View Full Version : Диета моля
Nasha_123
05-26-2015, 16:56
Здравейте аз съм нова тук искам да ви разкажа за моята история. Момиче съм и нали знаете че скоро идва лятото амии да трябва ми диета но немога да преценя коя. Иначе съм 57 килограма а искам да сваля поне 10 килограма . Обичам да ям сладко но се ограничавам . Менюто ми включва: сутрин - една ябълка или bake rolls , обяд - супа със една филийка бял хляб или тостер , следобедна закуска - солени бисквити , вечеря - омлет или някакво пържено месо . Моля ви дайте ми съвет или някаква диета която вие мислите за добра. Ще съм ви страшно благодарна..
размърдай си задника и спри да чакаш последния момент, чакането може да го правиш със всичко друго, но не и с тялото си, там трябва време.
Поредната тема. Затопли се малко времето и решихте, че ще ставате слаби.
Храниш се непълноценно, а това не е добре. Съветът ми е да правиш кардио упражнения, сиреч да тичаш в парка поне 3 пъти седмично. Ограничи рафинираните храни, яж месо, ориз, картофи (варени, печени), яйца, като цяло повече белтъчинна храна. Не ти трябва диета, а спорт. Ако те интересува, мога да ти пратя една програма за кардио тренировки за начинаещи. Започнах я наскоро и съм доста доволна.
kaRamella
05-26-2015, 19:33
Дей са моли
FunkyPie
05-26-2015, 19:33
но тя моли
еми какво да правиш..всеки иска да отслаабва.. :Д ами първо на първо спри да ядеш бисквите и Бейк Ролс и ги замени с плос,малко ядки или кисело мляко..второ не яж пържени храни,а само варени,печени,задушени и т.н. и трето започни да спортуваш :)
Секс и ябълки, това е :)
ако си прост квартален боклук на хероин, да, и това ще проработи