PDA

View Full Version : Въпрос относно ..

facesad
07-07-2015, 19:09
Добър вечер.
Вчера с един приятел си намерихме две рускини в един бар, и двете по на 29,а аз и моя приятел сме на 18.
Та на мен тогава ми беше първият път и го направихме без презерватив. Тя не знам колко пъти го е правила,но искам да ви попитам как може да се прехване спина? Пишеше в уики някакви работи ,но не мога да ги разбера. Има ли нещо общо болеста с това с колко човека е спала и т.н. Защото много се притеснявам..

ДОТА
07-07-2015, 19:12
Ако едната е била руса, а другата с рокля, значи са били болни.
Трябва ти сол, хвърляш я зад лявото си рамо и правиш три пълни завъртания, след това си излекуван.

Dwyd96
07-07-2015, 19:25
Не го слушай тоя тъпак... Начи ако мислиш че си прихванал ХИВ е добре в рамките на 72 часа след половия контакт да напоиш члена си в спирт за да убие вируса, след този срок вируса попада в кръвта и ще се наложи по-сериозно лечение. За предпочитане е спирта да бъде метилов.
Късмет с лечението

facesad
07-07-2015, 19:37
Аз как да разбера дали съм го прихванал? Започна да пари, или какво?

Meth
07-07-2015, 19:40
Не ги слушай тия глупаци. Симптомите не се появяват бързо. Най-добре говори със сексолог.

Dwyd96
07-07-2015, 19:57
Аз как да разбера дали съм го прихванал? Започна да пари, или какво?

Няма как да разбереш толкова рано дали си болен. Симптомите се появяват на по-късен етап, но тогава е прекалено късно за лечение. Лечението което ти препоръчах е превантивна мярка. Пробвай го няма да съжаляваш.

Dwyd96
07-07-2015, 20:01
Не ги слушай тия глупаци. Симптомите не се появяват бързо. Най-добре говори със сексолог.
Да отиде на лекар също е вариант но докато разбере дали автора е болен или не, ще бъде твърде късно.. Вирусът ще е навлязал в кръвта.

LoveInfect
07-07-2015, 21:10
мноо сте ми забавни :D btw изследвай се за сифилис

GLaDOS
07-07-2015, 23:02
Не ги слушай тия говеда. Ако си изтървал срока,слагай по едно хапче нафталин в гащите преди лягане и ще се разминеш.

AmxModx
07-07-2015, 23:06
Добър вечер.
Вчера с един приятел си намерихме две рускини в един бар, и двете по на 29,а аз и моя приятел сме на 18.
Та на мен тогава ми беше първият път и го направихме без презерватив. Тя не знам колко пъти го е правила,но искам да ви попитам как може да се прехване спина? Пишеше в уики някакви работи ,но не мога да ги разбера. Има ли нещо общо болеста с това с колко човека е спала и т.н. Защото много се притеснявам..

Жената може да е спала с 1 милион мъже и пак да не е болна от спин ,ако спи с мъж болен от спин тогава ще се разболее.. Обаче що ми си струваш че си умствено изостанал ?

AmxModx
07-07-2015, 23:10
Кажи ми честно - https://www.youtube.com/watch?v=HS9ZDWprP2E

slicky
07-08-2015, 06:39
Ти вместо да се похвалиш,че си минал рускиня, се притесняваш за СПИН. Пък и те в Русия СПИН нямат- имат Путин.

obicham69
07-08-2015, 07:25
честито, поредният сексуално неграмотен тъпак тръгнал да прави секс без презерватив със случаен човек

ако са били Рускини пак има шанс да не са болни, но ако са били Украинки там положението е страшно
поръзтърси в интернет мисля че имаше към 400 000 ХИВ позитивни

Smrazqvashta
07-08-2015, 08:37
:lol: :lol:

Леле, стига хора.. Ще вземе наистина да си го топне в спирт или прочие.. Не се знае колко му е акъла, но съдейки по въпросите му.. абе не се шегувайте така. :lol:

Може да си лепнал всяка болест, предавана по полов път, включително и спин. Бягай на лекар. ;)

dimitar_ak
07-08-2015, 09:01
Темата е откровено тролене, но ще отговоря сериозно. СПИН е последната ти грижа, която може да пипнеш при небезопасен секс. Има достатъчно болести, които да ти създадат проблеми за доста дълго време.

karambaS89
07-08-2015, 09:22
Темата е откровено тролене, но ще отговоря сериозно. СПИН е последната ти грижа, която може да пипнеш при небезопасен секс. Има достатъчно болести, които да ти създадат проблеми за доста дълго време.

Nogo slasai toia tapak mrasan gaden.SPIN moze da napipas parvo

Meth
07-08-2015, 09:26
Да отиде на лекар също е вариант но докато разбере дали автора е болен или не, ще бъде твърде късно.. Вирусът ще е навлязал в кръвта.
С метилов алкохол...ти сериозно ли бе ? :lol:

karambaS89
07-08-2015, 09:27
Data pital???na tvoiata na snimkata maj li ima ili cena.

facesad
07-08-2015, 11:25
Пичове моля ви да подходите съвсем сериозно.. Говорих с едно момче и то ми каза,че ако е била болна от спин, нямаше да иска да го прави изобщо или да го прави без презерватив , така ли е? А и надали би спала с мъж който е болен от спин. Не ги знам руснаците кво са и що са.. говорих с сексолог той ми каза да се обърна към някави други и да се положа на изследвания и т.н. той не знаел ..

Smrazqvashta
07-08-2015, 11:44
Пичове моля ви да подходите съвсем сериозно.. Говорих с едно момче и то ми каза,че ако е била болна от спин, нямаше да иска да го прави изобщо или да го прави без презерватив , така ли е? А и надали би спала с мъж който е болен от спин. Не ги знам руснаците кво са и що са.. говорих с сексолог той ми каза да се обърна към някави други и да се положа на изследвания и т.н. той не знаел ..

Ами, ако е болна и не знае какво правим?

facesad
07-08-2015, 12:02
От къде да знам... все пак е голяма жена и ако е спала с 2-3 човека може да си е правила изследвания и т.н. а и тя ако беше щеше да го разбере вече.. не знам и аз. Бахти ша умра от притеснение.. ;хх

Smrazqvashta
07-08-2015, 12:05
От къде да знам... все пак е голяма жена и ако е спала с 2-3 човека може да си е правила изследвания и т.н. а и тя ако беше щеше да го разбере вече.. не знам и аз. Бахти ша умра от притеснение.. ;хх

Защо просто не си пуснеш едни изследвания?

Скорпион
07-08-2015, 12:29

Спин да е най-малката грижа? Ти слушаш ли се. Венерическите болести се лекуват ако се хванат на време. Спина- не.
14годишните лапаци е хубаво да се махат от тоя раздел.

facesad
07-08-2015, 12:57
И аз това се чудя за изследванията.. мисля след няколко дни да отида до кожно венерическия диспансер и да направя изследвания.. някой да знае как следва процедурата? смисъл как се правят изследванията? Питам , защото искам да знам преди да отида..

Скорпион
07-08-2015, 14:21
За спин ако ще проверяваш трябва да ти вземат кръв. Венерическите обикновено се откриват по симптомите. Нещо мн си се стреснал. Да не е била от Африка или от тропиците.

facesad
07-08-2015, 15:06
Ми брат страх ме е щото ми беше за първи път.. а и е от Русия тая пут*а.. не знам може и да ми няма нищо но ддз като ми го набиха тва в главата да хода на прегледи за да видя дали ми има нещо, и ся само тва мисла.. се едно утре ми е последен ден.. бати чувството ... :Х

Dwyd96
07-08-2015, 16:05
Ми брат страх ме е щото ми беше за първи път.. а и е от Русия тая пут*а.. не знам може и да ми няма нищо но ддз като ми го набиха тва в главата да хода на прегледи за да видя дали ми има нещо, и ся само тва мисла.. се едно утре ми е последен ден.. бати чувството ... :Х

Като не си правиш процедурата със спирта мрънкай тука..

Как може да си толкова необразован. Честно моляя се да си болен така катп умриш ще има един глупак по малко на тая планета.... Преди да правиш секс се образовай -.- тъпо лапе

LoveInfect
07-08-2015, 22:00
Като не си правиш процедурата със спирта мрънкай тука..

Как може да си толкова необразован. Честно моляя се да си болен така катп умриш ще има един глупак по малко на тая планета.... Преди да правиш секс се образовай -.- тъпо лапе

+10

lovelemons97
07-09-2015, 08:50
Защо си мислите, че АКО е болна от нещо ще иска да сложи презерватив?Какво мислите, че ще каже: " я дай да сложим презерватив, че съм болна от спин(примерно)" ли? + че рискува да бъде отхвърлена.Кой ще се съгласи да прави секс с човек, който му каже така.
Аз го виждам един вид като отмъщение от страна на заразените, защото в крайна сметка и тях някой ги е заразил като не ги е предупредил, че има нещо, за да сложат презерватив.

Smrazqvashta
07-09-2015, 08:55
Можем само да гадаем дали е болна или не. И какви биха били намеренията и. За това за стотен път казвам просто да иде да се изследва, за да е спокоен, а пък ние ще се надяваме да си е взел поука.