View Full Version : ...
santra26
05-02-2015, 12:23
Здравейте , казвам се Сантра. Искам да ви попитам на колко години смятате че едно момиче може да прави секс. Аз съм малка срам ме е от възрастта си дори но от повече от година ходя с едно момче и връзката ни е задълбочена искаме да го направим но се притеснявам че може да не ми стане . Никой не би ме разбрал защото съм едва на 13 години и не знам как мога да мисля за такива неща но много го искам чувствам се готова но ужасно много се притеснявам моля някой да ме разбере и окоръжи поне малко. Срам ме е че съм толкова малка и го искам толкова много но какво да направя не зависи от мен . Моля ви помогнете ми !
NomNomNom
05-02-2015, 12:36
да не ти стане?
да не ти стане?
Можи да мисли че няма да и стане хубаво :lol:
Какъв секс на 13 години ? Сигурен съм, че няма да ти хареса, защото почти нищо не знаете за секса...следователно, не сте готови и няма да се получи както трябва. Има още време, изчакай да пораснеш!
(Баси тъпото поколение кви сте такива всичките прости беее.....айде спрете да мислите с половите си органи ! )
Това момче да не е Кристо или Криско :D
RapExotic
05-02-2015, 16:23
Това момче да не е Кристо или Криско :D
Не е Криско. Той няма мъжки атрибути и мераци към момичета.
Какъв секс на 13 години ? Сигурен съм, че няма да ти хареса, защото почти нищо не знаете за секса...следователно, не сте готови и няма да се получи както трябва. Има още време, изчакай да пораснеш!
(Баси тъпото поколение кви сте такива всичките прости беее.....айде спрете да мислите с половите си органи ! )
Точно казано.
На 13 вече да се клецат.. била готова.. сядай си на дупето и стани поне на 17.
anonymous908491
05-10-2015, 11:30
но какво да направя не зависи от мен
Предполагам, че зависи от мен.
Позволявам ти
LudiqZaek
05-10-2015, 18:35
Това значи, че от малка ще си в бранша
baby_baby
05-10-2015, 20:45
Момче или момиче си????
Виж хубаво какво си написал/а и си го поправи и тогава питай за секс
MsMiracle
05-10-2015, 22:24
връзката ни е задълбочена
какво да направя не зависи от мен
Давай смело.
И да му пуснеш няма да усетиш никакво удоволствие
lovelemons97
05-24-2015, 11:17
Здравейте , казвам се Сантра. Искам да ви попитам на колко години смятате че едно момиче може да прави секс.
Едно момиче може да прави секс и на 13,да.Готова е физически.Както виждаш има и такива,които дори раждат на твоите години.
Само че, това не е нормално.Подреди си приоритетите, скъпа.Не се хвърляй в първата си едногодишна "задълбочена" връзка.
jhgfdsa0
05-27-2015, 16:48
Ще съжаляваш в бъдеще, недей.
Първо: не разбрах какво се притесняваш ,че няма да ти стане? ;д и второ: за къде бързаш? Ще го направите ,ще те зареже и ще разказва ,че си к*рва. Просто не мога да разбера за какво толкова бързаш и не искаш да изчакаш най-подходящия момент. Както казаха по-горе 13 годишни какъв с*кс ви гони? Мисли за в бъдеще и не подражавай на п***о актрисите ,от които явно си се впечатлила.
Ся ш'те окОрЪжа - наблегни на буквара, вместо да се клецаш на 13.
teenagexdramaxqueen
06-08-2015, 19:48
Бе вие добре ли сте , след време сигурно нa 10 ще почнете .. Aе се осъзнaй aз нa 13 излизaх с приятелки ии ни беше супер яко , не знaех и кво е секс дaже :д Виее тукa още немaте цикъл a сте тръгнaли дa се чекнете .. Освен твa сексa не е кой знaе кво a и тaкa ще боли,че ше се откaжеш хaх
Здравейте , казвам се Сантра. Искам да ви попитам на колко години смятате че едно момиче може да прави секс. Аз съм малка срам ме е от възрастта си дори но от повече от година ходя с едно момче и връзката ни е задълбочена искаме да го направим но се притеснявам че може да не ми стане . Никой не би ме разбрал защото съм едва на 13 години и не знам как мога да мисля за такива неща но много го искам чувствам се готова но ужасно много се притеснявам моля някой да ме разбере и окоръжи поне малко. Срам ме е че съм толкова малка и го искам толкова много но какво да направя не зависи от мен . Моля ви помогнете ми !
И какво като си на 13 ? То и на 8 може... Голям прас...
Ще съжаляваш в бъдеще, недей.
Защо да съжялява ? По-добре да се радва на живота от колкото да чака да стане на 20 и от там на 24 да има деца и да си сасипе живота с тия деца...