Влез

View Full Version : Секс със по-възрастна жена

momche88
05-04-2015, 18:34
Здравейте!
На 26 години съм и работя в една фирма в която имам много хубави колежки.Има една на 50 години,но много красива и слабичка.Има много апетитно дупе.Омъжена е ама това още повече ме възбужда.По-принцип има по-млади момичета с които бих правил секс,но от тях не получавам никакви знаци.По-възрастната колежка като чели се стреми да ми покаже,че иска секс и мисля,че не си го въобразявам това защото просто искам да я чукам.Много често заема пози,точно за секс,нагъзва се често,така че да я видя и като се нагъзи си прокарва ръка по дупето (понякога точно между двете бузи).Понякога като иска да и помога с нещо ми говори с думите : "ще ми го вкараш ли....","без разчекване няма да стане..." и др. подобни - много често се случва да използва такива думи.
Според вас как мога да и покажа,че бих правил секс с нея и според вас на жените на тази възраст прави ли им се секс с по-млади мъже.
Преди всичко искам да и покажа,че бих я изчукал.Дайте съвет как да я вкарам в леглото,че вече не издържам :)

anonymous908491
05-04-2015, 19:00
Щом само дъртите те заглеждат, значи не е добре работата

momche88
05-04-2015, 19:07
:D - не съм казал,че само дъртите ме заглеждат,а и не е така.На другите колежки секс 100% не им липсва,докато за някой по-възрастни жени може да има дълги периоди без секс и за това може да търсят и нещо по-младо.

obicham69
05-04-2015, 19:07
нямаш никакви грижи, лелките на 50 са най-лесни и доколкото съм чул се чукат като за последно :D имах акаунт в гепи и само някакви лелки на 45-50 ме нападаха но нямах тръпка за толкова стара баси те са връстнички на майка ми ...бляк

папагала пак е неадекватен него сигурно и лелка на 50 няма да му пусне, ще трябва да излъже някоя 80 годишна девственица като него :D

momche88
05-04-2015, 19:11
Да-знам,че като чуе някой жена на 50 години и си представя майка му или някоя сбръчкана лелка.Е да ама има и поддържани жени,които изглеждат много по-добре от някои 20-30 годишни :D . Кво лошо има да начешиш някоя дърта путка не знам.....
А за кура връстнички на еди кой си няма-има само мръснички ;)

anonymous908491
05-04-2015, 19:11
докато за някой по-възрастни жени може да има дълги периоди без секс и за това може да търсят и нещо по-младо.

То в критическата дълъг период без секс е поне 10 години, но щом това ти предлагат, няма да си мъж, ако го откажеш.

имах акаунт в гепи и само някакви лелки на 45-50 ме нападаха но нямах тръпка за толкова стара баси те са връстнички на майка ми ...бляк

Същата работа, те дъртите не нападат, защото са загорели, а понеже виждат някой по-закъсал и от тях.

obicham69
05-04-2015, 19:15
Същата работа, те дъртите не нападат, защото са загорели, а понеже виждат някой по-закъсал и от тях.

еха какъв специалист се извъди ще си помисли човек че си виждал гола жена освен майка ти когато те къпе :D

тези снимки на хард диска ти не се броят!

anonymous908491
05-04-2015, 19:17
Мен поне не ме свалят баби, но уважавам решението ти да го споделиш пред всички.

obicham69
05-05-2015, 05:55
Мен поне не ме свалят баби....

теб едва ли някоя някога те е сваляла, на коя и трябва дърт и заядлив хипопотам...
като чета какви ги пишеш тук във форума - 99% от писането ти са разни дребнави заяждания, нищо смислено нямаш да споделиш

Pug_306
05-05-2015, 07:09
Щом тя ти го показва, когато се нагъзи и си прокарва ръката отзад, прости и я хвани, като те пита за вкарване и т.н. и кажи, че с удоволствие ще и го вкараш и това е :) С 50 годишна не съм правил секс, но с 36 съм и мога да ти кажа, че са доста начетени ;) Успех