View Full Version : Връзки ..
nikobiersack
04-25-2015, 18:18
Искам да ви попитам, дали е нормално да виждам във всяко едно момче само лошите му навици.В смисъл във връзките.Да мисли някак детински.Да тръгва с мен, просто да има.От доста време съм сама.Като цяло ми е добре.Преди време харесвах едно момче, в което виждах негативни неща, не бях сигурна дали искам да съм с него или не.Не знаех как ще свърши всичко след време.Някакво тъпо ми е така.Имам чувството, че никога няма да си хвана гадже, като виждам тия неща, които ме отблъскват.Сега си харесвам едно момче, което е с 7 години по голямо от мен.Познаваме се от близо година.Но сега когато разбрах, че и той ме харесва и го поразпитах за връзките това онова, сякаш и той има някакво детско разбиране.Сякаш ми казва, че да харесваш и да обичаш е едно и също.Дайте ми някакъв съвет?
anonymous908491
04-25-2015, 18:21
Изчукай го, така поне единия от вас, ще е доволен.
Ако всички бяхме перфектни нямаше да сме хора нали ? Ако харесваш найстина някои трябва да приемеш неговите лоши и добри навици.
NomNomNom
04-25-2015, 18:29
децко
мен ме отблъскват подобни грешки :д
веце сам изтинзка жена не сам децвена
NomNomNom
04-25-2015, 18:33
сажелявам
Искам да ви попитам, дали е нормално да виждам във всяко едно момче само лошите му навици.
Ми, не е нормално. Във всеки има и добро и лошо, ти също имаш негативни черти и предполагам,че би ти било приятно някой да забелязва и позитивните, нали?
Според мен още не си готова за връзка и подсъзнателно си търсиш кусури във всеки потенциален кандидат.
lovelemons97
04-26-2015, 12:43
Според мен още не си готова за връзка и подсъзнателно си търсиш кусури във всеки потенциален кандидат.
+
Няма страшно , август 2014 станах гадже с една съученичка , аз сам 1.60 см и тогава бях 70 кг , а тя беше 1.70 и беше слаба и хубава , така че не виждам проблем да не тръгне с теб
ходихме 2 месеца , но с нея сме много добри приятели и се виждаме често през свободното време
sladura89
04-26-2015, 22:01
Трябва да се гледа позитивно, а не негативно на нещата! :)