Влез

View Full Version : Проблем във връзката ми.

noxxic1337
06-07-2015, 19:56
Здравейте, пичове. Няма да изпадам в подробности, имам проблеми с приятелката ми, става въпрос за ревност. Въпросния проблем е един много близък мой човек (момиче) което ми е просто приятел, имал съм една лека издънка с нея, но нищо сериозно (приятелката ми знае за това). Та, проблема е, че приятелката ми ме кара да избирам едва ли не, между нея и въпросното проблемно момиче и това е избор който аз не мога да направя. Причините за нея са "тя знае всичко за теб", " всеки ден си пишете", "притеснява ме, че ще се влюбите един в друг". Та въпроса ми е, как да постъпя в тази ситуация .. на принципа friends over gf's съм, но все пак .. нещата са сериозно заедно сме от вече година и това е проблем вече 7-8 месеца и вече сме на ниво "избирай".

GLaDOS
06-07-2015, 20:41
Няма какво да ти казваме.Условието е ясно.Приятелката ти е психясала от ревност.Гаджето или близката приятелка.Не вярвам да се оправите с разговор.

strawberry88
06-07-2015, 22:46
На теб какво щеше да ти, ако беше на нейно място?

lovelemons97
06-08-2015, 07:53
Та въпроса ми е, как да постъпя в тази ситуация .. на принципа friends over gf's съм, но все пак .. нещата са сериозно заедно сме от вече година и това е проблем вече 7-8 месеца и вече сме на ниво "избирай".
Ти не приемаш ли гаджето си за приятел?
От година си с нея и изобщо се чудиш?Не вярвам да сте по-близки с приятелката отколкото с гаджето.

heartsdesire
06-08-2015, 18:30
Няма как момичето ти да не ти постави ултиматум, мисля, че тя трябва да ти е по-важна от въпросната ти "приятелка".

PimKie
06-09-2015, 23:23
Принципно тегля майните на този, който поставя ултиматума.... Обаче имайки предвид колко обичам моя приятел.... Нещо политиката ми рязко започна да издиша :(