View Full Version : Специалистите по зодиите да отговарят
anonymous908491
05-10-2015, 14:21
Toва вярно ли е ?
http://www.blitz.bg/news/article/335803
Коя от зодиите е най-големият душманин на семейния бюджет? Коя може да ви направи на пух и прах пред приятели, а коя е най-досадното мрънкало? Отговорите дава поредния хороскоп на тема какви са зодиите в семения живот.
Овен
Кошмари в къщата
Жената Овен е чаровна, неустоима и… непоносима. В момента, в който свържете живота си с нея, разбирате каква фатална грешка сте извършили. Прелестното витално създание постепенно става агресивно, нахално и несъобразително. Излага ви пред приятели с нетактичните си забележки. Не понася, когато я превъзхождате в нещо, дори и когато става дума за ремонта на колата. Егоцентризмът й надминава вашия, а това неимоверно дразни.
Телец
Змия удушвач
С жена Телец лесно се живее. Тя е грижовна и себеотрицателна. Но и много взискателна. Обича ли ви, ще изтрае всичките ви простотии. Това се дължи отчасти на уникалната й способност да се самозаблуждава и да си заравя главата в пясъка. Ще ви позволи да й се качите на главата, стига да не прекрачите чертата. А трябва да сте много смел или страшно глупав, за да го направите. Телецът е змия удушвач. И след като ви съсипе, ще ви забрави.
Близнак
Силфидата на зодиака
Знаете ли какво е силфида? Въздушен дух, който не може да бъде уловен дори и в името на истинската любов. Отнемеш ли му крилата - загива. Нещо такова са и жените Близнаци, само че без онази част със загиването. Ако все пак я уловите, ще разберете, че май не си е струвало. В един момент е пеперудка - бъбри и се кикоти, прелита от цвят на цвят и флиртува, в следващия се превръща в белобрад учен и чете книги за квантовата механика.
Рак
Знае ви паролата
Семейството е номер едно за нея, затова не сключвайте брак със съвсем млада жена Рак. Тя вероятно ще бъде движена от инстинкта си за гнездене, а не от любов. Щом се обвържете, ще ви обсеби. Ще иска да ви промени. Доста е злопаметна, но помни само вашите прегрешения. Така че подгответе се за дълги дни, в които не ви говори, за да ви накаже. Не вижда защо да не ви пребърква джобовете или компютъра. На бас, че ви знае всички пароли!
Лъв
Не ти късаш с нея!
Най-трудно е да скъсаш с Лъвица. Ало?! Не сте ли наясно, че с нея не може вие да скъсате? Тя казва кога и как става раздялата. Опитайте се да й биете шута и ще разберете, че тя всъщност е любовта на живота ви. И вие на нейния. Ама напоследък се била държала с вас като с кученце и се срещала с други мъже? Няма такова нещо, сторило ви се е! От любов го е правела. Има силно собственическо чувство, затова се примирете с мисълта, че сте нейна вещ.
Дева
Аптекарка, а не жена
Ако всички оплаквания от Девите бъдат записани, може да издадем двутомник. Непоносима е придирчивостта им към вас. Фактът, че са два пъти по-взискателни към себе си, не ги прави по-приятни за съжителство – напротив, от това стават по-нервни. Това, че ще живеете в аптека, може да се преглътне. Но че ще трябва да работите като чистач на тази аптека на 4-часова смяна - тя ще поеме останалите 20 часа от денонощието, ето това едва ли ще ви хареса.
Везни
Харчи много
Да бъде или да не бъде… Всъщност няма да я бъде! Вашата връзка с Везна е обречена, ако сте рационален и директен човек, който мрази увъртанията. Например Дева. Първо, Везната има склонността да се скатава. Ако нещо от домашната работа не й изнася, не очаквайте да го свърши, дори и да е обещала. Второ, много е влюбчива и нищо чудно са се окажете неизгодният ъгъл в тъпоъгълен триъгълник. И харчи много, защото обича красивите дрехи, коли и вещи.
Скорпион
Коварна пепелянка
Коварна и заядлива пепелянка е галеното име на жените Скорпиони. Дърлят се, но не от любов към спора като Водолеите, или защото обичат да мърморят като Девите и Раците. Правят го от злоба. Когато наистина искат да постигнат нещо, не мрънкат, а действат подмолно и с манипулации. Но щом я обичате, ще търпите! И няма да поглеждате към друга, защото са големи ревнивки. Какво добро да кажем за тях: верни и страстни любовници са.
Стрелец
Гърмяща змия с шизофрения
Тя няма да се прилепи към вас. Ако ви стиска да я следвате, ще ви приеме. Обича да има другари, когато скача в пропасти, язди глигани и кара ролери по релсите на влака. Ако някое от хобитата й не ви изнася, трябва само да изчакате. Жената Стрелец ги сменя като носни кърпички. Казват, че така прави и с мъжете. Опасна е като гърмяща змия с шизофрения. Добрата новина е, че не е нужно да й свирите на флейта - тя не държи да я наричате “мило” и да й гукате любовно.
Козирог
Боа, погълнала слон
Попитали жената Козирог: “Как се яде цял слон?” “Хапка по хапка”, отвърнала тя. И вас ще ви нагъне хапка по хапка. Или пък наведнъж - като боа, погълнала слон. Ако сте заможен и високопоставен мъж в разцвета на своите сили, имате шанс да станете нейна плячка. От една страна, това не е зле. Щом станете “от нейните хора”, ще попаднете под доживотната й опека. Ако не й противоречите и сте послушни, може да си живеете добре с нея.
Водолей
Ледената кралица
От любовната връзка с жена Водолей лъха хлад като от двореца на Ледената кралица. Поне в началото. Тя не се издава дори и да обича. Не понася излияния или твърде романтични лиготии. Не робува на нито едно човешко правило или табу. Изобщо - ни се води, ни се кара. Просто си върви по пътя, без да се интересува дали я следвате. Ако не сте на интелектуалното й ниво, изчезвайте, преди да ви е отръскала като нещо мръсно от дрехата си.
Риби
Русалка с отровни зъби
Най-женствените жени, най-примамливите риби в любовното море са дамите, родени под знака на Риби. Та са като русалкови вампири, които ви примамват само за да впият отровни зъби в шията ви или за да ви удавят в сълзите си. Но няма да го направят от злост, а защото са изконно нещастни. Страдат от това, че са така крехки и безпомощни, защото животът е тежък и май не ги обичате достатъчно. Но най-вече заради климата и нечистотиите на тази планета.
anonymous708973
05-10-2015, 14:30
Хахаха, частта за близнаците, в която сме супер хамелеони, е напълно вярна. Ама другата не... ако си на вълната на един близнак, тоест, ако не си статичен, еднообразен и т.н., ще имаш прекрасни отношения с него :) Не е упоменато какви почитатели сме на не-толкова-творческия хаос. :д
Едит: Като съм почнала, да си кажа направо и впечатленията за други зодии.
Овенката може да е мн несъобразителна и егоцентрична наистина; за козирога изобщо не го намирам за вярно, по доста некоректен начин е изтъкнато, че е критична, а пък изобщо не е споменато колко е спестовна, рационална, как си прави сметката и каква грижовна домакиня е.
http://www.zodiite.net/%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5/ тука рабалката ше каже
NomNomNom
05-10-2015, 14:48
От най-злобните пепелянки съм, да :д
anonymous908491
05-10-2015, 15:09
http://www.zodiite.net/%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5/ тука рабалката ше каже
Защо само рабалка, за рибите са написали вярно.
Номном - Какво добро да кажем за тях: верни и страстни любовници са.
Значи ти трябва женен мъж, ти за съпруга не ставаш, само за любовница.
pandabear
05-10-2015, 18:10
А трябва да сте много смел или страшно глупав, за да го направите. Телецът е змия удушвач. И след като ви съсипе, ще ви забрави.
хахахахах.
good.
kalpazanka
05-10-2015, 18:14
Тва го е писала някоя, дет е имала за съперница Риби. :D :D :D
papugai, давам ти заявка за същия вариант, ама за мъже. ;)
anonymous908491
05-10-2015, 18:23
Тва го е писала някоя, дет е имала за съперница Риби. :D :D :D
papugai, давам ти заявка за същия вариант, ама за мъже. ;)
Аз ако бяха намерил за мъжете, щях ли да поствам за змиите, иначе винаги има недоволни, то жена трудно може да бъде задоволена от мъж.
хахахахах.
good.
Не съм смел, не съм и глупав, за мое съжаление.
:D За овенките си е вярно всичко ама имам познат, който казва, че ако не си бил влюбен в овенка, не си живял и не си обичал. Нямам идея защо, просто реших да споделя.
anonymous908491
05-10-2015, 19:01
Не съм смел, не съм и глупав, за мое съжаление.
Упс, сега прочетох и останалато за зодията ти, може и да стане нещо, добре е, ако я сравняваме с останалите.
pandabear
05-10-2015, 19:10
и по-хубави неща съм чела за зодията си, но и тези стават.
anonymous908491
05-10-2015, 19:14
За моята хубави неща не съм чел, сигурно не знаят, че съм изключение.
Случвало ми се е един единствен път да видя неща, с които бих се определил, беше много точно описание на характера ми.
anonymous908491
05-10-2015, 19:32
Риба, 7.2 по скалата на Рихтер и се появявам аз
NomNomNom
05-11-2015, 19:19
Номном - Какво добро да кажем за тях: верни и страстни любовници са.
Значи ти трябва женен мъж, ти за съпруга не ставаш, само за любовница.
Нит за едното, нито за другото ставам :д
Мечтая си някой да ме осинови, като домашен любимец - да ми сипва храна в купичка, да ми дедикира тоалетна, по възможност да нямаме общ език, да не ме закача много - много, да имам двор да се разхождам и толкоз.
anonymous908491
05-11-2015, 19:49
Мечтая си някой да ме осинови, като домашен любимец - да ми сипва храна в купичка, да ми дедикира тоалетна, по възможност да нямаме общ език, да не ме закача много - много, да имам двор да се разхождам и толкоз.
В кучешка колиба би ли живяла, ще има и двор за разходки ?
NomNomNom
05-11-2015, 19:50
В кучешка колиба би ли живяла, ще има и двор за разходки ?
не, представям си го в някаква голяма всекидневна, едно корнерче за мен, като за котките.
anonymous908491
05-11-2015, 20:01
Значи ти трябва някой като Парис Хилтън, ще трябва да се пребориш за правото да и бъдеш домашен любимец.
NomNomNom
05-11-2015, 20:10
хаххахахахаха, ох тя как си "гняви" кучетата, не искам толкова внимание и публичност :д
но може
anonymous908491
05-11-2015, 20:20
И ще трябва да я гледаш как прави секс, мен това би ме отказало, за теб не знам, ти малко воайор си падаш, може и да ти хареса.
galaxy29
05-12-2015, 13:06
при жените е по-често срещана тъпотията => разбираемо е, че голяма част от тях се интересуват от астрология, ама като видя мъжко да проявява интерес, путрестът е още по-голям... тамян под възглавниците за прогонване на астрологическите интереси!!! ;//
знаеш ли, че зодиите ни се харесват? :)
anonymous908491
05-12-2015, 19:06
Имаш ли някоя позната с твоята зодия и с големи цици ?
всъщност да, но циците й не са в пределите на милата ни родина
anonymous908491
05-12-2015, 19:22
Не е проблем, щом е за хубави цици, ще пълзя дотам.
Козирог
Оно козите ги изтребваме целогодишно и целокупно, та тая зодия й викаме “направи си сам”. Рога има – кози нема. Рога имат и некой, дека одат у командировка.
Водолей
Кръчмарска зодия. Останала е от винолей.
Риба
Тая зодия веке й викаме мерлуза.
Овен
Отредена зодия за водач. Он геле се мисли за таков, ама си е чист овен.
Телец
Животинска зодия. Служи за обръщение – “теле”. У по-деликатни случаи се използва “вол”.
Близнаци
Родените у тая зодия сека работа я вършат по два пъти, ама файда пак нема. Коги са трима, не окат им близнаци, а тримата глупаци.
Рак
И тия са голема зодия. Коги сите одат напред, они одат назад.
Лъв
Голем дзвер у дома, дека не мое да се трае. У чуждоземско му викат: “Ай лъв ю”.
Дева
Е те тая требе много да я тражим, оти зодията е кът.
Везни
Търговска зодия. Мери ти ъкъло, па ти крои капа. Че я разбереш, коги ти даде сметката.
Скорпион
Любопитна зодия – апе!
Стрелец
Предимно авджийска зодия. Коги се случи мъж – цели се у секаков дивеч. Коги се случи авджийка – сума ти ергени й висят на коляно, а она веке стреля следующия с очи.
това на шопски ли е?
ние говорим подобно ;д
anonymous908491
05-12-2015, 19:38
Не е шопски, май някъде на юг към Сандански и Гоце Делчев.
баш шопски си е
иначе ако имате въпрос относно астрологията питайте
говорете ми с дати и място на раждане
anonymous908491
05-12-2015, 19:44
Аз не говоря така, значи не е шопски.
anonymous908491
05-12-2015, 19:52
Сякаш си ме виждала и знаеш.
Шоп съм, защото така искам, всеки е свободен сам да реши
102thedream
05-12-2015, 19:53
дядо ми е Шопенхауер
anonymous908491
05-12-2015, 19:59
Много си смела пред монитора, но я ела да ми го кажеш наживо
102thedream
05-12-2015, 20:00
много си смела във фейсбук ама в скайп те насирам
anonymous908491
05-12-2015, 20:01
Тя няма фейсбук, щом още не съм я намерил, аз намирам всеки, който ме заплашва.
Тя няма фейсбук, щом още не съм я намерил, аз намирам всеки, който ме заплашва.
заплашвам те
anonymous908491
05-12-2015, 20:04
Не ме е страх, щом не си момиче
в скайп те насирам
ъъ, мислех, че аз имам лоша /избирателна/ памет
чичка, защо се страхуваш от момичета
anonymous908491
05-12-2015, 20:13
Защото с някои от тях се чувствам сякаш са ме изкарали на дъската
е, ако не си подготвен... кофти :/
anonymous908491
05-12-2015, 20:19
Нали ако съм подготвен, няма да влизам в час.
tonybadams
05-13-2015, 23:02
Добре са напипани по зодия.
Аз съм астролог.НО освен зодията се гледат луната и асцендента !
dimexlove
05-17-2015, 15:27
От най-злобните пепелянки съм, да :д
колко познато
pandabear
05-18-2015, 11:17
намерих нещо добро :Д
"10-те неща, които най-много дразнят 12-те зодии"
Овен
1. Овните не понасят хората, които им „дават тон в живота“.
2. Натрапчивостта и нахалство.
3. Неорганизираността.
4. Хората, които ходят твърде бавно и си влачат краката.
5. Хората, които често мрънкат, молят за помощ или хленчат.
6. Лошата, натрапчива миризма, излъчваща се от хората.
7. Хората, които вечно нещо не са разбрали.
8. Авторитарното поведение.
9. Неестествеността.
10. Еднообразието.
Телец
1. Дезорганизацията и хаоса.
2. Хората, хвалещи се прекалено много.
3. Да бъдат осмивани или пренебрегвани публично.
4. Неинтелигентни и глупави хора.
5. Хората, които не мерят приказките си.
6. Чуждото вмешателство.
7. Нетърпеливостта.
8. Скучните събеседници.
9. Хората, които се опитват да ги надприказват.
10. Прекалената проява на чувства.
Близнаци
1. Пристрастените хора.
2. Хората, които се движат прекалено бавно.
3. Лошото вино.
4. Хората без чувство за хумор.
5. Хората, които говорят прекалено бавно.
6. Песимистите.
7. Да не бъдат постоянен център на внимание.
8. Глупостта.
9. Условностите и рамките.
10. Прикритостта.
Рак
1. Да бъдат критикувани, за каквото и да било.
2. Да спят на неудобно място.
3. Хората, които разкриват всичко за себе си на първата среща.
4. Хората, които не умеят да си правят сметката.
5. Хората, които са немарливи или лошо облечени.
6. Показността на материалното благополучие.
7. Разхвърляният, непочистен и неподреден дом.
8. Хората, каращи ги да бързат.
9. Необмислените решения.
10. Гръмкият смях.
Лъв
. Някой да им каже да намалят темпото при свалките.
2. Да бъдат на закрито през хубав слънчев ден.
3. Хората, които имат нещо повече от тях.
4. Да бъдат игнорирани.
5. Да им бъде студено.
6. Да бъдат принуждавани на сила да ходят някъде.
7. Да бъдат провокирани да ревнуват.
8. Липсата на чувство за хумор.
9. Честите вайкания и оплаквания.
10. Алчността.
Дева
1. Грубияните и хората, които не внимават какво и как говорят.
2. Неорганизираните хора.
3. Хората, които не си плащат задълженията.
4. Емоционални конфронтации или “сцени“.
5. Да бъдат заобиколени от “смешници“.
6. Хората, които не вършат това, което обещават.
7. Негостоприемството.
8. Житейските съвети и мъдрости.
9. Любопитството.
10. Хората, които ги притискат излишно.
Везни
1. Хората, които им пречат да живеят така, както те самите искат.
2. Хората, които са жестоки към животните.
3. Секса за една вечер.
4. Хората, които не се обаждат след като са обещали.
5. Родители, които крещят на децата си.
6. Хората, които злоупотребяват с алкохол и наркотици.
7. Хората, които ги поставят пред избор.
8. Подаръците за „отбиване на номера“.
9. Равнодушието.
10. Грозотата – във всичко!
Скорпион
1. Да се клюкари по техен адрес.
2. Половинките им да ги карат да ревнуват.
3. Хората, които вземат нещо на заем и никога не го връщат.
4. Хората, които са прекалено модерни.
5. Да бъдат засенчвани от някой друг.
6. Да бъдат обвинени в изневяра или нечестност (дори и ако наистина са измамили).
7. Недостойните хора.
8. Хората, които твърдят, че имат свръхестествени сили.
9. Лицемерието и фанатизма.
10. Мекушавостта.
Стрелец
1. Хората, които се страхуват да поемат рискове.
2. Хората, които се оплакват твърде много.
3. Хората, които закъсняват.
4. Прекалената осведоменост на хората около тях.
5. Неизпълнените обещания.
6. Скуката.
7. Грозните хора.
8. Неприязънта към животните.
9. Хората, проявяващи краек индивидуализъм.
10. Чуждите съвети.
Козирог
1 Някой да им лицемерничи.
2. Хората, които пилеят пари.
3. Хората, които не възпитават децата си.
4. Хората, които не връщат заемите си.
5. Хората, които не изпълняват обещанията си.
6. Отсъствието на ясни цели.
7. Посегателството върху свободата.
8. Непредсказуемостта
9. Вмешателството прекаленото многословие
10. Прекалената показност на чувства.
Водолей
1. Клюките.
2. Нелоялността.
3. Да говорят за миналото си.
4. Непрактичните хора.
5. Предателството.
6. Ограничаването на свободата на действия и възможността за избор.
7. Рутината.
8. Напомнянето за недостатъците им.
9. Консервативните хора.
10. Хората, невярващи в ирационалното.
Риби
1. Алкохолиците.
2. Хората, които се смеят прекалено високо.
3. Хората, които не се аргументират в спор.
4. Хората, които смятат романтиката за глупост.
5. Хората, които изневеряват.
6. Лъжите на дребно.
7. Хората, които не им вярват или се съмняват в казаното от тях.
8. Липсата на знания.
9. Измамните чувства.
10. Неблагодарността
anonymous708973
05-18-2015, 11:40
Ахахахаха, това е доооста вярно :д
Като близнаци - ненавиждам бавни действия и говорене, тъпи въпроси, пристрастени хора - не че ги мразя, просто смятам, че са безволеви (?), песимисти, рамки и ограничения. Това за центъра на вниманието не е вярно - обичам да ме слушат докато говоря и да ценят мнението ми, респективно да ме питат за съвет, но се чувствам некомфортно да съм в центъра на вниманието.
Приятелят ми е скорпион - клюкарене, липса на топки или достойнство, всякаквите му там трендове, недостойни хора.
Майка е козирог - лицемерие, пилеене на пари, прекалени изблици на чувства - към кучето може! :д, липса на ясни цели и неизпълняване на обещанията.
Бившият ми е везни - няма съвпадения тук особени, а частта със секса за една вечер леко ме докара до истеричен смях.
Аз пък като представител на Везните бих казал, че почти всичко отговаря, с изключение на 1-2 неща. Лично за мен де.
и аз като представител на тази прекрасна зодия съм съгласна с написаните неща. особено частта със секса за една нощ.
NomNomNom
05-18-2015, 17:25
Мен ме дразни почти всичко написано от всяка зодия :д нямам претенции
LoadRunner
05-18-2015, 18:20
ти ква зодия си
anonymous908491
05-18-2015, 19:16
Риби
1. Алкохолиците.
2. Хората, които се смеят прекалено високо.
3. Хората, които не се аргументират в спор.
4. Хората, които смятат романтиката за глупост.
5. Хората, които изневеряват.
6. Лъжите на дребно.
7. Хората, които не им вярват или се съмняват в казаното от тях.
8. Липсата на знания.
9. Измамните чувства.
10. Неблагодарността
хехехе, успяли са да напишат 10 неща, които по никакъв начин не бих ги свързал с мен, то по-зле няма как да бъде.
От друга страна Пинкуу успешно би се вписала в изводите им за рибите, тя поне в 9 от тях може да се разпознае
NomNomNom
05-18-2015, 19:48
Като изключим, че астрологията я приемам за "вместо виц :д"
Скорпион
1. Да се клюкари по техен адрес. - не ме дразни кой знае колко
*2. Половинките им да ги карат да ревнуват. - много ме дразни
3. Хората, които вземат нещо на заем и никога не го връщат. - не ме дразни много, защото ако дам, то е на близък човек и не чакам да го върне :д
4. Хората, които са прекалено модерни. По принцип съм игнори не ме интересува, даже ми е интересно да гледам къде какво е ново и попюлар :д
*5. Да бъдат засенчвани от някой друг. мда, недостатък на самото дете
6. Да бъдат обвинени в изневяра или нечестност (дори и ако наистина са измамили).не ме дразни, защото за да има съмнения - има прична, а е силно вероятно причината да не е в мен, защото по-скоро виждаш у другите това, което имаш у себе си :д
7. Недостойните хора. Не знам какво означава туй
*8. Хората, които твърдят, че имат свръхестествени сили.Не бих ги държала в тесния семейно-приятелски кръг :д Добавям фанатични вегетарианци и вегани, феминистки, майки кърмачки, и всичко що е от малцинствата, което парадира с права и някакви искове :д
9. Лицемерието и *фанатизма. лицемерието е необходимо зло, фанатизмът е излишно зло :д
*10. Мекушавостта.Нерешителнос� �та и мрънкането.
4.5/10, пак добре :д
рънърчо, ти ко си бре
anonymous908491
05-18-2015, 19:51
При мен е 0/10 , дано пандата не е дала голямо доверие, че ще бъде много разочарована и то на мен, сякаш аз съм виновен, че някой друг решава да пише
LoadRunner
05-18-2015, 19:52
Значи си любовна фурия, така ли
Един вид перверзна си
а иначе ко се правиш
102thedream
05-18-2015, 19:55
малка си перверзна си гащите ми отнеми
NomNomNom
05-18-2015, 20:03
malkasi no slatkasi
pandabear
05-18-2015, 20:05
При мен е 0/10 , дано пандата не е дала голямо доверие, че ще бъде много разочарована и то на мен, сякаш аз съм виновен, че някой друг решава да пише
щом са 0 имаш за задача сам да изброиш още 10, отнасящи се за теб, за да не бъда чак толкова разочарована.
а сега си лягам, че ме хвана грипът и всичко ме боли ( https://www.youtube.com/watch?v=rRrYrRHwFJ0 )
anonymous708973
05-18-2015, 20:11
Ох, с глас се смях като прочетох майки кърмачки след "свръхестествени" и "фанатични"
хехехе, успяли са да напишат 10 неща, които по никакъв начин не бих ги свързал с мен, то по-зле няма как да бъде.
От друга страна Пинкуу успешно би се вписала в изводите им за рибите, тя поне в 9 от тях може да се разпознае
Чакай да видим.
Всичките са условни.
1. Алкохолици - нямам такива в обкръжението си. Непознати не ми пречат, нека си люркат, стига да не са агресивни или да не ме занимават на улицата.
2. Висок смях - ако е гръмък тип смях, от който подскачам от ужас 2 метра над земята, нормално. Аз като цяло не харесвам/страх ме е от внезапни шумове. Иначе самата аз не съм от най-тихите, така че... :д
3. Не се аргументират - ми, стига да не се опитват да спорят с мен, всичко е окей.
4. Единственият човек, чието отношение към романтиката ме вълнува, е приятелят ми. Всичко е наред на този фронт. Всеки е свободен да смята каквото иска за глупост, стига да не си натрапва мнението, ситуация тип - момиче получава букет и той хваща да мрънка колко е лигаво - аз съм окей.
5. Отново - специфична тема, важно ми е какво става в моята връзка. Който ще да изневерява, само да не си търси мега тъпи оправдания или да замаскира ситуацията, това вече ме нервира много.
6. А, тука ме нацелиха, ама кой не мрази да го лъжат некадърно? Като ще се пъне, да го направи като хората. Иначе имам един познат, кой лъже за щяло и нещяло, ще те излъже какво е ял предната вечер, някакви такива тъпотии, не се връзвам.
7. Съмняване... ако е от типа "абеее, ти на мен не ми говори, аз ги знам тия работи", наистина ще се врътна и ще си тръгна, не понасям такова отношение.
8. Всеки страда от знания в някаква област, ако не се пъне да се доказва в същата тази област, всичко е шест. Сега... да не знаеш столицата на Норвегия, примерно, си е жива трагедия, никой не може да ме убеди в обратното. Спорили сме за обхвата на понятието "обща култура", ама не ми се захваща темата. Да страдаш от знания в дадена област и да се опитваш да критикуваш някого, ето това вече си е жива наглост, пък с нагли хора се разправям много.
Абе, като не знаеш, мълчи си - универсално решение срещу излагане.
9. Не съм сигурна това как да го разбирам.
10. Гледам да нямам неблагодарници около себе си.
Малко се разпрострях, ама ми беше интересно. Ако трябва да направя смисък, няма да включа тези неща, мисля :)
102thedream
05-18-2015, 20:12
браво пинкпан7ер днес не ти е празен ден
galaxy29
05-18-2015, 20:14
при жените е по-често срещана тъпотията => разбираемо е, че голяма част от тях се интересуват от астрология, ама като видя мъжко да проявява интерес, путрестът е още по-голям... тамян под възглавниците за прогонване на астрологическите интереси!!! ;//
да ми го има якото мнение и тук <3
dreamwalker
05-18-2015, 20:15
8. Всеки страда от знания в някаква област, ако не се пъне да се доказва в същата тази област, всичко е шест. Сега... да не знаеш столицата на Норвегия, примерно, си е жива трагедия, никой не може да ме убеди в обратното. Спорили сме за обхвата на понятието "обща култура", ама не ми се захваща темата. Да страдаш от знания в дадена област и да се опитваш да критикуваш някого, ето това вече си е жива наглост, пък с нагли хора се разправям много.
Абе, като не знаеш, мълчи си - универсално решение срещу излагане.
Странно е, че точно ти го казваш/пишеш.
NomNomNom
05-18-2015, 20:16
Пинки, от твоите 1,3,4,6,7,8 ме палят много :д
Особено 3, майка ми всеки път като ми каже - "Ами аз така го чувствам", ме избива на автоканибализъм :д
102thedream
05-18-2015, 20:16
Странно е, че точно ти го казваш/пишеш.
ахахахаахха трутру
anonymous908491
05-18-2015, 20:17
Пинкуу, нали осъзнаваш, че не говориш с непознати, защото да казваш на бялото черно е глупаво, всички сме свидетели на някои твои размисли, които току що напълно отрече.
Панда, музиката трябва да те забавлява, а не да описва положението ти
https://www.youtube.com/watch?v=nINfIsyV6q0
да ми го има якото мнение и тук <3
Якото ти мнение се отнасяше за мен и щеше да е такова, ако аз поне малко вярвах в тия глупости.
102thedream
05-18-2015, 20:17
Пинки, от твоите 1,3,4,6,7,8 ме палят много :д
Особено 3, майка ми всеки път като ми каже - "Ами аз така го чувствам", ме избива на автоканибализъм :д
безчувствен звяр
жена
уруцкъ рабутъ
102thedream
05-18-2015, 20:18
https://www.youtube.com/watch?v=rRrYrRHwFJ0
NomNomNom
05-18-2015, 20:19
безчувствен звяр
жена
уруцкъ рабутъ
basi gouemite raki
waeeeeeee
NomNomNom
05-18-2015, 20:20
https://www.youtube.com/watch?v=OyWSTircmJQ
galaxy29
05-18-2015, 20:21
Якото ти мнение се отнасяше за мен и щеше да е такова, ако аз поне малко вярвах в тия глупости.
не само за теб... но хубаво, че са глупости за теб ;/
102thedream
вааааааай
anonymous908491
https://www.youtube.com/watch?v=rRrYrRHwFJ0
pandabear
05-18-2015, 20:23
Панда, музиката трябва да те забавлява, а не да описва положението ти
щях да се позабавлявам, ако не беше игнорирал останалата част от поста ми.
/Never say no to Panda...
anonymous908491
05-18-2015, 20:25
Шегуваш ли се, никога не съм знаел как човек може да се опише сам и да напише само истината, това е невъзможно.
pandabear
05-18-2015, 20:27
добре, рибке :}
NomNomNom
05-18-2015, 20:27
http://vocaroo.com/i/s1XT2ayQapZA
anonymous908491
05-18-2015, 20:29
Настинала ли си, пусни си гласа свободно, не е нужно да го имитираш
102thedream
05-18-2015, 20:30
на гости на щрудел очевидно
NomNomNom
05-18-2015, 20:32
на гости на щрудел очевидно
хахахах да
иначе, това си е детска песен, иначе ще звучи грубо :д
anonymous908491
05-18-2015, 20:33
По-добре грубо, отколкото на хелий
102thedream
05-18-2015, 20:33
спри да си стискаш топките
NomNomNom
05-18-2015, 20:36
мислех си, че така растат :(
102thedream
05-18-2015, 20:38
от личен опит ти казвам че не не неее
NomNomNom
05-18-2015, 20:43
болката развива, възпитава :д
102thedream
05-18-2015, 20:44
от 'човек' който не ходи на дискотека не мога да приема съвети
LoadRunner
05-18-2015, 20:45
и човек който няма аватар (от1 до 4)
не може да се възприема на сериозно
102thedream
05-18-2015, 20:48
синьото не ми отива
NomNomNom
05-18-2015, 20:49
По-добре грубо, отколкото на хелий
http://vocaroo.com/i/s0TEYLftMAff
по-грубо от това, ще започнат да ми чукат по тръбите, хич не са ми фен, но май не са фен на нищо, каквото и да пусна след 22:00, се ядосват :д
//знам, че е мн гадно да имаш съсед, който се опитва да се научи да свири :д
anonymous908491
05-18-2015, 20:52
Това вече е добро, те заради музиката чукат, не вярвам гласът ти да ги дразни.
NomNomNom
05-18-2015, 21:17
тейнкс, те пък имат дете, което мислех, че всъщност куче дълго време ( по тропота )
anonymous708973
05-18-2015, 22:11
Бтв, сетих се нещо. На мен асцедентът или луната са ми Риби и Овен. Или обратното, не си спомням, ама май така са :д Твърде възможно заради това да имам някакви съвпадения, спомням си, че бях чела характеристиките на асцедента и мн ми бяха паснали :)
Номи, "така го чувствам" не знам по какво е казано, ама я пробвай да го чуеш като аргументация на задача по микроикономика. Честно, направо си стиснах ръката за търпението, с което реагирам на такива...изказвания.
galaxy29
05-18-2015, 22:13
факти, аргументи и сертификати моля :д
therichbitch
05-19-2015, 08:32
Аз явно съм голям чешит, почти всичко изброено за всички зодии ме дразни, май си е черта на раците :Д
Рак
1. Да бъдат критикувани, за каквото и да било.- определено, и в двата случая- когато е от човек, когото уважавам, приемам критиките навътре и се самобичувам за грешките си, обзема ме тъга; когато е от някой идиот, който себе си не е погледнал, ме обзема ярост заради подобна наглост
2. Да спят на неудобно място- обичам домашния уют като цяло, не само за мястото, където спя
3. Хората, които разкриват всичко за себе си на първата среща- не ми пречи по принцип, тъй като съм добър слушател, но в зависимост от естеството на споделеното мога да си извадя извод за липса на каквото и да било възпитание и такт в отношенията с хората
4. Хората, които не умеят да си правят сметката- да, както в материално отношение- т.е. прахосничество, така и в нематериално, което включва много неща
5. Хората, които са немарливи или лошо облечени- не го мразя, по-скоро ме отвращава, особено немарлиостта
6. Показността на материалното благополучие- по природа не съм материалист+мразя показността по принцип, така че това съчетание наистина е едно от нещата, които не мога да понасям и обикновено гледам на такова поведение със снизхождение, защото означава, че няма с какво друго да парадираш или по- лошото- мислиш, че това е най- ценното ти „качество“ и от всички останали избираш него да покажеш
7. Разхвърляният, непочистен и неподреден дом- тук е много спорно, аз съм си човек на крайностите- мога да живея известно време в разхвърлян и неподреден дом, но реша ли, че ще се подрежда, изпадам в маниакална дребнавост относно положението на всеки един предмет в пространството и постоянно побутвам и намествам нещата, които са на 80, а не на 90 градуса, примерно
8. Хората, каращи ги да бързат- другата ми противоречива трагедия, аз съм холерик по принцип, вървя адски бързо, не обичам да се влача, по спирки не чакам повече от 5 мин, като реша, правя нещата светкавично, но отстрани каже ли ми се „хайде“, ми става лошо
(Към налагането на рамки ми е подобно отношението. Аз самата мразя рамките в смисъла на тертип, калъп, но пък ограничения определено и често си поставям. Налагането им от друго лице, обаче, ме подтиска и убива продуктивността ми)
9. Необмислените решения- макар да обмислям и анализирам важните решения и последиците им от всеки ъгъл, не презирам и необмислените, понякога има нужда от такива, стига да са мои собствени, а не наложени
10. Гръмкият смях- ако граничи с невъзпитано грачене на места, неподходящи за това-да, много се дразня, иначе смехът сам по себе си не ми пречи толкова
От скорпионските доста от изброените ми пасват- клюкаренето и лицемерието определено ме изпращат в състояние, в което никой не смее да си говори с мен; да ме карат да ревнувам или пък да ме обвиняват в изневяра са основните за мен deal breakers в една връзка. Да ме засенчват и дума не може да става :Д
Асцендентът ми е стрелец- и от там повечето от нещата ме дразнят:
3. Хората, които закъсняват.- обичам болезнената точност, нито да дойдеш със „закъснение по етикет“ на гости, нито да ми виси някой като муле 30 минути преди уречения час
4. Прекалената осведоменост на хората около тях.- за личния ми живот-да, да и да! Мразя празното любопитство и винаги гледам на кого какво споделям
5. Неизпълнените обещания.- като съм обещала нещо,и камъни да падат от небето, ще го направя, очаквам същото от ответната страна, затова неизпълнено обещание може да е край на отношенията ми с даден човек
6. Скуката.- да, с уточнението, че мога и да съм си самодостатъчна и да си върша нещо не толкова вълнуващо на пръв поглед, но да ми е интересно
8. Неприязънта към животните.- едно от нещата, които ме отвращават в хората и с години помня и винаги ми изниква в мисълта при всеки разговор с човека. За мен е = лош човек, колкото и относително да е
От девите почти всичко отговаря също, но това, каквото и да означава, е право в десятката:
Да бъдат заобиколени от “смешници“
За телеца се разсмях горчиво. 2. Хората, хвалещи се прекалено много.4. Неинтелигентни и глупави хора. Точно телците са тези, които носят табелка със самореклама на врата си 24/7 и постоянно се изтъкват и натъртват как не обичат глупостта, въпреки че повечето, които познавам, не са особено интелигентни,но пък всеки един от тях се мисли за такъв и е на принципа „не ме гледайте какво правя, слушайте ме какво говоря“. Доказателства за интелигентност на практика нулеви, но устите им големи, жалка работа.
Интересното е , че с рибите отношенията ми почти винаги се разгръщат в някаква невероятна и необяснима симбиоза, но повечето им качества, написани черно на бяло, не ги одобрявам :cool:
намерих нещо добро :Д
"10-те неща, които най-много дразнят 12-те зодии"
Овен
1. Овните не понасят хората, които им „дават тон в живота“.
2. Натрапчивостта и нахалство.
3. Неорганизираността.
4. Хората, които ходят твърде бавно и си влачат краката.
5. Хората, които често мрънкат, молят за помощ или хленчат.
6. Лошата, натрапчива миризма, излъчваща се от хората.
7. Хората, които вечно нещо не са разбрали.
8. Авторитарното поведение.
9. Неестествеността.
10. Еднообразието.
Пич, моите са смехотворни. :дддд За другите зодии пишат разни качества/не-качества в характерите, за мен - за смрад на биологични отпадъци, влачещи се хора и нахалството.
anonymous708973
05-19-2015, 12:43
Това е защото овните сами по себе си са непоносими :д
Да, ние сме най-ужасната зодия след скорпитата - ето защо и се разбирам толкова добре със такива хора. :д
Всъщност сме търпими само в леглото според описанията, в които ни изкарват едва ли не секс богове и нимфомани.
anonymous708973
05-19-2015, 13:17
Скорпионите по друг начин са проблематични, овните като цяло са/ги дават опаки :д
therichbitch
05-19-2015, 14:27
Овните обичат да претупват всичко, включително и в леглото, така че са далеч от секс богове.
За телеца се разсмях горчиво. 2. Хората, хвалещи се прекалено много.4. Неинтелигентни и глупави хора. Точно телците са тези, които носят табелка със самореклама на врата си 24/7 и постоянно се изтъкват и натъртват как не обичат глупостта, въпреки че повечето, които познавам, не са особено интелигентни,но пък всеки един от тях се мисли за такъв и е на принципа „не ме гледайте какво правя, слушайте ме какво говоря“. Доказателства за интелигентност на практика нулеви, но устите им големи, жалка работа.
I like you. : D
pandabear
05-19-2015, 17:32
аз пък съм скромно теленце :)
anonymous908491
05-19-2015, 18:07
Телец
1. Дезорганизацията и хаоса.
2. Хората, хвалещи се прекалено много.
3. Да бъдат осмивани или пренебрегвани публично.
4. Неинтелигентни и глупави хора.
5. Хората, които не мерят приказките си.
6. Чуждото вмешателство.
7. Нетърпеливостта.
8. Скучните събеседници.
9. Хората, които се опитват да ги надприказват.
10. Прекалената проява на чувства.
Ти не би го постнала, ако не се разпознаваше в него, което пък означава, че те дразня по 7 различни начина.
pandabear
05-19-2015, 18:32
7 e добро число.
anonymous908491
05-19-2015, 18:35
Мазохист ли си ?
pandabear
05-19-2015, 18:46
в последно време повече от необходимото май
anonymous908491
05-19-2015, 18:53
Значи ти трябва садист, бих ти помогнал, но не познавам подобни, от добро семейство съм и такива ги хвърляме в кладенеца.
pandabear
05-19-2015, 19:04
намират се тук-там и такива около мен. благодаря за загрижеността все пак.
anonymous908491
05-19-2015, 19:08
противоречиш си, мазохист не би благодарил за загриженост, може би за шамар, но не и за нещо, което кара нормалните да изпитват благодарност
pandabear
05-19-2015, 19:11
ти просто ме променяш с всеки изминал пост
anonymous708973
05-19-2015, 19:18
Овните обичат да претупват всичко, включително и в леглото, така че са далеч от секс богове.
Някой е скрита лимонка :дддд
Не мога да кажа, не съм спала с овен. Просто така ни изкарват, това и казвам. Можеш да питаш някой, правил секс с повече от пет овена примерно дали претупват И в леглото. :дд Иначе да - в повечето случаи и аз се захващам с нещо (само едно), което редовно не довършвам. Дори най-глупавото за пример, а именно сериали не довършвам. Просто съм нетърпелива да видя резултати, а започне ли нещо да ми става твърде лесно, спира да е интересно и забавно. Абе, всъщност, нека си призная, че редовно губя интерес, дори и да е нещо по-сложно. :ддд
anonymous908491
05-19-2015, 19:56
Можеш да питаш някой, правил секс с повече от пет овена примерно дали претупват
Аз не вярвам някоя да си признае, че е спала и с един овен, пък за 5 въобще. Все едно някой мъж да каже, че е спал с овца, нали ще го побъркат от бъзици, сякаш е направил нещо, което друг не е.
ти просто ме променяш с всеки изминал пост
Да ти покажа ли един нормален мой разговор, за да видиш, колко малко знаеш за мен ?
NomNomNom
05-19-2015, 19:57
Да, ние сме най-ужасната зодия след скорпитата - ето защо и се разбирам толкова добре със такива хора. :д
Скорпионите по друг начин са проблематични, овните като цяло са/ги дават опаки :д
Да не ти е вкъщи :д
anonymous908491
05-19-2015, 20:03
В кошара на двора.
Имала съм такъв вкъщи - кофти сте, но се разбирам с вас, при това много добре.
pandabear
05-19-2015, 20:41
Да ти покажа ли един нормален мой разговор, за да видиш, колко малко знаеш за мен ?
рядко малкото е хубаво. в случая е чудесно. интересът се поддържа.
/тори е единственият овен, с който ми беше приятно да си пия бирата ;p
anonymous708973
05-19-2015, 20:41
Баща ми е скорпион, приятелят ми също :д не чога напълно да сравня, ест, ама имат някаква прилика по отношение на сърденето :д
102thedream
05-19-2015, 20:43
радвай се че ти се сърди :)
anonymous908491
05-19-2015, 20:44
Пинкуу излиза с копие на баща си, звучи толкова познато
102thedream
05-19-2015, 20:46
да не би да намекваш че прилича на майка си
anonymous908491
05-19-2015, 20:47
не искам да ми се сърди, сега я чакам да се напие
на мен ми е 1-1.5/10
мн зле
апък за лъвовете според това, което имам като пример почти цялото е вярно
и за овните е вярно, имам една доста силна представителка, астроложките я обожават понеже и асцендентът ѝ е овен :д
102thedream
05-19-2015, 20:48
жена овен няма
казва се овца
anonymous908491
05-19-2015, 20:50
А овцата си сака пръч
anonymous708973
05-19-2015, 21:02
Мнем.
Мда, и бившия, и настоящия са все същите козели като бащата. :д Във психологията по принцип има някаква теория, че момичето се „влюбва“ във баща си, а момчето - в майка си. Помня го смътно от девети клас, но сега като се позамисля, вероятно е заради изградения вече модел на супер-мъж като тати и супер-жена като мама съответно. Съдя най-вече по себе си, защото търся такива качества, каквито познавам до болка и с каквито съм свикнала вкъщи, у съответния пол. Очаквам и подобни работи от човека до себе си, на каквито съм свикнала в нас. Например това, че ни единия от двамата (настоящия и татиту) са окей с чесането на егото на жената до себе си. И двамата си постигат целите с много работа и уважават парите като средство, а не като цел. Обичат умерените, тактични, хармонични един вид работи.
Очевидно е, че някой друг преди мен е открил въпросната закономерност, само констатирам факти, които съм засичала и покрай себе си.
anonymous908491
05-19-2015, 21:08
Мнем.
няма ли наздраве
Тори, антракса няма ли да се сърди, че го сравни с баща си ?
Не, той наистина не обича да бъде сравняван, но определено е доволен, че смятам, че съм намерила човек, който ми е точно по мярка.
102thedream
05-19-2015, 21:16
звучи сякаш и баща ти ти е по мярка
Като човек, с когото да деля едно жилище - определено да.
102thedream
05-19-2015, 21:22
другото ми звучи по-смешно
pandabear
05-19-2015, 21:22
тори, направих ти комплимент...толкова ли често ти правят, че така го отмина с лека ръка :/
anonymous908491
05-19-2015, 21:38
То за жена не е комплимент да я наречеш алкохоличка
pandabear
05-19-2015, 21:58
опитваш се да развалиш прекрасните ни отношения ли?
anonymous908491
05-19-2015, 22:01
Колко пък да са прекрасни, след като си просиш благодарности за комплимент.
Вашето повече прилича на няква сделка - аз на нея, ти на мен
pandabear
05-19-2015, 22:08
очевидно е пропуснала, тъй като я занимавахте с несъществени неща.
едит: смятам, че ни завиждаш
k
Corb1225
05-19-2015, 22:13
А с кой овен ти беше приятно да си миеш мидата?
pandabear
05-19-2015, 22:14
k
oпа :}}}}}}}}}}}}}}}}}
...от женски пол, забравих да добавя.
anonymous908491
05-19-2015, 22:15
очевидно е пропуснала, тъй като я занимавахте с несъществени неща.
едит: смятам, че ни завиждаш
аз на нея, ти на мен
Тия сметки, ще ти излезнат криви
pandabear
05-19-2015, 22:19
А с кой овен ти беше приятно да си миеш мидата?
не обичам морски дарове.
но пък съм правила вкусни миди, ама не бяха за овен.
anonymous908491
05-19-2015, 22:23
Без коментар
Corb1225
05-19-2015, 22:25
не обичам морски дарове.
За друга мида идеше реч.
Иначе как ги направи тези миди ;д? Може да пишеш и в кухненската тема(за козирог ;п).
pandabear
05-19-2015, 22:35
Иначе как ги направи тези миди ;д? Може да пишеш и в кухненската тема(за козирог ;п).
панирани миди с бира.
скоро ще имам включване в кухненската тема, тъй като съм намислила нещо хубаво да спретна.
Без коментар
сериозно? не мога да повярвам.
Corb1225
05-19-2015, 22:46
скоро ще имам включване в кухненската тема, тъй като съм намислила нещо хубаво да спретна.
http://cdn.meme.am/instances/500x/59471996.jpg
тори, направих ти комплимент...толкова ли често ти правят, че така го отмина с лека ръка :/
Ами, не, просто не съм видяла. Съжалявам. Знаеш, че и аз те обичам.
dreamwalker
05-20-2015, 09:16
Мда, и бившия, и настоящия са все същите козели като бащата. :д Във психологията по принцип има някаква теория, че момичето се „влюбва“ във баща си, а момчето - в майка си.
Едипов комплекс и комплекс на Електра.
П.П. Как мина, Тори?
NomNomNom
05-20-2015, 09:47
не обичам морски дарове.
Два пъти съм опитвала да ям миди, първи път :
- хапнах 1 да пробвам, иу, и ... от морето до вкъщи ме боля корем, мислехме, че е от твърде много оцет в салатата
- в един италиански ресторант всички салати бяха 15 -20лв + и си поръчахме салата от миди, поне да има смисъл, да е нещо различно ... изядох шепа миди и имах чувството, че ще умра цяла нощ.
буквално не мога да ги смеля и ги повръщам със стомашните сокове
по-безумни болки не съм имала в корема, от тея миди гадни
та, хейт миди
от калмарите също ме боли малко понякога, зависи колко злобно са панирани :д
therichbitch
05-20-2015, 10:18
С миди мн лесно може да се натровиш. Освен дда си карък и двата пъти да си попаднала на кофти. :Д
Ина, аз ли съм лимонката или овните, не разбрах и защо ;Д
Едипов комплекс и комплекс на Електра.
П.П. Как мина, Тори?
Да, доста работи не помня от психологията, а беше толкова интересна...
Инак добре мина, не се оплаквам нито от темата за аргументативен текст, нито от отворените въпроси, нито от теста.
NomNomNom
05-20-2015, 10:41
С миди мн лесно може да се натровиш. Освен дда си карък и двата пъти да си попаднала на кофти. :Д
Ина, аз ли съм лимонката или овните, не разбрах и защо ;Д
ричи, първия път хапнах една или две, другите хапнаха повече, само аз имах симптоми :д
чула съм за натравянето, и сега като каза, се чувствам като уберкарък :д
anonymous708973
05-20-2015, 13:31
Деси, ти си лимонката :д
Ооо, мидиииии <3
В мидената ферма до каварна (?) ми остана сърцето!
therichbitch
05-21-2015, 16:50
Не съм бе, бившият ми е овен :Д За скорпионите само съм чувала легендите.
Довечера ще ходим на ресторант и съм решила да ям или октопод (ще ми е за първи път), или миди. Дано не се натровя :lol:
рибите са прекрасни мъже, стига да са извън фазата на тотално неживеене в реалността и awkwardness. тая сензитивност, впрегната в нещо по-смислено от това да си асоциал, продуцира нещо красиво, наистина! < 3
телец са уникални на външен вид, но ако не бяха толкова големи интересчии и пресметливци на моменти, щеше да е супер-р-р-р.
включвам си се просто така.
ричи, ти беше рак, нали? не знам как си се изтърпяла с овен. 8-) могат да са прекрасни приятели, ама за гадже, ъ-ъ. тяхното е малко луд умора нема.. за спокойни натури не е мн Ок:д
therichbitch
05-21-2015, 19:59
jghgh, Добре го каза за рибите. Толкова мн познавам, как не завъртях една за половинка, пу. :Д
Хм, опака съм на 100%, но не съм от спокойните, затова може би. :Д Пък и асцендентът му беше рак, демек темерут, та си имаше моменти, в които бяхме на една вълна ')
пф, риби, риби, рибииииии.. слабост са ми въз основа на спомени от една чудесна връзка.
но си имат и кофтите моменти. няма да изброявам, за да не става негативна тема. 8-)
ричи, ричи.. а какъв ли е твоят асцендент?
anonymous908491
05-21-2015, 20:24
пф, риби, риби, рибииииии.. слабост са ми въз основа на спомени от една чудесна връзка.
но си имат и кофтите моменти. няма да изброявам, за да не става негативна тема. 8-)
Аз съм риба, по-негативна няма как да стане, чувствай се свободна да разказваш.
therichbitch
05-21-2015, 20:29
ричи, ричи.. а какъв ли е твоят асцендент?
стрелец, на миналата страница има wall of text със самооценка :Д
Аз пък от риби не съм видяла пряко негативно, просто не им е в кръвта, да не кажа, че са леко мекушави. По- скоро негативните последици идват от апатията им относно някои неща, които за останалите хора обикновено са от жизнена важност. Т.е. няма виновно действие, а виновно бездействие при тях. (Това всичкото за мъжете, жените могат да бъдат едни лисички..)
ти за това си толкова устата... което е яко всъщност. да казваш нещата такива, каквито са, и да си защитаваш твоята лична истина.
жените риби са малко.. блякс.. вечните жертви, манипулаторки. но и те имат мн добро сърце.
папугай, не ми се храни, позитивна ще съм :д
therichbitch
05-21-2015, 20:54
ти за това си толкова устата
не винаги :cool: , просто днес съм в серия
да казваш нещата такива, каквито са
виж това- винаги :)
Жените риби наистина са емоционални манипулаторки, аз съм си патила от тях, но не по тази причина, рядко се връзвам на собствените си номера.
prosto_chovek
05-21-2015, 21:46
Ти си бая прост, знаеш ли? Приеми го като градивна критика. :)
anonymous908491
05-21-2015, 21:47
Не усещате ли, че всички тия фантазии за зодиите ви карат да имате грешна представа за хората ?
Да сте деца на по 12 години разбирам, но фантазиите спират в един момент и идва реалния живот.
prosto_chovek
05-21-2015, 21:48
Ти ги питаш.
anonymous908491
05-21-2015, 21:50
Попитах ги за мнение, никъде не съм споменал, че вярвам или че ще започна да вярвам.
therichbitch
05-21-2015, 21:50
Мисля, че като няма какво да правят хората, си чешат пръстите, а не че някой до фанатизъм вярва, че наредбата на планетите има отношение към характера. Единици са такива- като в съседната тема- той е на 30, което бележи сакрално преминаване на характера през фаза, затова се оженете..
anonymous908491
05-21-2015, 21:52
Де да беше само чесане, повечето преценявате първо някой по зодията, едно време са го правили по дрехите, не знам кое от двете е по-тъпото.
NomNomNom
05-21-2015, 21:54
вярно е, ричи ^ и аз преди съм си чешела пръстите по темата
иначе, по същата тема, гаджето е близнаци, аз съм скорпион ( с асц рак ) и не се караме грам, нямаме никаква проблеми.
пък все пише мисля, че такава връзка би била проблемна, и т.н. :д даже ме мързи да прочета, ама едно време като съм чела, мисля, че не си пасва скорпиона с тях :д
prosto_chovek
05-21-2015, 21:55
Аз пък мисля, че вместо задаване на такива клиширани теми е мнго по - хубаво да седне човек, да си викне друг човек и да изпият по една бира/сокче/фреш/да изядат по баничка. Помня, че това беше модерно, когато бях на 12, не на 42, въпреки че тогава се открива смисъла на живота (перефразирайки Дъглас Адамс) и то погрешно.
Да не кажете, че е спам, аз съм козирог с асцендент риби.
therichbitch
05-21-2015, 21:55
повечето преценявате първо някой по зодията.
sure..
Де да беше само чесане, повечето преценявате първо някой по зодията, едно време са го правили по дрехите, не знам кое от двете е по-тъпото.
и аватарът ми е достатъчен
anonymous708973
05-21-2015, 21:56
виж това- винаги :)
Да казваш "Нещата, каквито са" е празен израз, т.е. "са" е субективна представа за истината. Само вмятам.
Оф, искам някой да ми направи синастрията с половинката, мн ми е интересно.
Хаха, номиии, и ние сме близнаци-скорпион^^
Абе, има си нещо вярно, моля, моля.
anonymous908491
05-21-2015, 21:56
вярно е ^ и аз преди съм си чешела пръстите по темата
Почеши ги в някоя тема за молекулярна биология, или там понеже нищо не знаеш, ще пропуснеш.
Аз защо не коментирам гримове и някви такива, еми не ги разбирам, за това.
anonymous908491
05-21-2015, 21:58
Да не кажете, че е спам, аз съм козирог с асцендент риби.
Даже не знам, какво е това 'асцедент' , но виждам, че ти си наясно.
Точно това имам предвид, хората четат неща, които ги интересуват.
това че истината за всеки е субективна, не е причина да не се бори човек за откриване на истината, да не дебатира, да си изказва мнението (аргументирано, а не просто "вярвания").
https://www.youtube.com/watch?v=_uYpwehCoYc
и това също: http://nauka.offnews.bg/news/%D0%A1%D0%BA%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BA_3/%D0%9D%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_28.html
стига с тва "субективно", като някакъв отказ да се мисли или да имаш определени позиции по определени теми.
или от "всичко е относително", това па ми е любимото.
нищо велико не е постигнато от хора, които не смеят да вземат решение, да вярват, да отстояват нещо, и да го правят уверено, а не мижаво: "ми аз просто така си мисля, но то всичко е относително".
постът е просто малко разпенване от моя страна, защото тая тема ми е болна по някаква причина. не е директно към теб, Пинки
NomNomNom
05-21-2015, 22:00
Почеши ги в някоя тема за молекулярна биология, или там понеже нищо не знаеш, ще пропуснеш.
Аз защо не коментирам гримове и някви такива, еми не ги разбирам, за това.
e може с някой по-запознат да си поговорим за произхода на митохондрията, но пак ще е чешене на пръсти, знанията са ми любителски :д
Corb1225
05-21-2015, 22:00
Вие оставете чешенето на пръсти, ами има и хора, които само защото са ви видели наталната карта, могат да ви кажат, че реално сте тъпо парче.
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна ;д.
therichbitch
05-21-2015, 22:01
Да казваш "Нещата, каквито са" е празен израз, т.е. "са" е субективна представа за истината. Само вмятам.
Да, каквито "са" от моята камбанария. Има се предвид, че няма да си спестиш нещо, което мислиш, и да го облечеш в по- красиви, нерядко безсмислени думи, често бъркайки гордо това си поведение с дипломация.
П.П. Синастрията нещо като натална карта ли е, но за двойки?
anonymous908491
05-21-2015, 22:04
Опитай поне веднъж да говориш като човек, имам предвид човешки, а не така, че десет минути да се мисли, какво си казала и най-накрая да се открие, че си написала, колко е часа.
Corb1225
05-21-2015, 22:06
Папи, тъй си мислиш ти, щото не си чел ДокторСатан ;д.
Много философски се изказа тука пинкито, евала.
anonymous708973
05-21-2015, 22:08
Даже не знам, какво е това 'асцедент' , но виждам, че ти си наясно.
Точно това имам предвид, хората четат неща, които ги интересуват.
The Ascendant (or rising sign) is often considered the mask one wears when meeting others. Perhaps it is most aptly thought of as the automatic responses to one's environment. The Ascendant shows our natural defenses and how we cope with day-to-day issues. The energies of the sign and condition of the Ascendant are most overt and obvious to others. The Ascendant shows an individual's first, natural reaction to new people and situations.
Моят е риби. От нещата, които пишат, някои са изключително верни, други не - например, че вятър ме вее на бял кон, само чувствата са важни етц., доста по-"земна" - не в астрологичен смисъл, съм въпреки рибешкото, че и близнашкото в мен, не знам дали се дължи на луната в овен (ще проверя дали така беше) или на факта, че съм отгледана от козирог (с асцедент дева, за да е пълен разкошът) 8-)
100% вярно, проклятието на съществуването ми е това:
People with Pisces rising resist any kind of labeling--their characters are changeable, and they don't want to be pinned down or pegged in any way. Theirs is a restless, searching nature that cannot be happy with any one way of living or being.
anonymous708973
05-21-2015, 22:09
Да, каквито "са" от моята камбанария. Има се предвид, че няма да си спестиш нещо, което мислиш, и да го облечеш в по- красиви, нерядко безсмислени думи, често бъркайки гордо това си поведение с дипломация.
П.П. Синастрията нещо като натална карта ли е, но за двойки?
да^^
Много съм любопитна дали ще се вържат нещата, последният път беше доста точно.
therichbitch
05-21-2015, 22:22
Аз познавам малко мъже, които знаят точно в колко са родени или по- скоро не обичат да се занимават с тия неща и не казват.
Да си чета и да си откривам някое от написаните качества ми е забавно, да чета чуждите и да си спомням ситуации, виждайки тези качества, също. Но това партньорското специално ми идва малко психо :cool:
Просто човек, като копнееш за извисени дискусии, защо влизаш в клишираните теми за зодиите или в отчетните теми колко кутии си изпушил днес..
Отивам да чета за синапсите, митохондриите са за аматьори.. Утре ще пусна тема, да си чешете пръстите интелигентно.
Просто човек, като копнееш за извисени дискусии, защо влизаш в клишираните теми за зодиите или в отчетните теми колко кутии си изпушил днес..
за да се почувства superior
гадно ми е че ми подминахте подканата за дебат. но ми се доспа и на мен. не е за тежки теми по това време :д
prosto_chovek
05-21-2015, 22:42
Щото мога.
Corb1225
05-21-2015, 23:08
стига с тва "субективно", като някакъв отказ да се мисли или да имаш определени позиции по определени теми.
или от "всичко е относително", това па ми е любимото.
нищо велико не е постигнато от хора, които не смеят да вземат решение, да вярват, да отстояват нещо, и да го правят уверено, а не мижаво: "ми аз просто така си мисля, но то всичко е относително".
Усети ли се каква чутовна глупост каза? Точно относителният подход е този, който кара хората да мислят и да разсъждават върху даден проблем, никога да не се задоволяват с текущото познание, а да търсят и надграждат, и това няма нищо общо с взимането на решения. Когато започнеш да вярваш твърде силно в нещо, губиш трезвата си преценка.
therichbitch
05-22-2015, 00:02
гадно ми е че ми подминахте подканата за дебат. не е за тежки теми по това време :д
jghgh, разбрах ти мисълта относно защитата на позицията, но в случая Corb има право за концепцията най- общо. Позиция винаги има, въпросът е на какво се основава тя- вярвания, предположения, субективни 'истини' или факти, леми, обективно случили се събития. Като, впрочем, знанието е обективна променлива, основаваща се на втората група явления.
Все пак, ще те уважа с няколко реда предсънно разсъждение относно забележката на Ина.
Всеки втори си мисли, че е релативист, надскочил статиката на битието, без да осъзнава, че защитавайки подобна позиция, т.е.определяйки истината като субективна проекция, всъщност използва чисто детерминистичен подход, т.е. получава се вътрешна неконсистентност.
Освен това, да живееш с мисълта, че няма абсолютни величини, които са над човешкия когнитивен капацитет, е арогантно. Дори законите ни са подчинени на общовалидни правила и съдържат в себе си дадена "истина", имаща своята строга дефиниция. Ако всичко бе относително, включително и моралните норми, които в тази светлина да имат само дескриптивен характер, то нямаше да има затвори, присъди, институции, които да интервенират.
Подобни иманентни изповедания, че "всичко е относително", отдавна са намерили своето място във философските доктрини и смятам, че принизяването им, прилагайки ги като аргумент към махленски спор, не е особено... подходящо, да кажем.
Лека нощ.
anonymous708973
05-22-2015, 00:14
Аз познавам малко мъже, които знаят точно в колко са родени или по- скоро не обичат да се занимават с тия неща и не казват.
Ама майките им винаги знаят 8-) Да видиш как набързо го пратих да звъни и да пита :д
Въх, много сериозно го завъртяхте, аз просто исках да кажа, че напоследък попадам все в ситуации, в които от моята камбанария изглежда по един начин и всичко, което чувам в отговор, са оправдания; а отсрещната страна смята, че е релевантна причина за даден тип поведение.
За протокола - повече хора са съгласни с мен, аз съм права :д
А jghgh нещо мн badass го раздава - или си проектира тайните желания върху хората а.к.а й се иска и е решила да действа на принципа "една лъжа, повторена 100 пъти, става истина", или е настъпила някаква коренна промяна от преди 2 години, ама не ми се вярва.
/това в духа на силното убеждение.
damn :D
нищо не проектирах, исках да поговорим малко за това, но явно без лични нападки не може да се мине.
благодаря за психологическия анализ все пак xD
малко ми се струва странно на покана за някаква дискусия, винаги отговорите да са "ти си еди какъв си", "избиваш си комплексите", бла бла. анализи и аз мога да направя, налИ.. ама не е културно, не ми влиза в работата, и най-вече - не е по темата.
anonymous708973
05-22-2015, 07:41
За втори път ми подскачаш като ухапана, когато намерението ми не е било въобще да те ухапя.
не знам какво ти е било намерението, но на поста ми не видях аргументи, нещо да кажеш като твое мнение по темата за моралния релативизъм въобще /а казах, че не е лично насочено към теб така или иначе/, единственото което каза, че го раздавам бадасс, проектирала съм, и надали много съм се променила и т.н. и т.н.; все някакви лични неща за мен си.
не знам ти как го възприемаш , но е свеого рода атака срещу личността, а не срещу мнението ми или позициите ми по някакви въпроси.
имам право да се ъпсетвам или най-малкото да се озадачавам защо на невраждебен пост или просто няква позиция веднага отговора тряя да е "jghgh проектира", "jghgh си избива комплексите",етц
но ок, няма да се дебатира нищо.
anonymous708973
05-22-2015, 08:00
Не знам ти как го възприемаш, но "отказ да се мисли" и "мижаво" са все натоварени с негативни конотации.
Абзацът ми преди този, който визираш, е точно по темата. Therichbitch говори в по-общ план, аз говоря за ежедневието и че местоположението на камбанарията е ключово в конфликтни ситуации.
"не е ок да посягаш на обвързан мъж, неморално е" срещна достатъчно несъгласие в темата, за да разбереш за какво говоря.
Говориш за морален релативизъм - за което е и пример това в кавичките, но "постигането на нещо велико" рядко има общо с морал, а с доброто старо усърдие, увереност и избиране на подходящия момент. Дефинирай кое искаш да дебатираш.
Не съм видяла някой да ми е скочил, че съм казала за неморалността на това да посягаш на чуждо. Но и да ми беше скочил някой, това не ми отменя позицията. Не винаги добрите позиции за популярни, защото е заложено у човека да иска да се движи по най-малкото съпротивление, да му е по-лесно. Ако може да не се натоварва с правила, с морални оценки/преценки и поведение. Ако може всичко да е позволено, всичко да минава, карай да върви, няма критерии. Като няма критерии, всичко минава и е добро. Е, това е друг въпрос, въпреки че е свързан с по-рано казаното от мен и с така модерния морален релативизъм.
За отказът да се мисли.. Ами да, така смятам, 'ма не съм казала Пантерата отказва да мисли. Кажи ми, има ли мислене, когато назрее някакъв дебат и вместо да се търси истината с аргументи, логика, и тн, всички да казват "Относително е, всеки си преценява за себе си". Нямам против някой да не е съгласен с мен, но ако "преценяването" му се случва наистина. Т.е. да има някаква система от вярвания, аргументи, вътрешна логика в цялото нещо, а не при всяко търсене на истината да се появява отбой и блокиране на дебата.
Това исках да коментираме, защо сега е толкова популярно всеки да казва, че няма смисъл да се търси една истина. По-удобно е да са 8 милиарда истини, колкото са човеците по земята.. Което наистина е арогантно, защото всеки застава на мястото на Бог (символичния Бог) и всичко е позволено. Това исках да коментирам. Клипчето в youtube отразява позицията ми на 100%
Цялото нещо донякъде почна и от впечатлението, което therichbitch ми направи по темите. Тя има някакви мнения, и се бори за това, което смята за нейна лична истина. Изкефи ме, защото има принципи. Сми', да си построиш система, по която да отстъпваш ред на бабите в рейса, е показ точно на това. И да, изкефи ме. Странно ми е обаче че в други теми я нарекоха злобна. Това го наблюдавам като феномен не само тук във форума. Някакви по-крайни, но все пак аргументирани позиции, се приемат като злобеене, и не знам си какво. Вместо да се помисли над тях. Или ако ще ги оборваш, пак да е аргументирано, не с обиди.
За мен тя казва нещата такива, каквито са. Или поне такива за нея си. И ако някой не съгласен, трябва да има аргументация. Много ми е лесно това със субективността, относителността. Това исках да коментираме. Защо няма дебати вече, аргументации. Няма лошо хората да сме НЕсъгласни един с друг, лошо е обаче да няма дебат, а да има вместо това обиди или "относителности".
therichbitch
05-22-2015, 08:38
Не говоря в общ план, а отговарям в контекста на забележката. Няма как да го направя по друг начин, след като се намесва истината и нейните измерения, които са централна тема именно в двете философски течения.
Любезно намекнах, че изразът, който употребих и в ъгъла, от който ти го погледна, няма как да е празен от същност и направих аргументирано изказване, че теорията сама по себе си е 'празна' заради голямата пробойна още в допусканията ѝ и дефинирането на истината (вж. ред 6-7) Аз лично не я отричам напълно, нито другата. Смятам, че животът ти и постъпките ти не могат да лежат нито в равнина, в която всичко е относително, респективно позволено поради относителността на моралния облик, нито в равнина, в която малко или много се потъпква индивидуализмът на индивидите. Нито смятам, че двете нямат пресечна права. Би било твърде ограничено.
Кой е прав и защо.. Ами, относително е? Няма прав и грешен.
Относно дебата: Точно ти (Ина) винаги изискваш отсрещната страна да се аргументира (с което съм съгласна, не обичам висящи във въздуха изказвания). Що е аргумент? Аз мога да кажа, че ако пусна камък във водата, ще плава отгоре. Защо? Защото така го чувствам, мисля, вярвам. За да се убедиш, че не е така, сигурно ще ми изтъкнеш обективни обстоятелства като Архимедовата сила. И в повечето пъти аргументите наистина лежат на такива явления, а не на "усещане". Т.е., наистина, аргумент, респективно пълноценен диспут и относителността нерядко са невъзможна трилема. (което беше и първият пост на jghgh)
А ако задълбаем в дълбоката субективност и отричането на утвърдили се с векове закони, постулати (като гравитацията, горекоментираната сила и т.н.) и отричаме обективно настъпили събития, смятам, че тръгваме по твърде опасен път и подкопаваме цялото си съществуване.
anonymous708973
05-22-2015, 08:49
Ох, ама точно аз да бягам от дебат/спор... 8-)
Не ми пускай такива провокации, имам да уча и ми е слаб ангелът :д
Всъщност по първия ти абзац съм много несъгласна. Първо, наби ми се на очи нямането на критерии. Няма такова нещо, просто критериите, които отсрещната страна има, ти не ги признаваш. Според мен проблемът е точно обратната - човекът твърде лесно се натоварва с морални оценки, респективно и (съди) околните, изхождайки от собствената си позиция като единствената вярна, като мерило за морал.
Второ, специално пък по темата с посягането "добрата" позиция е популярната. Аз за отсрещната мога да кажа и съм казвала много, тоест преценяването при мен се случва наистина, да задълбаем ли наистина, в смисъл, не ми пречи да си представя мисловния процес по темата, ако ти е интересно.
Дебати може дя има, когато обектът на обсъждане е извън хората, участващи в него, встрани от личните им качества, привички, недостатъци. Тогава ценностната система, менталната и изразителната способности са апарат на/за дебатиращия, а не витрина (за месо, трофеи, .etc.).
За да се случва това, трябва индивидите да са дотолкова зрели, че да са способни да надскочат себе си - разбира се, не като капацитет, а като...мироглед, вярвания, неподправено любопитство към алтернативната гледна точка. Нещо, което е невъзможно, ако всеки убедено скандира своята теза/позиция, без да я подплати, защити, ПРЕДСТАВИ пред останалите, не единствено през собствения си опит и контекст на съществуване, а реално да я изведе КАТО ВЪЗМОЖНА за другите, по пътя на достигането й и по проективния й път нататък, доказващи нейната смисленост, успешна приложимост, т.е. евентуална правилност. Един вид в дебата човек прави пичинг на своите идеи, грубо казано - продава ги. Колкото до избора - правотата му се определя често от развоя на събитията и от вътрешната ни мерилка/компас, които са релативни, по подразбиране, защото се моделират спрямо нашите собствени привички и грешки, така че да можем да живеем със себе си, въпреки всичко.
Това, естествено, е моето мнение, но реших да споделя;
Да, интересно ми е.
За критериите, наистина не съм сигурна, че всеки има критерии, и точно това ми бърка в здравето, че не винаги хората си имат критерии, позиции (измислени, недоизмислени), но имат мнения и държат да ги изразяват. За мен мнение, неподплатено със структура (скелетът на мнението) няма смисъл да се уважава. А знаем, че манипулации има, модерни мисления също, пропаганди и моди. Това прави "мисленето" много лесно. Грабни това, което искаш, наслади се на живота. Яж, пий, дъвчи. Позитивно мислене. Отказ когато едно дело е лошо, да се нарече такова. Отказ на повърната картина да кажеш, че не е кой знае какво, защото "всеки има право", нещата са относителни, абстрактни и т.н.; Не, че не могат да се приведат примери и за обратното, ама поне да се привеждат!
Аз не знам как да отговоря на мнението на Блаб, защото откровено казано не разбрах много какво иска да каже. (може би заради моето невежество) Ама пък не мисля че обектът на дебат трябва да е непременно вън от хората. Всяко нещо може да се обсъди.
Алтернативните позиции съм любопитна към тях, когато не са продукт на идеология и някакво сляпо вярване, а на наистина съществуващи аргументи. Въпреки че не е лошо човек да вярва в някои неща и да си ги защитава също. Но вяра подплатена с аргументи или поне вътрешна логика!! В тоя смисъл казах за онова за постигането на велики неща. Обикновено тръгват от ИДЕЯ. После е здравия труд, подходящия момент и тн
102thedream
05-22-2015, 10:09
искам списък със зодиите ви за да знам да ги отбягвам
Corb1225
05-22-2015, 14:17
Брей, добра дискусия се е заформила тук, радвам се. Ако успея да си събера мислите, ще драсна още нещо, но не винаги ми се получава ;д. Иначе съм съгласен с ричито, че не е редно всеобхватни философски течения и доктрини, да се принизяват на такова ниво, че да бъдат използвани за аргументиране на подобни дребнави тези, още по-малко пък да бъдат изцяло отхвърляни с лека ръка, както се случи тук. Разумни и мислещи хора трябва да подбират доводите си по-отговорно, ако държат на смислена дискусия, и да бъдат приети насериозно. Без да си придавам важност - бях потресен от лекомислието, с което се подходи. Няма да казвам имена и да соча с пръст, но се надявам "злосторника" да си вземе поука занапред. Станах поучителен, но понякога се налага ;д.
Всъщност сега си давам сметка, че бях малко остър в първоначалния си пост вчера, така че се извинявам за което.
anonymous908491
05-22-2015, 15:05
искам списък със зодиите ви за да знам да ги отбягвам
Поне на някой е помогнала темата, аз така и не научих това, заради което я пуснах.
pandabear
05-22-2015, 15:26
телец са уникални на външен вид, но ако не бяха толкова големи интересчии и пресметливци на моменти, щеше да е супер-р-р-р.
хе-хе-хе :}} не бих се определила като интересчия обаче. даже напротив, все гледам на другите около мен да им е добре и да им помагна с каквото мога, а пък себе си поставям на заден план.
anonymous908491
05-22-2015, 15:46
хе-хе-хе :}} не бих се определила като интересчия обаче. даже напротив, все гледам на другите около мен да им е добре и да им помагна с каквото мога, а пък себе си поставям на заден план.
никога не съм знаел как човек може да се опише сам и да напише само истината, това е невъзможно.
Лек намек
pandabear
05-22-2015, 15:54
от мен друго освен истина няма как да прочетеш.
anonymous908491
05-22-2015, 16:10
Не казвам, че лъжеш нарочно и умишлено, хората са устроени така, че да виждат само положителните си черти, на тях наблягат при описването си.
pandabear
05-22-2015, 16:13
в случая споменах само това. иначе мога да изредя много от отрицателните си черти без никакво притеснение
anonymous908491
05-22-2015, 16:23
И ще излъжеш отново, и отново ще ги преувеличиш.
Нали ти казвам, че така сме устроени, доброто за едни е лошо за нас.
Много объркано звучи, за това не си чета повторно коментарите, ще ми се наложи да поправям всичките.
Кажи си лошите постъпки и започни от първи клас.
корб, злосторника? r u fuckin serious 8-)
panda, впечатленияя.. ест че не може да се слагат нещата под общ знаменател, това все пак е и една малка темичка за дрънканици.
Corb1225
05-22-2015, 16:59
корб, злосторника? r u fuckin serious 8-)
Дам, имаш наклонност към вършене на пакости ;Д.
Шегувам се. Неслучайно сложих кавички.
therichbitch
05-22-2015, 17:06
не бих се определила като интересчия обаче. даже напротив, все гледам на другите около мен да им е добре
kudos
Макар, че те всички казват така, но се разбрахме да не лепим етикети :cool:
Един познат отиваше на екскурзия и нямаше фотоапарат, и се притесняваше да си остави лаптопа при съквартиранта. Помоли ме да му го пазя, докато го няма. Аз му давам моя фотоапарат, че няма и му викам да ми качи снимките после, не да ги трие, че и аз да си разглеждам. Тоя ми заяви: е, не стига, че ти давам да ми пазиш лаптопа (това се подразбира като услуга от НЕГОВА страна), ами и снимки ще ти пращам. Просто от хора с твоята зодия съм чувала най- много много такива обяснения как те, видиш ли, за моето благополучие се грижат. (докато аз им правя услуги) :lol:
pandabear
05-22-2015, 17:11
Кажи си лошите постъпки и започни от първи клас.
не бих искала точно тук да разказвам за лошите си постъпки.
на колко си години, ако не е тайна?
20
anonymous908491
05-22-2015, 17:25
не бих искала точно тук да разказвам за лошите си постъпки.
Ти се изкара няква бандитка
pandabear
05-22-2015, 17:31
просто се познавам с разни хора и лично. току-виж прочетат и си развалят мнението за мен ^^
anonymous908491
05-22-2015, 17:38
Автогол, но поне служи за оправдание, което мога да ползвам, иначе лично аз не бих се интересувал от мнението на някой за мен, ако случки в миналото ми го определят.
всеки си има любима и нелюбима зодия, предимно от хора, дето просто са ни наранили.
it's hard to be objective 8-)
anonymous908491
05-22-2015, 17:51
А ако си излизал с някой с твоята зодия, ще намразиш и себе си ?
therichbitch
05-22-2015, 17:55
Тия, които прекалено много вярват в зодиите, не излизат със собствената си. (както и с всички други, за които звездите им казват, че са несъвместими, разбира се)
anonymous908491
05-22-2015, 18:02
Това само жена би го направила, мъжете първо гледаме циците, нещо подобно на хвърлянето на боб е, но много по-вярно.
не само щото знам астрология, просто мъжете рак са ми yikes
therichbitch
05-22-2015, 19:43
що бе? :Д Аз съм с впечатления, че са много галантни, без да са играчи и знаят как да се държат с жените. И са ценители на изкуствата- най- вече музиката :)
впечатления: или лузъри, или сноби, дето try too hard.
самият знак е много неуверен, и не ме е страх да го кажа.
но виж, риби бих взела по всяко време :д
//не че е хубаво да се зарича човек,де.
Corb1225
05-22-2015, 19:49
Ето едно мнение за астрологията на един от форумните ми любимци:
Съмнявам се че подредбата на планетите и звездите има някакво съществено значение за развитието на който и да е човек. По-скоро хората, които вярват в тази некохерентна камара от високо-вероятни предположения, генерализират това което е съвпаднало и после го проектират върху себе си и останалите, като всичко, което не е съвпаднало остава на заден план. Това е принцип с които злоупотребяват медиуми, врачки и прочее. Състои се в това че човешкият ум е по-склонен да търси/възприеме подобията и съответствията, отколкото разликите и несъответствията. Даже мисля че имаше експеримент проведен, конкретно за зодиите, където на всички бил раздаден "личен" хороскоп с описание на зодията им, който обаче бил един и същ за всички. Въпреки това повече от половината оценили хороскопа си като напълно точен, а отговорилите че е напълно неточен били под 10%.
Ако искате да му отговорите, най-добре го направете в съответната тема, защото няма да е честно спрямо него иначе.
И да знаете, че е страшно напред с материала ;д. А, и е фанатичен релативист.
впечатления: или лузъри, или сноби, дето try too hard.
самият знак е много неуверен, и не ме е страх да го кажа.
но виж, риби бих взела по всяко време :д
//не че е хубаво да се зарича човек,де.
БАЩА МИ Е РАК, НЕЩО ПРОТИВ НЕГО ЛИ ИМАШ? ЗАЩО ТАКА СЕ ОБИЖДАМЕ В ТОЗИ ЖИВОТ, БРАТЯ?
;( ;(
ПП мнението на DoctorSatan666 синтезира позицията ми по въпроса със звезди, тичинки и т.н.
therichbitch
05-22-2015, 19:55
Corb, Стига ми относителността, още малко ще взема да реша, че не съществувам. :)
Като чета поста, не ми изглежда фанатичен и е оста по- смислен от комуникация на ниво "на ти куклите, дай ми парцалите", каквато често се развихря в темите.
Jghgh,, защо или/или , да си лузър и да си сноб не са взамоизключващи се :Д
Както казах и вчера, понякога ми е супер интересно да чета и преоткривам качства, но не си представям как ще кажа: аа, този е близнаци, въздух под налягане, (обикновено с тях не се сработвам за по- сериозни отношения) ми че аз няма да се сближавам с него
Corb1225
05-22-2015, 20:46
Corb, Стига ми относителността, още малко ще взема да реша, че не съществувам. :)
Като чета поста, не ми изглежда фанатичен и е оста по- смислен от комуникация на ниво "на ти куклите, дай ми парцалите", каквато често се развихря в темите.
То това му е възможно най-сбитото и опростено мнение. Чак се зачудих.
Niakoitam
06-10-2015, 09:46
Нещо интересно, на което попаднах за зодиите:
http://svetovnizagadki.com/7-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B8/
Специално за мен много неща са нацелили действително. :)
Niakoitam
06-10-2015, 10:46
Всъщност дори след появяващите се напоследък научни теории за холографската Вселена няма как да си абсолютно сигурна дали не сънуваш,не си в някакъв биг брадър,някое опитно мишле в извънземна лаботаратория по типа на упоените кокошки за месо дето им били махали рецепторите и ги хранели с тръбичка,защото така заемали по-малко място или човешка батерия с вкаран в мозъка свят както онези в Матрицата.:) Така че да,всичко е относително и можем само да се надяваме,че света,в който живеем е това,което си мислим реално че е. Защото както може да се убедиш от много експерименти дори в реалността мозъците ни страшно лесно могат да се манипулират. Най-простия пример е с картинките тип зрителна измама. :)
anonymous908491
06-10-2015, 10:52
http://svetovnizagadki.com/7-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B8/
Специално за мен много неща са нацелили действително. :)
Сега прочети и останалите без да гледаш числата и да видим дали и при тях няма да видиш същото нацелване.
При мен няма дори едно, което да е вярно, останалите нямам желание да ги приглеждам.
Niakoitam
06-10-2015, 12:55
Прочел съм ги всички. Иначе аз съм роден 1986 година и съм зодия Рак. Когато погледна в таблицата годината ми спрямо китайския календар излиза,че съм Тигър както М...(къде се изгуби тоя човек напоследък) наскоро спомена. Като комбинираме Рак и Тигър се получава числото 6,което по надолу е наречено Шут.
Да видим сега и съвпаденията с мен:
1.Може да сте Шут, но не сте палячо (Така е)
2. Вие сте „солта на земята“. Вашата цел е да… си живеете живота и да заразявате с радост! (И това е така. Обичам да забавлявам хората и да виждам усмивките по лицата им.Това ми дава една вътрешна топлинка и радост.)
3.Да се занимавате с това, което ви харесва. (Това определено не важи само за мен,но определено е напълно вярно.Проблема да го правя довежда до най-големите драми,които ме съпровождат в тая моя смотана реалност.)
4.Да не ставате роби на предразсъдъците и на „правилата“ (Точно така. Много мразя да ме вкарват в разни модели.Ти трябва да се ожениш до тези години,защото едикакво си.Ти трябва да имаш деца до тези години,защото едикакво си.Ти трябва да правиш това и това и това,защото така е общовъзприте и т.н и т.н и т.н.)
5.Да излъчвате позитивизъм, да заразявате с усмивки. (Именно.Разни хора тук са ме обявявали за страшен песимист и че само развалям позитивната обстановка с лошите си мисли,но както казах по нагоре аз мога да се почувствам често много щастлив само поради факта,че съм успял да докарам на някого усмивка на лицето някакси и всячески се старая да се опитвам да я поддържам.
6.Да бъдете щастливи. (Че то кой не обича да бъде щастлив.И аз не съм от изключенията.)
7.Сигурно вече сте усетили как ежедневни задължения като миенето на чинии например ви дразнят ужасно много. Повече от „нормалното“. Не казваме да станете безотговорни и мърляви, но наистина е добре да избягвате „досадните“ неща. Защото това ви влияе много зле на психиката и енергията. (Сивотата на ежедневието,в която поради едни или други причини съм принуден да живея ме убива малко по-малко ден по ден. Не понасям постоянно повтраящи се действия.Отегчават ме, натъжават ме и ме депресират.)
8.Като характер сте много чувствителни и жалостиви хора.(За добро или май по-скоро за лошо е точно така.)
9.Боли ви от чуждото нещастие и точно това оправдава целта ви – да ги ощастливите. (Да боли ме.Не обичам чуждото нещастие. Боли ме дори от чуждата болка независимо дали тя е психическа или физическа.Боли ме, когато някой го боли. Боли ме дори,когато виждам страдащи болни или наранени животни.Сякаш вътрешно усещам болката им и ми става гадно.Дори понякога страшно се ядосвам и страшно ми се ще на виновните да им бъде причинена същата болка ,че и в повече за да я усетят и те на гърба си с малоумните си главици.Не мога да издържам хора и животни,които стенат от болка,че дори поянога,когато не знам дали е от болка или от нещо друго.Не мога да гледам и търпя затворени животни,които пискат да излязат от някъде или умиращи такива.Предпочитам да съм някъде по далеч,защото понякога трудно задържаме сълзите си.А не обичам да плача пред хората и много мразя да ме съжаляват.)
10.Във връзките ви, ако ви се случи да изпаднете в период, в който се чувствате нещастни и недооценени, то веднага напуснете партньора си. Имате нужда от човек, който постоянно да ви доказва любовта си и да ви поднася романтични изненади. Това най-силно ви зарежда. (И това е на 100% вярно дума по дума.А последното изречение е ключовата дума.)
Та какво излиза сега? Копирах го точка по точка целия текст и взе та излезе на 100% верен за мен специално. :)
моето е много ласкателно :Д
Niakoitam
06-10-2015, 13:32
моето е много ласкателно :Д
Ти какво си? А отговаря ли на истината при теб и доколко? :)
7 съм аз и едно 80% са верни нещата. четох и останалите - ми, не.. не се вписвам в никое друго освен може би мъничко при аристократът.
anonymous908491
06-10-2015, 14:34
Да видим сега и съвпаденията с мен:
1.Може да сте Шут, но не сте палячо (Така е)
Бях сигурен, че си шут, но палячото забавлява, а шутовете просто са тъпи.
Niakoitam
06-10-2015, 14:56
Бях сигурен, че си шут, но палячото забавлява, а шутовете просто са тъпи.
Много си оригинален... :D
Дам понякога е готино да спреш да се взимаш насериозно и малко да си се поправиш на шут. Ако пък околните и най-вече зложелателите започнат и да те мислят за по-тъп отколкото си даже си е и бонус.В един момент може и да са мноoooго изненадани... :D
anonymous908491
06-10-2015, 14:57
Много си оригинален... :D
Друго е да напишеш, че си съгласен с няква пълна глупост- 1.Може да сте Шут, но не сте палячо
Niakoitam
06-10-2015, 15:55
Друго е да напишеш, че си съгласен с няква пълна глупост- 1.Може да сте Шут, но не сте палячо
Именно. Израза "мани го тоя палячо" се използва например за човек с големи претенции и голямо самочувствие без покритие. Човек,който се мисли за нещо много повече отколкото реално е и такива ми ти работи. Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното. Просто понякога си позволявам да влизам в ролята на шута без да се напъвам особено ей така просто за да става фън и разнообразие и евентуално,защото в дадения момент ми е дошло отвътре. Освен това идеално го осъзнавам. Пък хората сме си сеирджии и понякога това буди интерес :)
Ама ти понеже нямаше за какво друго да се хванеш та се хвана точно за единичката ли? :)
anonymous908491
06-10-2015, 16:03
Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното.
Ако бяха написали, че си скромен, щеше да е 100% приликата.
Niakoitam
06-10-2015, 16:15
Ако бяха написали, че си скромен, щеше да е 100% приликата.
Може и така да е прозвучало,но да скромен съм и всички хора,които ме познават от по-дълго време могат да го потвърдят това за скромността. Малко го карам на поговорката: "Скромността краси човека", въпреки,че някой е измислил и друга поговорка:"Скромността е за хора дето нямат други качества.", а една психоложка на един мотивиционен курс ни обясняваше как за да пребъдем трябвало да си изхвърлим всяка скормност в кофата за боклук едвали не. :)
Corb1225
06-10-2015, 16:39
Аз съм 2 и е доста точно всъщност, но думата "нацелили" описва най-точно тази псевдонаука.
Някойче, пак се обясняваш излишно (и) много.
На папугай му признавам само, че умее да напипва слабостите на хората и да ги провокира, което не му прави чест разбира се.
anonymous908491
06-10-2015, 17:30
Може и така да е прозвучало,но да скромен съм и всички хора,които ме познават от по-дълго време могат да го потвърдят това за скромността. Малко го карам на поговорката: "Скромността краси човека", въпреки,че някой е измислил и друга поговорка:"Скромността е за хора дето нямат други качества.", а една психоложка на един мотивиционен курс ни обясняваше как за да пребъдем трябвало да си изхвърлим всяка скормност в кофата за боклук едвали не. :)
С теб няма как да почувстваме липсата на М
anonymous708973
06-10-2015, 23:38
Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното. )
Това всички го вярват, не си специален.
therichbitch
06-11-2015, 00:33
:lol:
Тия пък са меега общи писаници, няма нищо конкретно и са повече положителни качества, които малко или много са общоприети- кой обича мърлявината, пошлостта, мрази обожанието на половинката и т.н.
Наистина, отвсякъде можеш да си хванеш по нещо:
1- Когато сте в настроение, сияете от радост. Но ако сте „спали накриво“, напрежението е във въздуха и околните усещат, че всеки момент ще ги връхлети буря.
2- Бързо се палите, още по-бързо прощавате
3- Не чакате признание за геройствата си, но и не търпите пренебрежение.
4- В любовта имате нужда от обожание
5- Често ще бъдете обвинявани във високомерие и студенина.
6- Като характер сте много чувствителни и жалостиви хора.
7- Обичате да се отличавате.
Niakoitam
06-11-2015, 06:03
Това всички го вярват, не си специален.
Всеки е по своему специален, но пък разбира се ти са най най специалната. :D С това просто се опитах да кажа, че си знам недостатъците до голяма степен, а те хич не са малко. Обаче аз не се заблуждавам като много хора, че даже май и като теб, че съм перфектния пич. От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен, а ти дотичка да ми обясняваш как не съм бил специален, защото всички хора били вярвали в едикакво си... :)
anonymous908491
06-11-2015, 09:05
От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен
Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното.
Освен това си и тъп.
Niakoitam
06-11-2015, 09:15
Освен това си и тъп.
То нали знаеш,че е казано,че често хората съдят за другите хора по себе си. Та в случая май това твърдение е наистина вярно за теб... ;)
Няма смисъл сега да правиш самопризнания за какъв се мислиш та било то даже и на подсъзнателно ниво. :D
anonymous708973
06-11-2015, 09:30
Всеки е по своему специален, но пък разбира се ти са най най специалната. :D С това просто се опитах да кажа, че си знам недостатъците до голяма степен, а те хич не са малко. Обаче аз не се заблуждавам като много хора, че даже май и като теб, че съм перфектния пич. От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен, а ти дотичка да ми обясняваш как не съм бил специален, защото всички хора били вярвали в едикакво си... :)
Това, че не ме е шубе да заема позиция, не означава, че не си знам недостатъците, а че съм избрала да не ги презентирам.
Вярвай ми, всеки твърди, че си знае недостатъците и че самочувствието му е на място.
Niakoitam
06-11-2015, 10:17
Това, че не ме е шубе да заема позиция, не означава, че не си знам недостатъците, а че съм избрала да не ги презентирам.
Вярвай ми, всеки твърди, че си знае недостатъците и че самочувствието му е на място.
Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи. Но пък наистина не е много препоръчително да разкриваш всичките си недостатъците пред хората особено пък ако са в повече,защото има опасност някои зложелатели да се възползват от тях и да се опитат да те подчинят или директно да си те смажат като насекомо.Знам ли може би и аз правя тази грешка понякога. Иначе най-пресен пример е това скорошното. Споделих си мнението относно пост на Номката и ти ми се изрепчи с невероятната теза.Затваряй си устата за да не ставаш смешен,защото по темата едикакво си ти си едикаво си,защото едикакво си.. Да не говорим,че напоследък много от тезите ти са свързани с наставнически тон ала аз съм си вирнала яко гъ...аааа носа и обиди. Не само към мен де.Някога страшно много ме дразнеше с изказа и огромното си самочувствие. После някак се промени на моменти дори ми ставаше и симпатична,не съм те мразел и не те мразя,но напоследък поради незнайни за мен причини си върна онова едновремешно Аз,което страшно много ме изнервя и дразни.Е,вече смятам,че си загубила малко от пизицията шеф на форума като тогава ;)
А недостатъците аз си ги знам много добре признати или непризнати,а самочувствието си ми е бая нисичко особено на момети поради ред причини свързани с моите си недостатъци и произтичащия от тях начин на живот и изобщо не смятам,че е на място като цяло. :)
102thedream
06-11-2015, 10:20
защо
с думата презентирам успя
therichbitch
06-11-2015, 10:30
шеф на форума
а?
Btw не знам защо толкова му сипвате на Някойтам. Разсъждава странно и има много летаргичен изказ понякога, но пък е добронамерен, а не с рогата напред.
anonymous708973
06-11-2015, 10:31
Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи.
След това четох по диагонал. Кажи ми, физическа болка ли изпитваш, когато не се отклониш от темата и не започнеш да бръщолевиш наред? Друго обяснение не виждам как не можеш да се задържиш в естествените рамки на дискусията.
Кое не ти стана ясно от коментара ми относно мнението ти? Смятам, че си пълна трагедия, защото каза в общи линии, че не трябва да й пука, щото не я засягало директно - тва, че й е майка, нали, то по-маловажна връзка не може да има. Второ, смятам, че си най-неподходящият човек да даваш съвети за семейство, щото си на 25 години и не можеш една дума на въпреки да кажеш на баща си и само мрънкотиш във форума как очаквал всичко да се върти около него и как бил човек, на когото не можело нищо да се каже. Та, предвид, че си си загубил топките някъде, не знам с какви очи смееш да даваш акъл на Номката, която се опитва да помогне на МАЙКА СИ.
Това си е моето мнение и в него никъде не фигурира моето мнение за моето семейство, така че не се опитвай да ми слагаш думи в устата.