Влез

View Full Version : антицелулитен серум Krauterhof...мнения?

elina_2000
06-21-2015, 10:50
Знам че не става само с кремове, но някой използвал ли е антицелулитния серум на Krauterhof? Досега не съм използвала антицелулитни кремове и серуми, но на няколко места прочетох, че е добър...И все пак ако някой го е използвал..споделете дали сте доволни от него ;д

Hayashi
06-21-2015, 17:57
Тъй като едни приятелки упорито се мажеха с това чудо, аз си намазах ръката да видя какво му е толкова специалното. Минута след намазването ръката ми се зачерви и започна зверски да ми пари и щипе, после беше подута цяла нощ и доста ме наболяваше. Ефектът върху тялото е абсолютно същия и не виждам защо някой би проявявал тази висша форма на мазохизъм при все се, че резултати аз върху тях никакви не видях.

girl91
06-21-2015, 19:14
И аз знам, че страшно много пари, не съм го използвала.

strawberry88
06-21-2015, 20:28
И аз не съм го ползвала, но точно за този съм чувала много добри отзиви. :Д Като разбира се пак казваме - това е последното нещо, на което може да се разчита. :д

elina_2000
06-22-2015, 13:09
правя упражнения и пия много вода, но исках да опитам някой антицелулитен крем/серум, но досега не съм използвала и не знам какъв да си взема... ;х

kosh tramb
06-22-2015, 13:10
zag lajd kosaam

anonymous708973
06-22-2015, 20:34
Гелът не пари, ако се използва подходящо количество :)
Иначе бъркате и продуктите - гел и серум са два различни, темата е за серум, вие говорите за гела.

Извадка от страницата - тук: https://www.facebook.com/Asambulgaria/posts/454131818076480?__mref=message_bubble

"Спаска, за да намалите паренето, опитайте следното: нанасяйте малко количество от продукта (около непълна чаена лъжичка на бедро) и масажирайте енергично до пълно попиване. Тогава продуктът работи по-ефективно и пари по-малко. Обяснението е следното: около 80% от рецепторите за топлина са разположени по повърхността на кожата. Следователно, ако по кожата остане повечко продукт, ще усещате паренето много по-осезателно, а продуктът няма да има достатъчно добър ефект, защото той няма работа по повърхността на кожата, а дълбоко под нея. Имайте предвид също, че няколко дни ще свикнете с усещането и то няма да е толкова неприятно. Надяваме се съветът да е полезен и Ви желаем успешно справяне с портокаловата напаст"

marilyn
06-23-2015, 13:08
Имах гела и доста пареше. Дори да се нанесе малко, пак пари. Да, първия ден пари ужасно, после някак се свиква. Ако не си го слагаш с ръкавици, горките ти ръце после. Иначе на тия кремове не може да се разчита, ако искаш да си махаш целулита трябват комплексни мерки - диета (ограничаване на някои храни), спорт и масажи.

bubaduc
06-23-2015, 15:05
Иначе на тия кремове не може да се разчита, ако искаш да си махаш целулита трябват комплексни мерки - диета (ограничаване на някои храни), спорт и масажи.

+ много вода =;