Влез

View Full Version : Aбитуриенски бал

DirtyDirty
07-07-2015, 21:31
Здравейте.
Не знам дали е правилния раздел, но се надявам някой да ми бъде полезен. :)
Та искам да се обърна предимно към дамите, които са били абитуриентки тази година. Може ли някоя да ми даде съвет кога е най-добре да започна да си търся рокля и къде? Къде продават хубави. Още от сега съм много отчаяна, защото трудно си харесвам нещо и имам чувството, че нищо няма да успея да си намеря ... :D Ще съм много благодарна ако някой ми даде някакъв съвет. :)

ameli
07-08-2015, 09:51
аааааз :3

Сега ти още рано да търсиш, защото не са излезли новите колекции, но пък може да си намериш нещо от старите с голямо намаление. Започни да се оглеждаш към началото на учебната година, октомври, ноември.. около коледа също пускат промоции и след това вдигат редовните цени (поне във Варна беше така тази година).

Аз моята рокля си я поръчах края на януари и беше готова почти преди всичките ми познати, така че спокойно, няма да свършат и по-късничко да отидеш. Ако търсиш обаче след март има огромна вероятност да ти откажат, защото вече са прекалено заети.

Това е което се сещам. Не съм ходила до Асеновград и смятам, че е абсолютно ненужно (освен ако не живееш в околностите и ти е близко).

kaRamella
07-08-2015, 10:09
Моят съвет е да не бързаш.. Взех си роклята април и края на май ми беше вече голяма :D
Е, голямото можеш да го стесниш, но виж малкото.... :lol:

marilyn
07-08-2015, 12:26
Аз бях абитуриентка преди няколко години, но въпреки това ще ти отговоря. В момента е много рано да търсиш рокля. Някои момичета до Нова година вече са си набавили всичко необходимо, за мен това е излишно бързане. Изчакай, имаш цяла година на разположение. Аз лично съм от София, обикалях тук, ужасих се от цените и моделите, затова отидох в Асеновград. Там имаше голям избор и съвсем нормални цени. Роклята ми я правиха по поръчка, тоест техен модел по мой размер и в друг цвят. Беше готова през април, след това си взех обувките и чантата.

strawberry88
07-08-2015, 22:35
И аз в последния момент си я взех. Беше готова седмица преди бала ми. :D Но и аз те съветвам да не бързаш.

tori
07-09-2015, 08:17
Ам, февруари я поръчах по модел на дизайнерката в студиото и към средата-края на март беше при мен. Не бързай и не давай повече пари, защото няма нужда да прекаляваш за една вечер. Моята си я взех от Русе, не съм ходила до Варна, София или Асеновград.