.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Post антицелулитен серум Krauterhof...мнения?

Знам че не става само с кремове, но някой използвал ли е антицелулитния серум на Krauterhof? Досега не съм използвала антицелулитни кремове и серуми, но на няколко места прочетох, че е добър...И все пак ако някой го е използвал..споделете дали сте доволни от него ;д

Тъй като едни приятелки упорито се мажеха с това чудо, аз си намазах ръката да видя какво му е толкова специалното. Минута след намазването ръката ми се зачерви и започна зверски да ми пари и щипе, после беше подута цяла нощ и доста ме наболяваше. Ефектът върху тялото е абсолютно същия и не виждам защо някой би проявявал тази висша форма на мазохизъм при все се, че резултати аз върху тях никакви не видях.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    И аз знам, че страшно много пари, не съм го използвала.

anonymous708973
    Guest
    Гелът не пари, ако се използва подходящо количество
    Иначе бъркате и продуктите - гел и серум са два различни, темата е за серум, вие говорите за гела.

Извадка от страницата - тук: https://www.facebook.com/Asambulgari...message_bubble

"Спаска, за да намалите паренето, опитайте следното: нанасяйте малко количество от продукта (около непълна чаена лъжичка на бедро) и масажирайте енергично до пълно попиване. Тогава продуктът работи по-ефективно и пари по-малко. Обяснението е следното: около 80% от рецепторите за топлина са разположени по повърхността на кожата. Следователно, ако по кожата остане повечко продукт, ще усещате паренето много по-осезателно, а продуктът няма да има достатъчно добър ефект, защото той няма работа по повърхността на кожата, а дълбоко под нея. Имайте предвид също, че няколко дни ще свикнете с усещането и то няма да е толкова неприятно. Надяваме се съветът да е полезен и Ви желаем успешно справяне с портокаловата напаст"
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-23-2015 на 06:04

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз не съм го ползвала, но точно за този съм чувала много добри отзиви. :Д Като разбира се пак казваме - това е последното нещо, на което може да се разчита. :д

правя упражнения и пия много вода, но исках да опитам някой антицелулитен крем/серум, но досега не съм използвала и не знам какъв да си взема... ;х

Banned Повече от фен
    zag lajd kosaam

Имах гела и доста пареше. Дори да се нанесе малко, пак пари. Да, първия ден пари ужасно, после някак се свиква. Ако не си го слагаш с ръкавици, горките ти ръце после. Иначе на тия кремове не може да се разчита, ако искаш да си махаш целулита трябват комплексни мерки - диета (ограничаване на някои храни), спорт и масажи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Иначе на тия кремове не може да се разчита, ако искаш да си махаш целулита трябват комплексни мерки - диета (ограничаване на някои храни), спорт и масажи.
    + много вода
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си