Влез

View Full Version : ~Съвети~

Amolsa
05-19-2015, 16:57
Здравейте. Това е моята първа тема, която пускам в българският тийнейджърски сайт "Teenproblem". С тази тема аз целя да Ви дам полезни съвети. Можете да ми задавате въпроси, на които аз ще отговарям поотделно и съвсем искрено. Надявам се темата да Ви е полезна и да се забавляваме! Благодаря Ви! :) :) :)

LoadRunner
05-19-2015, 19:04
Ти проста ли си?
Искам задълбочен отговор! И конкретни доводи че не си.

dreamwalker
05-19-2015, 19:44
Ти проста ли си?
Искам задълбочен отговор! И конкретни доводи че не си.

Не ти прави чест да пишеш по този начин на 12-годишни.

Не слизай до нивото на papugai.

NarutoShippuuden
05-19-2015, 19:45
Какво става ако изпиеш една газирана енергийна напитка и една негазирана?

LoadRunner
05-19-2015, 20:02
Дай ми съвет как да забия някоя яка мацка на улицата

prosto_chovek
05-19-2015, 20:28
Е няма лошо де, момичето поне за хубаво го прави, иска да помага, не е нужно да й се сипва така. :)

Amolsa
05-20-2015, 06:44
LoadRunner, защо да съм проста? Просто искам да съм полезна с нещо на някого. :) Няма нужда от самото начало на темата да се обиждаме, нали? ;) Все пак какъв е смисълът да се обиждаме? Ти ме смяташ за проста? Ок. Не следи темата и не чети какво пишем тук. :) Ако беше поне малко по-умен/умна просто щеше да игнорираш темата и да си продължиш живота! :D

dreamwalker, да на 12 години съм! :) И какво? Въпреки, че съм само на 12 години аз смятам, че мога да бъда полезна с нещо! ;) Пък и съм доста по-различна от другите 12-годишни момичета! ;) Като човек, де! :D Но все пак Ви благодаря за коментара! ;)

NarutoShippuuden, темата е сложена в частта "Тийн интереси и проблеми>У дома"! Мисля, че ще е хубаво да съм полезна с нещо свързано с проблемите Ви в къщи! ;) А не с газираните напитки! ;) Честно казано не съм много сигурна какво може да стане! :) Може би да прекалиш с напитките? :D

LoadRunner, тук ще давам съвети за проблемите Ви с родителите Ви. ;) Но все пак мога да ти кажа, че момичетата харесват момчета, които се отнасят добре с тях! ;) Не знам на колко си години и за това може да ти кажа нещо, което ти смяташ за грешно, но ако искаш да имаш продължителна и успешна връзка с момичето трябва наистина да си добър към нея и да я впечатлиш по някакъв начин! ;) А ако просто искаш афера за една нощ...не ти трябва много! ;)

prosto_chovek, много ти благодаря! :) Опитвам се да бъда полезна! ;)

dreamwalker
05-20-2015, 06:56
dreamwalker, да на 12 години съм! :) И какво? Въпреки, че съм само на 12 години аз смятам, че мога да бъда полезна с нещо! ;) Пък и съм доста по-различна от другите 12-годишни момичета! ;) Като човек, де! :D Но все пак Ви благодаря за коментара! ;)

Не е обидно да си на 12.

На 12 всички мислим, че сме различни.

Дай ми съвет: коя книга да почна.

Amolsa
05-20-2015, 08:39
dreamwalker, наистина съм доста по-различна! ;) Старая се да пиша грамотно, да съм добра ученичка и не псувам! ;) Доста от приятелите ми го правят! :) Четенето е нещо много хубаво! То ти доставя истинско удоволствие и наслада! ;) Аз лично обичам да чета и съм изчела, и чета доста книги! ;) Не знам на колко си години, но аз съм на 12 и чета често Нора Робъртс, и Софи Кинсела. :) Книгите, които аз съм изчела и, които харесвам ще ти ги препоръчам по-надолу! Приятно четене! ;)
Софи Кинсела:
1.Тайният живот на Беки Б.
2.Беки Б. и аферата с чантата
3.Един пръстен и е твой
4.Мини Беки Б.
5.Беки Б. очаква бебе
6.Сватбата на Беки Б.
7.Беки Б. в Манхатън
8.Можеш ли да пазиш тайна?
9.Сватбена нощ
10.Пожелай ми слънчогледи
11.Повелителката на метлата
12.Беки Б. в Холивуд
Нора Робъртс:
1.Сега и завинаги
2.Последният любим
3.От пръв поглед
4.Честни илюзии
Барбара Делински:
1.Бягството
2.Три желания
3.Сърце на нощта
Мария Бюмон:
1.Тайната на Марша Мелоу
Кандис Бушнел:
1.4 блондинки
П.П. Всички съм ги чела и сега само ги преписвам от дневника ми с прочетени книги! ;)

dreamwalker
05-20-2015, 09:15
Започни да четеш Оруел.

Колко е хубаво да си на 12.

Amolsa
05-20-2015, 09:28
dreamwalker, чета книги откакто съм се научила да чета. Дори и сричайки! :D С удоволствие бих прочела тонове книги! Ако може някой да ми препоръча хубави книги?! :) Мерси!

RapExotic
05-20-2015, 10:32
Дали е бременна?

Amolsa
05-20-2015, 13:24
RapExotic, кой имаш предвид? :) Ако си имаш приятелка и си достатъчно узрял за баща-давай! ;) Няма нищо по-хубаво от това! :) Но, ако си й направил дете ей така...! :D Ако си нямаш приятелка и се чудиш как да разбереш дали някое момиче е бременно следи тези признаци:
-Глад:Винаги бременните момичета огладняват бързо и, когато ядеш нещо край тях те молят просто за една хапка или нещо подобно! :D
-Напълнял стомах:Определено такъв има и той се вижда чак след 4-5-ят месец! :)
-Гадене:Гаденете е един сред основните и най-често срещаните признаци при бременните жени и момичета. Често ходят до тоалетна и им се гади! ;)
А, ако не си сигурен тест за бременност. А дали си бащата(не съм сигурна какво имаш предвид и дали говориш за твоята приятелка или...)? Тест за бащинство! ;) Успех! :)

fanton1
05-20-2015, 14:38
Здравейте. Това е моята първа тема, която пускам в българският тийнейджърски сайт "Teenproblem". С тази тема аз целя да Ви дам полезни съвети. Можете да ми задавате въпроси, на които аз ще отговарям поотделно и съвсем искрено. Надявам се темата да Ви е полезна и да се забавляваме! Благодаря Ви! :) :) :)
Браво 12 годишен/на ( ако найстина си на толкова ) да направи тема ,но друго освем хейт едвали ще получиш.

espada
05-20-2015, 15:01
Браво на детето! :smt005

RapExotic
05-20-2015, 15:35
RapExotic, кой имаш предвид? :) Ако си имаш приятелка и си достатъчно узрял за баща-давай! ;) Няма нищо по-хубаво от това! :) Но, ако си й направил дете ей така...! :D Ако си нямаш приятелка и се чудиш как да разбереш дали някое момиче е бременно следи тези признаци:
-Глад:Винаги бременните момичета огладняват бързо и, когато ядеш нещо край тях те молят просто за една хапка или нещо подобно! :D
-Напълнял стомах:Определено такъв има и той се вижда чак след 4-5-ят месец! :)
-Гадене:Гаденете е един сред основните и най-често срещаните признаци при бременните жени и момичета. Често ходят до тоалетна и им се гади! ;)
А, ако не си сигурен тест за бременност. А дали си бащата(не съм сигурна какво имаш предвид и дали говориш за твоята приятелка или...)? Тест за бащинство! ;) Успех! :)

Моля Модератор да закачи мнението най-отгоре в раздел "Секс"..

anonymous908491
05-20-2015, 15:41
Не разбрах мъж ли си търсиш или неангажираща връзка ?

DEPRE$$ED OCEAN
05-20-2015, 18:07
На 12 ама е по умна от вас нещастници да си знаете.

fanton1
05-20-2015, 18:08
На 12 ама е по умна от вас нещастници да си знаете.
И от теб също.

DEPRE$$ED OCEAN
05-20-2015, 18:09
И от теб също.

Дреме ми на кура кой го ебе за мен и за моите проблеми,
предателите до вчера, приятели големи.

fanton1
05-20-2015, 18:11
Дреме ми на кура
Все едно ме интересува дали е или не.

Amolsa
05-21-2015, 13:19
Не мисля, че употребата на цинизми е приятна за едно 11(почти 12)-годишно момиче! :) Ще ви пиша общо! :D Ако може, де?!

Туньо
05-21-2015, 13:25
Дядо ти Туньо иска да знае как да си премахне окосмяването. Сега така се правило, не трябва да изоставаме от младежите.

prosto_chovek
05-21-2015, 21:14
Иначе, типове, ако сте се чудили, затова сме на това дередже, нищо, че е турска дума. Ползват я бабите на село. Аз не съм критерий. Електроинженер, пия здраво, кефя се на живота, типично. В момента едно 12 - годишно момиче ви показва как трябва системата да съществува, а вие се правите на педераси и говорите тъпотии. Някой от вас помни ли какъв е бил на 12? Щото аз ходех като рапър и нагъвах банички, игаейки ю ги о, щото това беше времето. И сега идва някакво хлапе, дето иска просто да се забавлява и евентуално да бъде полезно и вие серете на всичко. Кой комплекс ви гони по-точно, ако не е тайна? Като бяхте на 12, не искахте ли да бъдете значими? Щото само с тая тема момичето е по - значимо от хранилите и прочее. Щото в моята специалност ако някой се държи като вас, ще бъде безкомпромисно дисциплинарно уволнен. И ако и за момент някой от вас, педерси (който се счита за такъв или го е доказал) се покаже навън от забилия си ден и погледне значението на думата приемственост и прочее, ще стане малко по - умствено-хетеросексуален. Не искам да обидя никого, просто във ваш интерес е да спрете да бъдете хомо-менталиси, ако мога така да го нарека.

Затова ще задам един въпрос - колко грешки имаш реално на матурата? :)

Corb1225
05-21-2015, 21:22
12-годишно дете без детство. Е*ал съм ти и системата, брато. Добре си беше по наше време.

prosto_chovek
05-21-2015, 21:35
Батко, яд ме е знаеш ли на какво? Че по наше време (гоня 23), кой каквато и мизерия да направеше, компанията го поощряваше. Сега един, дори и да се пробва да направи нещо добро, всички се изсират върху него. Точно това е проблема на системата, защото държава, в която няма подкрепа между хората, е сбироток от махали. Никога няма да сме силни, ако не се подкрепяме и само се чудим кой кого и как да нахрани. Щото това е най - лесното. Нахрани мен ако искаш, ще оправиш ли живота си с това? Боли ме шпека мен. Аз скоро ще спра да се имам за младеж (докато не онодя всички добри момичета :D ) нали. Погледни всичките протести, избори. Средно статистически 7 000 000 / 240 си е бая и народ в съотношение. Ама ни командват. Щото се мразим, завиждаме си и се правим на твърде оригинални. Защо? Да се харесаме на някого. А ако някой те е харесал, ще те харесва и без да се правиш на амбриаж. Яд ме е, да. Щото младото поколение след нас ще е още по - забило и като си говориш с някой набор 96 (без да се обиждаме), примерно, след 10 години, ще е все едно си говориш с тръба. Ще знае сащ и русия и лепа брена, че е легенда и мъжкия ми полов орган, че е велик (заради цензурата по време на демокрация). Затова сме на това дередже. Щото на никой не му пука, ама всеки храни, а хората, дето се мъчат нещо да оправят, биват смачкани в зародиш. По принцип. И така оставаме главно малко хора и много тъпанари. Затова сме и слаби като народ в момента.

anonymous708973
05-22-2015, 07:51
dreamwalker, наистина съм доста по-различна! ;) Старая се да пиша грамотно, да съм добра ученичка и не псувам! ;) Доста от приятелите ми го правят! :) Четенето е нещо много хубаво! То ти доставя истинско удоволствие и наслада! ;) Аз лично обичам да чета и съм изчела, и чета доста книги! ;) Не знам на колко си години, но аз съм на 12 и чета често Нора Робъртс, и Софи Кинсела. :) Книгите, които аз съм изчела и, които харесвам ще ти ги препоръчам по-надолу! Приятно четене! ;)
Софи Кинсела:
3.Един пръстен и е твой
4.Мини Беки Б.
5.Беки Б. очаква бебе
6.Сватбата на Беки Б.
7.Беки Б. в Манхатън
9.Сватбена нощ
12.Беки Б. в Холивуд
Нора Робъртс:
1.Сега и завинаги
2.Последният любим
3.От пръв поглед
4.Честни илюзии
Барбара Делински:
1.Бягството
2.Три желания
3.Сърце на нощта
Мария Бюмон:
1.Тайната на Марша Мелоу
Кандис Бушнел:
1.4 блондинки
П.П. Всички съм ги чела и сега само ги преписвам от дневника ми с прочетени книги! ;)

Миличко,
силно ти препоръчвам да спреш да четеш книжки, които нямат никаква стойност.

Пробвай с Агата Кристи - Като за начало "10 малки негърчета", любими заглавия са ми също "Карти на масата", "Илюзия в огледала", "Убийство в Ориент Експрес" и "Трагедия (ох, или беше друга дума тук) в облаците".
После можеш да се ориентираш и към Тери Пратчет, Стивън Кинг и т.н., ще питаш тук кои книги биха подхождали за възрастта ти, доста форумци са ги чели :)

lunacy
05-22-2015, 10:22
12-годишно дете без детство. Е*ал съм ти и системата, брато. Добре си беше по наше време.

koi ti e kazal che nyama detstvo?
kostur

направила е някаква тема с цел да помогне, а ти почваш да говориш за доброто старо време и че нямала детство, по ваше време било по-добре, бла-бла, глупости

а обиждащите на "педерас" не знам за каква приемственост говорят въобще

draid
05-22-2015, 21:25
Че то тук почти не останаха хора които заслужават да им се помага. Ама нищо де идеята не е лоша, преди много години аз дойдох за същото нещо. Разликата беше, че не бях на 12. Успех с помагането (:

NomNomNom
05-22-2015, 21:41
Не мисля, че употребата на цинизми е приятна за едно 11(почти 12)-годишно момиче! :) Ще ви пиша общо! :D Ако може, де?!

Как се правят деца, и има ли специална поза в леглото, с която стават по-лесно?

fanton1
05-22-2015, 21:43
Как се правят деца, и има ли специална поза в леглото, с която стават по-лесно?
Защо питаш щом знаеш отговора ?

NomNomNom
05-22-2015, 21:44
Как реши, че го знам. Ако не възнамеряваш да ми отговориш, изобщо не пиши.

fanton1
05-22-2015, 21:54
Как реши, че го знам.
Не аз съм на 50. Ако за тия години не си разбрала ще призная рибалка ,че е интилигнетна крава , вместо проста крава.

NomNomNom
05-22-2015, 21:56
интилигнетна
днешното образование никакво го няма, щом на 15 не са ви научили да пишете
пък кой знае дали си на 15, за щастие и моята възраст не започва с 4-5 отпред

tonybadams
05-24-2015, 22:03
Културните момичета на 12 години имат безупречна интуиция.Най-малкото те растат в поколението на индиговите и кристалните деца. А те са поне 3 пъти ( 300 %) по развити от предходните поколения. Много е важно да ги насърчаваме и подкрепяме.
На всичко ,на които им е много смешно нека се замислят колко време им е нужно да порастат.В момента женската аудитория много бързо завземат позицииите ,които довчера бяха мъжки.

JustOneKid
06-01-2015, 07:32
LoadRunner, защо да съм проста? Просто искам да съм полезна с нещо на някого. :) Няма нужда от самото начало на темата да се обиждаме, нали? ;) Все пак какъв е смисълът да се обиждаме? Ти ме смяташ за проста? Ок. Не следи темата и не чети какво пишем тук. :) Ако беше поне малко по-умен/умна просто щеше да игнорираш темата и да си продължиш живота! :D

NarutoShippuuden, темата е сложена в частта "Тийн интереси и проблеми>У дома"! Мисля, че ще е хубаво да съм полезна с нещо свързано с проблемите Ви в къщи! ;) А не с газираните напитки! ;) Честно казано не съм много сигурна какво може да стане! :) Може би да прекалиш с напитките? :D

LoadRunner, тук ще давам съвети за проблемите Ви с родителите Ви. ;) Но все пак мога да ти кажа, че момичетата харесват момчета, които се отнасят добре с тях! ;) Не знам на колко си години и за това може да ти кажа нещо, което ти смяташ за грешно, но ако искаш да имаш продължителна и успешна връзка с момичето трябва наистина да си добър към нея и да я впечатлиш по някакъв начин! ;) А ако просто искаш афера за една нощ...не ти трябва много! ;)

prosto_chovek, много ти благодаря! :) Опитвам се да бъда полезна! ;)

КОЛКО ЧАСА ПИСА ТОВА? и не е нужно да сменяш езици за да слагаш :D емотикон и да слагаш запетаи и да не използваш и 1 ТЪПО СЪКРАЩЕНИЕ? ДАФУЯ ! :Д инче ддз еи ти въпрос как да си изчукаш гаджето кат съм на 14 (ся нямам тая пу*ка на*рана)

JustOneKid
06-01-2015, 07:33
Софи Кинсела:
3.Един пръстен и е твой
4.Мини Беки Б.
5.Беки Б. очаква бебе
6.Сватбата на Беки Б.
7.Беки Б. в Манхатън
9.Сватбена нощ
12.Беки Б. в Холивуд
Нора Робъртс:
1.Сега и завинаги
2.Последният любим
3.От пръв поглед
4.Честни илюзии
Барбара Делински:
1.Бягството
2.Три желания
3.Сърце на нощта
Мария Бюмон:
1.Тайната на Марша Мелоу
Кандис Бушнел:
1.4 блондинки

На бас че си лягаш в 19:30 и личният ти живот е пред дневника нали? смис това звучи все 1 си мамино момиченце