SonataArctica най-вероятно.
Хахха, не.
Видях МалкияКольо :Д
AnarchyBoy
06-01-2015, 08:06
Ти си невменяем бе...
Не е той тоя дето си прави порно клипчета на 15 ;с
/Само минавам ;с
102thedream
06-01-2015, 09:25
бахти кретенчето аххахахахаххаХАХХАХАХАХ
https://www.youtube.com/watch?v=l7g3dO1FJww
може ли по обяд докато си уча мирно за изпит да си я надул тази простотия
Най-накрая да се наканя да си сложа къси панталони и то времето ще е някакво противно и избиващо на дъжд. Понякога имам усещането, че живея в тропиците. Започнаха да излизат резултатите от финалните изпити, засега всичко върви по-добре от планираното за щастие.
pac0line
06-01-2015, 11:16
Хахха, не.
Видях МалкияКольо :Д
Честити ли му рождения ден? :Д И аз трябваше да съм там, но отказах
DisappointedDreamer
06-01-2015, 11:22
Честити ли му рождения ден? :Д И аз трябваше да съм там, но отказах
Да
Dagichka
06-01-2015, 12:05
Блаб, много гуш за теб ^^
Анархи и Рънара да го духат един на друг, само за тва стават, нещастници
луудница ми е, седмица за заверки и гледаш как няма едно свободно място в унито, всички по земята пред кабинетите чакат и се молят хаха но се чувствам добре, спокойна съм и си взех най-накрая от готините очила, толкова много време ги исках :33
AnarchyBoy
06-01-2015, 12:49
Блаб, много гуш за теб ^^
Анархи и Рънара да го духат един на друг, само за тва стават, нещастници
Кво ме набъркваш с тоя смешник бе? Аз не го харесвам, ама ми писна и некво лапе да чете морал и да се бърка където не е питана, а определено да си правиш порно клипчета на 15 не е от най-моралните неща, че да има право да дава акъл. :lol:
anonymous908491
06-01-2015, 12:52
Кво ме набъркваш с тоя смешник бе? Аз не го харесвам, ама ми писна и некво лапе да чете морал и да се бърка където не е питана, а определено да си правиш порно клипчета на 15 не е от най-моралните неща, че да има право да дава акъл. :lol:
Повторението е сестра на затъпяването, сигурно за това повтаряш едно и също, сякаш тук не знаме всичко това.
Замисли се защо в тия клипове не присъстваш ти, с който официално ходеше тогава, ще се сетиш за причината, тогава може би ще спреш въобще да се обаждаш.
pandabear
06-01-2015, 13:04
само на анар4и може да му се случи да види как на някаква пейка гаджето му прави фелацио на най-добрия му приятел.
/на мен лично това е любимата ми негова история. може да направим форумна класация, защото е възможно да има и по-добра от тази.
anonymous908491
06-01-2015, 13:06
Само историята ли си чела, мога да ти дам да видиш клипа.
Лиланда си е виновна, не че се е снимала, а че позволява на анархито да говори така за нея.
pandabear
06-01-2015, 13:07
не, бе. тази история не включва Лиланда. съвсем различна е.
явно си приличат двете случки, хахахаха.
anonymous908491
06-01-2015, 13:09
Знам за същия случай, но и двете момчета са страшни пичове, момичето също е свестна, просто обстоятелствата така са се стекли, плюс повечко алкохол.
102thedream
06-01-2015, 13:26
i video li ima vaaaai
Corb1225
06-01-2015, 13:36
Много е важно да се изтъкнеш, че знаеш някакви пикантни подробности. Папугай си е папугай в крайна сметка. С приятели като него не са ви нужни врагове.
dreamwalker
06-01-2015, 13:38
С приятели като него не са ви нужни врагове.
+
Да.
Той няма приятели.
102thedream
06-01-2015, 13:42
с приятели като вас по-добре да няма приятели
dreamwalker
06-01-2015, 13:43
с приятели като вас по-добре да няма приятели
Хубаво, че го четем от теб.
Ти си авторитет.
anonymous708973
06-01-2015, 13:46
Само историята ли си чела, мога да ти дам да видиш клипа.
Лиланда си е виновна, не че се е снимала, а че позволява на анархито да говори така за нея.
А, викаш, не е коректно да дам линк към чужда снимка да се види хубава/лоша рокля без името на момичето, качена по собствено желание, ама е суперкоректно да се разпространява клип без съгласието на собственика?
Ей, мн сте забавни.
И като грамофонна плоча не било морално, кое не е морално? да се снима със собствения си телефон? практически е все тая дали си прави селфи с новото червило или се снима, докато прави секс, това е тя със собствения си телефон, какво прави с него, не ви влиза в работата.
AnarchyBoy
06-01-2015, 13:47
Повторението е сестра на затъпяването, сигурно за това повтаряш едно и също, сякаш тук не знаме всичко това.
Замисли се защо в тия клипове не присъстваш ти, с който официално ходеше тогава, ще се сетиш за причината, тогава може би ще спреш въобще да се обаждаш.
жалко, че има и с мен. ;о хУХЕХУЕУХ
Не бе, все тая дали е с мен или с теб или с който и да е.. Важното е, че 15 годишната пикла се опитва да чете морал.. докато се чекне пред обективи.. Щото ако мама и тате знаят биха й съдрали задника от бой... То и аз бих, ако разбера, че щерка ми на 15 я е порил футболен отбор и говоря с разервите, треньора, зам-треньора та чак и до тоя дет поддържа озеленяването.. че и се снима :lol:
anonymous908491
06-01-2015, 13:48
Искам анархи да ми е приятел, това е причината
само на анар4и може да му се случи да види как на някаква пейка гаджето ми прави фелацио на най-добрия му приятел.
жалко, че има и с мен. ;о
Зрителите не се броят
dreamwalker
06-01-2015, 13:49
жалко, че има и с мен. ;о
И това би трябвало да ни интересува, защото...
anonymous908491
06-01-2015, 13:51
А, викаш, не е коректно да дам линк към чужда снимка да се види хубава/лоша рокля без името на момичето, качена по собствено желание, ама е суперкоректно да се разпространява клип без съгласието на собственика?
Аз мога да ти обещая Слънцето, ще ме съдиш ли след това, защото не съм ти го дал ?
anonymous708973
06-01-2015, 13:52
Тогава кво си правиш вятър на устата, като го нямаш?
AnarchyBoy
06-01-2015, 13:54
Колко ли ш се карате тоя пъТ?
anonymous908491
06-01-2015, 13:54
Тогава кво си правиш вятър на устата, като го нямаш?
Чети ми внимателно постовете, не е нужно да го имам, качен е на много места, а аз съм им редовен посетител.
AnarchyBoy
06-01-2015, 13:58
:lol: Имаме си известни личности у форума.. ЗВЕЗДИ ;с
anonymous908491
06-01-2015, 14:02
В България се пробива с порно, значи има летящ старт, ако реши да стане чалга певица.
AnarchyBoy
06-01-2015, 14:03
За съжаление пеенето не й е силна страна.. ;/
anonymous908491
06-01-2015, 14:04
Защото на Галена и е
AnarchyBoy
06-01-2015, 14:08
points taken
pandabear
06-01-2015, 14:27
анар4и, разкажи историята с кюстендилската гара и едно от многото ти гаджета от форума
anonymous908491
06-01-2015, 14:30
Зла панда, но пък информирана. Тия истории не ти ли ги е разказвал на лс ?
anonymous908491
06-01-2015, 14:38
И да сменим темата с нещо интересно
------------------------------------
- Д-р Фил е казал:
40-годишна жена има по-голям шанс да я убие мълния или терорист, отколкото да срещне съпруг.
pandabear
06-01-2015, 14:38
защо да съм зла? не се счита за издаване на лична информация, когато е измислица. за него не е измислица де, но все пак... аз исках просто да се посмеете малко. смехът е здраве. грижа се за вас, а ти ми нерече зла...
AnarchyBoy
06-01-2015, 14:39
анар4и, разкажи историята с кюстендилската гара и едно от многото ти гаджета от форума
Смятай колко си бътхъртнала, че да се занимаваш, но все пак айде мършичко, кажи какво точно да ти разкажа, за да ти го кажа и съответния човек участващ в историята да дойде и да каже дали е така или не, щото ми писна от това да се правиш на велика при все, че си ебати утайката долна. Мърша. :lol:
Т'ва твойта злоба граници няма честно.. курва.
anonymous908491
06-01-2015, 14:40
защо да съм зла? не се счита за издаване на лична информация, когато е измислица. за него не е измислица де, но все пак... аз исках просто да се посмеете малко. смехът е здраве. грижа се за вас, а ти ми нерече зла...
Личния живот на анарахито не е смешен, кой те е учил да риташ някой, докато е паднал.
@анархи, с тая уста целуваш майка си, как не те е срам да говориш така
pandabear
06-01-2015, 14:42
ама ние вече с нея сме си говорили на тази тема, няма защо да я викам, най-много отново да я хване срам, че си я намесил в подобни измислици ;д
AnarchyBoy
06-01-2015, 14:42
ама ние вече с нея сме си говорили на тази тема, няма защо да я викам, най-много отново да я хване срам, че си я намесил в подобни измислици ;д
В какви измислици?! :lol:
Айде кажи бе, боклук.
anonymous908491
06-01-2015, 14:44
Спрете се и двамата и да повторя
- Д-р Фил е казал:
40-годишна жена има по-голям шанс да я убие мълния или терорист, отколкото да срещне съпруг.
AnarchyBoy
06-01-2015, 14:46
Не бе на мен ми стана интересно, тая злобната дебела остъклена крава за к'во говори. Щото ми писна от нейната помия. Ама сериозно. :D
Та какво за гарата в Кюстендил?
anonymous908491
06-01-2015, 14:48
анархи, ще дойде момент, в който дори хората около теб, ще спрат да ти обръщат внимание, защото освен измислици, ти една добра дума за някой не си способен да кажеш, изключвам ауриса, с него сте си семейство и е разбираемо толкова да се обичате.
AnarchyBoy
06-01-2015, 14:50
Всъщност за точните хора казвам точни думички. ;)
Близките ми си ги третирам нормално даже специално, просто се старая да се обграждам с качествени хора, не с помии.
anonymous908491
06-01-2015, 14:51
'Анархи в страната на чудесата' ще конкурира 'Алиса в същото'
Dagichka
06-01-2015, 14:53
анархи дай снимка на татусите ти
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:03
Ш ти еба аз номерата на теб, мама ти деба насрана. Верно, че си злобна ама да си фантазираш с цел да ме принизиш е т'ва просто е пълна помия. Ходи си смени очилата, че ти се изпотиха гюбре тъпо. По-долна си и от най-долните бе.
pandabear
06-01-2015, 15:06
момичето е забравило, че сме те обсъждали даже, смятай колко си долен ;д
dreamwalker
06-01-2015, 15:07
Wednesday666.
Corb1225
06-01-2015, 15:07
Едно не разбирам: не можете ли да се ядете с анар4и, без да намесвате хора, които със сигурност не биха искали да бъдат намесвани? Не си личи да сте по-различни от него. Бахти свинщините правите, мама му стара.
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:08
Едно не разбирам: не можете ли да се ядете с анар4и, без да намесвате хора, които със сигурност не биха искали да бъдат намесвани? Не си личи да сте по-различни от него. Бахти свинщините правите, мама му стара.
Именно, за кво я намеси и тя не знае.. злобичката тъпа..
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:09
момичето е забравило, че сме те обсъждали даже, смятай колко си долен ;д
Естествено, че така ще кажеш.. Като няма кво друго.
отрепка гнусна..
anonymous908491
06-01-2015, 15:10
Именно, за кво я намеси и тя не знае.. злобичката тъпа..
Значи има такава случка, пандата не каза имена.
Ти показа коя е другата страна и обвини пандата, че си измисля.
Не знам дали е възможно някой да е толкова прост.
Естествено, че така ще кажеш.. Като няма кво друго.
То има ли друго, тя да не си е измислила история, която всъщност е реална, това ли казваш ?
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:12
Защото другата страна каза, че такова нещо не е имало и пандата си измисля, глупак.
Wednesday666
06-01-2015, 15:12
Най-обичам да ме намесвате без въобще да съм тука.
Ще хвана да разясня, че нещо ми писна от простотии, а показността явно ви е нужна, за да се държите нормално.
Не знам кой кво знае, обаче в случая имам да кажа две неща - на Цветомир аз НЕ съм се молила за квот и да било, най-малкото за това да остава с мен, шот аз бях тази, която му каза, че НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ, и Цветомире, не сядай да ми лъжеш сега, защото докато ми ревеше на колената в Кюстендил се обаждах на най-близката ми приятелка, да й кажа какво съм решила, така че хич не сядай да лъжеш.
Второ - с пандата казах, че НЕ ПОМНЯ да съм си говорила, освен веднъж, щот наистина не помня, тва да не беше вчера, така че много те моля не я изкарвай лъжкиня и СПРИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С МЕН, че ми писна на хуя, който го нямам.
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:14
Най-обичам да ме намесвате без въобще да съм тука.
Ще хвана да разясня, че нещо ми писна от простотии, а показността явно ви е нужна, за да се държите нормално.
Не знам кой кво знае, обаче в случая имам да кажа две неща - на Цветомир аз НЕ съм се молила за квот и да било, най-малкото за това да остава с мен, шот аз бях тази, която му каза, че НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ, и Цветомире, не сядай да ми лъжеш сега, защото докато ми ревеше на колената в Кюстендил се обаждах на най-близката ми приятелка, да й кажа какво съм решила, така че хич не сядай да лъжеш.
Второ - с пандата казах, че НЕ ПОМНЯ да съм си говорила, освен веднъж, щот наистина не помня, тва да не беше вчера, така че много те моля не я изкарвай лъжкиня и СПРИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С МЕН, че ми писна на хуя, който го нямам.
Тя се занимава с теб, не аз :lol: Аз просто си изяснявам ситуацията, а ти се измъкваш по терлъци ;)
Aнархи, спази добрия тон поне малко, моля. Не ти прави голяма чест да ругаеш като дърт каруцарин.
Само ти псуваш доколкото виждам..
pandabear
06-01-2015, 15:16
смееш ли сега да кажеш, че сте били заедно еди-колко-си-време и как си я отмъкнал от еди-кой-си при положение, че тя казва как те е отрязала без да става каквото и да е ;д
Wednesday666
06-01-2015, 15:16
Не се измъквам, казвам точно каквото помня и каквото е станало.
Щот можеше да ме представяш на мазните ти приятели с мазната ти усмивка, а след тва ме хули с месеци пред кого ли не.
Айде моля ти се.
И фор дъ рекърд - НИКОГА НЕ СЪМ ХОДИЛА С ТЕБ, освен в ненормалната ти глава.
Аре изчезвай, че почваш да ми лазиш по нервите с твоите простащини.
И престани да обиждаш, защото е най-малкото мега, ГИГА ЖАЛКО.
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:17
Ъ, аз винаги псувам, освен когато се отнася до нещо свързано с работа, тогава псувам само на ум. ;О
аз и приятелите си псувам.. Не мисля, че да кажа на най-добрата си приятелка момиче, че прилича на крокодил в цикъл е лошо нещо деазнам ;/ тя верно прилича..
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:17
Е т'ва дето не сме били заедно ме уби... ЬУХАХЬУАУХЬАУХУХЬухьаухьу хаухьаухьаухьухаухьа :D Нали знаеш, че тва Илия ще го прочете.. ;д както и "най-добрата" ти приятелка.. и двамата знаят, че не така.. ;д ще ме накараш да кажа на Цветомира да се регне, честно... ;д
мега жалко ;с мега жалко ;д
pandabear
06-01-2015, 15:18
една хронологийка за десертче ви пускам, сладури ;*
Wrecker ;]: много кофти ситуация..
Wrecker ;]: но тъй като не може да съм с едната, поне да съм с другата (доста кофти мислене?)
Wrecker ;]: ...
adorable™: :Д
adorable™: да ти кажа честно изобщо не разбирам как е възможно
adorable™: щото никога не ми се е случвало
Wrecker ;]: .. ндап
Wrecker ;]: и аз мислех, че е невъзможно
Wrecker ;]:
Wrecker ;]: но в момента имам чувства и към 2те
Wrecker ;]: с пандата няма как да съм за сега.. та поне сме приятелчета
™: заради разстоянието ли е там
Wrecker ;]: а с другата мацка (пак е от форума.. нз дали ти казах ).... (4та от форума)
™: омг
Wrecker ;]: .....
™: хаха
™: ох
™: боже
Wrecker ;]: пандата, моята в момента, wednesday и първата ми
Wrecker ;]: са от форума
Wrecker ;]: и такам.. много ми е кофти
Wrecker ;]: но не е като да не "обичам" тая в момента
Wrecker ;]: просто обичам и пандата.. също толкова силно
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:21
I can do that too you know that? :D сао треа се сетя как ти беше скайпа ;о
anonymous908491
06-01-2015, 15:21
една хронологийка за десертче ви пускам, сладури ;*
Wrecker ;]: а с другата мацка (пак е от форума.. нз дали ти казах ).... (4та от форума)
™: омг
Wrecker ;]: .....
™: хаха
™: ох
™: боже
Wrecker ;]: пандата, моята в момента, wednesday и първата ми
Wrecker ;]: са от форума
Wrecker ;]: и такам.. много ми е кофти
Wrecker ;]: но не е като да не "обичам" тая в момента
Wrecker ;]: просто обичам и пандата.. също толкова силно
хехехе, то неговото е любов, аз си мислех, че го прави без причина, има оправдание да се държи като влюбен глупак
I can do that too you know that? :D сао треа се сетя как ти беше скайпа ;о
Давай
dreamwalker
06-01-2015, 15:22
Защо си публикувате личната кореспонденция? Грозно е.
Wednesday666
06-01-2015, 15:23
Ся намеси и Илия.
Аре ако обичаш не го намесвай и него. И вземи престани с идиотщините ти, защото никога не съм казвала, че сме гаджета, мислех, че иам някви чувства към теб, обаче се усетих къф си.
А да те питам, кой ме е откраднал от теб? И съм ти изневерила даже с него, о, какво чудо, какво нещо.
А за Цветомира даже не почвай, да ми казваш колко си "влюбен" в мен и после да й ревеш на нея, че си влюбен в нея, това какво е, ако не жалко?
dreamwalker
06-01-2015, 15:24
И DarkTemplar ли е замесен?
Става интересно.
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:24
Давай
Не си заслужава вниманието..
anonymous908491
06-01-2015, 15:25
Не си заслужава вниманието..
Оправдания, когато нямаш нищо. Не си заслужаваше и да постваш горния разгово с Уенди, но го направи без да се замислиш.
AnarchyBoy
Ся намеси и Илия.
Аре ако обичаш не го намесвай и него. И вземи престани с идиотщините ти, защото никога не съм казвала, че сме гаджета, мислех, че иам някви чувства към теб, обаче се усетих къф си.
А да те питам, кой ме е откраднал от теб? И съм ти изневерила даже с него, о, какво чудо, какво нещо.
А за Цветомира даже не почвай, да ми казваш колко си "влюбен" в мен и после да й ревеш на нея, че си влюбен в нея, това какво е, ако не жалко?
Путко Цветомира е в живота ми много преди въобще да знам, че съществуваш ;д
рофл и да харесвах я много дълго време ;с и кво?
А на въпросите ти Илия.
И спирам да се занимавам, беше си дива селянка от Самоков, такава си и остана.. ама не вярвах, че толкова долно ще паднеш ;д виж си последното лично и се замисли хубаво ;д рофл
pandabear
тази не е моя, но пък най-ми хареса от всички, които са ми пращали
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:26
Ставам фенове и фенки ;О до утре
Wednesday666
06-01-2015, 15:26
Долна селянка, за която разправяш, че си ходил.
За кой е жалко в такъв случай викаш?
Хайде, чао.
anonymous908491
06-01-2015, 15:27
тази не е моя, но пък най-ми хареса от всички, които са ми пращали
Обяснение в любов, и на мен би ми харесало, а не съм романтик.
dreamwalker
06-01-2015, 15:37
Путко Цветомира е в живота ми много преди въобще да знам, че съществуваш ;д
рофл и да харесвах я много дълго време ;с и кво?
А на въпросите ти Илия.
И спирам да се занимавам, беше си дива селянка от Самоков, такава си и остана.. ама не вярвах, че толкова долно ще паднеш ;д виж си последното лично и се замисли хубаво ;д рофл
Може ли да не намесвате Цветомира.
Благодаря.
anonymous708973
06-01-2015, 15:39
Знаете ли кое е най-забавното? Че всички сте еднакво долни/жалки, етц. И dreamwalker, която беше тоооолкова възмутена как съм поствала чужди снимки, омг, явно е мой проблем, че тя им е намерила профилите с "два клика" и седи сега да гледа сеир, нищо че уж е над нещата; и пандата, че поства лична хронология и четка его по мега дебилния начин, който повече пасва на 16-годишна кифла; и Wednesday, която разказва минали истории с цел да четка его по същия начин, уж не ще да бъде намесвана, ама няма да пише на лично да се уточнят, нали.
Ще се учудите едно "Не ме намесвай в темата, ако обичаш" на лично кви чудеса прави, ама не, трябва всички да ви гледат панаирите.
И кво, Папугай е най на място в случая, замислете се по тоя въпрос ;)
и на мен тва ми е най-смешно ;д
добър разбор, но не съм съгласна за дриймуокър. тя и сега си се възмущава за личните неща.
anonymous908491
06-01-2015, 15:44
и пандата, че поства лична хронология и четка его по мега дебилния начин, който повече пасва на 16-годишна кифла; и Wednesday, която разказва минали истории с цел да четка его по същия начин, уж не ще да бъде намесвана, ама няма да пише на лично да се уточнят, нали.
Ще се учудите едно "Не ме намесвай в темата, ако обичаш" на лично кви чудеса прави, ама не, трябва всички да ви гледат панаирите.
Пандата му връща, защото анархито е разправял преди време едни истории, а тя тогава си замълча.
Уенди му отговаря на лс, а тоя кретен поства снимки от тях тук, какво се очаква от нея, да си замълчи ли или още на лични, които много вероятно да са пак постнати от него.
А добавянето как съм бил на място и да се замислят ми подсказва, че сякаш им казваш 'вижте тоя дебил, че се държи добре, а вие не можете'
Corb1225
06-01-2015, 15:46
И какво му е на място на папугай? Пак не пропусна да изтърси всичко, което знае за Лиланда (или каквото си мисли, че знае).
Пинки, мисля, че ти дължа извинение...;д
dreamwalker
06-01-2015, 15:48
Слоновете помнят.
П.П. Розовите пантери също.
pandabear
06-01-2015, 15:48
опааа, пандата да не се вижда в умопомрачителните ти заключения.
аз имена никога не споменавам, даже на хронологията съм изтрила името, въпреки че ми беше пратена преди много време с цел да я постна тук, но аз не го направих с надеждата, че мазника ще спре така долно да намесва Лиланда, когато му скимне.
явно само чрез подобни мерки психично болния може да бъде спрян да бълва лайна и измислици по чужд адрес, тъй като не може да се каже на черното бяло.
/и за к'во его става въпрос? сто пъти съм повтаряла, че ме е гнус и бих се изповръщала върху него, заради това, че е лъгал наляво-надясно как е бил с мен.
Corb1225
06-01-2015, 15:52
Вие сте някви мега гнусни (в случая), щом чак аз ви се отвратих ;д. анар4и 1, анар4и 2 и анар4и 3...
dreamwalker
06-01-2015, 15:53
Че всички сте еднакво долни/жалки, етц. И dreamwalker, която беше тоооолкова възмутена как съм поствала чужди снимки, омг, явно е мой проблем, че тя им е намерила профилите с "два клика" и седи сега да гледа сеир, нищо че уж е над нещата; и пандата, че поства лична хронология и четка его по мега дебилния начин, който повече пасва на 16-годишна кифла; и Wednesday, която разказва минали истории с цел да четка его по същия начин, уж не ще да бъде намесвана, ама няма да пише на лично да се уточнят, нали.
Ти на колко години беше, дете?
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:54
явно само чрез подобни мерки психично болния може да бъде спрян да бълва лайна и измислици по чужд адрес, тъй като не може да се каже на черното бяло.
Ама тя има порно клипчета, можеш да я питаш.. помио :lol:
dreamwalker
06-01-2015, 15:54
Man, nobody cares...
anonymous708973
06-01-2015, 15:55
Пандата му връща, защото анархито е разправял преди време едни истории, а тя тогава си замълча.
Уенди му отговаря на лс, а тоя кретен поства снимки от тях тук, какво се очаква от нея, да си замълчи ли или още на лични, които много вероятно да са пак постнати от него.
А добавянето как съм бил на място и да се замислят ми подсказва, че сякаш им казваш 'вижте тоя дебил, че се държи добре, а вие не можете'
Правилно ти подсказва значи.
Да му връща на лично, кво ми поства хронологии и се прави на мн пораснала. Или искаш да ми кажеш, че в тия хронологии под пандата се разбира друг човек? Щото ако е тя, ситуацията е абсолютно "дай малко да четнем его, че Анархи ни харесва". И ако си мисли, че с постване на нещо ще го спре, явно е бляла баирите, щото точно това го кара да продължава още повече.
Много ми е интересно мен що не ме намесва? Че като е прекалявал, съм му писала на лично и е спирал, че даже и се е извинявал, м? Не го защитавам, нито сме приятелчета, даже като добри познати не бих ни окачествила, ама е спирал. Замислете се - явно нещо във вашия подход куца.
Корб, няма ядове.
anonymous908491
06-01-2015, 15:55
Тя има, но никога не в говорила за тях, направи го ти, направи го десетки пъти, ти нямаш коментар, в който да не ги споменаваш.
Много ми е интересно мен що не ме намесва? Че като е прекалявал, съм му писала на лично и е спирал, че даже и се е извинявал, м? Не го защитавам, ама се замислете - явно нещо във вашия подход куца.
Те краставите кучета се надушват, нали го знаеш този израз.
За пореден път мога да повторя, че има една групичка тук от много прости човечета, в която участваш и ти.
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:57
и?
AnarchyBoy
06-01-2015, 15:58
Да му връща на лично, кво ми поства хронологии и се прави на мн пораснала. Или искаш да ми кажеш, че в тия хронологии под пандата се разбира друг човек? Щото ако е тя, ситуацията е абсолютно "дай малко да четнем его, че Анархи ни харесва". И ако си мисли, че с постване на нещо ще го спре, явно е бляла баирите, щото точно това го кара да продължава още повече.
Много ми е интересно мен що не ме намесва? Че като е прекалявал, съм му писала на лично и е спирал, че даже и се е извинявал, м? Не го защитавам, нито сме приятелчета, даже като добри познати не бих ни окачествила, ама е спирал. Замислете се - явно нещо във вашия подход куца.
Корб, няма ядове.
8-)
pandabear
06-01-2015, 15:58
хич не ми дреме за каквито и да е клипчета.
знам, че ще ти е трудно, но е време да изнамериш малко достойнство от някъде, да си признаеш за всички лъжи, които си избълвал (включвам тези и по мой адрес), да се извиниш и да се постараеш да не се повтарят отново, въпреки че да си патологичен лъжец и тежко бреме.
dreamwalker
06-01-2015, 16:00
Корб, няма ядове.
Д-р Кръстьо Кръстев.
Corb1225
06-01-2015, 16:01
Папугай май наистина не осъзнава, че говори за тия клипчета дори повече от анар4и. Бахти гнусният лизач, съжалявам, че си промених мнението за него.
Явно няма такова положение да си признаете вина.
anonymous708973
06-01-2015, 16:02
Д-р Кръстьо Кръстев.
Благодаря (;
dreamwalker
06-01-2015, 16:02
Благодаря (;
Пак заповядай, чадо.
https://www.youtube.com/watch?v=vkNzuTM0EgE
dreamwalker
06-01-2015, 16:04
https://www.youtube.com/watch?v=vkNzuTM0EgE
Успех утре, Ивааааа.
pandabear
06-01-2015, 16:05
Много ми е интересно мен що не ме намесва? Че като е прекалявал, съм му писала на лично и е спирал, че даже и се е извинявал, м? Не го защитавам, нито сме приятелчета, даже като добри познати не бих Замислете се - явно нещо във вашия подход куца.
подчертаното говори само за себе си.
замислям се и не мога да разбера какъв трябва да си, че да пишеш на анр4и лично съобщение с молба да спре ;д
Успех утре, Ивааааа.
о, благодаря ^^
https://www.youtube.com/watch?v=Ebh21wC2inU
anonymous908491
06-01-2015, 16:12
замислям се и не мога да разбера какъв трябва да си, че да пишеш на анр4и лично съобщение с молба да спре ;д
На мен никога не ми е писала, тя сигурно не може да схване кога и се подигравам, защото липсват псувни в коментарите ми.
анархи, поздрав :)
https://www.youtube.com/watch?v=x-s-n8LQiqo