PDA

View Full Version : Защо съм такъв, харесвам всяка една..

BloodyT
07-13-2015, 23:12
Здравейте, как сте?

Имам едно питане... От година-две съм станал някакъв направо ужас... на почти 20г съм, нямам приятелка..
Само аз ли съм на този тип .. в даскалото до скоро бях ужастно влюбен в едно момиче, както и да е завърших, в университета още на първата лекция забелязах едно уникално красиво момиче и постоянно за не я мислех, след има няма два-три месеца като видях една стара съученичка от старатоо даскало в университета и ми върна много спомени и направо стана каша... и някакво дебилно ми е в главата..

ту се реша да се запозная с някоя и видя друга която ме грабва още повече... Една за която и все още си мисля:...беше миналото лято- видях я във една зала за фитнес -точно влизах и тя се обърна към мен- в продължение на 10 метра я гледах в очите и тя мен също, и ви казвам все едно видях моя идеал за момиче, уникално симпатична с големи очи, стройна.....,но тъй като я бях видял само веднъж и то във фитнеса я забравих..(щото нямаше как да я открия)

на пролет тази година пак почнах фитнесче нещо това онова.. и кой да видя пак това красиво момиче, опитах нещо да я заговоря на няколко пъти и помагах за някое упражнение и до там нищо повече.. без да я питам за фб.. я открих съвсем случайно, писах и веднъж,така и не отговори дори и приятелство не даде, след това пак и писах,че искам да я опозная, че е красива... Този път имаше само"seen" След това пак един път я засякох във фитнеса, мъчеше се да нагласи един уред и отидох да и помогна, каза мерси и до там, да ли изобщо се е сетила,че съм и писал или не?

И така в продължение на около месец постоянно си мислех за това момиче, но не виждах как мога да я опозная като не ми пише, пък няколко пъти(4-5) съм я засячал във фитнеса,и като цяло една снимка от Дискотека ме отказа, като я видях с едно момче преггърнати -викам ясно заета.. окей.. давай ще мислим друга..

Сега пък ми допадна едно момиче от селото(и преди съм я виждал,но не съм си направил труда да я опозная) , ам нали в последната 1г и половина а да е тя , а да не е тя, а друга(накрая все с пръст отавах) и съм се сдухал напълно, пък и никой не познавам вече от това село и направо като турист..

Та винаги когато си харесам някоя и си мисля, за сериозна връзка, винаги ще срещна,а на кафе, на работа, а навън някоя принцеса която ще ми влезне в главата и няма излизане,

Вие пичове имате ли подобни случаи, която има хубаво дупе и стройно тяло да я гледате като гладен вълк козичка.. и да си мислите в дългосрочен план какво ще правите.. :D

П.П: ехх припомних си момичето от фитнеса Мамка му.... :X

Rakshy
07-13-2015, 23:46
е*е ти се и не знаеш кво искаш.

BloodyT
07-13-2015, 23:50
Абе,честно казано на кой не му се "е*е" в днешно време, но не е до това, явно не мога да направя сам избор или се страхувам сигурно?

RazorEyes
07-14-2015, 03:26
Отиди на психолог.

V.VaRBanoV
07-14-2015, 08:31
Брат очите са ненаситни,това ще ти кажа само! То и аз се заглеждам,просто няма как мъжката порода е така ;)

ДОТА
07-14-2015, 09:25
Сега пък ми допадна едно момиче от селото

Това обяснява всичко.

Юлиян
07-14-2015, 10:50
Тресе те пубертета.

skatew
07-14-2015, 13:36
Rakshy si go kaza, normalno e. Tegavoto pri teb e, che zapochvash mnogo da se fiksirash vyrhu ideqta za momicheto, koeto si vidql i te e izkefilo na vynshen vid, i si q ukrasqvash do tvoq ideal. Kato vidish taka momiche kakto taq vyv fitnesa primerno oglejdash q hubavo, blagodarish na um, che ima takiva qki picheta i prodyljavash da si blyskash, a ne da i pishesh vyv fb kato creeper. Spri da mislish tolkova kato se zalafish s nqkoe momiche, a se otpusni i deistwiqta sami shte si doidat, towa moga da ti kaja az. Ne se nasilvai da se vlubish i da si namerish momiche, zashtoto taka istinska vryzka/ lubov nqma da izjiveesh, bydi po plastichen

Smrazqvashta
07-14-2015, 13:40
Просто търсиш някой до себе си.

raggamuffinbabbyyy
07-16-2015, 15:54
ебе ли ти се или ти се пишка ?

mirorforse
07-16-2015, 18:11
ебе ли ти се или ти се пишка ?
Т'ва не го разбрах?

raggamuffinbabbyyy
07-16-2015, 20:47