Влез

View Full Version : Триъгълниче и мустаче

itslili
07-07-2015, 20:08
Здравайте извинявам се ако има такава тема....
Искам да ви попитам как обескосмявате триъгълничето в домашни условия без да ходите на козметик ,когато аз се избръсна получавам страшен сърбеж.И още нещо свързано с мустачето майак ми казва че ще стана като мъжете че ще почна да боцкам аз естествено не смятам да си махна мустачето с бикче а да отида на козметик ,ще оредеят ли някога или ще започнат да се личат повече :)??

LoveInfect
07-07-2015, 20:17
В домашни условия можеш да използваш крем депилатоар, само виж да не си алергична или свръхчувствителна, смисъл пробвай на малка част от кожата първо за 24 часа ;)
Иначе най-добре ще е на козметик с лазерна епилация и няма да ти никнат повече. Ти защо не искаш при козметичка?

inewton
07-07-2015, 20:19
http://cdn.ebaumsworld.com/picture/cripster/mythbusterstd2copieze8.jpg

itslili
07-07-2015, 20:27
В домашни условия можеш да използваш крем депилатоар, само виж да не си алергична или свръхчувствителна, смисъл пробвай на малка част от кожата първо за 24 часа ;)
Иначе най-добре ще е на козметик с лазерна епилация и няма да ти никнат повече. Ти защо не искаш при козметичка?

Защото съм на 15 ,а и съм по-притеснителна и ме е срам...

kaRamella
07-08-2015, 10:09
В домашни условия за тези двете само лентички.
Дева за тяло, Вийт за лице.

simona-t
07-08-2015, 10:53
и аз предпочитам с крем, прекалено ме е срам да ида на козметик :D

LoveInfect
07-08-2015, 11:53
Ок, срам те е...
Но с крем ще ти изникват на няколко дена. А с кола ще те държи месец и повече. Според мен отиди при някоя козметичка, първо си махай да кажем само на краката и на подмишниците, да я видиш как работи, и ако ти хареса, просто й кажи този път ще правим и триъгълник, тя нищо не може да ти каже, а и освен това е виждала много триъгълници...
А иначе ако чак толкова се срамуваш можеш да пробваш кола и вкъщи, но ще ти е трудно...

marilyn
07-08-2015, 12:23
Няма от какво да ви е срам, все пак това им е работата на тези жени. От лекар срам ли ви е?

До скоро се бръснех долу, защото ме беше страх от болката, а и години наред бръснати, космите стават много твърди и гадни. Престраших се, отидох и не умрях. Болеше си, но след това няма такава яка гладкост. Много съм доволна от резултата, но не мисля, че това може да се постигне в домашни условия. Ако тръгнеш да топлиш кола маска и да си правиш сама, рискуваш да се оклепаш цялата, а резултатът да не е особено добър. Лентите са слаба работа, освен ако космите ти не са просто мъх.

itslili
07-08-2015, 13:03
Ок, срам те е...
Но с крем ще ти изникват на няколко дена. А с кола ще те държи месец и повече. Според мен отиди при някоя козметичка, първо си махай да кажем само на краката и на подмишниците, да я видиш как работи, и ако ти хареса, просто й кажи този път ще правим и триъгълник, тя нищо не може да ти каже, а и освен това е виждала много триъгълници...
А иначе ако чак толкова се срамуваш можеш да пробваш кола и вкъщи, но ще ти е трудно...

Мерси

Данита
07-11-2015, 08:42
Защото съм на 15 ,а и съм по-притеснителна и ме е срам...

Няма от какво да те е срам. Аз съм на 13 и си ходя без абсолютно никакви притеснения. Пък и кола маската си е трайна и не стават косъмчетата дебели и твърди.

jghgh
07-11-2015, 11:26
сама да се обезкосмяваш с кола/ленти - успех. особено като стигнеш до устните, кажи как е минало, пищя ли много, направи ли си някоя синка и т.н. 8-)
да не изпадам в графични подробности, ама косъмчета има и на други места и ако не си йога, не знам как ще се справиш с залепяне/отлепяне, дърпане и т.н. /и с чекненето/

престраши се и отиди на козметик, има и не много скъпи в софия (нз откъде си, ама предполагам) и ще си по-доволна.

бикче и кремове - никога. освен ако не искаш да започнеш да боцкаш, да имаш твърди, дебели и черни косми, и да се налага да се обезкосмяваш ежедневно

itslili
07-12-2015, 13:04
Значи май направих белята един път с бикче и кремче :D ама не са ми твърди :D страшно сърби :D

anonymous708973
07-12-2015, 13:56
А с кола ще те държи месец и повече.

Имам чувството, че тия, дето ги пишете такива, никога не сте били на кола маска.
Държи седмица и половина гладко, след това избиват. още седмица положението е окей, щото са тук-там и миниатюрно, след това обаче или трябва да ги обръснеш или да чакаш следващата сесия при козметичката.

itslili
07-12-2015, 21:46
Имам чувството, че тия, дето ги пишете такива, никога не сте били на кола маска.
Държи седмица и половина гладко, след това избиват. още седмица положението е окей, щото са тук-там и миниатюрно, след това обаче или трябва да ги обръснеш или да чакаш следващата сесия при козметичката.

Не знам мен ме срам как така козметичката ще ме пипа там доло :D

Sirona
07-12-2015, 21:54
Е какво има да те е срам? Нито ще си първата, нито ще си последната дето ходи на козметик...а и нали това ѝ е работата на жената все пак. Друго искам да те попитам - когато ходиш на гинеколог пак ли ще те е срам?
Иначе и на мен ми е чудно каква е тая вълшебна кола маска дето да държи месец, че и повече...моята държи само седмица-седмица и нещо :D

itslili
07-13-2015, 10:32
Е какво има да те е срам? Нито ще си първата, нито ще си последната дето ходи на козметик...а и нали това ѝ е работата на жената все пак. Друго искам да те попитам - когато ходиш на гинеколог пак ли ще те е срам?
Иначе и на мен ми е чудно каква е тая вълшебна кола маска дето да държи месец, че и повече...моята държи само седмица-седмица и нещо :D

Не знам аз съм много притеснителен човек,аз съм ходила на гинеколог обаче с майка ми и така не ме беше срам

winks11
07-13-2015, 11:42
и аз малко се притеснявам.. за гинеколог чак не, нали, но за козметик малко се стеснявам, така че разбирам..

winks11
07-13-2015, 11:43
в този ред на мисли някой има ли мнение за този комплект (http://www.enzo.bg/veet/easywax-elektricheski-komplekt-za-epilacija/) ??

Smilee..
07-16-2015, 12:44
winks11 - една приятелка си беше взела и беше доволна , но тя си е търпелива и много сръчна в ръцете . Аз не бих си взела , защото едва ли ще се справя :)

marilyn
07-24-2015, 09:54
в този ред на мисли някой има ли мнение за този комплект (http://www.enzo.bg/veet/easywax-elektricheski-komplekt-za-epilacija/) ??

Моята приятелка има, ползвали сме го, не сме доволни и двете. Можеш да поставяш пълнители само на Вийт, а кола маската им не е особено качествена. По-добре си вземи нещо такова http://profesionalist.com/profesionalen-nagrevatel-za-kola-maska-168-32004.html

winks11
07-24-2015, 10:10
О, да..това с пълнителите е малко уловка. Ще се разгледам още малко