View Full Version : Каква е сексуалната ви ориентация?
seksualnaorientacia
07-08-2015, 04:43
Каква е сексуалната ви ориентация?
Аз съм хетеросексуален.
LoveInfect
07-08-2015, 22:04
a az sym dekaseksualna (10)
a az sym dekaseksualna (10)
Е как така ?
Е как така ?
Прави го с по 10 на веднъж...
LoveInfect
07-09-2015, 20:29
Прави го с по 10 на веднъж...
Именно
ако кажа нормална как ще бъда разбран?
Моята не я виждам, защо няма некрофил ?
GoodEnough
07-09-2015, 20:39
Много ми е интересно, ако някой пичага хване гаджето си в изневяра с тъпкача на калъп и ги на**е и двамата, това бисексуален ли го прави. Сори, че пиша глупости ама се сетих за тая простотия :D
LoveInfect
07-09-2015, 20:54
Някъде четох че жените си били естественно бисексуални, или поне се възбуждали от други жени, нещо такова, но не мога да се сетя къде.
Има и друго, един мъж хетеро мъж, кат види два гея се отвращава, а като види две лесбийки тръгва да подскача от радост.
Има и друго, един мъж хетеро мъж, кат види два гея се отвращава, а като види две лесбийки тръгва да подскача от радост.
А през зимата вали сняг, щом целта е да се напише нещо, което се знае от всички.
А през зимата вали сняг, щом целта е да се напише нещо, което се знае от всички.
В моя град сняг през зимата не е валяло от 2 години... Сам си направи изводите и препратката към твоя пост..
В моя град сняг през зимата не е валяло от 2 години... Сам си направи изводите и препратката към твоя пост..
При теб могат и лайна да валят, а вие да ги събирате с кофи и след това да ги ядете, мен това въобще не ме интересува.
вие да ги събирате с кофи и след това да ги ядете.
Много си запознат по отношение на това как се ядът лайна. АМА НЕ ТЕ ОПРЕКВАМ ГЛАДНИ ГОДИНИ СА
АМА НЕ ТЕ ОПРЕКВАМ ГЛАДНИ ГОДИНИ СА
Мен от Упреци не ме е страх
Мен от Упреци не ме е страх
Брей поправи ми правописната грешка. Сега цялото българско общество ще ти бъде благодарно до живот..
Може и паметник да ти издигнат.. Само си представи следната картина- твоят роден катун, както винаги мирише на лайна и пикня от близките колиби, а по средата на катуна стои твоят паметник, изцяло направен от фекалиите не цялата ти рода...
LoveInfect
07-10-2015, 19:03
Брей поправи ми правописната грешка. Сега цялото българско общество ще ти бъде благодарно до живот..
Може и паметник да ти издигнат.. Само си представи следната картина- твоят роден катун, както винаги мирише на лайна и пикня от близките колиби, а по средата на катуна стои твоят паметник, изцяло направен от фекалиите не цялата ти рода...
Винаги разбиваш :D :D ++++++
Много работа, ще ми се налага да нося кофи с лайна от твоето село, направо ми го направи ти, аз само ще дойда да си го взема, пък и малко икономиката ви да дръпне.
Хаха начи родата ти е от моето село така ли да го разбирам ( въпреки че не си спомням в селото да има цигани).... Но все пак няма да има проблем с количеството, то е нужно само едно лайно за да ти се направи скулптура в цял ръст и ще е със 100% точност...
Може и паметник да ти издигнат.. Само си представи следната картина- твоят роден катун, както винаги мирише на лайна и пикня от близките колиби, а по средата на катуна стои твоят паметник, изцяло направен от фекалиите не цялата ти рода...кефи ме начина, по който винаги ги затапваш ;)
baby_baby
07-13-2015, 19:38
хетеросексуална
DarkTemplar
07-15-2015, 15:16
мисля, че съм гей..
Със сигурност, предвид футболните ти пристрастия.