PDA

View Full Version : Искам да умра!

goshko67
05-10-2015, 13:01
Здравейте, на 17 години съм и не издържам вкъщи. Чичо ми постоянно ме удря, заплашва и такива само защото не съм добър ученик, утре ще ходи в училище да говори с класната за моите оценки а аз имам и двойки. Като разбере пак ще откачи и ще започне да удря и чупи. Моля ви за помощ, неиздържам и вече искам да умра.

bomar00
05-10-2015, 13:12
А майка ти и баща ти къде са ? Защо не правят нищо.

goshko67
05-10-2015, 13:15
Майка ми и баща ми са разделени, живея с бащаси, който е на работа до късно а и не искам да му казвам защото чичо ми после ще откачи!

bomar00
05-10-2015, 13:34
Майка ми и баща ми са разделени, живея с бащаси, който е на работа до късно а и не искам да му казвам защото чичо ми после ще откачи!

Трябва да му кажеш иначе той ще продължи.
Или говори с чичо си спокойно.

трети вариант:Отиди при майка си

goshko67
05-10-2015, 13:39
Трябва да му кажеш иначе той ще продължи.
Или говори с чичо си спокойно.

трети вариант:Отиди при майка си

немога да кажа на баща си, с чичо ми неможе да се говори спойно, а майками е в Кипър с друго семейство...

bomar00
05-10-2015, 13:42
защо не можеш да кажеш на баща си неразбрах.

goshko67
05-10-2015, 13:44
Ако кажа на баща ми, той ще говори с чичо ми и ще се скарат, а после чичо ми ще бие мен .

bomar00
05-10-2015, 13:47
Ако кажа на баща ми, той ще говори с чичо ми и ще се скарат, а после чичо ми ще бие мен .

На кой е апартамента на баща ти ли

goshko67
05-10-2015, 13:57
Аз живея на село в къща, с баба, дядо, чичо ,тате и аз.

bomar00
05-10-2015, 13:59
Баба ти и Дядо ти къде са когато се случва всичко това

goshko67
05-10-2015, 14:03
Все пак те са възрасни и са в градината или работят нещо.

bomar00
05-10-2015, 14:04
хрумвало ли ти е да подадеш жалба в полицията.Той не ти е родител и няма право да те бие.Така че спокойно можеш да подадеш жалба.

goshko67
05-10-2015, 14:14
човек каквото и да ми направи аз си го обичам, и не бих му навредил

bomar00
05-10-2015, 14:18
човек каквото и да ми направи аз си го обичам, и не бих му навредил

Каквото и да ти направи ще го обичаш,и не би му навредил.......Е не знам какво да те посъветвам.Стой и да те бият щом ти е приятно.

npp
05-10-2015, 16:50
поне си пази лицето, носа, зъбите и въобще главата като се пазиш от ударите за да ги избягваш и като си поставяш ръцете пред тях

DEPRE$$ED OCEAN
05-10-2015, 20:14
Заповядай https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo ще се видим в ада моето момче :)

JustOneKid
06-01-2015, 07:53
ГОВОРИ С БАЩА СИ!Кажи му!Но го предупреди да не казва на чичото че сте говорили,а че те е видял или бабата и дятото...Или подай жалба..

advensve
06-01-2015, 13:09
Моят съвет е да не очакваш друг да те защити. Хората сме големи егоисти, а и животни - не ни се влиза в спорове с никого. Щом чичо ти ти прави проблеми за оценки, значи го е грижа за теб и явно има комплекс в това отношение. Нещо свързано с него, което му напомня за теб. За съжаление, когато човек порасне, трудно може да промени начина си на мислене, така че и да говориш с него, някой друг да говори с него, е все едно: "Едно си баба знае,..." Да... Както и да е. На тази възраст надали можеш да направиш нещо сам. Засега просто прави това, което се иска от теб - говори с учители как да си подобриш успеха, покажи старание и смирение ( НЕ примирение) и ако това продължи, въпреки усилията ти, болката и разочарованията вече ще са ти дали достатъчно сили да се изправиш сам срещу проблемите си. Това ще ти помогне да станеш по-силен. Не бива да прибягваш до лесното и да търсиш закрила у непознати, които могат повече да ти навредят. Сега думите ми сигурно ще ти се сторят смешни, но нямаше да говоря така, ако не бях минала през същото. Възмездието и смъртта са най-сигурните неща на тоя свят. Ако чичо ти си го е заслужил, ще си го получи. Ти само ще си навредиш, ако опиташ да направиш нещо. Успокой се, помисли и действай.

kaRamella
06-08-2015, 23:34
Сподели с майка си. Не би ли искала да ти помогне или да те вземе при нея? Все пак си нейно детенце. На мен би ми било трудно да се откажа така.

monkata972
06-13-2015, 20:58
Бие те... Този човек не може ли да седне с теб и да си поговорите на какво се дължат тези оценки, а трябва с бой да се реши всичко! И аз имам лоши оценки застрашен съм по 3 предмета да остана на поправка но ученето не е за мен спортист съм и не уча :D защото това обичам да правя най-много (да тренирам) и на мен чичо ми казва че съм калпазанин, тъпак, двойкар, не ме е бил защото не живея с него а и не се влияя от чуждите мнения, така че ти предлагам да седнеш и да поговориш с него и му кажи да спре да те бие, защото с бой не се решава нищо, поставям се на твое място, защото знам когато се прибираш към вас съществува страх в теб от чичо ти че пак ще ти види бележника и тн. Ако се вразуми, седне и поговори с теб мисля че ще се почустваш по добре и ще се стимулираш да подобриш оценките с възможното!!!