Влез

View Full Version : Дали ме желае?

howland
07-03-2015, 07:16
Гарантирам ви, че всичко написано в тази тема е истина.

Онзи ден минавах покрай магазина до нас, в който съм редовен клиент и персоналът ме познава. В точно тази смяна на касата бяха две момичета, с които често съм приказвал, докато са били на нощна (отделно).

Събрах си покупките и помолих за още нещо (дали бяха цигари?), което беше под касата, та се наложи едното момиче да се наведе, за да го вземе. Когато се наведе, лъснаха едни много хубави червени прашки. Естествено зяпнах, което не остана незабелязано от другото момиче на смяна, което седеше малко встрани от касата, за да помага. Забелязвайки зяпането ми на прашките на колежката и, помагащото момиче съвсем леко се подсмихна.

Днес минах през магазина и на смяна беше второто момиче (това което се подсмихна при предишното ми посещение). Помолих я за един лотариен билет, който беше под касата. Тя се наведе, при това доста изразително и преднамерено, и о, чудо... и нейните прашки лъснаха, сиви.

И още една подробност: Второто момиче днес си беше сложила обици и си беше пуснала косата, което досега не съм го виждал, а такива неща ми правят впечатление.

Дали ме желае?

Още веднъж ви гарантирам, че всичко се случи така, както го описвам.

Какво мислите?

anonymous708973
07-03-2015, 07:41
Не виждам връзката между неумението на две мадами да си изберат техния номер дънки и възможността да те "желаят".
Подсмихнала се е, щото си се загледал с отворена уста и течащи лиги в нещо, което е напълно нормално (пък било то и пълна безвкусица).
И - уау - момичето носи обеци. Ми, в такова настроение е била. Или е имала уговорка след работа.

Ей заради такива като теб момичетата даже не можем да се усмихнем на някого, щото "му даваме грешни сигнали".
Или пък някоя решава да се държи напълно неебателно и дори грубо, за да не рискува и тогава пък отнася етикета "кучка".

Покани я да излезете, ако си толкова убеден, за да си избиеш веднъж за винаги идеята от главата.
Щото... има и микроскопична възможност наистина да иска нещо от теб, ако е решила да те прелъстява по тоя селски начин.

howland
07-03-2015, 07:57
не става дума за подсмихването, нито пък съм гледал като загорял пубер. Прашките са сигнала, за който говоря.

kosh tramb
07-03-2015, 09:48
as polucjava signa li sasto, no kogat spudelih i em zavedoh na naigagav dorktor za gvala.

fnimvaiai.

karambaS89
07-03-2015, 10:34
Na prostata I dibjela magasnerka of jk . Mladust prskite i sa kafiafi.Dali as je naposrala ili ma jelae?

RapExotic
07-03-2015, 16:01
Прашките са сигнала, за който говоря.

Значи всяко момиче, на което неволно видя част от бельото и ме харесва?

ДОТА
07-03-2015, 16:11
Още веднъж ви гарантирам, че всичко се случи така, както го описвам.

Случило се е какво ?
Ти явно путка не си виждал през живота си, щом нормалното женско поведение го възприемаш като харесване.
Сигурно само на задници караш
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/515236-ass-to-mouth?p=11219556#post11219556

или на свободни съчинения

anonymous708973
07-03-2015, 18:48
не става дума за подсмихването, нито пък съм гледал като загорял пубер. Прашките са сигнала, за който говоря.

Гледай сега.
Показват се прашки, когато мадамата си ги е качила до подмишниците и когато има сланини около корема, дънките не могат да се закрепят на тях и се смъкват. Съответно при всяко навеждане й лъсва задникът. Надали има нещо общо с теб, а дори и да има - ти сигурен ли си, че искаш нещо от момиче, което те съблазнява по този начин??

Dwyd96
07-03-2015, 18:59
Пич не ги слушай тия зависници.. Момичето те иска. Сигурно сяка вечер преди да заспи си мисли за теб и си представя как я опъваш. Утре ходи и си купи един пакет презервативи от нея и я покани да ги изпробвате. Не губи никакво време, щото ако някой друг и види прашките ще я загубиш..

П.с И пак ти казвам, тия от форума ти завиждат че си и видял прашките на тая и че много ще я ебеш

Скорпион
07-03-2015, 19:11
Другия път ела със снимков материал. Като имаш мераци действай.
П.С. И се остави с тия лотарии.

baby_baby
07-04-2015, 00:57
Не мисля че чак те харесеа може би просто така се държи

karambaS89
07-04-2015, 04:22
Не мисля че чак те харесеа може би просто така се държи

Da baba_baba e naj goliamata kurwa.slusai kavo to kasva

kosh tramb
07-04-2015, 04:59
Da baba_baba e naj goliamata kurwa.slusai kavo to kasva

(tampsap)