View Full Version : Триъгълниче и мустаче
Здравайте извинявам се ако има такава тема....
Искам да ви попитам как обескосмявате триъгълничето в домашни условия без да ходите на козметик ,когато аз се избръсна получавам страшен сърбеж.И още нещо свързано с мустачето майак ми казва че ще стана като мъжете че ще почна да боцкам аз естествено не смятам да си махна мустачето с бикче а да отида на козметик ,ще оредеят ли някога или ще започнат да се личат повече :)??
LoveInfect
07-07-2015, 20:17
В домашни условия можеш да използваш крем депилатоар, само виж да не си алергична или свръхчувствителна, смисъл пробвай на малка част от кожата първо за 24 часа ;)
Иначе най-добре ще е на козметик с лазерна епилация и няма да ти никнат повече. Ти защо не искаш при козметичка?
http://cdn.ebaumsworld.com/picture/cripster/mythbusterstd2copieze8.jpg
В домашни условия можеш да използваш крем депилатоар, само виж да не си алергична или свръхчувствителна, смисъл пробвай на малка част от кожата първо за 24 часа ;)
Иначе най-добре ще е на козметик с лазерна епилация и няма да ти никнат повече. Ти защо не искаш при козметичка?
Защото съм на 15 ,а и съм по-притеснителна и ме е срам...
kaRamella
07-08-2015, 10:09
В домашни условия за тези двете само лентички.
Дева за тяло, Вийт за лице.
simona-t
07-08-2015, 10:53
и аз предпочитам с крем, прекалено ме е срам да ида на козметик :D
LoveInfect
07-08-2015, 11:53
Ок, срам те е...
Но с крем ще ти изникват на няколко дена. А с кола ще те държи месец и повече. Според мен отиди при някоя козметичка, първо си махай да кажем само на краката и на подмишниците, да я видиш как работи, и ако ти хареса, просто й кажи този път ще правим и триъгълник, тя нищо не може да ти каже, а и освен това е виждала много триъгълници...
А иначе ако чак толкова се срамуваш можеш да пробваш кола и вкъщи, но ще ти е трудно...
Няма от какво да ви е срам, все пак това им е работата на тези жени. От лекар срам ли ви е?
До скоро се бръснех долу, защото ме беше страх от болката, а и години наред бръснати, космите стават много твърди и гадни. Престраших се, отидох и не умрях. Болеше си, но след това няма такава яка гладкост. Много съм доволна от резултата, но не мисля, че това може да се постигне в домашни условия. Ако тръгнеш да топлиш кола маска и да си правиш сама, рискуваш да се оклепаш цялата, а резултатът да не е особено добър. Лентите са слаба работа, освен ако космите ти не са просто мъх.
Ок, срам те е...
Но с крем ще ти изникват на няколко дена. А с кола ще те държи месец и повече. Според мен отиди при някоя козметичка, първо си махай да кажем само на краката и на подмишниците, да я видиш как работи, и ако ти хареса, просто й кажи този път ще правим и триъгълник, тя нищо не може да ти каже, а и освен това е виждала много триъгълници...
А иначе ако чак толкова се срамуваш можеш да пробваш кола и вкъщи, но ще ти е трудно...
Мерси
Защото съм на 15 ,а и съм по-притеснителна и ме е срам...
Няма от какво да те е срам. Аз съм на 13 и си ходя без абсолютно никакви притеснения. Пък и кола маската си е трайна и не стават косъмчетата дебели и твърди.
сама да се обезкосмяваш с кола/ленти - успех. особено като стигнеш до устните, кажи как е минало, пищя ли много, направи ли си някоя синка и т.н. 8-)
да не изпадам в графични подробности, ама косъмчета има и на други места и ако не си йога, не знам как ще се справиш с залепяне/отлепяне, дърпане и т.н. /и с чекненето/
престраши се и отиди на козметик, има и не много скъпи в софия (нз откъде си, ама предполагам) и ще си по-доволна.
бикче и кремове - никога. освен ако не искаш да започнеш да боцкаш, да имаш твърди, дебели и черни косми, и да се налага да се обезкосмяваш ежедневно
Значи май направих белята един път с бикче и кремче :D ама не са ми твърди :D страшно сърби :D
anonymous708973
07-12-2015, 13:56
А с кола ще те държи месец и повече.
Имам чувството, че тия, дето ги пишете такива, никога не сте били на кола маска.
Държи седмица и половина гладко, след това избиват. още седмица положението е окей, щото са тук-там и миниатюрно, след това обаче или трябва да ги обръснеш или да чакаш следващата сесия при козметичката.
Имам чувството, че тия, дето ги пишете такива, никога не сте били на кола маска.
Държи седмица и половина гладко, след това избиват. още седмица положението е окей, щото са тук-там и миниатюрно, след това обаче или трябва да ги обръснеш или да чакаш следващата сесия при козметичката.
Не знам мен ме срам как така козметичката ще ме пипа там доло :D
Е какво има да те е срам? Нито ще си първата, нито ще си последната дето ходи на козметик...а и нали това ѝ е работата на жената все пак. Друго искам да те попитам - когато ходиш на гинеколог пак ли ще те е срам?
Иначе и на мен ми е чудно каква е тая вълшебна кола маска дето да държи месец, че и повече...моята държи само седмица-седмица и нещо :D
Е какво има да те е срам? Нито ще си първата, нито ще си последната дето ходи на козметик...а и нали това ѝ е работата на жената все пак. Друго искам да те попитам - когато ходиш на гинеколог пак ли ще те е срам?
Иначе и на мен ми е чудно каква е тая вълшебна кола маска дето да държи месец, че и повече...моята държи само седмица-седмица и нещо :D
Не знам аз съм много притеснителен човек,аз съм ходила на гинеколог обаче с майка ми и така не ме беше срам
и аз малко се притеснявам.. за гинеколог чак не, нали, но за козметик малко се стеснявам, така че разбирам..
в този ред на мисли някой има ли мнение за този комплект (http://www.enzo.bg/veet/easywax-elektricheski-komplekt-za-epilacija/) ??
Smilee..
07-16-2015, 12:44
winks11 - една приятелка си беше взела и беше доволна , но тя си е търпелива и много сръчна в ръцете . Аз не бих си взела , защото едва ли ще се справя :)
в този ред на мисли някой има ли мнение за този комплект (http://www.enzo.bg/veet/easywax-elektricheski-komplekt-za-epilacija/) ??
Моята приятелка има, ползвали сме го, не сме доволни и двете. Можеш да поставяш пълнители само на Вийт, а кола маската им не е особено качествена. По-добре си вземи нещо такова http://profesionalist.com/profesionalen-nagrevatel-za-kola-maska-168-32004.html
О, да..това с пълнителите е малко уловка. Ще се разгледам още малко