View Full Version : Дали искаше секс
Здравейте,
Преди няколко дни се видях със стара приятелка. Не се бяхме виждали няколко месеца. Пихме ядохме и накрая спа у нас. Цяла вечер се гушише в мене докато спеше, нищо не направихме само спахме-държах се възпитано реших да не се възползвам от това че е пила(само ако тя пожелае).Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса или пък точно обратното как мислите?
ne nqmalo e seks
spoko
ne si q oborudval
е пич тоя термин оборудвал не ми е познат
е пич тоя термин оборудвал не ми е познат
da e bremenna
ti ili si na 12 ili ne si razbral ko pitam
никой не говори дали е бременна, като забременеят правят аборти дерта си е техен
na 17 sym
izvinqvai sega poglednah zaglavieto
6tom e bila piqna edvali e iskala seks moje prosto da se e gy6kala
е бияна силно казано пиехме бира и реши че ще спи унас
ем аз на спалня спя поиска риза да си обле4е и съблякох се гушна ме и заспа
aha
ako e iskala seks e 6tqla da ti naleti
taka 4e edvali
e bash naleti celuvah q po vrata nishto
kazvam ti ako e iskala seks e 6tqla da go polu4i
a sega vreme za 6egi
чухте ли за пожара в софийската библиотека
и двете им книги изгоряха
а едната още не беше докарай очветена
пий кофа вода и си лягай така правят говедата чадо
Братле, само факта, че е останала да спи у вас, след като сте пили заедно говори сам за себе си... Дала ти е да я целуваш по врата, тоест е искала нещо, просто е чакала ти да направиш крачката от там нататък. Отървал си я брато, накарай я да повторите и тоа път гледай да не прецакваш работата... ^^
Щом е дошла във вас , гаранция не е било само за да спи.
ne e doshla da pie , bqhme kompaniq drugite si tragnaha i tq da ne pytuva sama piinala v taksita si legna pri mene nz da ne bi da se filmiram a da e bilo chisto priqtelsko shtoto s neq sa imame. celuvah q dokato speshe tq zaspa na minutata shto me pregurna nz ko da mislq
Другия път не мисли, а действай !
абе аз принципно ги усещам но таз мацка първо излезнахме на по кафе та бири тя са напи и заспа ако бях я натиснал то нямаше как тя заспа още до де си лягаше гушна ме и до там .незнаех ко да пр за първи път другите принципно не заспиват идеята дали в очите и вече съм някав дет не става, много съм се спекъл
molq temata da byde iztrits
baby_baby
06-02-2015, 13:31
Това нея трябва да я питаш не нас
държах се възпитано
"напрайх се на путка"
RapExotic
06-03-2015, 00:35
И сега се чувстваш виновен, понеже не влизаш в стериотипа, че всяка пияна путка, която ти се дава на готово трябва да бъде наебана?
И сега се чувстваш виновен, понеже не влизаш в стериотипа, че всяка пияна путка, която ти се дава на готово трябва да бъде наебана?
Момичето очевидно е искало паламарката, но той си е изпуснал шанса да топне чушлето.
RapExotic
06-03-2015, 02:41
Момичето очевидно е искало паламарката, но той си е изпуснал шанса да топне чушлето.
А не допускаш ли, че може той да не е искал?
А не допускаш ли, че може той да не е искал?
"Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса" - това ме навежда към мисълта, че е искал.
RapExotic
06-03-2015, 14:13
"Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса" - това ме навежда към мисълта, че е искал.
А мен това ме навижда на мисълта, че не е животно и все пак може контролира инстинктите си за размножаване.
реших да не се възползвам от това че е пила(само ако тя пожелае).
Странно е, че винаги когато момче откаже или не се възползва от шанса да спи с някоя го изкарвате кретен.
dreamwalker
06-03-2015, 14:18
Странно е, че винаги когато момче откаже или не се възползва от шанса да спи с някоя го изкарвате кретен.
Не е странно, като имаме предвид, че самите те се вписват в дефиницията.
Живот без стандарти не е живот, а безмозъчно съществуване.
П.П. Прочетох и останалите коментари в темата - по-добре да не бях... Жалки сте, Ганчев.
ne nqmalo e seks
spoko
ne si q oborudval
ДЪА
RapExotic, dreamwalker (bow)
За автора също едно голямо браво, много принципно поведение и доста правилно:)
И не е казано, че щом някой остава у нечия къща, непременно иска секс. В повечето случаи Е така, ама е грешно да се абсолютизира.. Има и някакви други вероятности като например просто искане на малко нежност, или пък тестване до колко е свестен човека, или "дразнене", защото това също предизвиква удоволствие у някои хора. Много зависи. Да, дори изключенията потвърждават правилото, но е грешно да се абсолютизира.
linoleum
06-05-2015, 08:43
Единствената причина поради, която една жена да не прави секс докато в е легло с мъж е страх да не забременее, случвало ми се е два пъти, и двата пъти бях много пиян и предполагам те като по-трезви прецениха, че ще забременеят, ако го направим. :))) И добре, че поне те имаха трезва преценка:)))
Благодаря за отзивите...Дано само да не си станем приятели , че тогава ши умра
Здравейте,
Преди няколко дни се видях със стара приятелка. Не се бяхме виждали няколко месеца. Пихме ядохме и накрая спа у нас. Цяла вечер се гушише в мене докато спеше, нищо не направихме само спахме-държах се възпитано реших да не се възползвам от това че е пила(само ако тя пожелае).Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса или пък точно обратното как мислите?
Ти ако си мъж аз ще си одрежа главата.
dreamwalker
06-09-2015, 00:01
Ти ако си мъж аз ще си одрежа главата.
Той е избрал да бъде първо човек.
AssholeForever
06-13-2015, 17:02
lifo, Пеца, тва ти ли си бе? :D Kappa
BlauMeise
06-14-2015, 09:54
Авторе, покани я да излезете на саме, гледай как ще се държи и като прецениш я попитай за онази нощ какво мисли. Може да и намекнеш, че се надяваш на нещо. То ще си покаже. Пробвай, каквото стане. Късмет.