View Full Version : Mnenie :(((
Преди няколко дена спах с приятелят ми използвахме предпазни мерки и всичко беше наред. Но аз съм много притеснена беше ми за втори път и като цяло се притеснявам да не би да е станало нещо ..... днес ми е 27 ден и още не ми е дошло :s
ako moje nqkoi da otgovori :(
След около 8 месеца и малко ще ти дойде.
Не го слушай, може и 6 месеца да са.
baby_baby
07-13-2015, 17:18
Не е станало нищо
ВСИЧКО Е СТАНАЛО... Смятай 1996 да не знае къде се намира...
Спокойно, ако правилно сте се предпазили няма поводи за съмнение. Цикълът ти може да закъснява от редица други неща като стрес например, така че не се тревожи излишно :)
mirorforse
07-18-2015, 18:21
Няма да и дойде след 8 месеца даже да бременна. След като роди най-малко 40 дена ще се чисти от раждането, после ако не кърми до 2,3 седмици ще дойде, ако кърми може и 1 година да няма :) Като не разбирате не се правете на интересни.
След като сте се предпазили не би трябвало да е станало нещо, спокойно ще ти дойде :)
Ако наистина си 96 би трябвало поне малко да си се образовала по темата, освен ако не си кандидат българка :D
Вместо след всяко ебане да питате дали сте бременни.. Почнете да правите свирки...ОТ ТЯХ НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА...
raggamuffinbabbyyy
07-18-2015, 19:46
Оф да,наистина карайтe го само на свирки или отзад,а нe слeд всяко eбанe да питатe дали стe забрeмeняли.За тая работа има овулационни тeстовe,гинeколози,тeстовe за брeмeнност,eскапeл,спирали и др.. Или просто цeлта ви e да привлeчeтe вниманиe.Ощe малко и щe питатe като ви сe празнят в устата дали можe да сe забрeмeнee .
Естествено, че и в устата може да се забременее, даже писаха вече че и в пъпа ставало :D Най- добре ги оставяйте на земята да се точат приятелите ви, че да не го мислите много много !