Влез

View Full Version : 10 дневна диета

V_Andriyanova
06-19-2015, 19:21
Здравейте. Имам въпрос относно 10 дневна диета. През тази диета първият ден се ядат 3 кофички кисело мляко, а вторият ден плодове или зеленчуци и така се редуват. На всеки 2 часа се пие чаша вода и всеки ден се правят 10 обиколки на футболен стадион, коремни преси и клякания. Въпросът ми е колко килограма може да се свалят за тези 10 дни с този режим и каква фигура може да се постигне. Начално тегло - около 56 килограма.

bubaduc
06-19-2015, 19:41
че ще отслабнеш, ще свалиш , ама според мен толкова ще си навредиш , че не е истина , толкова ли е трудно да не ядеш банички и торти всеки ден, да хапваш повечко зеленчуци и да се движиш, така се поддържа красиво, слабо и здраво тяло

V_Andriyanova
06-19-2015, 19:49
Въпросът е, че не ям банички и торти. ;) От около три месеца ям съвсем оскъдно, тренирам по 2 часа на ден волейбол, 4 пъти седмично (от 2 години), клякам, правя коремни преси, но не помръдвам, дори качих 2 килограма, точно заради това стигнах до това решение. От месеци се мъча като грешен дявол за прословутото море, но резултат няма. Затова не започвайте веднага с хейт или изводи, че се тъпча с банички и торти.

bubaduc
06-19-2015, 20:06
кажи ми какво си яла днес, извинявам се , че грешно прецених

V_Andriyanova
06-19-2015, 20:11
За закуска банан и чаша портокалов сок, за обяд ориз, а вечерята я пропуснах, защото обядвах късно. Междувременно пих много вода.

Rakshy
06-19-2015, 21:00
Лъжеш се за някое от нещата, които правиш. Спокойно, нормално е човек да живее в заблуда. Всички сме така. Сега сериозно си кажи какво си правила и какво не през тези последни "мъчителни месеци".

anonymous708973
06-19-2015, 21:11
За закуска банан и чаша портокалов сок, за обяд ориз, а вечерята я пропуснах, защото обядвах късно. Междувременно пих много вода.

Такива неща се случват, особено ако станеш късно, но не може да е всеки ден. Организмът има нужда от храна. Има всякакви теории, най-разпространената е да ядеш малки порции често, за да знае тялото ти, че ще получи дажба храна и да не складира сланини. С "оскъдна храна" не става. Става с месце+салатка или с въглехидрати под формата на пълнозърнеста паста, ориз; много плодове и зеленчуци; намаляне на солта/фалшивите мръвки/сирената от сорта на ементал и гауда/газираното/пърженото/всякакви сосчета в ресторанта, пиене на много вода.
Как искаш да имаш енергия за спорт, ако се храниш с кисело мляко? Ти да не си с енергийния разход на бебе в количка, че да използваш неговата храна? Даже те ядат пюре от картофи и не знам си още какво.

Второ, защо непременно искаш да свалиш килограми? Трябва да си наясно, че с твоето тегло е по-вероятно да качиш, ако почнеш да спортуваш. Гугълни за преди-след снимки, често има мадами, които на 52 кг изглеждат skinny fat, на 60 са пооформили мускул тук-там, стегнали са бедрата и т.н. Изобщо... съветвам те да забравиш напълно за кантар, тотално ненужно е. Гледай резултати в огледалото.

Съветвам те да погледнеш в dailyhiit.com или да видиш няколко примера за Tabata Workout в ютюб. Купи си дъмбели с опция да варираш килограмите + въже за скачане и си готова.

GoodEnough
06-19-2015, 21:14
Не знам какво искаш да свалиш, но като ти гледам снимката (до колкото виждам) изглеждаш страхотно. Помисли си, да не би да си изпаднала в тази параноя, която гони повечето момичета :)

Rakshy
06-19-2015, 21:45
Драги момичета, като пиете по 6 литра вода на ден и намалите солта само си вредите. Трябва ви сол и електролити, за да функционирате правилно с толкова вода. Успех.

marilyn
06-20-2015, 17:08
Аз не мога да разбера защо се сещате, че нещо не е наред с теглото ви, когато дойде време за море?! Ако искаш да изглеждаш добре и да имаш хубаво тяло, трябва постоянно да се грижиш за себе си.

Явно е, че ядеш прекалено малко. Няма да стане с оскъдна храна. Предполагам, че не си дебела с тези 56 килограма, възможно е да си отпусната. Просто ти трябват тренировки и повече белтъчини. Не става само с кисело мляко и плодове, това не е здравословно хранене.

Rakshy
06-20-2015, 18:23
не бе, не е нужно целогодишно, просто трябва да започнат със свалянето веднага щом се върнат от море, за следващата година that is :D

LoveInfect
06-22-2015, 18:09
не бе, не е нужно целогодишно, просто трябва да започнат със свалянето веднага щом се върнат от море, за следващата година that is :D

that is +1 :D