View Full Version : на 21г Девствен
terminatortor
07-09-2015, 23:53
Hello.
Според вас нормално ли е на 21 и все още девствен в Този забързан свят? и как приемате хора на подобна възраст които все още не са направили сефтето...
преди 3години ми се отдаде възможност със една пияна курва, но първото което е нямах презарватив, второ преди тва я бяха ебали 3ма...и просто си казах Копеле споко има време, няма смисъл да си тровиш живота..
И от тогава пълна бъркотия..
Аз съм много притеснителен и много рядко общувам с момичета, и това ако стане нз какво да кажа, глътвам си езика, говоря глупости...
Има момиче което харесвам много,но не знам как да подходя изобщо :(
s0b1esk1
07-10-2015, 00:44
споко, нормално е. аз на 21 го направих за първи път с нормално момиче. иначе преди това само платените услуги. от 16 годишен работя и последното нещо в главата ми беше чалгарници и курвета. просто някои хора си пропускат тийн годините и директно скачат в света на "големите", но за сметка на това губиш част от човечността си.
Ако ползваш презерватив не мисля че кожичката ще се скъса.
alabalababavuna
07-10-2015, 01:30
Аз съм мъж на 25
За това как хора те възприемат ще ти помогна да се погледнеш от страни. Представи си че си отново в 1 ви клас и учителят ти е казал че утре ще играете пиеса и всички трябва да се облечете като червени ябълки. Да но ти не си разбрал и си дошъл облечен като банан. Сега ти си сред хора облечени като червени ябълки и всеки които те забележи започва да се чуди "Защо по дяволите той е така ?! " " Как е възможно да не е "разбрал" " Това беше толкова лесно и той все пак не е " разбрал " Трябва да има нещо нередно в него. И докато ти обикаляш и се опитваш да обесняваш на хората че няма нищо сбъркано с теб и ти просто си направил грешка , било е просто недорозомение и не си мислил че може да стане така... Какво според теб трябва да направиш в случая ? Да продължаваш да се обесняваш на хората на хората как се е стигнало до там и че няма нищо различно в теб или просто да ходиш да се преоблечеш ?
Не се съжалявай за нещо преди 3 години... и да си я бил наебал всичко щеше да си е същото . Това да го направиш 1 път и после 3 години нищо си е пак същото положение.
За говоренето е много лесно... Не трябва да забравяш че са хора и не са по различни от теб.Какво ти си мислиш най-вероятно си го мисли и тя в момента,ако ти е скучно и на нея и скучно, ако ти е яко и на нея и е яко...
Другото за конкретното момиче. Както казах по горе и те са хора. Ако те харесва ще ти го покаже по някакъв начин,ще ти се усмихва , ще те заговаря и тн. Ако ти го показваше по някакъв начин ти щеше да го усетиш и от самосебеси да станат нещата. Щом се чудиш значи не ти се кефи.
Свалянето е като продажбата- ако продукта си струва няма да ти трябва много реклама, ако не струва колкото реклами и билбордове да дигаш никои нема да си купи нещо което не му трябва. Ако все пак решиш че не можеш да живеш без нея и решиш да пренебрегнеш съвета ми тогава давай с комплимент за обувките - това върши чудеса.
Значи има много такива случаи мислисш си че секса е нещо уникално това е моментен кеф няма да те промени или да те направи супер човек просто ще усетиш едно облекчение ,а за жените кво да ти кажа разбери и че те са хора не се шашкай и си общувай с тях спокойно когато говориш с жена говори както със някой стар приятел и едно запомни жените не обичат да им мълчиш те го приемат че са ти скучни и те заебават повече нз какво да кажа :Д
Аз пък си мисля, че не е нормално. Не е въпроса да го направиш "с пияна курва", а с човек, който ти допада. Аз съм на 22 и не мога да си представя да съм девствена към момента. Още по-малко да си имам девствено гадже.
s0b1esk1
07-10-2015, 16:43
http://i.imgur.com/mRAyWyb.jpg
Аз съм на 22 и не мога да си представя да съм девствена към момента. Още по-малко да си имам девствено гадже.
Започни с нещо по-лесно, представи си, че си се регистрирала тук девствена, което е било преди 8 години, значи си била на 14.
Скорпион
07-10-2015, 17:08
http://i.imgur.com/mRAyWyb.jpg
Разпоретина.
LoveInfect
07-10-2015, 17:55
Ми не, не звучи нормално освен ако не го правиш зареди религията. Мисля по-скоро като Merylin. Намери някой който да те научи да общуваш с момичета.
RapExotic
07-10-2015, 19:51
Аз пък си мисля, че не е нормално.
Не е нормално или не се вписва в представите за "яко" към момента? Има разлика между тези две неща.
Естетвено че не е нормално! Ако беше нормално пубертетът при хората щеше да настъпва на 25 30 или 40. Който е девствен над 20 значи нещо не е наред с него/нея.
terminatortor
07-10-2015, 21:02
Благодаря ти много за отговора... От това,че не излизам много от там и губя своята самоувереност и самочуствие.
LoveInfect
07-10-2015, 21:33
Излизай повече, а ако няма с кой винаги може да ти се отдаде да се запознаеш с някой.
Аз пък си мисля, че не е нормално. Не е въпроса да го направиш "с пияна курва", а с човек, който ти допада. Аз съм на 22 и не мога да си представя да съм девствена към момента. Още по-малко да си имам девствено гадже.
По-малко говори и повече чети.