View Full Version : Специалистите по зодиите да отговарят
therichbitch
06-11-2015, 10:34
Не бе, просто каза, че трябва да си купи земята, ама по по- заобиколен начин :cool:
И аз казах да купувате, после ще съжалявате, че не сте ме слушали. (
102thedream
06-11-2015, 10:34
спри се бе
NomNomNom
06-11-2015, 11:03
След това четох по диагонал. Кажи ми, физическа болка ли изпитваш, когато не се отклониш от темата и не започнеш да бръщолевиш наред? Друго обяснение не виждам как не можеш да се задържиш в естествените рамки на дискусията.
exactly, то всеки се отплесва понякога де ( вкл. аз доста често ), ама ще се позволя коментар за някойтам:
"- всичко е статично и промяна от вътре навън не се търси.
- очаква се промяна отвън
- всичко е даденост, и на тези, които им е дадено много и хубаво, само те имат много и хубаво, другите страдат
- човек не е виновен и отговорен за ситуацията, в която е "
И ще да са от там всичките различия и разногласия.
@ричи, не знам дали за майка ми става дума, но нямате идея ако я купи, какво ще стане :д
Схемата е - да изтегли всичко, от кредитната карта ( а сега живее на нея, защото не иска да си пипа спестяванията, а реално лихвата на кредитната е по-голяма от тази на спестовната - ирационални проблеми с финансите).
Второ - да си изтегли всичките спестявания, не са много
Трето, да вземе пари от един приятел
Четвърто, да вземе пари от мен
И така ще събере парите за земята.
Пето - да продължава да работи като кон денонощно и да нямат пари за храна пак няколко месеца, докато си стъпи на краката. :д И тепърва да връща кредитна карта и на другия човек.
А всъщност, как започна разговорът ни - попита ме - искаш ли бързо да спестиш пари за испания? Ако да - дай ми ги на мен всичко каквото си спестила, аз ще купя земята и ще ти ги върна до няколко месеца. ( не е имала предвид нищо лошо, просто илюстрира колко здраво обладана от емоции беше, без връзка с реалния свят, като го е решила :д )
А пределно й е ясно, че аз няма как да й ги поискам обратно, въпреки, че тя ще иска да ми ги върне, ама аз не искам тя да работи цяла година за да връща пари, както цял живот е правила :д
Еби му и купуването, ениуей, казала е на всички за разговорът който проведохме и сега изведнъж всички са я подкрепили да не продава, за което се радвам.
Вместо това, в момента хола и спалнята както са измазани и не се ползват, ще си използва парите за да си довърши ремонта и да го направи както на нея й харесва, за първи път в живота й. Това е жена, която цял живот ми е повтаряла, че вкъщи се чувства само в колата си, навсякъде другаде не й е комфортно.
Също, ще заведе болния ми баща в медицинска, да му извадят зъбите, защото е прекара тромбоза ( май така се казва ), а от няколко години не може да дъвче, защото зъбите му са изгнили вече и е за чене. Та, тук ще трябват кинти.
+ Ще ходят на ексурзия най-накрая, от както са се женили преди много време - не са ходили никъде, освен за по 2 дни на гърция последните години.
Някойтам колкото иска да ме критикува, като няма идея за какво става въпрос.
Земя се купува, като ти трябва и като имаш излишни пари, а майка ми като вземе пари от всичките изброени инстанции, не знам какво ще й остане, освен много бачкане, стрес и лишения.
Ениуей, темата е приключена, майка ми е хепи, всички са хепи и спокойни, няма да се купува, даже вечера беше твърде ентусиазирана да ми обяснява в какви цветове ще си прави стаята и каква боя са купили, не знам дали знаете една жена, която цял живот се бъхти като идиот да работи и да връща заеми, и да издържа няколко човека, какво е да я чуете щастлива и спокойна :д
anonymous708973
06-11-2015, 11:27
реално лихвата на кредитната е по-голяма от тази на спестовната - ирационални проблеми с финансите).
Хм, чакай, че ме замисли, това не е ли винаги така?
Кредитните карти са си с огромни лихви, които плащаш, ако не върнеш сумата в определен срок - 30/45 дни ми се върти в главата.
Niakoitam
06-11-2015, 11:30
а?
Ами да имаше една групичка дето официално думичка не можеше да се каже че съществува във форума.Тя един модератор,гаджето му и още 5-6 пишещи и не пишещи във форума "влиятелни" личности.Ако някой си позволеше да каже на някой от тях нещо на въпреки се организираха всички или почти всички като по сигнал въвличайки поне 2/3ти от форума в тяхна защита карайки опонента така да се каже да съжали,че е писал едно изречение напротив и обръщайки мнението му на 180 градуса въвличайки го в тяхната спирала.Но вече във форума настана време на анархия,в който всеки напада всеки и тя не е подмината от "ударите" на съфорумниците. :D
ИНА бях ти написал едно дълго мнение,което са съжаление форума прецака и не ми се пише пак за това накратко ще кажа.Ти си най-малко човека дето може да ми каже,че разводнявам темите,не е хубаво да си завираш голия задник между два мерещи се чепа,не знаеш какви са отношенията с баща ми и че така както съм му говорил ако на теб ти говоря някога сигурно няма да смееш не в очите да ме погледнеш,а и да ме доближиш.И да синтезирам някоята и друга обида.Ти си една тъпа и глезена не знаеща къде се намира патка и спокойно може да ми пооближеш избръснатите топки дето уж съм ги нямал. Искрено съжалявам,че форума лагна и ми прецака старото мнение кифла такава. :)
мързи ме да ви чета дългите постове, а и нз къде са ми цайсите ;д
та, исках да кажа, че някойтам е добро човече
therichbitch
06-11-2015, 11:39
Не знам за какво ми обясняваш, аз пиша тук от 2008-а. Очевидно възклицанието беше намек, че твърдението е смешно. Шефове на форума.. Иначе съм съгласна с Ива. Т.е. не го приемай като нападка.
@ричи, не знам дали за майка ми става дума, но нямате идея ако я купи, какво ще стане :д
Ще си го интерпретирам в положителен смисъл, защото си ми симпаатична, а и вероятно това си имала предвид.
Ти говориш за отношения, жертви и начин на живот. Това ми е ясно и си в правото си да участваш в решенията на семейството си. Аз го вметнах на полушега, но го мисля и беше в чисто икономически смисъл и се надявам да имам представа какво ще стане :) Мисля, че даже бях го писала в коментар, но после изтрих, защото говориш за семейни проблеми фактически, не търсиш финансова консултация.
NomNomNom
06-11-2015, 11:40
Хм, чакай, че ме замисли, това не е ли винаги така?
Кредитните карти са си с огромни лихви, които плащаш, ако не върнеш сумата в определен срок - 30/45 дни ми се върти в главата.
да, и майка ми какво прави:
- всички пари ги бъхта в спестовната, мисля ( защото е доларова )
- после се оправдава, че е повече занимавка да ги преконвентира и да тегли от там
- а аз мисля, че тя нарочно вкарва колкото се може повече и така се самоограничава, но in the end живее на кредитната в момента :д
не искам да й се бъркам, по принцип не се интересувам, но конкретно с финансите, много е показателно по детето каква е културата на родителите :
- не спестявах нищо
- наложи ми се да сменям квартира (наем, капаро, бла бла ) и да плащам 1000к изравнителна, и ги вадих от кредитна карта, или май първо от майка ми исках. А тогава тепърва смених работа, и като цяло беше лудница.
- после напусках работа и понеже заради едни обучения трябваше да плащам неустойка 3-4к , и понеже ми взеха част от тях в предишната заплата, и трябваше да платя останалите за да напусна, трябваше да изтегля заем 3к, да им ги дам, и да живея 2 месеца и половина без заплата, защото на новата работа заплатата даваха в края на месеца, не в началото :д
И живях на кредитна карта, и накрая към 5-6к назад, и с първата заплата на новата работа погасих кредитната карта и живях като бял човек :д ( защото ми платиха бонус за неустойките, към 3к ) .
И в момента онзи кредит още ми тече, през юли ще ми дръпнат последна вноска ( вече година мина от този случай ) :д
Та, научих се по трудният начин, не че трябва да живея както съм виждала да се прави вкъщи :д
NomNomNom
06-11-2015, 11:42
Не знам за какво ми обясняваш, аз пиша тук от 2008-а. Очевидно възклицанието беше намек, че твърдението е смешно. Шефове на форума.. Иначе съм съгласна с Ива. Т.е. не го приемай като нападка.
Ще си го интерпретирам в положителен смисъл, защото си ми симпаатична, а и вероятно това си имала предвид.
Ти говориш за отношения, жертви и начин на живот. Това ми е ясно и си в правото си да участваш в решенията на семейството си. Аз го вметнах на полушега, но го мисля и беше в чисто икономически смисъл. Мисля, че даже бях го писала в коментар, но после изтрих, защото говориш за семейни проблеми фактически, не търсиш финансова консултация.
Сори ричи, аз чета през ред, защото много се беше изписало и не хванах контекста :д В положителен смисъл беше, и да, малко драма сипах във форума, ама не исках да заливам други хора с нея :д
anonymous908491
06-11-2015, 11:46
Преебахте ми хубавата тема, мразя всички ви, освен тези с големи цици, които могат спокойно да продължават с огромните си постове.
therichbitch
06-11-2015, 11:49
Права си, с кредит ставаш роб. И после яко те прецакват в дългосрочен план.
А и наистина говориш за вложение на всички пари, това вече наистина е неоправдано. )
anonymous708973
06-11-2015, 12:00
Шефове на форума. Форумна конспиранция, формирана с цел да смачка правото на мнение на малкия потребител и да го кара да съжалява... За апокалипсис нещо да имаш да кажеш?
Ти чуваш ли се въобще?
Преебахте ми хубавата тема, мразя всички ви, освен тези с големи цици, които могат спокойно да продължават с огромните си постове.
Ти откъде знаеш кои са с големи цици?
Пинки, все пак има право да се ядосва, че го нападаш по някакво негово слабо място..
На негово място нямаше ли и ти да се ядосаш, ако ти изкарва "кирливи ризи"..
Кажи си че не си съгласна с начина по който мисли и да се приключва. Нямаше нужда да му натриваш в носа семейните отношения или каквито други трудности има. Много е болезнено и си е направо удар под кръста.
anonymous908491
06-11-2015, 12:38
Ти откъде знаеш кои са с големи цици?
Ти като говориш с жена случвало ли ти се е да ти каже 'гледай ме в очите, очите ми не са там' ?
Аз приказвам за тези от форума.
anonymous908491
06-11-2015, 12:42
Аз приказвам за тези от форума.
След още час въртене, ще стигнеш да реалния си въпрос, който е -кои от тях са с големи
Corb1225
06-11-2015, 12:52
Права си, с кредит ставаш роб. И после яко те прецакват в дългосрочен план.
Каква ти е политическата ориентация? Нещо ми червенееш ;д.
След още час въртене, ще стигнеш да реалния си въпрос, който е -кои от тях са с големи
Прочети първия ми въпрос отново.
anonymous908491
06-11-2015, 12:57
Прочети първия ми въпрос отново.
Прочетох го, няма да ти кажа кои от тях са с големи.
Това трябваше и да ми отговориш, не да разтягаш лукуми.
Corb1225
06-11-2015, 13:04
И да добавя, че пускам една сълза за Някойтам, този онеправдан драматичен герой. И да го посъветвам да се запише за някое риалити шоу със зрителски вот. Състрадателният български народ ще му даде наградата.
Corb1225
06-11-2015, 13:10
Ни най-малко. Просто мразя актьори в живота, още повече слаби такива.
anonymous908491
06-11-2015, 13:14
не да разтягаш лукуми
Дам, сещам се с кой предпочиташ да си говориш, пък и тя ще те черпи лукум.
Защо пак искаш да ти се накара, че я намесваш в теми?
102thedream
06-11-2015, 13:17
И да добавя, че пускам една сълза за Някойтам, този онеправдан драматичен герой. И да го посъветвам да се запише за някое риалити шоу със зрителски вот. Състрадателният български народ ще му даде наградата.
тва беше тъпо
айде от пинкпантер се очаква ама ти ми се виждаше свестен
anonymous908491
06-11-2015, 13:18
Обичам лукум
хехехехе, чудех се дали без да искаш го написа, значи е било предварително замислено, някъв пъклен план с неизвестен за мен краен резултат
Не, грешиш, нямам изготвен план. Пък и това, че не пиша много тук не значи, че не виждам какво става. Бохохо
anonymous908491
06-11-2015, 13:21
Да не би да излъга, че обичаш лукум ?
Corb1225
06-11-2015, 13:22
тва беше тъпо
айде от пинкпантер се очаква ама ти ми се виждаше свестен
Истината боли. И аз мога да седна да се оплаквам. О, много мога да мрънкам, повярвай ми. Толкова много, че да ме съжаляват до края на света, но не съм амеба.
102thedream
06-11-2015, 13:22
значи не си чак толкова зле щом не осъзнаваш какво правиш
Хехе, добър си, покажи ми от къде го цитира?
Deadlock
06-11-2015, 13:25
http://imgur.com/gallery/h82vC
anonymous908491
06-11-2015, 13:26
Не мога, опитах се да намеря и снимката с лукумът, за да съм по-убедителен, не успях.
Какво общо има снимката с лукума с това от къде си измисли цитатът?
anonymous908491
06-11-2015, 13:29
Защото тогава написа, че обичаш лукум, готов си да умреш за парче лукум и веднага би се оженил за жена, която може да прави вкусен лукум.
Отново преувеличаваш. Ако ще си говорим сериозно, нека е така, ако не - не.
anonymous908491
06-11-2015, 13:32
В моята тема мога да говоря за всичко, даже и за лукум.
На 19-ти май мисля, че беше. Погледни ако още го търсиш, поне да си го опресниш и да видиш къде са ти грешките.
мн се връзваш, бе, ванччч
бтв, просто гледай кой колко голям пост е изписал
anonymous908491
06-11-2015, 13:45
Понеже се намеси там, където нямаш работа, ще ти се наложи сега ти да ме забавляваш.
бтв, просто гледай кой колко голям пост е изписал
А теб да те гледам ли или това беше просто за съвет?
pandabear
06-11-2015, 13:48
хехехеехехехехе.
Понеже се намеси там, където нямаш работа, ще ти се наложи сега ти да ме забавляваш.
сякаш ти не го правиш.
https://www.facebook.com/yanadimitrovvaa/videos/721384297987407/?pnref=story
понеже те ОБИЧАМ <3
/ей заради такива миндили като тая, фб се превърна в повръщано на студент след котън.
anonymous908491
06-11-2015, 14:01
сякаш ти не го правиш.
https://www.facebook.com/yanadimitrovvaa/videos/721384297987407/?pnref=story
понеже те ОБИЧАМ <3
/ей заради такива миндили като тая, фб се превърна в повръщано на студент след котън.
1. не знам защо смяташ клипа за забавен, интересен или квото там си мислиш
2. фейса не се е превърнал в нищо, такова му е първоначалното предназначение, виж гугъл плюс
102thedream
06-11-2015, 14:04
интелектуалците във фейсбук лайкнали пространството на иво сиромахов
1. не знам защо смяташ клипа за забавен, интересен или квото там си мислиш
2. фейса не се е превърнал в нищо, такова му е първоначалното предназначение, виж гугъл плюс
шот много се смях на коментарите, първо
и второ, не беше така преди. стана така сред като се изродиха такива лапетии. чувствам се много по-добре без.
102thedream
06-11-2015, 14:07
аз само не разбирам как ги намирате такива пациенти
явно са ви приятели
anonymous908491
06-11-2015, 14:07
шот много се смях на коментарите, първо
Браво, аз маймуница не си губя времето да чета, няма как да знам, какви са коментарите.
anonymous908491
06-11-2015, 14:08
пратиха ми го, бе
И сигурно вече ти е на стената, да събираш харесвания
Браво, аз маймуница не си губя времето да чета, няма как да знам, какви са коментарите.
жалко, губиш ;д
anonymous908491
06-11-2015, 14:10
жалко, губиш ;д
хехехе, вярваш ли сама или опитваш мен да накараш да го повярвам
надеждата умира последна
и все пак умира, би добавил брат ми ;д
102thedream
06-11-2015, 14:20
много смешно хаха охохо
anonymous908491
06-11-2015, 14:21
и все пак умира, би добавил брат ми ;д
Не го познавам, не знам защо го замесваш, той не ми е давал тъп клип.
най-малкото, ви давам пример в какво да не позволявате да се превръща детето ви.
ей затова казвам, че някои е по-добре да не живеят.
anonymous908491
06-11-2015, 14:29
Благодаря, за малко щях да му позволя да се превърне в това, но с твоя помощ се оправих.
therichbitch
06-11-2015, 15:55
Каква ти е политическата ориентация? Нещо ми червенееш ;д.
Запозната съм.
Niakoitam
06-12-2015, 12:24
Ни най-малко. Просто мразя актьори в живота, още повече слаби такива.
Истината боли. И аз мога да седна да се оплаквам. О, много мога да мрънкам, повярвай ми. Толкова много, че да ме съжаляват до края на света, но не съм амеба.
Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.
Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито? :) Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума. :D
Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.
Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито? :) Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума. :D
Не ги слушай тях, аз те обичам.
anonymous708973
06-12-2015, 12:54
Два въпроса:
Как говориш за реалност без да го познаваш?
И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.
ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!
Два въпроса:
И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.
ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!
Прочети си поста и помисли върху него.
anonymous908491
06-12-2015, 14:23
....................................
Да те черпя лукум ?
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/46886-kak-da-ia-svalish-spored-zodiiata-/
жените риба моля да се обадят
Niakoitam
06-12-2015, 15:49
Два въпроса:
Послушай съвета на папагала по надолу. :)
Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа.... :)
Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си? :)
therichbitch
06-12-2015, 17:22
ъъ, темата е за звездите и как тяхното положение в 3д пространството влияе в/у нашето положение по стълбичката на йерархията в живота и чак сега видях от кого е пусната.
Това относно молбата на Ина към Някойтам :Д
just saying
anonymous708973
06-12-2015, 21:32
Послушай съвета на папагала по надолу. :)
Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа.... :)
Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си? :)
Не, успя с две изречение да не отговориш. Попитах те защо смяташ, че неговото мнение за някой друг има общо със самооценката му?
Corb1225
06-12-2015, 21:33
Пинки, няма смисъл. Благодаря ти все пак.
Niakoitam
06-12-2015, 22:57
Не, успя с две изречение да не отговориш. Попитах те защо смяташ, че неговото мнение за някой друг има общо със самооценката му?
После обяснявай пак, че АЗ И САМО АЗ РАЗВОДНЯВАМ ТЕМИТЕ.. Понякога обаче не е лошо, когато хората претендират за нещо си да могат да погледнат и себе си отстрани, а не само да кудкудякат към нечии чужд гръб.
Относно въпроса ти. Изобщо няма какво да отговарям на адски неправилно формулирания ти въпрос.Въпроса не е защо смятам, че неговото мнение за друг има общо със самооценката му? А е трябва ли мнението му за някой друг и самооценката му както и мнението на другите за него да имат нещо общо? Това е правилния въпрос. Съвсем отделен въпрос вече е че в тоя форум образно казано за пореден път ми се изсилва с шут в главата, след което се оттегля като обидена ощипана госпожица...
therichbitch
06-12-2015, 23:44
И аз искам да питам, че гледам все обяснения си искате.
-Корб, ако не го познаваш лично (което мисля, че е случаят), как реши, че играе и се преструва? Сам каза преди, че всеки човек възприема различно това,.което му се случва. Може неговите проблеми да ти се струват смешни, примерно, а за него да са сериозни. Както на мен проблемите на половината форум ми се струват смехотворни, вероятно и моите, които така или иначе не залепвам на всеослушание, биха им се стрували тъпи. : )
- И Ина, ти защо реши, че мнението му за Корб е базирано на тоззи единствен пост, който визира? Това, че е заявил нещо като мнение за някого, което може да не е пряко свързано с конкретния спор, далеч не значи автоматично, че то е генерирано само на база словесните подмятания в рамките на тази "дискусия".
Просто ми е интересно да чуя.
Corb1225
06-13-2015, 17:33
^ Знам достатъчно за него, дори малко повече отколкто трябва/е нужно. Не е като да оставя нещо за въображението.
Все още си държа на думата, че всеки изживява нещата различно и според собствените си възприятия. Но това не увеличава тежестта им глобално. Както казах и в дневника, го направих, за да се види отстрани и колко смешно изглеждат оплакванията му. Е, признавам, че почувствах и известно удовлетворение. Не изпитвам лоши чувства към него, а мнението ми никога не е финално, освен когато става въпрос за очевидни факти, пък и хората са способни да се развиват. Дори бих се сприятелил с него, ако видя, че има желание за промяна.
Мислих и още да пиша, но няма смисъл чак толкова да му се меся в нещата.
И относно обръщението ти към пинки ще си позволя да коментирам. Никога не съм се изтъквал, а мнението му сочеше точно към това. Отделно не смятам да променям ничие мнение за мен, та не сметнах за необходимо да се обяснявам. Пък и стилът му ме отблъсна, изказът му е натоварващ и с непрестанни сексуални препратки.
therichbitch
06-13-2015, 18:47
Никога не съм се изтъквал, а мнението му сочеше точно към това.
изказът му е натоварващ и с непрестанни сексуални препратки.
аз не съм казала това : ) Просто не можеш да отсечеш, че това, което е казал за теб, е базирано на тоя ти пост. Очевидно е, че не е. И тоя аргумент, дето го вкара, че не те познава, важи с пълна сила и за обратната страна, както казах.
Не съм чела подробно постовете му, но това болднатото не ми е направило впечатление. А ако говориш за тия прословути топки, обявявам състезание кой последен ще се усети, че на български не звучи така, както на английски.
Corb1225
06-13-2015, 19:51
Просто не можеш да отсечеш, че това, което е казал за теб, е базирано на тоя ти пост.
Което не го прави по-вярно. Това си беше чиста защитна реакция, без никаква логика. Нито съм се правил на велик, нито съм свалял, който и да било. И нищо не съм отсичал, не ми вменявай неща. Не мога да отговарям за думите/аргументите на други хора.
therichbitch
06-13-2015, 19:56
нищо не съм отсичал, не ми вменявай неща.
Не ти. Коментирах частта, с която обясняваш аргумента на Ина
Няма смисъл да се обсъжда, тъй като в момента липсват част от хората в дискусията.
Просто ми се стори, че прекалено мн го нападнахте.
Може постовете му да ви се струват най- тъпите на света, но аз и преди казах- не подхожда агресивно първоначално, нито пръв ще скочи, да ти каже колко си зле, както мнозина тук, просто си се обяснява човекът.
Corb1225
06-13-2015, 20:12
Зависи какво разбираш под агресия, защото той доста агресивно се опита да наложи мнението си по въпроса на Номито. А тук аз просто го осмях, ако исках да го нападам, щях да го унищожа, но това е никому ненужно.
102thedream
06-13-2015, 20:19
да го унищожа
смятай
therichbitch
06-13-2015, 20:20
Да, да си дойдем на думата.
Всичко от там тръгна. По абсолютно същата логика, по която любимото оправдание в сеседната тема, че качил ли си снимка в интернет, трябва да чуеш абсолютно всички критики, включително ако са по адрес на бебето ти, а снимката е от родилното, примерно, тя е написала своята история и той се изказа. Нямал право? Категоричен бил? Защо да няма? Само за едни ли важи правилото за критиките?
Така де, не исках точно този аргумент да намесвам, тъй като НомНом не пише в темата, нито има отношение към спора,но айде да не се правим на дръж ми шапката само защото някой ни е симпатичен. Ако историята беше обърната, пак него щяхте да погнете.
Ей това исках да кажа. Благодаря, може да продължите със звездите
Corb1225
06-13-2015, 20:38
Много обобщено говориш и с твърде много презумпции ("ако това, ако онова"). Има право да критикува (което не е никакъв гарант за правилност), но другите имат точно толкова право да не се съгласят.
да го унищожа
смятай
Така се казва. Не се превъзбуждай, никой няма да унищожава никого.
anonymous708973
06-13-2015, 21:46
Зависи какво разбираш под агресия, защото той доста агресивно се опита да наложи мнението си по въпроса на Номито.
И далеч не за първи път, впрочем! Най-редовно си харесва един пост на потребител и изплюва една камара глупости по въпроса, започващи с непоискан съвет, описващи най-черния възможен сценарий, според който е напълно възможно една девойка да е с някого, за да се докопа до имането на жената на чичото на въпросния... защото "една девойка от компанията" нз си кво; защото "абе, то никога не знаеш"; защото "абе, ти можеш така да си мислиш, ама..."; твърде възможно е аргументацията да продължи с пример какво е сънувал преди 3 вечери с ключови думи "котката на съседите", началната му учителка, която ги е хващала да пафкат в тоалетната, и говорещ хладилник, който му е предсказал как ще участва в катастрофа, и той сега се чуди и мае какъв модел е колата, за да изчисли колко еърбег-а има.
NomNomNom
06-13-2015, 22:11
^ :lol:
И двете мнения в раздела ти прочетох ( онова с автобуса до Берлин ), се разсмях :д
по темата: да заровим томахавката, да игнорираме провокации ( в стил анархи ), и да лягаме да спим :д
Niakoitam
06-13-2015, 22:44
Като прочетох словоизлиянията ти Корбчо ми се дощя да пусна една сълзица. Какъв агент на справедливостта си. Може направо от днес нататък да ти викаме Батман, ако искаш. А нещо други желания да имаш към мен?. После ме напуши смях. Щял да ме унищожава. Форумен унищожител. Да не кажа директно филмар. Накрая ми стана леко жал за теб като гледам как тънко биваш подиграван без дори да се усетиш мъдрецо. Егати мушморока си честно. Не знам дали си заслужава изобщо човек да си губи времето с теб, защото си пълен мазник и палячо. Гледай Бареков сещай се за себе си.
А Ина за теб ще кажа, че си една тъпа като галош мишка. Надута мишка при това. Защото малка мърличке точно ти пък имаш най-малкото право да ми въртиш тъпите си тиради имайки предвид, че постоянно насираш темите навирайки си тъпия задник там, където не му е мястото и при положение че неедократно съм виждал да те корят в темата за споделяне например, че си вреш носа там където не ти го искат, а ти копирайки ме едвали не си обяснявала как това е форум и всеки може да си коментира каквото си пожелае. Нещо, което аз съм писал много преди теб и даже съм те цитирал с въпрос дойде ли на моето. Ако искаш даже ще ти го и намеря това. Но на теб сякаш наглостта и безочието са ти в характера. Просто добре го прикриваш понякога. Видя се ясно, че искаше поради едни или други причини да се измазниш на Ева, нищо че в близкото бъдеще и нея ще започнеш да я плюеш. Убеден съм в това. Но това вероятно си ти е запазена марка. И тъй като и двамата с Корб сте пълни подлизурковци защо направо не се вземете. Освободи по-добре онзи германец от присъствието си, че може и да се е заблудил човека. Не обичам да храня така камо ли пък жени, но ти си абсолютна дрисла. С уважение Аз, както казваше преди няколко дни therichbich.
И като ти спомена ника therichbich, наскоро ти разбрах случайно и името, но не знам дали си от хората дето позволяват да им се споменава името, искам да ти кажа, че ни най малко не съм очаквал, че ще заемеш позицията ми камо ли да водиш спор заради мен в някоя дискусия имайки предвид, че даже съвсем наскоро леко си говорехме нещо навъпреки, но ти Благодаря най-искрено. Оценявам го. :)
NomNomNom
06-13-2015, 22:58
а ти копирайки ме едвали не си обяснявала как това е форум и всеки може да си коментира каквото си пожелае. Нещо, което аз съм писал много преди теб и даже съм те цитирал с въпрос дойде ли на моето ..... Видя се ясно, че искаше поради едни или други причини да се измазниш на Ева, нищо че в близкото бъдеще и нея ще започнеш да я плюеш. Убеден съм в това.
... И като ти спомена ника therichbich, наскоро ти разбрах случайно и името,
Не, че нещо, ама това с копирането :lol: , човек, плз, излез от филма.
Пинки, вече съм подготвена, понеже то тук не е мнение за мнение, а е човек срещу човек, ако ме конфронтираш, ще знам, че е на лична основа и ще ти се разсърдя :д
И някойтам - спекулирането и парадирането с имена какво ти носи? Освен да ти благодарим за рекламата.
Съжалявам, че покрай моите изливания се получи данданията този път, извинете ме и че не се включих след като темата се отклони.
....
баси
сметай колко време отделяш в тоя форум да гледаш кой къде пише, къде си навира тъпия задник, кого копира и кого цитира
не че нещо са, да не решиш че съм СРЕЩУ ТЕБЕ
аз бех казал, пинкпантхер като напише някво мнение по няква тема, дори и по принцип да съм на същото мнение, самият начин по който тя го изразява ме кара да си променя мнението :О
а тоо другият е некъв рандом неадекватник
ма ти си некъв патологичен филмар и се хващаш да се обясняваш всеки път като ти кажат нещо накриво лол
писна ми да гледам дълги постове и съответно да очаквам нещо интересно
а то секи път един и същи булшит
therichbitch
06-14-2015, 05:20
не знам дали си от хората дето позволяват да им се споменава името, искам да ти кажа, че ни най малко не съм очаквал
- Aaa, името Господно не се споменава за щяло и нещяло.
- Стихчетата ми бяха изцяло в кръга на шегата.
- Отдавна съм заявила, че мнението ми по даден въпрос не е intuitu personae i никога няма да бъде. Гледам да спазвам този свoй принцип.
П.П. Не съм имала намерение да парадирам с имена, просто PinkPan7her всички я знаят и доста пъти съм попадала на обръщения към нея с истинското ѝ галено име, затова съм си позволила по- краткото, респективно лесно и ненарушаващо инерцията ми изписване.
pandabear
06-14-2015, 06:00
На някои хора не бива да им се споменават имената тук, защото трудно ще се отървем после от тях.
anonymous708973
06-14-2015, 08:27
А Ина за теб ще кажа, че си една тъпа като галош мишка. Надута мишка при това. Защото малка мърличке точно ти пък имаш най-малкото право да ми въртиш тъпите си тиради имайки предвид, че постоянно насираш темите навирайки си тъпия задник там, където не му е мястото и при положение че неедократно съм виждал да те корят в темата за споделяне например, че си вреш носа там където не ти го искат, а ти копирайки ме едвали не си обяснявала как това е форум и всеки може да си коментира каквото си пожелае. Нещо, което аз съм писал много преди теб и даже съм те цитирал с въпрос дойде ли на моето. Ако искаш даже ще ти го и намеря това. Но на теб сякаш наглостта и безочието са ти в характера. Просто добре го прикриваш понякога. Видя се ясно, че искаше поради едни или други причини да се измазниш на Ева, нищо че в близкото бъдеще и нея ще започнеш да я плюеш. Убеден съм в това. Но това вероятно си ти е запазена марка. И тъй като и двамата с Корб сте пълни подлизурковци защо направо не се вземете. Освободи по-добре онзи германец от присъствието си, че може и да се е заблудил човека. Не обичам да храня така камо ли пък жени, но ти си абсолютна дрисла. С уважение Аз, както казваше преди няколко дни therichbich.
Кое не е вярно бе, готин? Че се буташ с непоискани съвети ли, мисля, че парадосоу те беше отрязала мн стабилно след един твой такъв? Да ти копирам постове от дневника и да ти маркирам ключови думи, да видиш кви ги пишеш обичайно? Лъжа ли е? Дрисла съм, щото ти казвам истината ли? Мдаам, като не ти отърва...
А това, че съм се мазнела и после съм плюела, го споменаваш за втори път, да се обосновеш викам, щото може една камара недостатъци да имам, ама това категорично не ми е един от тях.
Отговорът ми беше към Корб също така, не към НомНом, така че за чий я намеси?
И за последен път - аз не ти отнемам правото, пиши си квото си искаш; аз плюя написаното, не правото ти на него.
Eдит: Забелязвам отскоро някаква трагична употреба на фразеологизми в този форум. Един щял да си сърба хорото (?!?!), друг нз си кво. Та:
държа тирада, вра си носа (лафът, с който го бъркаш, е "не си ври дупето там, където двама си мерят пи****е").
galaxy29
06-14-2015, 09:13
господи... помилуй
NomNomNom
06-14-2015, 09:35
@ричибичи, визирах само някойтам, не разбрах защо трябва да натъртва на това, че ти знае името. Може и да пропускам нещо от предишните страници.
anonymous908491
06-14-2015, 09:40
Някой да извика анархито, с него поне можем да четем забавни истории.
Corb1225
06-14-2015, 10:53
Нещата отидоха доста далеч и викам наистина да спрем. Извинявам се на всички (засегнати и незасегнати) за участието ми в тази недостойна сценка.
therichbitch
06-14-2015, 13:38
щял да си сърба хорото (?!?!), .
:lol:
Хм, може да пуснете някоя др хронология от личните ви дандании..
anonymous708973
06-14-2015, 14:29
ех, знаех, че ще оцениш :д
няма лични, тука всичко е на показ, хем сеирджиите да се порадват :д
Corb1225
06-14-2015, 14:49
Хм, може да пуснете някоя др хронология от личните ви дандании..
Уж беше много принципна, а сега искаш да четеш сеири ;д. Или пък...Да, точно така! Онези въпросчета всъщност са били, за да продължиш сеира, защото аз нямах намерение да пиша нищо повече ;д.
какво гениално съждение, все едно прозря нещо невероятно
много ясно, че като спорят разни льольовци единственото смислено нещо, което нормалните хора могат да направят, е да ги юркат да продължават да спорят
therichbitch
06-14-2015, 14:53
Уж беше много принципна, а сега искаш да четеш сеири ;
ЪЪ, не знам.. наистина ли не си личи, че беше ирония?
Corb1225
06-14-2015, 14:59
^ Наистина ли не си личи, че се шегувах?
П.С. Много несигурна ми идваш с тия постоянни редакции и триения на мнения ;д
...
И ти като един нормален човек и нельольо реши да се включиш (снощното ти мнение)?
не си помна изобщо снощното мнение
ама да, предполагам
:Д
therichbitch
06-14-2015, 15:03
П.С. Много несигурна ми идваш с тия постоянни редакции и триения на мнения ;д
Ааа, не, перфекционист съм. Искам да ви предоставя мнението си по- възможно най- изпипания и прегледен начин.
Мисля, че ми се получава, всички се възхищават на изказа ми.
Така трябва .
Corb1225
06-14-2015, 15:10
Съгласи ме.
Niakoitam
06-14-2015, 21:54
Номке аз с имена не парадирам. Защо реши така? На Пантерата името всеки втори тук го споменава. Не съм първия, няма да съм и последния. Така че не виждам къде е проблема. Или е проблем, че споменах твоето? Кажи ако е така ще го променя. Макар, че ти толкова снимки си накачила тук, че ако някой реши да те потърси дори и име не му трябва. В Google има и опция за търсене по снимки пък и други не е като да не са те наричали по име. А що се отнася за т. нар. от теб парадиране, че знам името на therichbich, е може би не съм го намерил с детектив. Просто някой наскоро го спомена. И може пък и въпросното "парадиране" да е било и някакъв вид тактично запитване дали мога да го изписвам понякога тъй като преди време написах името на една друга потребителка и тя на ЛС ме помоли да го махна. Та такива ми ти работи. :)
А Ина, нещо щом съм го казал два пъти значи действително съм го забелязвал. Няма обаче да намесвам и допълнителни лица в спора. Стига са филмите.
Относно големите топки дето се хвалиш, че ги имаш. Не е да не познавам и такива като теб. Животът на другите им се струва адски лесен и са убедени, че те ще успеят да го уредят по-добре от тях. И докато се вглеждат в недооправения живот на другите и заблуждавайки се колко са им големи топките всъщност постоянно много се уважават с най-добрите си приятелки, но като застанат с гръб една към друга веднага започват да се плюят, най-добрите им приятелки са им най-добри приятелки само докато им е скучно или пък докато не им станат поръчители за някое кредитче и след това тези въпросни техни приятелки забравят за най-доброто приятелство. А да е само най-добрите приятели например да им бяха единствения проблем, но пък те се заглеждат основно в чужди градинки често забравяйки за своята собствена такава. Но както и да е. Имам един добронамерен съвет към теб. Щом толкова те дразня и те натоварвам психически, щом толкова не те кефя...ами вземи просто и ме блокирай и си реши проблемите с мен веднъж завинаги. Това е виртуално пространство и никой не те задължава да седиш на едно бюро с мен едвали не. Призовавам и всички останали дето съм им чак такъв трън в задника и те да ме блокират и изобщо и да не забелязвате толкова дразнещите ми писания оттук нататък... :)
anonymous708973
06-15-2015, 18:25
най-добрите им приятелки са им най-добри приятелки само докато им е скучно или пък докато не им станат поръчители за някое кредитче и
Ти не си добре с главата, бе, момче о.О
Niakoitam
06-15-2015, 21:48
Ти не си добре с главата, бе, момче о.О
Хайде чао госпожице Костова. От сега нататък обещавам да не те взимам въобще насериозно. Ако ми е скучно нещо може и пак да си поприказваме, но като цяло смятам да ти бия игнора. И пак повтарям. Като не те кефят писанията ми не ми опявай повече, а просто хвани и ме блокирай. :)
therichbitch
06-15-2015, 21:52
btw, сега, като заговорихте, има ли начин при игнор да не се изписва всеки път, че има пост от дадения потребител, който просто е скрит, а просто да изчезва :?
Niakoitam
06-15-2015, 22:08
Аз лично не знам. Не съм вниквал много в тези опции. Само знам, че ги има, но досега не съм ги използвал с изключение в миналото в някакъв форум за мистика дето бях писал някое и друго мнение и един нещо реши да ми говори навъпреки. Досега единствено са ме блокирали 1-2 ма човека по собствено желание, но не тук и разни други умишлено подтикнати от мен така както в момента подтиквам госпожицата, която е много добре с главата. :)
NomNomNom
06-15-2015, 22:16
Някойтам, като цяло не ме интересува какво пишеш, защото няма грам продуктивна идея.
А на игнор няма да те слагам, защото нито ми пречиш, нито ме дразниш.
Niakoitam
06-15-2015, 22:30
Ама за сметка на това пък някой други хора май много им преча и много ги дразня, така, че.. :)
anonymous708973
06-15-2015, 22:30
btw, сега, като заговорихте, има ли начин при игнор да не се изписва всеки път, че има пост от дадения потребител, който просто е скрит, а просто да изчезва :?
Не знам, ама цялата идея с блокирането е кофти, щото пак ти излизат постове на други потребители, които са го адресирали, и ти става интересно.
Едит: Някойтам, имаш лично.
therichbitch
06-15-2015, 22:38
Не ми става интересно, пречи ми мястото на дисплея, отредено за потребител, когото съм махнала ;д
anonymous708973
06-16-2015, 06:49
Кого си блокирала? :д
С риск и аз да изям храна, ама защо трябва да се приема за нормално да си провокатор, да уязвяваш? Т.е. да не се осъжда това поведение?
Не съм човекът на бял кон, а просто човек с малко разум и човек, на който му се живее в по-добър свят (и форон) 8-)
Съгласна съм, че един силен характер може да търпи да бъде конфронтиран. Мокри парцали, ние всички сме спартанци, а У.
Но това не оневинява непременно хората, които винаги търсят слабото място и го атакуват. Това е жестокост и агресия под някаква форма. И говори много за самия човек, който употребява такива прийоми.
И както няма да се уморя да казвам, целият тоя Nonsense се прикрива под шегички, или някой казвал всичко, каквото си мисли, ама то животът бил такъв, трябва да се научи човек. За мен това е замитане под килима на някаква несправедливост.
Не знам какви са драмите тук, не заемам страни. Очевидно всичко е много дълбоко, лично, и не знам си какво. Просто ми прави впечатление готовността, с която насилието се оправдава.
aurissaaaaa
06-16-2015, 09:14
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=party+pooper
anonymous908491
06-16-2015, 09:32
Просто ми прави впечатление готовността, с която насилието се оправдава.
Ти сигурно си единствената, която се страхува, че може да бъде изнасилена интернетуално/виртуално.
dreamwalker
06-16-2015, 10:25
С риск и аз да изям храна, ама защо трябва да се приема за нормално да си провокатор, да уязвяваш? Т.е. да не се осъжда това поведение?
Осъжда се. Защо мислиш, че не се осъжда?
anonymous708973
06-16-2015, 13:13
...
Отговарям ти тук, да те видят кво мижаво келешче си и колко те бътхърнах, че се опитваш да ме изнудваш тъничко на лични.
Номке аз с имена не парадирам. Защо реши така? На Пантерата името всеки втори тук го споменава.)
Така ли? Хич не парадираш, нали? Само дето на Пантерата фамилията й никъде няма да я видиш из форума, защото аз съм избрала да е така.
Набарах ти "слабото място" с информация, която ти си избрал да споделиш с нас, ти ми го "връщаш" с информация, която си намерил по други канали. Знаеш ли какво си? Мишкар. Дефиницията просто. Малък подляр без капка достойнство. С Маги колко съм спорила, един път не ми е споменала пълното име, въпреки че го знае; става въпрос за етика - същата граница, според която не се удря паднал на земя и не се напада в гръб. Не знаеш какво е това, нали? Поради причини, които не съм длъжна да назовавам, не желая фамилията ми се да се изписва тук. Няма значение, че може да се намери по снимки, не става въпрос за това.
Какво ти стана с непарадирането? Нали така каза? Е, честито, думата ти не струва пет пари. Какъв го играеш, че да ме заплашваш как "можело да ми се появи името и другаде", ако модератор го изтрие? Избираш си ролята на лошото момче, щото не ти се удава да я играеш в живота ли? Е, не оставяш впечатление на лошо момче, оставяш впечатление на жалкар, който е толкова засегнат, че решава да ми го върне по нечестен начин.
Преди време 102 нещо подобно беше написал, след учтива молба, каквато отправих и към теб, си изтри поста. Щото може да се джавка с мен и да се лигави, ама е момче на място, който може да събере 2 и 2, не келеш, и не го възприе като услуга към мен, едва ли не, а като етично поведение.
Че и тъничко ми пускаш името на майка ми на лично, да ми покажеш колко знаеш един вид. Мислиш си, че много знаеш ли?
Сигурна съм, че и Папугай отдавна ги е намерил същите данни, ама си затваря устата, замисли се и върху тоя факт.
Niakoitam
06-16-2015, 13:31
Абе ей смешка смотана недоразвита. Дойде да ми ревеш на ЛС как едикакво си еди що си и като видя,че няма да те огрее се върна във форума да правиш сеири и да чакаш съжаление от някого и подкрепа. Айде чиба от тука. И не,аз не съм лошо момче и вероятно никога няма да бъда,но ти като си се усрала както казах и на ЛС ще си търпиш последствията и няма да ми ревеш. Айде ако обичаш да не спамиш в темата с твоите лични драми барем както казваш някой те съжали и започне да се бори за каузичката ти. Видно е че ти предимно на другите разчиташ.Но иначе си мнооооого голямотопкова...
Както казах и преди това една потребителка ме помоли да и махна името преди време.Тя си знае коя е и аз го направих.Обаче ти като си тъпа,нагла патка именцето ще си ти седи и ще ти се увековечава тук...
А това че си пълна лицемерка в нещата,който казваш по нагоре изобщо няма какво и грам да го коментирам...
anonymous708973
06-16-2015, 13:33
Не съм ти "ревала", отправих ти учтива молба и ти обясних защо това, което правиш, не е редно. Великият ти отговор бяха множество косвени заплахи, аргументацията "аааа не знам не знам".
Понеже те виждам, че ти пука, реших да дам малко светлина на форумците да те видят що за леке си.
Не ми говори как аз разчитам на другите само, ти си тоя, дето без съдбата и без късмет няма да успее да си забърше д-то.
Даже по темата не ми отговаряш, дявол го взел.
Никаква чест нямаш, което, впрочем, ме изненадва, защото все го раздаваш моралист, който изглежда е попаднал в лоша среда. Явно съм грешала и средата ти напълно те заслужава.
aurissaaaaa
06-16-2015, 13:46
дайте ги тези съобщения най-сетне та форумните авторитети да се произнесат по казуса ;d
Niakoitam
06-16-2015, 13:49
Хайде скачащи от патка на патка преди да са слезнали от предишната да не ми дават обяснения колко морален или неморален съм бил. Иначе не,то на теб не ти личи от 100 километра,че си умрЕла за сеир. Затова и се върна отново в темата.Очевидно сама се почувства прекалено слаба да се справиш с проблема. Да,можеше и да те помъча малко и да го махна,но както казах щом си такава тъпа патка името остава и точка по въпроса. Въобще не ме брига дали целия форум няма да се нареди да ми обяснява колко съм лош и как добричкото Инче страда заради големия пропадляк мен....
anonymous708973
06-16-2015, 13:53
Писах ти на лично първо, не ми обяснявай за сеир.
Не разбираш. Няма никакво значение, че спорим, защо спорим и аз каква съм; става въпрос колко низко действаш, за да "спечелиш" в твоите очи. Използваш информация, която е off limits. Това те прави жалък, не друго.
therichbitch
06-16-2015, 13:55
Абе, аз нали казах, че личните нападки не трябва да имат място в дискусия? Казах. А това вече прескача и тези граници.
Я се успокойте и си седнете на задника и ще видите, че след 3 дни ще ви мине (даже и на мен ми минава).
Някойтам, това, което мен ме попита- дали желая името ми да се споменава, го дължиш на всеки един от форума, независимо какво ти е мнението за него. Обиждай го, направи го на 2 стотинки, ако желаеш и мислиш, че можеш, но по друг начин. Има толкова много, пък даже и такива без епитети, но тук всеки си избира.
И не става дума за законно или не- дали снимка, пусната във фб, вече е публична и може да се пляка във всеки форум, дали име, споменато някъде, трябва да стане повече от публично достояние, става дума за възможно най- тесния мащаб на уважение към личното пространство и информация и тяхното зачитане.
Гарантирам ти, че после ще изпитваш по- голямо задоволство, когато поставиш някого на мястото му с други похвати. А и сам го каза- факт е, че всеки знае потребителката, не е трудно да я откриеш, ресоективно не носи такова удовлетворение информацията за нея.
Niakoitam
06-16-2015, 13:59
Теб по един или друг начин те уважавам. Даже и да не беше така пак не бих си го позволил,защото не е в моя стил,но тя....просто сама си го искаше.
anonymous708973
06-16-2015, 14:06
Не разбираш какво ти се казва.
Някойтам, това, което мен ме попита- дали желая името ми да се споменава, го дължиш на всеки един от форума, независимо какво ти е мнението за него.
Няма значение дали ме уважаваш и по каква причина не.
Не съм си го искала, просто не успя да се справиш с мен по достойния начин, затова прибегна до други средства.
Corb1225
06-16-2015, 14:08
Дойде моментът да кажа "Аз казах ли ви?".
Доброто, изстрадало, незлонамерено момченце. Хайде стига бе.
paradosou
06-16-2015, 14:12
:smt119
Niakoitam
06-16-2015, 14:13
Не разбираш какво ти се казва.
Няма значение дали ме уважаваш и по каква причина не.
Не съм си го искала, просто не успя да се справиш с мен по достойния начин, затова прибегна до други средства.
Моралния агент души за чужди профили. Смешка. :D
Дойде моментът да кажа "Аз казах ли ви?".
Доброто, изстрадало, незлонамерено момченце. Хайде стига бе.
Теб бая хора те обявиха за мазничък вече така че тихичко. Хората сме многопластови пък ти ако си еднопластов това си е лично твое извращение. :)
anonymous708973
06-16-2015, 14:14
Моралния агент души за чужди профили. Смешка. :D
Други морални хора пък вече са ги намерили, ама не са казали нищо, а стояха и чакаха удобен момент като мишки :)
Виждаш ли? ПАК не можеш да отговориш по темата, затова отклоняваш.
Niakoitam
06-16-2015, 14:17
Други морални хора пък вече са ги намерили, ама не са казали нищо, а стояха и чакаха удобен момент като мишки :)
Виждаш ли? ПАК не можеш да отговориш по темата, затова отклоняваш.
Поне са имали съответните умения да си ги намерят сами ако не друго... :D А и ако бяха казали щяха да ги обвинят вероятно в парадиране с това.
По темата няма какво да ти отговарям на твоите главоблъсканици и опити за съжаление.
anonymous708973
06-16-2015, 14:30
И предвид че си правил същото, защо ме обвиняваш?
То и какво да отговориш - или спираш да бъдеш жалкар, или продължаваш. В смисъл... не те харесвах, ама си мислех, че си имаш твои принципи и ги следваш. То се оказа, че и това нямаш, какво остава?
Гледам, че не ти е станала ясна целта на писането в темата, та да те информирам - напук на заплахите ти ще продължа точно в "същия дух", а "миличка и добричка" ще видиш тъкмо никога.
И малко ако обичаш понижи тончето да не разбереш дали само те заплашвам
И понижено тонче няма да видиш.
Niakoitam
06-16-2015, 14:35
И предвид че си правил същото, защо ме обвиняваш?
То и какво да отговориш - или спираш да бъдеш жалкар, или продължаваш. В смисъл... не те харесвах, ама си мислех, че си имаш твои принципи и ги следваш. То се оказа, че и това нямаш, какво остава?
Ами не, не съм правиl същото.Всичко съм намерил случайно,а не напълно насочено като теб. :) Явно успях да ти грабна интереса. :D
Ох на мама и на тате тя принципничката. Тя си има всичко миличката. :D
Edit: Аз вече няма и да посмея.Нали ми се добра подмолничко до профилчето. :D
anonymous708973
06-16-2015, 14:39
Само ти си такъв тъпак, че да ти говоря за имане на някакви принципи, ти да ми загатваш за материални придобивки.
anonymous908491
06-16-2015, 14:42
Сигурна съм, че и Папугай отдавна ги е намерил същите данни, ама си затваря устата, замисли се и върху тоя факт.
За бъдещата ми балдъза бих направил всичко.
Ама и ти се връзваш на глупости, кво като ти е написал името, той не е много умен, недей да очакваш нещо специално.
Niakoitam
06-16-2015, 14:42
Само ти си такъв тъпак, че да ти говоря за имане на някакви принципи, ти да ми загатваш за материални придобивки.
Принципите си ги остави на входната врата.Те и без това не са особено много.Събуй се и влез. :)
Папагал стига си ми правил комплименти де. Изчервих се вече. :D
anonymous908491
06-16-2015, 14:48
Папагал стига си ми правил комплименти де. Изчервих се вече. :D
Сигурно по цял ден получаваш комплименти, достатъчно е някой да ти каже 'добър ден' , то и аз да бях напълно невидим, щях да реагирам така на малкото внимание.
Niakoitam
06-16-2015, 14:51
Сигурно по цял ден получаваш комплименти, достатъчно е някой да ти каже 'добър ден' , то и аз да бях напълно невидим, щях да реагирам така на малкото внимание.
Ееееех ама колко си проницателен. Всичко е точно така както го казваш. :)
anonymous908491
06-16-2015, 14:52
Ееееех ама колко си проницател. Всичко е точно така както го казваш. :)
Разочароваш ме, един ред ли заслужавам, давай от твоите и изпиши половин страница с неща, които нямат нищо общо.
Niakoitam
06-16-2015, 14:54
Разочароваш ме, един ред ли заслужавам, давай от твоите и изпиши половин страница с неща, които нямат нищо общо.
Не мога. Изтощих се.Гладен съм. Пантерата е виновна. Сърди се на нея...
Corb1225
06-16-2015, 14:57
Теб бая хора те обявиха за мазничък вече така че тихичко. Хората сме многопластови пък ти ако си еднопластов това си е лично твое извращение.
Както виждаш продължавам да не се обръщам към теб, ама ти явно държиш да се оправдаваш. Ти ли си многопластов? Мога само да се посмея (https://www.youtube.com/watch?v=blpe_sGnnP4) тук. Твоята жалка психопатична същност е толкова прозрачна и очевидна. Вече се отказвам да се опитвам да ти отварям очите, ти си безнадеждно сляп.
therichbitch
06-16-2015, 14:59
дайте малко по темата
тралала (http://www.blitz.bg/news/article/288231)
Niakoitam
06-16-2015, 15:00
Както виждаш продължавам да не се обръщам към теб, ама ти явно държиш да се оправдаваш. Ти ли си многопластов? Мога само да се посмея (https://www.youtube.com/watch?v=blpe_sGnnP4) тук. Твоята жалка психопатична същност е толкова прозрачна и очевидна. Вече се отказвам да се опитвам да ти отварям очите, ти си безнадеждно сляп.
Не се обърна към мен,но ме спомена. Хайде ходи раздавай там сирене сега и да не забравиш да си направиш още някое и друго фалшиво профилче за фън. :D
pandabear
06-16-2015, 15:05
дайте малко по темата
не прочетох това, което искам.
но имат попадения :Д
Niakoitam
06-16-2015, 15:05
За Рак е вярно. :)
anonymous908491
06-16-2015, 15:06
дайте малко по темата
Риби
Използват секса като средство за сдобряване доста често. Склонни са да са мързеливи и егоистични в леглото.
То няма повече за добавяне, искаше ми се да съм теле, за тях са написали хубави неща.
therichbitch
06-16-2015, 15:13
Написали са те.. Представили са флегматичността и неинициативността им като:
"Ако обичате предиграта и бавният секс, той е точният човек."
anonymous908491
06-16-2015, 15:25
Повечето мъже ни мързи, не гледай, че на думи сме силни, реално ни мързи, но ни е срам да го кажем.
Отговарям ти тук, да те видят кво мижаво келешче си и колко те бътхърнах, че се опитваш да ме изнудваш тъничко на лични.
Така ли? Хич не парадираш, нали? Само дето на Пантерата фамилията й никъде няма да я видиш из форума, защото аз съм избрала да е така.
Набарах ти "слабото място" с информация, която ти си избрал да споделиш с нас, ти ми го "връщаш" с информация, която си намерил по други канали. Знаеш ли какво си? Мишкар. Дефиницията просто. Малък подляр без капка достойнство. С Маги колко съм спорила, един път не ми е споменала пълното име, въпреки че го знае; става въпрос за етика - същата граница, според която не се удря паднал на земя и не се напада в гръб. Не знаеш какво е това, нали? Поради причини, които не съм длъжна да назовавам, не желая фамилията ми се да се изписва тук. Няма значение, че може да се намери по снимки, не става въпрос за това.
Какво ти стана с непарадирането? Нали така каза? Е, честито, думата ти не струва пет пари. Какъв го играеш, че да ме заплашваш как "можело да ми се появи името и другаде", ако модератор го изтрие? Избираш си ролята на лошото момче, щото не ти се удава да я играеш в живота ли? Е, не оставяш впечатление на лошо момче, оставяш впечатление на жалкар, който е толкова засегнат, че решава да ми го върне по нечестен начин.
Преди време 102 нещо подобно беше написал, след учтива молба, каквато отправих и към теб, си изтри поста. Щото може да се джавка с мен и да се лигави, ама е момче на място, който може да събере 2 и 2, не келеш, и не го възприе като услуга към мен, едва ли не, а като етично поведение.
Че и тъничко ми пускаш името на майка ми на лично, да ми покажеш колко знаеш един вид. Мислиш си, че много знаеш ли?
Я кажи сега, адресите ти в България и зад граница тук ли да ги напиша или на ЛС ?
Niakoitam - ако вземем всички да пишем с кой сме били от форума, кой познаваме лично, пряко или косвено могат да излязат много интересни неща.
Написали са го привлекателно само за Риби, Телец и Дева.
МмМмМммм.
xD
Не бих казала, че Риби са егоистични, даже напротив, доста selfless са в повечето случаи.
therichbitch
06-16-2015, 20:09
selfless хлъзгави
Мъжът Дева изглежда типичен женкар,но истината е, че когато е влюбен, няма по-верен мъж от него.
засмях се с глас
selfless хлъзгави
мхм!:Д
Мъжът Дева изглежда типичен женкар,но истината е, че когато е влюбен, няма по-верен мъж от него.
засмях се с глас
и аз:Д:Д:Д
и все пак, за протокола - гледайте си Марса, по-скоро, що се отнася до секс;
therichbitch
06-16-2015, 20:28
Марс не беше ли бог на войната?
Какъв секс :?
dreamwalker
06-16-2015, 20:31
Блаб, искам да ти изпратя съобщение, но си достигнала лимита.
прочетох "бошува" и умрях...
//Марс е мъжкото начало; най-общо - той и (управителят на) 5/8-ми дом разкриват тази сфера от личността/живота на човек;
pandabear
06-16-2015, 20:38
на мен ми изписва Марс в Лъв, къде мога да проверя какво означава това?
therichbitch
06-16-2015, 20:59
Мога да ти кажа какво означава, ама няма да ти хареса.
anonymous708973
06-16-2015, 21:00
Моят е в Скорпион, доколкото си спомням *самодоволен фейс*
pandabear
06-16-2015, 21:12
Мога да ти кажа какво означава, ама няма да ти хареса.
ще го понеса, сигурна съм. давай.
therichbitch
06-16-2015, 21:20
Тъй като лъвовете са властни мъже, подобно на самото животно, искат винаги да я тяхното, ще те шамаросва честичко, да не кажа, че направо ще те смазва от бой. Замахът му е голям и ще ти е трудно да избягаш. Една от най- сексуалните зодии, т.е. пребита/непребита ще иска 24/7 да те оправя. Обикновено избягва конфронтации, които не са видни за околните, само когато има публика, се включва в двубой, така че публичното унижение ти е в кърпа вързано. И така, чака те скръбен живот и на всичкото отгоре не много дълъг. От силни удари по главата се получават какви ли не травми, които те свършват за месеци. (но ти това го знаеш)
Та, нека се самоцитирам, перифразирайки леко:
Мога да ти кажа фактът, че питаш какво означава, ама няма да ти хареса.
Нека някой от звездобройците се изкаже, но това, че Марс ти е в дадена зодия, не значи (че не значи е ясно, не би трябвало да значи, айде) че с нея ти е най- доброто съчетание за партньор.
pandabear
06-16-2015, 21:24
е, не съм чак толкова агресивна.
anonymous908491
06-16-2015, 21:25
Нямам идея, за какво говорите, а темата е пусната от мен. Съобразявайте се
Само да вметна, че не обичам да ме бият.
therichbitch
06-16-2015, 21:26
е, не съм чак толкова агресивна.
не зацепих, но май и ти, така че проблем няма
pandabear
06-16-2015, 21:33
аз още с първоначалния си въпрос "какво значи това" се пошегувах леко.
anonymous908491
06-16-2015, 21:33
Хубаво е, че не съм единствения неразбрал.
therichbitch
06-16-2015, 21:37
аз още с първоначалния си въпрос "какво значи това" се пошегувах леко.
Е аз отде да знам, че не си от фанатиците, реших да си проектирам садистичните фантазии в/у съвместния ти живот с въображаемия ти за момента съпруг
Хахах, козирозите са ги понацелили малко. Ама малко.
марсът е как се справяш с нещата, какъв секс правиш, как изразяваш гнева си.. не бих казала, че в Лъв ще е особено агресивен, но не се гледа само знака, разбира се, ами и аспектите ивечеставадосадно.
темата е по-забавна без чак толкова много специфики 8-)
а за търсенето на подходящ партньор се гледат твърде много неща. определено не е само марс.
ако някой иска да го побийват, по-скоро аз ще гледам на друго място, а не собствения му марс.
therichbitch
06-16-2015, 21:42
не се гледа само знака
no shit
аз реших, че коментарът ми изплаши хората и като видят човек под тоя знак, ще го върнат, преди да си е казал името :Д Жалко, наистина жалко (
pandabear
06-16-2015, 21:42
а за търсенето на подходящ партньор се гледат твърде много неща.
кажи ми, че тези неща не са свързани с наталната карта.
therichbitch
06-16-2015, 21:44
Свързани са. Всичко е там, затова се казва карта- обозначава пътя ти към щастливата любов.
pandabear
06-16-2015, 21:48
обречена съм на самота.
ричи, ха-ха
иначе, панда, ми.. свързани са, но ако наистина ти се занимава, нали все пак животът се случва, не може постоянно да се гледат знаци и пр., въпреки че е добре да се вземат в предвид. понякога дори с лоша синастрия има прекрасни връзки, щото човешката воля е над тези неща - дали искаш нещо да проработи или не.
наистина е дълго за обяснение, ако Блаб, или някои от астролозите с по-дълъг стаж, ако има желание, нека го направи.
мога да нахвърлям малко:
това в кой знак са ти личните планети и в кой дом се падат не е решаващо непременно.
взимат се предвид и аспектите - благоприятни или не; например може да имаш венера силна по знак (например в телец, във везни, риби), но ако е аспектирана зле, може да резултира в ниска самооценка, не се цениш, и съответно привличаш хора, които да отразяват твоята собствена неувереност;
или пък: склонност да си манипулативна и/или да избираш подобни партньори и тн;
същото с марс и другите лични планети с различни нюанси и оттенъци.
гледа се и състоянието на партньорските домове, има ли "малефици" там и отново, тези малефици правят ли някви аспекти, които домове управляват отделно и т.н.
по карта може да се види дали си падаш по определен тип мъже, от какво точно имаш нужда, какви грешки правиш и т.н. :)
интересно е.
therichbitch
06-16-2015, 21:53
Една приятелка, която много се занимава с това, ми каза, че най- големият % на серийни убийци е на хора с Венера в дева.
Аз моята Венера ще си я премълча, за да не кажете, че не искате да си играете с мен
от убийци до убийци - разликата от земята до небето;
но можеш да го провериш.
реално Венера няма много общо с агресия, но пък може да е собственически настроена, алчна, манипулативна, етц.
аз за прояви на агресия бих гледала контакти на Марс и Плутон, съответно - Овен и Скорпион. но и Уран - за разни извратености, защо не и Сатурн - за тъф лов и забрани/рестрикции, а и Нептун - за тотални делюзии... и спирам, че ми стана лошо:Д:Д:Д
//тези дни покрай сериала на CBS гледахме картата на Менсън и класификация на психопатията по скалата с 22 степени на злото, та - злото има много измерения и нюанси (:Д:Д:Д) и е много трудно да дадеш общ астро профил на подобни девиантни същества. повечето (всички?) реално са със затруднено детство, налично насилие още там , вследствие - нарушена его/себеоценка/рацио (Слънце, Меркурий), рефлекторни и компенсаторни действия и поведение и т.н., и т.н. и да, смешно или не, всички тези потенции ги има в Картата:Д:Д:Д за пътя към щастието още не знаем:Д
therichbitch
06-17-2015, 02:53
Как според теб фактът, че някого са го потупвали и тормозили като малък, в следствие на което е развил насилнически наклонности има общо със зодията му, домовете и пр? Хубаво обоснова психолохически връзката и после това в скобите- слънце, меркурий... Искам да кажа, че и 13-тата зодия "фея" да си, ако те малтретират вероятността да станеш насилник е същата, ако си риби, примерно. После се Модифицира от генетичната и социо-културната предразположеност,а не от звездите.
anonymous708973
06-17-2015, 06:45
Минавам да попитам - откъде мога да започна да си чета такива нещица, че ми е интересно? И за да не гледам като теле, когато ми кажат "ох, хайде да си отива тоя ретрограден Меркурий" етц :д
И бтв, за наистина запалените - имало такова нещо като бакалавър астрология. :д
anonymous908491
06-17-2015, 09:54
И бтв, за наистина запалените - имало такова нещо като бакалавър астрология. :д
В Хогуортс могат и да го изучават, те магиите при тях са нормално ежедневие.
Как според теб фактът, че някого са го потупвали и тормозили като малък, в следствие на което е развил насилнически наклонности има общо със зодията му, домовете и пр? Хубаво обоснова психолохически връзката и после това в скобите- слънце, меркурий... Искам да кажа, че и 13-тата зодия "фея" да си, ако те малтретират вероятността да станеш насилник е същата, ако си риби, примерно. После се Модифицира от генетичната и социо-културната предразположеност,а не от звездите.
специално си редактирах поста, за да премахна нещата в скоби, да не се филмират излишно хората.
всичко значимо е отбелязано в хороскопа, включително начина, по който ще израстнеш, по който ще чувстваш, действаш, липсващи и налични родители, среда, приятели, образование, работа, професионално поле, любов, секс, смърт, загуби, пари, ценностна система, външен вид, вкусове, хобита, умения, предпочитани забавления (какво пропускам:Д), етц.
Насилието, което ще изживееш (често - независимо от коя страна ще си ти) - също. Липси, дефицити, девиации, както психоаналитик ще мотивира дадени твои поведения, страхове и т.н., които му споделяш, по същия начин ще подходи и астролог, с тази разлика, че той може да го направи и без да те среща, и без да категоризира нещо като патологично. Астрологията (поне западната) е основана на дуализма, всяка монета има две страни, противоположностите са силно свързани, превключването/промяната Е възможна, винаги има наличен избор, поне що се отнася до собствените ни нагласи и поведение. При наличие на съответната зрялост и осъзнатост, разбира се.
Отклоних се. Някои неща в живота ни са неизбежни - можем да си ги обясняваме по различни начини. Всичко е ок за мен, стига да си даваш сметка, че се е случило, а също - къде, защо и кога. Да си съзнателен. Отново се отклоних и спирам; За мен е важно осъзнаването, че всичко е циклично, каузално и, кой знае - пожелателно неслучайно, важно за лич(ност)ното ни израстване;
Не съм съм съгласна, че агресията/склонността към насилие се предават генетично, макар да вярвам в кръвната/семейната/родовата карма;
//ето ти още един пример как хората търсим да си обясним всичко наоколо и вътре в нас. и то не толкова, за да се модифицираме и моделираме света и останалите, а за да сме спокойни за себе си, че "знаем", че ни е ясно.))
искам да се намеся малку аз.
само за да вметна моя поглед на нещата - без да казвам че е непременно верният.
наталната карта показва някои предизпозиции. как ще отиграеш енергията си е твоя работа. да, някои неща за съжаление за незбежни и не зависят от теб - тежкото детство, и т.н.; но поведението си е твоя работа.
не може непременно като видиш че някой има ретро мерк в натала и да си кажеш - тоя ще е зле в комуникацията, ще се изразява неразбираемо;
или венера-плутон в тежък аспект (какъвто аз имам) , че непременно ще е манипулативна кучка/куч 8-)
ако си осъзнат, работи ти се върху себе си, водиш се от някаква етика - нямаш проблеми.
лично аз имам голям проблем с идеята за кармата по емоционални причини, както и със всички свръх-детерминистки теории (генетика, карма, краен бихевиоризъм).
нямам логично обяснение, както казах - емоционално реагирам на такива неща, страх ме е, не искам да нямаме свободна воля. но до голяма степен в каквото вярваш, това и става, така че..
това е защото аз искам да вярвам поне (няма как да ЗНАМ), че животът е в моите ръце поне в по-голямата си част.
а истината е непознаваема.
anonymous908491
06-17-2015, 12:41
Няма карма, а съдба. Ако ти е писано да умреш на 20 , ще стане, без значение дали те вкарат в стая с меки стени.
therichbitch
06-17-2015, 14:36
Ретроградно е човечеството, не Сатурн.
Blab, доказано е, че част от психопатите имат абнормални части в мозъчната кора. Това имах предвид. Може да не е за всички, може да не е 100% достоверно, но има изследвания, докато на мен никой досега не ми е обяснил и по-скоро доказал връзката на астрологичните показатели със случващото се. Ако някой някога го направи и го докаже: ето това така, а не да си служи само с твърдения, ще го приема на драго сърце. За момента се опирам повече на рациото и гледам да не се вкопчвам в звездите.
В съдба и карма и аз вярвам донякъде.
pandabear
06-18-2015, 19:56
дори наталната карта звучи по-сериозно от кармата.
anonymous908491
06-18-2015, 20:03
Няма карма, а съдба.
Аз настоявам
pandabear
06-18-2015, 20:06
опитай се да ме убедиш
therichbitch
06-18-2015, 20:10
дори наталната карта звучи по-сериозно от кармата.
Защото не знаеш, че карма означава просто причинност.
anonymous908491
06-18-2015, 20:11
опитай се да ме убедиш
В какво, че имаш собствена воля, еми имаш, че сама си избираш пътя, така е, но всичко предварително е зададено/записано или както там си го правят.
Във всяко едно нещо има ред, не е нужно да е видим, но го има.
Да следващ даден път не означава, че изпълняваш нещо, самия път е твой избор, но също така вече е зададен.
Corb1225
06-18-2015, 20:12
Ако имаше карма, на хората, които вършат лоши дела, щяха да им се случват само лоши неща и обратното. Нещо такова си мисля, че трябва да е.
pandabear
06-18-2015, 20:16
къде е зададен пътят ми?
anonymous908491
06-18-2015, 20:20
къде е зададен пътят ми?
някъде там, на място, което не се знае от никой, не казвам, че някой може да ти види бъдещето, същото е и за миналото, но ти говоря как всичко във Вселената се движи по дадени правила
pandabear
06-18-2015, 20:24
емотиконка. не мога да водя сериозен разговор на подобна тема.
anonymous908491
06-18-2015, 20:28
Защо трябва да е сериозно, намери начин, имам още 15 коментара за писане преди голямото сбогуване
pandabear
06-18-2015, 20:30
този диалог дали е зададен, някъде там?
Ако имаше карма, на хората, които вършат лоши дела, щяха да им се случват само лоши неща и обратното. Нещо такова си мисля, че трябва да е.
ми не, по-скоро се връща на децата ти
иначе странни сте ми всички, които не вярвате в астрология, но иначе вярвате в съдба.
Like really
pick one side already
аз лично не искам да вярвам в кармата
но това да правиш лайна и да ти се върне на децата съм го виждала много пъти и обяснението може да е чисто психологично даже.. ако вярвате в несъзнаваното, де (подкрепяте психоаналичитната теория). 8-)
греховете се предават, това е.
anonymous908491
06-18-2015, 20:40
този диалог дали е зададен, някъде там?
Не питай дали, а колко е.
греховете се предават, това е.
бля бля бля, пълна глупост.
Иначе всички тия мутанти със синя кръв би трябвало да им е доста тежък живота
pandabear
06-18-2015, 20:44
колко подкуп даде, за да го впишат в дебелата книга?
anonymous908491
06-18-2015, 20:47
колко подкуп даде, за да го впишат в дебелата книга?
Никой не го пише, никой не може да го промени, никой не го знае.
А ако наистина желаех да го направя, щях да ги помоля учитиво, на мен рядко ми отказват, за това се старая да не искам.
Иначе всички тия мутанти със синя кръв би трябвало да им е доста тежък живота
ами да, синовете/дъщерите им имат психични р-ва, умират мистериозно, разболяват се.
звучи супер езотерично, но всъщност не е.
ако ти убиеш човек (например), шансът да имаш луд внук или направо син е доста голяма.
малко клинична психология доказва тези връзки по .. не особено научен, но определено не по езотеричен начин.
така че има смисъл човек да бъде добър и да твори добро.
можеш да видиш тая книжка ако ти е интересно: "Синдормът на предците", Колибри. авторката е психоаналитичка с много сложно име..
изследва точно тези теми
anonymous908491
06-18-2015, 20:53
Не са ми интересни такива четива. Не вярвам в карми по една проста причина.
Не можеш да искаш злото по света да го няма, защото в такъв случай няма как да знаеш кое е добро.
Както казах по-нагоре - нужен е ред, а в този случай е баланс, има добро, има и лошо, напълно нормални неща.
pandabear
06-18-2015, 20:57
из съдбата на една зигота
anonymous908491
06-18-2015, 20:58
из съдбата на една зигота
Ако имаш за цел да ме дразниш, ще си го получиш.
значи.. ок. в каквото искаш вярвай, не те убеждавам.
но:
1) книгата не е езотерична и не се занимава с карма. занимава с психология, и несъзнавани механизми, чрез които се движат психични конфликти през поколенията.. т.е. това не е шарлатания, а клинично изследване с реални хора, пациенти и т.н. това е психологически труд.
2) в идеята за кармата (индуизъм) няма такова нещо като "има само добро". естествено, е че има и зло, и добро. т.нар. баланс между силите
реалистично е да живеем с мисълта, че има доста зло на света.
а пожелателно е да вярваме или не вярваме, че справедливост възтържествува (или не). аз вярвам, че под някаква форма, възтържествува. но това е само вярване :)
anonymous908491
06-18-2015, 21:00
Психологията я възприемам като аналог на ясновидството.
Човешкия мозък и човешките действия са толкова непредсказуеми, че само доказан олигофрен би вярвал, че е способен да го анализира.
ха.
това не значи да не опитваш.
човечеството не се е развило защото някой е вдигнал ръце и е казал: брат, това е неразбираемо, това е непредсказуемо. вдигам ръце.
такива дилемки отдавна ги минахме тоя семестър.
ако ти е интересна темата - малко философия на психологията, дуализъм/монизъм теории .. като се запознаеш, и виждаш че наистина - ние всъщност нищо не знаем нито за човека, нито за мозъка.
но също като като се загледа човек в изследванията, не може да отрече категорично, че душа няма, че всичко е невронна активност.
това че на мисъл съответва активност, не значи че физическият субстрат е този, който предизвиква мисълта.. различните теории за дуализъм, check it out. а ако допуснем дуализъм, допускаме и другите дименсии.. то това е, че не можеш да докажеш, че всичко е физично, нали..
все тая.
усещам че ставам като тия хора дето "Oh wait I want to fight someone on the internet".
Това ще ми е последното включване в темата 8-)
докато не се смени
не ми се водят спорове.
но е добре ако не си запознат с някоя наука, с теориите й, и изобщо с философията й - да не се изказваш, наистина.
не се заяждам, просто е смешно да се приравнява психологията и ясновидството. още повече ако не познаваш методологията и на двете "дисциплини"
aurissaaaaa
06-18-2015, 21:11
ако ти убиеш човек (например), шансът да имаш луд внук или направо син е доста голяма.
за да убиеш някой трябва да първо място да си ненормален, а предразположеност към психични заболявания се предава по наследство.
Комбинирай това с типичния профил на извършващ насилствени престъпления индивид и вероятността дете, предразположено към психично заболяване, да расте в крайно неподходяща дори за необременено такова среда, е просто огромна.
Поставяш каруцата пред магарето, това ми е мисълта.
anonymous908491
06-18-2015, 21:11
Говорим за интелект, дали има душа или не, това няма как да знаем, освен ако не мерим с кантар преди и след.
Най-съвремените компютри са милиарди пъти по-прости от мозък, не човешки, а въобще мозък.
Не са някви явления, които могат да бъдат доказани научно, нивото на сложност е толкова високо, че трябва първо да се научим как се създава живот и как се кара да еволюира, за да стигнем до там, че да разберем, докъде води това.
therichbitch
06-18-2015, 21:12
Човешкия мозък и човешките действия са толкова непредсказуеми, че само доказан олигофрен би вярвал, че е способен да го анализира.
^ Анализът предполага разглеждането им пост фактум, т.е. не е особено трудно. А 'предсказването' им се основава на някакви patterns, това вече е друг дял.
jghgh, ще се разпиша за съдбата и астрологията, като имам настроение и муза.
anonymous908491
06-18-2015, 21:16
^ Анализът предполага разглеждането им пост фактум, т.е. не е особено трудно. А 'предсказването' им се основава на някакви patterns, това вече е друг дял.
Дооооооооооообре, това ти е метната топка и остава само да докажеш защо е летяла толкова и защо е паднала.
Как анализираш нещо, за което не знаеш как работи и въобще грам информация нямаш ?
Corb1225
06-18-2015, 21:19
Аз често знам какво ще напише папугай след даден коментар или кой коментар ще го предизвика да напише нещо. Явно съм гадател ;д.
П.С. Или е супер предсказуем ;д.
pandabear
06-18-2015, 21:19
Ако имаш за цел да ме дразниш, ще си го получиш.
защо ми е да имам такава цел. ако си беше видял фейсбука, нямаше да мислиш така.
anonymous908491
06-18-2015, 21:22
защо ми е да имам такава цел. ако си беше видял фейсбука, нямаше да мислиш така.
Допреди час висях там, омръзна ми да чакам.
pandabear
06-18-2015, 21:23
ти си знаеш.
therichbitch
06-18-2015, 21:25
Как анализираш нещо, за което не знаеш как работи и въобще грам информация нямаш ?
Не знам защо мислиш, че психологията се основава само на предположения и догадки и в заключенията и моделите ѝ не са имплементирани и други науки (в случая такива, които са доставили тази информация- говорим си за чисто медицински изследвания на мозъка).
Иначе, най- общо съм съгласна с идеята, че човешкият мозък не може да бъде обхванат изцяло от която и да е наука.
anonymous908491
06-18-2015, 21:28
говорим си за чисто медицински изследвания на мозъка
Toва няма нищо общо с психологията, все едно на някой да му липсва половината и да ти е нужен психолог, за да ти каже, че ще е идиот.
therichbitch
06-18-2015, 21:30
Има, в ескперименталната психология се преплитат двете науки.
Corb1225
06-18-2015, 21:30
Аз имам един въпрос *вдига ръка*: папугай в момента сериозен ли е или пак се шегува? Защото ако е сериозен, положението е доста зле ;д.
therichbitch
06-18-2015, 21:32
На мен ми се струва сериозен поне в коментарите, които адресирах, затова си направих труда да коментирам.
Дано не е било напразно.
П.П. О, аз никъде не съм говорила за гаранции за 100%-ва вярност.
anonymous908491
06-18-2015, 21:32
Има, в ескперименталната психология се преплитат двете науки.
Тя за това се нарича 'експериментална' демек е тества и няма никва гаранция.
anonymous908491
06-18-2015, 21:35
На мен ми се струва сериозен поне в коментарите, които адресирах, затова си направих труда да коментирам.
Дано не е било напразно.
П.П. О, аз никъде не съм говорила за гаранции за 100%-ва вярност.
Аз казвам напълно сериозно, че за мен професията психолог е равнозначна на врачка/ясновидец/измамник.
Няма смисъл да обяснявам повече, видял съм много повече от вас такива, видял съм ги що за стока са и колко много знаят, една циганка на панаир е много по-добра от тях.
Corb1225
06-18-2015, 21:36
Аз казвам напълно сериозно
Йес бе. Обожавам да съм прав за хората ;д.
Аз казвам напълно сериозно, че за мен професията психолог е равнозначна на врачка/ясновидец/измамник.
Няма смисъл да обяснявам повече, видял съм много повече от вас такива, видял съм ги що за стока са и колко много знаят, една циганка на панаир е много по-добра от тях.
факт, но т'ва не осмива самата дисциплина. все едно да кажа - медицината не струва, само защото ТУК в БГ взимат пари под масата, гледат да ти пробутат лекарства или оперативни намеси без да имаш нужда и тн
и експериментална п-я не е това, което изрази
therichbitch
06-18-2015, 21:42
за мен професията психолог
Е, тук вече говорим за друго.
Голяма част от тях са шарлатани, но това не значи, че може да се отрече всяко едно нещо, което е обект на психологическите изследвания. За мен професия психолог няма, малко или много почива на някакви интуитивни умения и 1000 книжки не помагат особено за развитието им.
Приключвам по темата, че е отнесена и обширна, викам да си начешете крастата и да пуснете упътване как се прави натална карта :Д
и двамата говорите некомпетентно.
какво значи "за мен професия психолог няма", откъде знаеш к'во се учи, колко книги се четат и дали е на база интуиция. особено съвременната психология.
честно.
ако е емоционална причината, разбирам ви, не се опитвайте обаче да я рационализирате.
не уважавате дисциплината, нито професията и т.н. - в това няма лошо, но не се опитвайте да звучите научно по въпроса
както съм си говорила с ричи-бичи на лично, съм леко разочарована от дисциплината и от екземплярите й (и аз!), но дори това не ми позволява да се изказвам толкова категорично .. или ако го правя, бих отбелязала, че е на база вярвания, емоции, не обективизъм.
anonymous908491
06-18-2015, 21:47
факт, но т'ва не осмива самата дисциплина. все едно да кажа - медицината не струва, само защото ТУК в БГ взимат пари под масата, гледат да ти пробутат лекарства или оперативни намеси без да имаш нужда и тн
Не намесвай България, в щатите са десет пъти по-зле от нас.
Парите са едно на ръка, аз ги гледам и как точно работят и на каква база стигат до изводи, които ти ги дават като решение на даден проблем. Бил съм при някви така наречени светила, то е обида за олигофрените да ги нарека и тях такива, защото олигофренията вече е болест, а тия уж са здрави.
Corb1225
06-18-2015, 21:48
Папито вярва само на Путин, на никой друг. Така че щом го казва, значи всички са шарлатани.
Не се сърдете за спама, но не съм компетентен по тая тема ;д. Блаб щеше да ме прави believer, ама...
therichbitch
06-18-2015, 21:51
не уважавате дисциплината, нито професията и т.н. - в това няма лошо, но не се опитвайте да звучите научно по въпроса
Казах почти същото като теб. Уважавам дисциплината, но смятам, че не е професия поради необятността си. Професията асоциативно ми е с по- тесен мащаб просто и я свързвам малко или много с праволинейност и константност, каквито в емоциите, поведението и реакциите на хората невинаги са налице.
Не се опитвам да звуча научно, това ми е ежедневният жаргонен изказ.
Така де, не претендирам за пълна адекватност, позволявам си да обсъждам, тъй като не съм на 100% боса в сферата.
вярвания, емоции, не обективизъм.
За мен професия
Смятам, че подчертаното изключва хипотезата за обективизъм.
би ли разказал повече? наистина ми стана интересно
уважавам личния опит :)
дам ричи и аз малко оувър риактнах. 8-)
ще кажа само, че всеки избира колко широк да бъде хоризонтът му и от колко извора да черпи информация.
аз съм любопитна и обичам да изследвам всички възможни полета.
изобщо не се наемам да доказвам на никого нищо, убедила съм се, че знанията се разтварят пред нас и ни достигат тогава, когато сме готови/узрели за тях. от мен - толкова.
//била съм от другата страна, присмивала съм се и аз, та затова си позволявам този коментар;
Corb1225
06-18-2015, 21:58
...
Ти си се сетила кой да питаш. От Митьо Пищова вероятно ще чуеш повече истини...или от пешоскейборда :cool:.
anonymous908491
06-18-2015, 21:59
няма да разказвам, още повече да се излагам
therichbitch
06-18-2015, 22:02
(Предс)казали са му, че във форума ще срещне голямата си любов, затова е ядосан на ясновидците.
anonymous908491
06-18-2015, 22:07
(Предс)казали са му, че във форума ще срещне голямата си любов, затова е ядосан на ясновидците.
Самопредлагаш ли се ?
therichbitch
06-18-2015, 22:10
никога
blab, не го приемай като присмех!
П.П. Защо премахна линка? Щях утре да го прочета.
Corb1225
06-18-2015, 22:17
Не е било така, аз знам как е било.
Отишъл наш папугай на психолог, за да му кажат защо не се разбира с хората. И психологът му казал:
-Това е така, защото си много циничен и безчувствен.
-Не е вярно! Аз съм такъв, защото съм самотен! Майната ви! - отсякъл папугай и напуснал кабинета.
И така при следващия, по-следващия, още по-следващия и още по-по-следващия същата картинка.
Само не знам преди или след лоботомията е започнало всичко това.
bitch, сега ми е любопитно да ти видя картата.
гледала ли съм я? (като на по-голямата част от форума:Д)
като не вярваш, че съдържа информация за личността ти, би ли я споделила?
Niakoitam
06-18-2015, 22:20
Я, не мога да се въздържа да не го спомена. Това вярно ли е наистина? За първи път виждам някой да търси така усилено вниманието на папагала, визирам Корб, а той така да го игнорира подминавайки го постоянно като бърз влак малка гара. :D
therichbitch
06-18-2015, 22:22
Blab, Не си.
Какво трябва да споделя, за да я направиш/направя/гледаш??
(Не си чела назад в темата. Казах, че ми е интересно да чета и откривам реални черти у мен и хората около мен, но не искам да залитам в сляпо осланяне на зодиите. Просто никакъв шанс да срещна човек, да ми е интересен и да се разбираме ок и да го отпратя заради картата му/зодията/аспекти/домове)
PS. Преди 2 години бях те питала, ти ми отказа, а аз не обичам да ми отказват :cool:
Ще ми е интересно, де )
Corb1225
06-18-2015, 22:23
...
Не е вярно. Наскоро ми обърна внимание (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/575334-Wall-of-Shame?p=11312575&viewfull=1#post11312575). Пък и на мен не ми пука дали ми обръщат внимание, знам си своето. Малко съм латерна аз ;д.
anonymous908491
06-18-2015, 22:24
Я, не мога да се въздържа да не го спомена. Това вярно ли е наистина? За първи път виждам някой да търси така усилено вниманието на папагала, визирам Корб, а той така да го игнорира подминавайки го постоянно като бърз влак малка гара. :D
Шаро от месеци ме следва, има си причини, викат му любов. За съжаление аз не мога да му отвърна със същата, пък и знае, че е блокиран, явно това го стимулира да е толкова деен.
Corb1225
06-18-2015, 22:28
PS. Преди 2 години бях те питала, ти ми отказа, а аз не обичам да ми отказват :cool:
Ще ми е интересно, де )
Абе да ти кажа дори и самa да изяви желание, пак не се знае ;д.
(шегувам се, знам, че се случва хората да забравят)
therichbitch
06-18-2015, 22:31
Какво не се знае? Дали ще ми гледа? Аз съм прекалено добра в самообучението и ако ми стане нещо интересно, ще го намеря на всяка цена. Ако това имаше предвид, де :) Не те разбрах мн мн
П.П. хахаха, разсмяхте ме с вашите деца и еднорози, а ми е мн гадно по принцип
Благодаря
Blab, Не си.
Какво трябва да споделя, за да я направиш/направя/гледаш??
(Не си чела назад в темата. Казах, че ми е интересно да чета и откривам реални черти у мен и хората около мен, но не искам да залитам в сляпо осланяне на зодиите. Просто никакъв шанс да срещна човек, да ми е интересен и да се разбираме ок и да го отпратя заради картата му/зодията/аспекти/домове)
Ще ми е интересно, де )
понеже съм човек на точните науки, държа да имам някакво натрупване преди да се изказвам, вероятно заради това;
а и твърде много време и енергия съм изхабила за хора от форума, които... не го оценяват, та хороскопи не се наемам да правя, но, ето, можем да видим на какво се дължи неприязънта ти към езотериката:Д
//дата/час/място на раждане. ако искаш може и на лично (на jghgh (ако няма нищо против), че при мен няма място)
therichbitch
06-18-2015, 22:38
18:50; София
Неприязънта ми е към човешки черти, не към науки и течения, навсякъде има по нещо.
anonymous908491
06-18-2015, 22:43
Бляяяя
да си го има
therichbitch
06-18-2015, 22:44
айде, махни го де
ок;
сега си махни данните;
//наистина - не си ги споделяй така открито, още повече в този форум:Д
папугай, изтрий й данните!
anonymous908491
06-18-2015, 22:50
още повече в този форум:Д
да не намекваш, че съм магьосник
therichbitch
06-18-2015, 22:50
Само казвам, че съм запозната и не бих споделила нещо, което може да доведе до потенциална опасност.
Мерси, заслужи си авоарите по банковата ми сметка.