View Full Version : ~Съвети~
Здравейте. Това е моята първа тема, която пускам в българският тийнейджърски сайт "Teenproblem". С тази тема аз целя да Ви дам полезни съвети. Можете да ми задавате въпроси, на които аз ще отговарям поотделно и съвсем искрено. Надявам се темата да Ви е полезна и да се забавляваме! Благодаря Ви! :) :) :)
LoadRunner
05-19-2015, 19:04
Ти проста ли си?
Искам задълбочен отговор! И конкретни доводи че не си.
dreamwalker
05-19-2015, 19:44
Ти проста ли си?
Искам задълбочен отговор! И конкретни доводи че не си.
Не ти прави чест да пишеш по този начин на 12-годишни.
Не слизай до нивото на papugai.
NarutoShippuuden
05-19-2015, 19:45
Какво става ако изпиеш една газирана енергийна напитка и една негазирана?
LoadRunner
05-19-2015, 20:02
Дай ми съвет как да забия някоя яка мацка на улицата
prosto_chovek
05-19-2015, 20:28
Е няма лошо де, момичето поне за хубаво го прави, иска да помага, не е нужно да й се сипва така. :)
LoadRunner, защо да съм проста? Просто искам да съм полезна с нещо на някого. :) Няма нужда от самото начало на темата да се обиждаме, нали? ;) Все пак какъв е смисълът да се обиждаме? Ти ме смяташ за проста? Ок. Не следи темата и не чети какво пишем тук. :) Ако беше поне малко по-умен/умна просто щеше да игнорираш темата и да си продължиш живота! :D
dreamwalker, да на 12 години съм! :) И какво? Въпреки, че съм само на 12 години аз смятам, че мога да бъда полезна с нещо! ;) Пък и съм доста по-различна от другите 12-годишни момичета! ;) Като човек, де! :D Но все пак Ви благодаря за коментара! ;)
NarutoShippuuden, темата е сложена в частта "Тийн интереси и проблеми>У дома"! Мисля, че ще е хубаво да съм полезна с нещо свързано с проблемите Ви в къщи! ;) А не с газираните напитки! ;) Честно казано не съм много сигурна какво може да стане! :) Може би да прекалиш с напитките? :D
LoadRunner, тук ще давам съвети за проблемите Ви с родителите Ви. ;) Но все пак мога да ти кажа, че момичетата харесват момчета, които се отнасят добре с тях! ;) Не знам на колко си години и за това може да ти кажа нещо, което ти смяташ за грешно, но ако искаш да имаш продължителна и успешна връзка с момичето трябва наистина да си добър към нея и да я впечатлиш по някакъв начин! ;) А ако просто искаш афера за една нощ...не ти трябва много! ;)
prosto_chovek, много ти благодаря! :) Опитвам се да бъда полезна! ;)
dreamwalker
05-20-2015, 06:56
dreamwalker, да на 12 години съм! :) И какво? Въпреки, че съм само на 12 години аз смятам, че мога да бъда полезна с нещо! ;) Пък и съм доста по-различна от другите 12-годишни момичета! ;) Като човек, де! :D Но все пак Ви благодаря за коментара! ;)
Не е обидно да си на 12.
На 12 всички мислим, че сме различни.
Дай ми съвет: коя книга да почна.
dreamwalker, наистина съм доста по-различна! ;) Старая се да пиша грамотно, да съм добра ученичка и не псувам! ;) Доста от приятелите ми го правят! :) Четенето е нещо много хубаво! То ти доставя истинско удоволствие и наслада! ;) Аз лично обичам да чета и съм изчела, и чета доста книги! ;) Не знам на колко си години, но аз съм на 12 и чета често Нора Робъртс, и Софи Кинсела. :) Книгите, които аз съм изчела и, които харесвам ще ти ги препоръчам по-надолу! Приятно четене! ;)
Софи Кинсела:
1.Тайният живот на Беки Б.
2.Беки Б. и аферата с чантата
3.Един пръстен и е твой
4.Мини Беки Б.
5.Беки Б. очаква бебе
6.Сватбата на Беки Б.
7.Беки Б. в Манхатън
8.Можеш ли да пазиш тайна?
9.Сватбена нощ
10.Пожелай ми слънчогледи
11.Повелителката на метлата
12.Беки Б. в Холивуд
Нора Робъртс:
1.Сега и завинаги
2.Последният любим
3.От пръв поглед
4.Честни илюзии
Барбара Делински:
1.Бягството
2.Три желания
3.Сърце на нощта
Мария Бюмон:
1.Тайната на Марша Мелоу
Кандис Бушнел:
1.4 блондинки
П.П. Всички съм ги чела и сега само ги преписвам от дневника ми с прочетени книги! ;)
dreamwalker
05-20-2015, 09:15
Започни да четеш Оруел.
Колко е хубаво да си на 12.
dreamwalker, чета книги откакто съм се научила да чета. Дори и сричайки! :D С удоволствие бих прочела тонове книги! Ако може някой да ми препоръча хубави книги?! :) Мерси!
RapExotic
05-20-2015, 10:32
Дали е бременна?
RapExotic, кой имаш предвид? :) Ако си имаш приятелка и си достатъчно узрял за баща-давай! ;) Няма нищо по-хубаво от това! :) Но, ако си й направил дете ей така...! :D Ако си нямаш приятелка и се чудиш как да разбереш дали някое момиче е бременно следи тези признаци:
-Глад:Винаги бременните момичета огладняват бързо и, когато ядеш нещо край тях те молят просто за една хапка или нещо подобно! :D
-Напълнял стомах:Определено такъв има и той се вижда чак след 4-5-ят месец! :)
-Гадене:Гаденете е един сред основните и най-често срещаните признаци при бременните жени и момичета. Често ходят до тоалетна и им се гади! ;)
А, ако не си сигурен тест за бременност. А дали си бащата(не съм сигурна какво имаш предвид и дали говориш за твоята приятелка или...)? Тест за бащинство! ;) Успех! :)
Здравейте. Това е моята първа тема, която пускам в българският тийнейджърски сайт "Teenproblem". С тази тема аз целя да Ви дам полезни съвети. Можете да ми задавате въпроси, на които аз ще отговарям поотделно и съвсем искрено. Надявам се темата да Ви е полезна и да се забавляваме! Благодаря Ви! :) :) :)
Браво 12 годишен/на ( ако найстина си на толкова ) да направи тема ,но друго освем хейт едвали ще получиш.
RapExotic
05-20-2015, 15:35
RapExotic, кой имаш предвид? :) Ако си имаш приятелка и си достатъчно узрял за баща-давай! ;) Няма нищо по-хубаво от това! :) Но, ако си й направил дете ей така...! :D Ако си нямаш приятелка и се чудиш как да разбереш дали някое момиче е бременно следи тези признаци:
-Глад:Винаги бременните момичета огладняват бързо и, когато ядеш нещо край тях те молят просто за една хапка или нещо подобно! :D
-Напълнял стомах:Определено такъв има и той се вижда чак след 4-5-ят месец! :)
-Гадене:Гаденете е един сред основните и най-често срещаните признаци при бременните жени и момичета. Често ходят до тоалетна и им се гади! ;)
А, ако не си сигурен тест за бременност. А дали си бащата(не съм сигурна какво имаш предвид и дали говориш за твоята приятелка или...)? Тест за бащинство! ;) Успех! :)
Моля Модератор да закачи мнението най-отгоре в раздел "Секс"..
anonymous908491
05-20-2015, 15:41
Не разбрах мъж ли си търсиш или неангажираща връзка ?
DEPRE$$ED OCEAN
05-20-2015, 18:07
На 12 ама е по умна от вас нещастници да си знаете.
На 12 ама е по умна от вас нещастници да си знаете.
И от теб също.
DEPRE$$ED OCEAN
05-20-2015, 18:09
И от теб също.
Дреме ми на кура кой го ебе за мен и за моите проблеми,
предателите до вчера, приятели големи.
Дреме ми на кура
Все едно ме интересува дали е или не.
Не мисля, че употребата на цинизми е приятна за едно 11(почти 12)-годишно момиче! :) Ще ви пиша общо! :D Ако може, де?!
Дядо ти Туньо иска да знае как да си премахне окосмяването. Сега така се правило, не трябва да изоставаме от младежите.
prosto_chovek
05-21-2015, 21:14
Иначе, типове, ако сте се чудили, затова сме на това дередже, нищо, че е турска дума. Ползват я бабите на село. Аз не съм критерий. Електроинженер, пия здраво, кефя се на живота, типично. В момента едно 12 - годишно момиче ви показва как трябва системата да съществува, а вие се правите на педераси и говорите тъпотии. Някой от вас помни ли какъв е бил на 12? Щото аз ходех като рапър и нагъвах банички, игаейки ю ги о, щото това беше времето. И сега идва някакво хлапе, дето иска просто да се забавлява и евентуално да бъде полезно и вие серете на всичко. Кой комплекс ви гони по-точно, ако не е тайна? Като бяхте на 12, не искахте ли да бъдете значими? Щото само с тая тема момичето е по - значимо от хранилите и прочее. Щото в моята специалност ако някой се държи като вас, ще бъде безкомпромисно дисциплинарно уволнен. И ако и за момент някой от вас, педерси (който се счита за такъв или го е доказал) се покаже навън от забилия си ден и погледне значението на думата приемственост и прочее, ще стане малко по - умствено-хетеросексуален. Не искам да обидя никого, просто във ваш интерес е да спрете да бъдете хомо-менталиси, ако мога така да го нарека.
Затова ще задам един въпрос - колко грешки имаш реално на матурата? :)
Corb1225
05-21-2015, 21:22
12-годишно дете без детство. Е*ал съм ти и системата, брато. Добре си беше по наше време.
prosto_chovek
05-21-2015, 21:35
Батко, яд ме е знаеш ли на какво? Че по наше време (гоня 23), кой каквато и мизерия да направеше, компанията го поощряваше. Сега един, дори и да се пробва да направи нещо добро, всички се изсират върху него. Точно това е проблема на системата, защото държава, в която няма подкрепа между хората, е сбироток от махали. Никога няма да сме силни, ако не се подкрепяме и само се чудим кой кого и как да нахрани. Щото това е най - лесното. Нахрани мен ако искаш, ще оправиш ли живота си с това? Боли ме шпека мен. Аз скоро ще спра да се имам за младеж (докато не онодя всички добри момичета :D ) нали. Погледни всичките протести, избори. Средно статистически 7 000 000 / 240 си е бая и народ в съотношение. Ама ни командват. Щото се мразим, завиждаме си и се правим на твърде оригинални. Защо? Да се харесаме на някого. А ако някой те е харесал, ще те харесва и без да се правиш на амбриаж. Яд ме е, да. Щото младото поколение след нас ще е още по - забило и като си говориш с някой набор 96 (без да се обиждаме), примерно, след 10 години, ще е все едно си говориш с тръба. Ще знае сащ и русия и лепа брена, че е легенда и мъжкия ми полов орган, че е велик (заради цензурата по време на демокрация). Затова сме на това дередже. Щото на никой не му пука, ама всеки храни, а хората, дето се мъчат нещо да оправят, биват смачкани в зародиш. По принцип. И така оставаме главно малко хора и много тъпанари. Затова сме и слаби като народ в момента.
anonymous708973
05-22-2015, 07:51
dreamwalker, наистина съм доста по-различна! ;) Старая се да пиша грамотно, да съм добра ученичка и не псувам! ;) Доста от приятелите ми го правят! :) Четенето е нещо много хубаво! То ти доставя истинско удоволствие и наслада! ;) Аз лично обичам да чета и съм изчела, и чета доста книги! ;) Не знам на колко си години, но аз съм на 12 и чета често Нора Робъртс, и Софи Кинсела. :) Книгите, които аз съм изчела и, които харесвам ще ти ги препоръчам по-надолу! Приятно четене! ;)
Софи Кинсела:
3.Един пръстен и е твой
4.Мини Беки Б.
5.Беки Б. очаква бебе
6.Сватбата на Беки Б.
7.Беки Б. в Манхатън
9.Сватбена нощ
12.Беки Б. в Холивуд
Нора Робъртс:
1.Сега и завинаги
2.Последният любим
3.От пръв поглед
4.Честни илюзии
Барбара Делински:
1.Бягството
2.Три желания
3.Сърце на нощта
Мария Бюмон:
1.Тайната на Марша Мелоу
Кандис Бушнел:
1.4 блондинки
П.П. Всички съм ги чела и сега само ги преписвам от дневника ми с прочетени книги! ;)
Миличко,
силно ти препоръчвам да спреш да четеш книжки, които нямат никаква стойност.
Пробвай с Агата Кристи - Като за начало "10 малки негърчета", любими заглавия са ми също "Карти на масата", "Илюзия в огледала", "Убийство в Ориент Експрес" и "Трагедия (ох, или беше друга дума тук) в облаците".
После можеш да се ориентираш и към Тери Пратчет, Стивън Кинг и т.н., ще питаш тук кои книги биха подхождали за възрастта ти, доста форумци са ги чели :)
12-годишно дете без детство. Е*ал съм ти и системата, брато. Добре си беше по наше време.
koi ti e kazal che nyama detstvo?
kostur
направила е някаква тема с цел да помогне, а ти почваш да говориш за доброто старо време и че нямала детство, по ваше време било по-добре, бла-бла, глупости
а обиждащите на "педерас" не знам за каква приемственост говорят въобще
Че то тук почти не останаха хора които заслужават да им се помага. Ама нищо де идеята не е лоша, преди много години аз дойдох за същото нещо. Разликата беше, че не бях на 12. Успех с помагането (:
NomNomNom
05-22-2015, 21:41
Не мисля, че употребата на цинизми е приятна за едно 11(почти 12)-годишно момиче! :) Ще ви пиша общо! :D Ако може, де?!
Как се правят деца, и има ли специална поза в леглото, с която стават по-лесно?
Как се правят деца, и има ли специална поза в леглото, с която стават по-лесно?
Защо питаш щом знаеш отговора ?
NomNomNom
05-22-2015, 21:44
Как реши, че го знам. Ако не възнамеряваш да ми отговориш, изобщо не пиши.
Как реши, че го знам.
Не аз съм на 50. Ако за тия години не си разбрала ще призная рибалка ,че е интилигнетна крава , вместо проста крава.
NomNomNom
05-22-2015, 21:56
интилигнетна
днешното образование никакво го няма, щом на 15 не са ви научили да пишете
пък кой знае дали си на 15, за щастие и моята възраст не започва с 4-5 отпред
tonybadams
05-24-2015, 22:03
Културните момичета на 12 години имат безупречна интуиция.Най-малкото те растат в поколението на индиговите и кристалните деца. А те са поне 3 пъти ( 300 %) по развити от предходните поколения. Много е важно да ги насърчаваме и подкрепяме.
На всичко ,на които им е много смешно нека се замислят колко време им е нужно да порастат.В момента женската аудитория много бързо завземат позицииите ,които довчера бяха мъжки.
JustOneKid
06-01-2015, 07:32
LoadRunner, защо да съм проста? Просто искам да съм полезна с нещо на някого. :) Няма нужда от самото начало на темата да се обиждаме, нали? ;) Все пак какъв е смисълът да се обиждаме? Ти ме смяташ за проста? Ок. Не следи темата и не чети какво пишем тук. :) Ако беше поне малко по-умен/умна просто щеше да игнорираш темата и да си продължиш живота! :D
NarutoShippuuden, темата е сложена в частта "Тийн интереси и проблеми>У дома"! Мисля, че ще е хубаво да съм полезна с нещо свързано с проблемите Ви в къщи! ;) А не с газираните напитки! ;) Честно казано не съм много сигурна какво може да стане! :) Може би да прекалиш с напитките? :D
LoadRunner, тук ще давам съвети за проблемите Ви с родителите Ви. ;) Но все пак мога да ти кажа, че момичетата харесват момчета, които се отнасят добре с тях! ;) Не знам на колко си години и за това може да ти кажа нещо, което ти смяташ за грешно, но ако искаш да имаш продължителна и успешна връзка с момичето трябва наистина да си добър към нея и да я впечатлиш по някакъв начин! ;) А ако просто искаш афера за една нощ...не ти трябва много! ;)
prosto_chovek, много ти благодаря! :) Опитвам се да бъда полезна! ;)
КОЛКО ЧАСА ПИСА ТОВА? и не е нужно да сменяш езици за да слагаш :D емотикон и да слагаш запетаи и да не използваш и 1 ТЪПО СЪКРАЩЕНИЕ? ДАФУЯ ! :Д инче ддз еи ти въпрос как да си изчукаш гаджето кат съм на 14 (ся нямам тая пу*ка на*рана)
JustOneKid
06-01-2015, 07:33
Софи Кинсела:
3.Един пръстен и е твой
4.Мини Беки Б.
5.Беки Б. очаква бебе
6.Сватбата на Беки Б.
7.Беки Б. в Манхатън
9.Сватбена нощ
12.Беки Б. в Холивуд
Нора Робъртс:
1.Сега и завинаги
2.Последният любим
3.От пръв поглед
4.Честни илюзии
Барбара Делински:
1.Бягството
2.Три желания
3.Сърце на нощта
Мария Бюмон:
1.Тайната на Марша Мелоу
Кандис Бушнел:
1.4 блондинки
На бас че си лягаш в 19:30 и личният ти живот е пред дневника нали? смис това звучи все 1 си мамино момиченце