.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Cool Секс със по-възрастна жена

Здравейте!
    На 26 години съм и работя в една фирма в която имам много хубави колежки.Има една на 50 години,но много красива и слабичка.Има много апетитно дупе.Омъжена е ама това още повече ме възбужда.По-принцип има по-млади момичета с които бих правил секс,но от тях не получавам никакви знаци.По-възрастната колежка като чели се стреми да ми покаже,че иска секс и мисля,че не си го въобразявам това защото просто искам да я чукам.Много често заема пози,точно за секс,нагъзва се често,така че да я видя и като се нагъзи си прокарва ръка по дупето (понякога точно между двете бузи).Понякога като иска да и помога с нещо ми говори с думите : "ще ми го вкараш ли....","без разчекване няма да стане..." и др. подобни - много често се случва да използва такива думи.
    Според вас как мога да и покажа,че бих правил секс с нея и според вас на жените на тази възраст прави ли им се секс с по-млади мъже.
    Преди всичко искам да и покажа,че бих я изчукал.Дайте съвет как да я вкарам в леглото,че вече не издържам

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Щом само дъртите те заглеждат, значи не е добре работата

- не съм казал,че само дъртите ме заглеждат,а и не е така.На другите колежки секс 100% не им липсва,докато за някой по-възрастни жени може да има дълги периоди без секс и за това може да търсят и нещо по-младо.

Повече от фен Аватара на obicham69
    нямаш никакви грижи, лелките на 50 са най-лесни и доколкото съм чул се чукат като за последно имах акаунт в гепи и само някакви лелки на 45-50 ме нападаха но нямах тръпка за толкова стара баси те са връстнички на майка ми ...бляк

папагала пак е неадекватен него сигурно и лелка на 50 няма да му пусне, ще трябва да излъже някоя 80 годишна девственица като него

Да-знам,че като чуе някой жена на 50 години и си представя майка му или някоя сбръчкана лелка.Е да ама има и поддържани жени,които изглеждат много по-добре от някои 20-30 годишни . Кво лошо има да начешиш някоя дърта путка не знам.....
    А за кура връстнички на еди кой си няма-има само мръснички
    Последно редактирано от momche88 : 05-04-2015 на 19:13

Цитирай Първоначално написано от momche88 Виж мнението
    докато за някой по-възрастни жени може да има дълги периоди без секс и за това може да търсят и нещо по-младо.
    То в критическата дълъг период без секс е поне 10 години, но щом това ти предлагат, няма да си мъж, ако го откажеш.

Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    имах акаунт в гепи и само някакви лелки на 45-50 ме нападаха но нямах тръпка за толкова стара баси те са връстнички на майка ми ...бляк
    Същата работа, те дъртите не нападат, защото са загорели, а понеже виждат някой по-закъсал и от тях.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Същата работа, те дъртите не нападат, защото са загорели, а понеже виждат някой по-закъсал и от тях.
    еха какъв специалист се извъди ще си помисли човек че си виждал гола жена освен майка ти когато те къпе

тези снимки на хард диска ти не се броят!

Мен поне не ме свалят баби, но уважавам решението ти да го споделиш пред всички.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Мен поне не ме свалят баби....
    теб едва ли някоя някога те е сваляла, на коя и трябва дърт и заядлив хипопотам...
    като чета какви ги пишеш тук във форума - 99% от писането ти са разни дребнави заяждания, нищо смислено нямаш да споделиш

Супер фен Аватара на Pug_306
    Щом тя ти го показва, когато се нагъзи и си прокарва ръката отзад, прости и я хвани, като те пита за вкарване и т.н. и кажи, че с удоволствие ще и го вкараш и това е С 50 годишна не съм правил секс, но с 36 съм и мога да ти кажа, че са доста начетени Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си