View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
paradosou
09-07-2015, 21:17
Лол, в скайп тия дни си стоя инкогнито, понеже се занимавам с други неща и един пич, с когото наскоро се запознах онлайн, понеже той беше някакъв ентусиазиран, преди малко ми се е включил с "Ти въобще интересуваш ли се от мен? Един път не си ми писала" о.ОО. Да бе, знам, че е тъпо така едва ли не да си вдигам акциите на негов гръб, ама... много бързо стигнахме до държане на сметка, бе, дявол да го вземе xD. Като за 3 чата на кръст...
Ами да, човече, представи си, дала съм скайп защото по принцип ми е характерна черта да съм отворена за нови запознанства, не защото съм впечатлена от интернет персоната ти... примерно.
Много съм лоша ;d. Лягам си, че утре ще се занимавам с банки пак, влудява ме само мисълта.
Иначее имам усещането, че нещата малко по малко се подреждат. Любопитна съм дали с мацето от Констанц ще си паснем колкото засега се очертава.
LoadRunner
09-07-2015, 21:22
нахалник такъв
Deadlock
09-07-2015, 22:27
парадосоу, ако е съфорумец, определено ще схване намека :Д
paradosou
09-07-2015, 22:32
не е, пък и може да се каже, че мразя намеците, не бих сътворила такава тъпотия - да му го 'кажа' именно по тоя начин
съвсем честно и открито подходих, като не съм изгрубявала :)
Deadlock
09-07-2015, 22:34
браво
pac0line
09-07-2015, 22:41
момичета, полудяхте вече, защо вече въпроса "коя зодия си" измести дори асл-то
-до .... ли пътуваш?
-да, а ти?
-и аз
-коя зодия си?
лелелел обяснението "ем аз питам всички така за да видя дали имаме общи теми за разговор"
точно зодията ще го определи тва, още преди да сме си отворили устата, ем к. щом и по влаковете вече само астролози и професорки се навъдиха май вече трябва с каруца да пътувам за да си карам на олдскул разговорите за политика, секс, бой и е.... :D
dreamwalker
09-08-2015, 02:40
лелелел обяснението "ем аз питам всички така за да видя дали имаме общи теми за разговор"
Сторил ѝ си се подозрителен.
Ах, пак я сънувах. Дано утре вече да я видя, би било прекрасно да е решила да дойде.
И също така дано утре да не е чак супер празно, макар че и това си има чар.
Смятам да намеря някое гадже ей така, за да има нещо поне за кратко :) Но все пак не е задължително, щото ако е мрънкало я застрелвам директно.
therichbitch
09-08-2015, 08:51
-до .... ли пътуваш?
-да, а ти?
-и аз
-коя зодия си?
:lol:
Преди обичах да си чета някви неща, но вече се отвращавам само при думата "зодия" честно казано.
Уж мн ми св спеше снощи, пък легнах в 4, спах 2 часа и учудващо не съм като парцал, вероятно до довечера това ще св промени, а исках да излезнем да хапнем нещо по-така или да сготвя стабилно.
golemiq_korab_minava
09-08-2015, 09:53
Зодиите без съмнение не са измислици, но до колко можем да бъдем точни, да предсказваме е спорна работа. Замислете се. Щом нашата галактика Млечен път има общ гравитационен център между който се върти и нашатаслънчева система, така както Земята между Слънцето, така както електрона около неотроните и протоните в атома... Всичките тези магнитни сили не оказват ли влияние? А да не говорим за тъмната материя , която представа 70% от познатото ни пространство..
anonymous708973
09-08-2015, 10:37
Ах, милият ми той е такова нърдче. Усещам го как иска да става доктор и как ще се поналожи да си прекараме още няколко годинки в този гадничък град. Ама какво да го правя, така му светят очите при мисълта, нищо, че не си признава.
А мен ме боли коляното. Не е яко. На възрастните хора не им завиждам, то ебаси размишленията трябват при елементарни дейности като качване на стълби и сядане на легло/тоалетна чиния. Пфу.
Чакам да отворят портала, дано да успея да запиша тоя предмет, не ми се избират други по никое време!
Официално съм семестриално завършила вече. Очаквах повече радост и задоволство, но ми е яко през.... Май този преддипломен стаж се оказа твърде силен и отрезвителен шамар. Сега трябвя да успея и с остяналите три изпита и да приключа етап образование. Надявам се до 04.12 и това да стане факт.
Намирането на работа също се оказа доста по-мудно, отколкото очаквах, въпреки че търся позиции, за които не се изисква някаква специализация. Почти е официално, че няма да има второ интервю. Любопитна съм какво не съм направила както трябва на първото, защито ми беше първо в живота и нямам идея какво по принцип се прави. Хубаво е опитът да е полезен, да се науча на нещо.
Последните 48 часа бяха същинска мелачка, усещам ги все едно са били 48 дни. Зверски глупости ми минаха през главата. Останах бездомна в чужд град, приютиха ме непознати, после минах и през познати. Въобще хората, на коуто имах доверие и трябваше да ми помогнат, се спряха на етап големи приказки и курвенски номера, други някакви, на които не съм знаела, че мога да имам доверие, ми спасиха гъза от спане на автогара... Лудница! Но се чувствам малко по-уверена в себе си след всичкия шит.
В момента имам нужда от мрачен, гушкав уикенд пред телевизора с някаква псевдополовинка. Но всъщност и малко инфо около подготовката на доклада за стажа като формат и ала бала, също ще ми дойде добре. Имам нужда да се почувствам продуктивна и/или значима.
dreamwalker
09-08-2015, 11:07
Имам нужда да се почувствам продуктивна и/или значима.
Мога да те накарам да се чувстваш продуктивна и/или значима.
чувствам се разболяваща се((
много ми дойде напрежението последната седмица, затова сега чай, книжки и топли завивки. мдааам.)
вчера си изрових от любимата сергийка 2 тотални попадения, а от библиотеката ми вкъщи изкарах всички сборници с пиеси, в които има останали непрочетени текстове. ретро влияния, яко наваксване:Д и се усетих как съм започнала да се обличам като преди 5 години, като някое момиченце, много се обръщам назад и като интереси, чак се чудя да се притеснявам ли, но май няма засега:Д ще видим какво ще излезе накрая. тоя Юпитер през 5-ти дом мЪ кара много да сА показвам:Д rawr!
Не ме класираха за общежитие, псува ми се, но ще измисля някакъв вариант. Сега и ако програмата е някаква безкоментарна...
anonymous708973
09-08-2015, 11:33
Къде това?
Niakoitam
09-08-2015, 12:14
Гледам,че напоследък май много са се сдушили. Пък като знам каква ми е фенка особено напоследък съм 90% убеден,че и тя е от хората,които са ми говорили зад гърба и са наклонили везните в тази посока. Мисли си че не знам коя е,но много добре знам. Както и да е. Ако е наистина така мога само да и пожелая точно по същия начин да говорят и зад неиния гръб. Поне тези работи от мен знам че ловят. :)
Deadlock
09-08-2015, 12:27
http://edition.cnn.com/2015/09/07/world/nepal-earthquake-american-death/index.html
може ли такива глупаци да има..........
MoonWatcher
09-08-2015, 12:35
Някакво напрегнато ми е покрай 15-ти септември, който иде с пълна пара. И отново естествено, мисля за всичко друго, но не и за самото учене. :D За сметка на това ща-не ща - уча малко по малко, ама нъц - тегава работа.
Направих relapse след 4 абсолютно чисти дни...
200гр течен шоколад NuCrema
Абе не ми е зле обаче. Случва се.
Важно е да не оставам с негативно отношение към такива неща, щото забия ли "О, съгреших" и си правя лоша услуга.
- I apologize. If you love her you'll let her go so she can be happy.
- She doesn't want to be happy.
- Everybody wants to be happy.
- Depressives don't. They want to be unhappy to confirm they're depressed. If they were happy they couldn't be depressed anymore. They'd have to go out into the world and live. Which can be depressing.
mdaaap
Fisherman
09-08-2015, 15:45
До 3 часа с някви хора пихме бири в нас, а се събудих в 8 /15 минути преди алармата ми/ сам и бях много свеж :Д сега съм си в контрабандатаа и си гледам клипчета по анатомия ;Д
ко ша каиш брат за кецовете на Емерика,биват ли
Без едно мога, с едно не...
Лятото се отива :(
LoadRunner
09-08-2015, 19:14
жалко че номном изпусна Хфактор
така ми се слуша нещо тип Валентина Хасан
Тази Виктория много ми хареса, както и едно момиче от Варна, дето не казаха нищо за нея, а пееше доста добре, накрая само каза "Ура, имам 4 да", някой знае ли нещо за нея?
Deadlock
09-08-2015, 21:44
харесвам си един форумец и ми трябва айпи да го изнасиля <3
sl1nceetoo
09-08-2015, 22:42
В настроение съм да раздавам правосъдие. Искам да наказвам глупавите и наглите хора. Но знам, че не ми е по силите. Поне не за всички. Да, голяма мъдрост, няма що.
Както и да е, трябва да спя.
Радвам се много за М.,че си е взела изпита.
А тези пък... леле... чувствам се поласкана и отвратева едновремено.
По много начини се чувствам.
И преди години не ми правеше впечатление ресторанта до баба ми, ама сега откакто съм тук... ужасно ми бърка в нервите, не бих свикнала отново.
И този цикъл край няма. А по принцип щеше да ми е свършил отдавна.
Приятелката на братовчед ми е ужасна. Все са му ужасни. :д
Днес на колата й падна акумулаторът. Дадоха ни ток с друга кола. И после и аз карах друга кола. В пъти по- удобна.
Боли ме коляното.
Лаптопът ми липсва.
И майка ми ме кара да се чувствам неспособна. Неспособна, да й обясня как действително стоят нещата. Не може да си пречупи егото и погледне реално на ситуацията.
pac0line
09-08-2015, 22:45
Сторил ѝ си се подозрителен.
Да, бях необръснат и още на централна гара ми правиха проверка полицаи и щях да си изпусна влака заради тях.
Със сигурност си има логика и истина в звездите, слънцето и луната, но да ти е опорна точка за запознанство ми идва малко крайно. Все пак благодаря на jghgh, която преди време ми подшушна за една девичка, че трудно ще се получават нещата и те в крайна сметка не станаха, та оттогава си имам едно наум и респектирам въпроса :D
Уж още 2 седмици в България, ама то Варна-София-Загреб-София-Варна ще ми изяде едно 4 дни, още 3-4 да си оправя бакиите в универститета, общежитието, да се "изпратя" с компанията и то кво остана :Д
Племи, само да не ни забравиш.
Мрън, трябва да се науча да спя...
Не е адекватно да се будя в толкова.
И сега не мога да заспя, защото.си се събудих с причина, която не е решена все още. А после ще дойде и официалното ми време за ставане :/
И утре пак ще трябва да е рано... И в петък
Мда, събота ще е денят за доспиване.
От толкова лежане и спане имам чувството, че започвам да се разпадам. Всичко ме боли. Иииии продължавам да сънувам зверски тъпотии, така че и спането не е особено качествено.
Снощи бившото ми псевдогадже успя да счупи тъпометъра с изказвания. Не, че съм искала да си затопляме отношенията, но очевидно добре е станало, че съм надигнала глас и се напърдя кочана.
Изооратиха ми няколко доклада, сега като си получа и записките от стария телефон, мига да се пускам леко така с каквото имам налично.
NomNomNom
09-09-2015, 07:11
- Depressives don't. They want to be unhappy to confirm they're depressed. If they were happy they couldn't be depressed anymore. They'd have to go out into the world and live. Which can be depressing.
mdaaap
дададада
баси, лягам си в 21:30 и ставам в 07:00 без аларма, нз какво се случва с мен.
SHPAIdURmeN
09-09-2015, 08:23
^
Тебе не мога да те разбера :D
anonymous708973
09-09-2015, 08:51
Бясна съм. БЯСНА.
Ебаси малоумните куриери, дявол ги взел, ве. На къв съсед си го оставил, кого лъжеш, като такъв съсед не съществува. 5 пъти им звъня, по минута ги чакам, за да ми кажат как системата им не работела и да им се обадя с някакъв код, който нямам. Ще ги избия, бе, малоумници недни. И не е като да е каприз, дявол го взел, в понеделник пътувам за чужбина и тая пратка ми трябва.
Eдит: Оказва се, че пакетът е доставен в магазинче наблизо, но тъпият куриер е написал улицата и номера под "Вашият пакет е при следния съсед..." и аз си мисля, че това е име, понеже изобщо не виждам, че пише "str.", защото е написано с левия крак.
Мамка му, мамка му, мамка му! Очевидно няма да ми се обадят за второ интервю. Толкова съм разочарована. Определено не е в моята сфера, но го усещам с цялото си същество, че това е моето ново нещо и сега всяко друго обаждане за позиция, различна от желаната, просто ме сдухва. Толкова много искам точно това, а ми се обадиха и с доста по-добри предложения. И определено е ирония на съдбата, че аз, която очна линия не мога да си сложа и хабер нямам от гримчета и помади, съм желана за търговски преставител на козметика.
Поне се запознах с много интересен човек. Надявам се поне това да доведе до нещо хубаво.
баси болките днес, не ми се верваше.
а брат ми няк'ъв го блъснал отзад и смлял колата.
сега ще правя кекс за курбан.
после ми говорете астрологията как не работела...
миличкият<3.
много съм неадекватна и аз с тая температура, през нощта станах да танцувам чарлстон.:Д
трябва малко да се събера, че не е хубаво така:Д
//а тея малоумници от бг х фактора:Д:Д:Д:Д:Д влади априлов да се самоубие ритуално, бе, реплики от типа: а сега едно момиче, което цял живот никой не поглежда - огромен facepalm, бе, жалкаджии, ама к'во ли се учудвам:Д зле.
Започнах да уча за държавните си изпити :))) Питам се... защо реших да уча право по-точно? Ужааасно огромни теми и много голям конспект - следващите 30 дни ще е яко гърч, но съм се надъхал адски много.
Питам се... защо реших да уча право по-точно?
щото си кат всеки втори
Развълнувана съм и физически ме боли сърцето.
Аз май си намерих мястото, само това ще кажа.
щото си кат всеки втори
Радвам се, че ме познаваш И ТИ ^^ Не го написах, защото не съм искал да го уча или съм го записал ей така... няма значение, жив и здрав да си.
споко е чиек, майтапа са
badi welik и да си ги земаш изпитите
споко е чиек, майтапа са
badi welik и да си ги земаш изпитите
ни моа накърни мье дустойнстеното и са плача кат жена испуснал распродажьба в молла на минос пейсет процентьа
мъдреца е най-безполезния зъб, който ми расте от 2 години :@ :@ венеца ми е подут и полуразцепен, да му *** майката
Интересно се получават нещата.. ако преди месец, някой ми беше казал,че сега ще стоя с него,да играя лига,до 5-6 поредна вечер,щях да му се изсмея в лицето.. уви,нещата се получават доста различно,за моя изненада.
Радвам се някак,обаче..щастливо ми е.
В Русе съм си вече и е толкова странно, че нямате идея. И в същото време е толкова познато. Хем е вкъщи, хем не е. Докато сляза от колата и видях група познати лица, имам странното чувство, че още повече ще се натоварвам тук.
Почивката беше страхотна!
Идеално е всичко! Какво по-добро от дъждовно утро, палачинки и кафе? Предстои изключително тежък изпит утре, но дано всичко е наред, все пак учих като луда хахахах
О-б-о-ж-а-в-а-м си работата! Прекрасно ми е, мило ми е awawwawww <3
anonymous708973
09-10-2015, 14:52
Идеално е всичко! Какво по-добро от дъждовно утро, палачинки и кафе? Предстои изключително тежък изпит утре, но дано всичко е наред, все пак учих като луда хахахах
О-б-о-ж-а-в-а-м си работата! Прекрасно ми е, мило ми е awawwawww <3
Ай, че позитивно! Усмихна ме.
Пия червено вино с обяда. И съм напълно гримирана за вкъщи. Щото мога.
И ми е готино. И очевидно умирам от глад, щото ме врътна от една чашка. Нищо де, продължавам :д
Нямам търпение. Обичам промените. По ирония на съдбата, в момента съм готова да приема всички освен една.
И с това приятелство реших какво да правя. Нещата били повече от прости. Надявам се да открия някого, в когото да вложа похабената до момента енергия.
Признавам, това си е най-сериозното предизвикателство в живота ми към този момент. За 8 часа само 4 теми съм минал, факин шит мен. Ташака си е голям, ама нали съм гений, трябва да успея.
LoadRunner
09-10-2015, 18:11
бе далеч си от гений
ама ти винаги може да се помолиш на бог, нали
бе далеч си от гений
ама ти винаги може да се помолиш на бог, нали
Овладей шизофренията си, то
SHPAIdURmeN
09-11-2015, 06:53
Очертава се да ме пръснат :D
anonymous708973
09-11-2015, 08:20
Ах, можело значи да се говори земно за изкуство. Готино ми е, че ги познавам и двете момчета. Толкова са свестни, умерени, позитивни.
Да им таковам превземките на всички, които се мислят за по-горе от другите, защото "създават изкуство".
Днес наистина трябва да си свърша ангажиментите, които вчера отложих. Като за начало - купчина пране, която може да ме конкурира по височина.
Много се надявам да успея да вместя всичко, което искам, в куфарите.
много хубава е трансформацията, през която преминавам сега.
някаква основна, неподозирана по размери ревизия. припомням си хора, неща и места, които съвсем ми бяха напуснали дома.
нощта на музеите винаги ми е била повратна точка през годините, което е супер странно, нещо като нова година за останалите. хах))
наслаждавам се на настроението и разпращам словото си наляво-надясно. чувствам се супер, чак не мога да го повярвам. (въздиша с усмивка))
Възпитани сте различно – имате различни разбирания относно кое е морално и кое не, кое е позволено и кое не. Ако гаджето ти няма нищо против отворените връзки, хазарта и честите напивания, а твоето мнение е друго, връзката ви е обречена.
Прочети още на: http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/47600-priznacite-koito-pokazvat-che-ne-ste-edin-za-drug-/
Аз понякога се чудя дали мога да намеря човек със същите високи морални стандарти като моите, и то не само по отношение на връзките. Толкова съм си изострила сетивата, че неща, които за много хора са "no big deal" мога да видя принципа на действие и дали дълбоко в това нещо не се крие някаква неправда.. маскирана като "правда", или, както казах: "no big deal".
Но обикновено получавам за подобни разсъждения етикет "филмарка".
Адски криво ми е някак, опитвам се да анализирам ситуациите и да подобрявам себе си и моите отговори към света, иска ми се да не бях чувствителна и да не се впечатлявам толкова лесно, амааа... уви.
Тия дни тъкмо ми беше прекрасно и 2 малки неща доста ме позамислиха. Опитвам се да не прехвърлям недоволството си на другите хора обаче, нали.. трябва да си отговорен за себе си, за своите емоции и реакции и никой не е длъжен да се грижи за твоето самочувствие. Това е нещо, което цял живот уча. Аз пък се грижа за другите, дори понякога ги лъжа, ама да ги видя усмихнати, или се свивам, за да може те да разположат егата си комфортно и те да са добре, даже да е за сметка на мен.
Ама ми е ясно, че не е най-"нормалното" нещо на света и трябва да спра да го правя и да не го очаквам от другите също 8-)
Иначе и аз мисля, че се променям, просто толкова взе да ми писва, не искам вече да очаквам нищо от когото и да е било.
Нещата със сигурност ще потръгнат като си правя моите избори и все по-малко се вглеждам в другите и им търся кусурите.. Щото и т'ва го има, ..
Абе просто не се харесвам, просто ми е тъпо, искам да се свършва тоя процес вече и да изляза от него много по-самоуверена и без комплекси.
small rant
Niakoitam
09-11-2015, 10:54
Съществувам си просто...
anonymous708973
09-11-2015, 12:11
Аз понякога се чудя дали мога да намеря човек със същите високи морални стандарти като моите, и то не само по отношение на връзките...
Адски криво ми е някак, опитвам се да анализирам ситуациите и да подобрявам себе си и моите отговори към света, иска ми се да не бях чувствителна и да не се впечатлявам толкова лесно, амааа... уви.
Ще се абстрахирам от първичната си реакция при четенето на коментари като този.
Ако наистина ти се иска да се задълбочиш в решаването или поне в разбирането на проблема, да подобриш себе си, зачети се в различните видове етика и се опитай да оцениш важността им (не самите тях, а важността).
Деонтология, утилитаризъм, контрактуализъм, например. При четенето за тях ще ти изскочат и други свързани понятия.
Мисля, че е добра стъпка :)
Аз гледах новото видео на Ванеса всъщност и ме позамисли... Според нея това, което не харесваме в другите, сме потиснали в себе си или ни е втълпено, че е лошо, семейна среда, възпитание етц. Според нея, хората, които ненавиждат дадено качество, би трябвало да се опитат да видят ползата от него и да вземат един вид "хомеопатична" доза в своя живот. Дотук добре. Но:
По отношение на егоизма - близък на душата ми пример в момента; тя казва, че хората които ненавиждат егоизма и егоцентризма, са такива, които имат проблеми със застъпването за собственото си мнение, които ги е страх да тропнат с крак един вид и да им се чуе гласът.
Което при мен наистина не е случаят. И остава въпросът... как и защо аз би следвало да спра да се дразня от егоистични и егоцентрични хора? Имам ли някакъв урок за извличане всъщност? Или вече съм го научила и някои неща просто си остават дразнители въпреки това?
Niakoitam
09-11-2015, 12:26
Ще се абстрахирам от първичната си реакция при четенето на коментари като този.
Обаче не се въздържа просто да си пуснеш...тъничкото сарказъмче...:)
anonymous708973
09-11-2015, 12:28
Не беше сарказъм, не си наясно с понятието :)
Niakoitam
09-11-2015, 12:32
Не беше сарказъм, не си наясно с понятието :)
Аз съм си много наясно. Запознай се и ти:
"мн. сарказми, (два) сарказъма, м.
1. Само ед. Присмех, язвителност, жлъч. Говори със сарказъм.
2. Злобна язвителна бележка. Вмятам в разговора сарказми.
• прил. саркастичен, саркастична, саркастично, мн. саркастични. Саркастична усмивка."
Да се подчератае "злобна язвителна бележка." :)
anonymous708973
09-11-2015, 12:35
Не е злобна, язвителна забележка. Не съм искала да я уязвя.
Присмех, язвителност, жлъч щеше да е, ако бях казала "ти си самата Дева Мария". макар че това е по-меко, по-скоро е ирония.
В твоя случай би съдържало "да си оправен като Някойтам", защото не това е истинското ми мнение.
В действителност изпитвам неприязън към подобни фрази, но не ми се навлиза в подробности, защото смятам останалата част от поста си за по-важна.
Както казах - никакъв сарказъм няма тук. Та... да не си говорим за запознаване, да не ти изброя набързо всички степени под и над сарказъм :)
И сега, разбира се, всичко живо ще се съсредоточи върху един ред вместо върху останалото. Поздравления, някои хора наистина не умеете да различите ядрото на един коментар.
/това пак не е сарказъм.
Niakoitam
09-11-2015, 12:40
Не е злобна, язвителна забележка. Не съм искала да я уязвя.
Присмех, язвителност, жлъч щеше да е, ако бях казала "ти си самата Дева Мария".
В твоя случай би съдържало "да си оправен като Някойтам", защото не това е истинското ми мнение.
В действителност изпитвам неприязън към подобни фрази, но не ми се навлиза в подробности, защото смятам останалата част от поста си за по-важна.
Както казах - никакъв сарказъм няма тук. Та... да не си говорим за запознаване, да не ти изброя набързо всички степени под и над сарказъм :)
Абе чист сарказъм си е ама и сама не се усещаш. Защо? Не смятам да подхващам тема за теб отново. А горните примери дето си ми дала са си чиста ирония.
"ж., само ед.
1. Тънка, скрита насмешка, подигравка. Отнасям се с ирония. Говоря с ирония. Убийствена ирония.
2. В литературата – стилистичен похват, използване на насмешката."
:)
В интерес на истината коментарът на Пантерата не беше саркастичен или язвителен, даже Евала че се отнесе "равно", а не с превъзходство, и да - не винаги когато се дразниш на нещо, значи и ти го имаш в себе си.
Останалата част ще я взема под внимание, и без друго ми се чете етика от край време.
Ученето да се застъпвам за себе си е целоживотно при мен, защото определено съм възпитавана в по-различни порядки.
Знаех си че бих издразнила някои с цитираните изречения, но го вярвам, а и го виждам, дребните несправедливости много ме изнервят, а реакцията на повечето хора е да ги замитат под килима...
Па и не съм крила че съм доста opinionated, сигурно е от многото фиксирана енергия в натала 8-)
Толкова много съм мислила и чувствала убежденията си, че не приемам нищо друго за вярно.
Това е друга тема де.
Благодаря за коментара
Все по-усмихнато е всичко! Успях с изпита, ще взема стипендия, нямам търпение да започва учебната година! Всичко си почистих, уютно е много, абсолютна почивка сега, утре пак ще има безброй усмивки в работата, така че съм безкрайно щастливаа : )
спах допреди малко. чувствам се суперотпочинала. съвсем скоро се прибира. нз как ще изтрая. ии следващият път ще покажа среден пръст на егото си.
anonymous708973
09-11-2015, 16:26
имам си германец за гадже, нананананана. :д
Deadlock
09-11-2015, 16:27
честито гражданство : )))
LoadRunner
09-11-2015, 16:43
имам си германец за гадже, нананананана. :д
ти не ходеше ли с някакъв бежанец?
Овладей шизофренията си, то
Ти забравяш какво си писал в тоя форум. Май ти си с шизофренията. Едната ти половина не знае какво върши другата ;д.
therichbitch
09-11-2015, 17:50
jghgh, не се връзвай, вятърничавите елементарни хора нямат достатъчно на 2я етаж, за да направят разлика м/у филмарство, от една страна, и мнителност и задълбаване в нещата, от друга. Пък и в една среда от хора, вече утвърдили се в личен и професионален план, няма място за no big deal на всяка 2-ра мисъл и на такива индивиди обикновено се гледа с насмешка.
Он: Отидох час по- рано на работа, не правих обедна почивка и стоях и след това, но си довърших всичко и по тоя случай ще се смея последна :cool:, докато другите утре пътуват в натъпканата от сульо и пульо София, за да стигнат за работа в събота. Ох, ще си почина добре, трябва ми пълноценно време в почивка, а не просто количество. Знам го теоретично, но напоследък се опитвам да го приложа и когато това стане успешно, дори един ден може да ме зареди изключително и май го предпочитам пред 10 дни физическо нищоправене, по време на което мисълта ми е заета с някакви притеснения.
П.П. Кой идиот си вади фашистко гражданство.. Имам близък, който минава през процедурите, и ме отблъсква честно казано. Виждам го като желание да пренебрегнеш произхода си това натискане за чужди гражданства, дори ако законодателството ти позволява да запазиш родното си.
anonymous708973
09-11-2015, 18:05
Дедлок, благодаря ти^^
Даже ме е чул за корекцията във фамилното име и някакъв такъв доволен ми го сочи. хехе.
ти не ходеше ли с някакъв бежанец?
:lol:
Не, честно :д :д
П.П. Кой идиот си вади фашистко гражданство.. Имам близък, който минава през процедурите, и ме отблъсква честно казано. Виждам го като желание да пренебрегнеш произхода си това натискане за чужди гражданства, дори ако законодателството ти позволява да запазиш родното си.
Ти сериозно ли?
Главозамайваща простотия.
Който идиот, например, иска да посети баба си и дядо си без да се притеснява, че няма да му дадат да излезе от държавата после. Когато, например, дядо му има тежки здравословни проблеми.
Който идиот е прекарал кажи-речи половината от живота си в друга държава, който работи там, плаща данъци там, планира да остане там. Например.
Докато не си изпитала нещо подобно или екстра проверка на летището, или 10 минути гледане на паспорта ти от всички страни само заради страната, от която идваш, просто си замълчи.
Или си поднеси мнението по човешки начин, на по осъдителен, арогантен и глупав.
Честно... ТОЛКОВА кух коментар.
golemiq_korab_minava
09-11-2015, 18:27
спах допреди малко. чувствам се суперотпочинала. съвсем скоро се прибира. нз как ще изтрая. ии следващият път ще покажа среден пръст на егото си.
егото е това, което ни спира да мислим разумно. само така ;д
pac0line
09-11-2015, 19:44
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12004115_10207891752238001_1241162109100166943_n.j pg?oh=a8081d3af12995e2583da49e94cce338&oe=56A87DA1
#dasiznaete
therichbitch
09-11-2015, 19:56
По- арогантно от това точно ти да скачаш на някого, че е кух и глупав, и осъдителен здраве му кажи.
Примерът ти с летището е меко казано малоумен, впрочем и няма място до другите причини, които си изброила.
Подсетих се от коментара ти и си изказах недоволството от хората с подобно желание, включително и тези, които са ми близки, даже по- скоро за тях.
Натъртването за 3-ти или 4-ти път в разстояние на месец, че си имаш гадже германец, макар и замаскирано като шегичка, е лишено от смисъл.
anonymous708973
09-11-2015, 20:36
Лишен от смисъл е начинът ти на мислене.
Народът не е казал "каквото повикало, такова се обадило" ей така.
Ако паметта ти е толкова добра колкото твърдиш, идеално помниш каква националност е приятеля ми. А ако помниш и въпреки това започваш коментара си с "кой идиот", значи определения като безочлива и арогантна са меко казано за теб.
Отново - когато приятелят ти не може да посети тежко болен роднина, защото има опасност да бъде привикан да мре избивайки сънародници, тогава си отваряй устата.
Deadlock
09-11-2015, 20:42
дъричбич, после защо съм останала с впечатлението, че си злобна. това беше злобно :Р
anonymous708973
09-11-2015, 20:51
да беше само ти.
злобно е мн меко казано. беше античовешко.
SHPAIdURmeN
09-11-2015, 21:14
:lol: :lol:
Хаха, кой го казва...
:lol: :lol:
Хаха, кой го казва...
top kek
да беше само ти.
чета ти мненията и се държиш малко като дървен германец в шпалир
не го приемай като обида
Боли ме главата. Пак. И той си тръгна - в следващите десетина дни вероятно няма да го видя, което е твърде много за два месеца заедно и вкъщи, и на работа. Новата играчка ме дразни ама поне си отвличам вниманието някак от тва да броя часове не-живот и да се чудя какво е станало със семейството и приятелите ми докато съм бачкала два месеца на шибани 200 км. Щот не са никак много - 2 часа шибан път. Обясняваха колко им липсвам, а никой чак толкова не ме посрещна. Или може би аз съм се променила, не знам. Някак си искам да съм покрай тях ама търпимостта ми към глупости е понамаляла. Чувствам, че не е баш-баш дом Руситу, искам си в нашето вкъщи пък ако ще не да се караме, а да се бием на ден по супурнайсет шибани пъти. Липсва ми със всяко вдишване да усещам, че имам Мъж до себе си, не момченценценце. Или шибани курви за аверки.
Реших го и в неделя ще се боядисвам - друга няма да е!
dreamwalker
09-11-2015, 21:36
Реших го и в неделя ще се боядисвам - друга няма да е!
Не виждам някой да те спира.
Не го казвам с идеята, че някой от вас ме спира - демонстрирам си някаква си моя твърдост. :дд
dreamwalker
09-11-2015, 21:48
Не го казвам с идеята, че някой от вас ме спира - демонстрирам си някаква си моя твърдост. :дд
Постигна обратен ефект, аз ще те спра, реших го.
dreamwalker
09-11-2015, 22:18
Ще те заболи.
Знаете ли? Знаете ли? И аз не зная, айдИ лека.
Сега си припомних нещо, само че този път не с неприятно чувство и емоция. И осъзнах, че искам това чувство, което в момента е доминиращо при спомена. Но с някой нов.
И сигурно го споменах 137362 пъти, но все пак - адски много съм доволна, че имам цел, която да преследвам. И за първи път не е някаква суперлесно постижима, както бяха досегашните ми, които така или иначе успявах да направя.
От понеделник ми започва уводния курс, за момента колегите са свестни, макар че половината няма да ги има другата година. Така като е по-малка групата (доста по-малка) някак си ми харесва повече, по-задушевно е и се изграждат по-добри връзки.
Ако не друго, поне си взех поука от миналата година и няма да се мъча с 20 дини. Малко, но стегнато и целенасочено.
Най-хубавия махмурлук, който съм имал
na rabota sam v momenta i sam na kosum da ne gi otrepq vsichkite osven 1-2 mom cheat
егото е това, което ни спира да мислим разумно. само така ;д
не съм съгласна ;д нвм, както с всяко нещо, и тук е нужен баланс
Niakoitam
09-12-2015, 10:12
Реално сънищата ми са доста по наситени с хубави емоции от реалността ми. Лягам си към 12 вечерта,а след това го откарвам тайно в стаята ми от към 3 до към 5 разцъквайки си разни неща по телефона. Събуждам се горе долу около 12 на обяд и...нямам търпение вече да идва вечерта. Нищо не ми се прави,но искам не искам правя. И така...
А иначе относно горния спор между Ричката и Пантерата...аз лично не смятам,че ричката е злобна.Даже ми изглежда и като чувствителен човек. По скоро смятам,че се издразни по други причини. Да, Пантерата може и да не го е казала с такива помисли.Може просто да си се радва момичето. Но пък това натърване напоследък и особено начина на написване на последния и пост малко изглежда,че все едно е много доволна,защото едвали не е сто пъти по престижно гаджето ти да е германец,пък даже и само на някаква хартийка да се води такъв отколкото да е просто някакъв си украинец.Че даже и името го карала да си сменя представи си. :) Може и заради това,че се е спасил от войната да се радва знам ли? Но пък не един или два пъти е било натървано за германската красота спрямо българската непривлекателност на държавите като цяло и как тя не желае да се завръща в собствената си родина по празници,а и попринцип като че ли.Демек може и да се тълкува,че щом е с гадже германец,вече не би се "унизила', никога да тръгне примерно с българин,защото "се е изкачила много в иерархията и няма как да се върне със стъпки назад,а пък освен това и смята завинаги да живее в Германия."
А това Пантерке,че гаджето ти е германец на хартийка реално никакъв германец не го прави.Все едно турците в Германия са германци. Той е просто един човек с германски паспорт-хартийка,на който корените са му в Украйна и от тази държава иска или не, не може да избяга.Може да се отрече от нея забравяйки я в съзнанието си и започвайки да плюе срещу собствената си държава и да храни собствените си сънародници забравяйки от къде е тръгнал всъщност, колко първобитни били,защото видиш ли той бил големия германец...на някаква хартийка. Толкова по-жалко за него. Ти може да направиш същото с държавата и сънародниците си.Е...толкова по-жалко и за теб. Няма да си първата,няма и да си последната.Особено сега ,понеже сме глобално общество и има интернет,телевизия и т.н редовно попадам на разни известни и неизвестни 'чужденци от български произход" дето така им е наголемяла работата,че са се надули като балони и ако ги боцнеш с една игла не знаеш къде ще отидат отблъснати от излизащия въздух от тях. :)
Иначе си спомням например и Люси Дяковска,когато участваше в NO Angels, преди една евровизия,дето трябваше да представя Германия с още три жени от групата и как се беше надула,че е голямата германка и беше решила,че е нещо повече от останалите българи говорейки надменно. Е,след като на Евровизия завършиха точно последни и България беше единствена,но наистина единствената страна дето даде на Германия максималния брой от 12 точки,че да е резила и с една идея по-малък,защото все пак хората решиха да я подкрепят като българка,от което си гражданство едвали не вече се беше отрекла,дойде в едно по известно предаване по телевизията за да обяснява със сълзи на очи колко много обичала България и българите и колко горда се чувствала от това,че е родена българка. :)
dreamwalker
09-12-2015, 11:26
дъра бъра сто чадъра
Трудно е да разбереш някои неща, когато нямаш/не ти се е налагало да имаш двойно гражданство или две или повече родини или родителите ти да са от различни националности, например.
Няма нищо нередно в това да живееш в Германия и да обичаш Германия. Или Швеция, Чехия, Малайзия, Алжир и т.н. Странно е, че хората, които по някаква причина споменават, че обичат дадена страна, стават обект на неоригинални критики и дори се дамгосват като родоотстъпници от други извисени души.
П.П. Освен това примерът с Люси Дяковска е ирелевантен. Как от това, че е демонстрирала гордост от факта, че е избрана да представлява Германия, следва, че е "решила, че е нещо повече от останалите българи". Можеш да чувстваш принадлежност към повече от една страна. Нещата не са взаимно изключващи се.
да ви имам проблемите
двойно гражданство
аз тука кипнах кифето ... :О
DisappointedDreamer
09-12-2015, 11:34
Ох, играе се много голям мач и от вкъщи чувам виканията на стадиона. Студено ми е и напоследък доста объркано. Имам няколко желания за осъществяване, обаче, и работя по постигането им. Отново са ми прекалено разхвърляни мислите. Както и да е, пожелавам спокоен и уютен уикенд на всички!
golemiq_korab_minava
09-12-2015, 11:41
не съм съгласна ;д нвм, както с всяко нещо, и тук е нужен баланс
Иваааа ще ме депресираш. Пак се съгласявам с теб. :д. Но въпреки това хората трябва да се научат да гледат малко над събитията. Да търсим пътища, без да се водим само от чувства и лично его, което вид следваща стъпка на развитието ни според мен. Обаче както каза без балансът няма как въобще да се научим. Всичко има вид регулация и равновесие. Взимам те за личен учител ;д
paradosou
09-12-2015, 12:07
Демек може и да се тълкува,че щом е с гадже германец,вече не би се "унизила', никога да тръгне примерно с българин,защото "се е изкачила много в иерархията и няма как да се върне със стъпки назад,а пък освен това и смята завинаги да живее в Германия."
:shock: :shock:
Къде, we? (е казано или намекнато нещо такова) xDDDDD
По темата - обзаведох се с нови неща и съм доволна. Нямам билети още. И изненадващо за себе си проявявам биволско търпение, хаха.
Niakoitam
09-12-2015, 12:34
Трудно е да разбереш някои неща, когато нямаш/не ти се е налагало да имаш двойно гражданство или две или повече родини или родителите ти да са от различни националности, например.
Няма нищо нередно в това да живееш в Германия и да обичаш Германия. Или Швеция, Чехия, Малайзия, Алжир и т.н. Странно е, че хората, които по някаква причина споменават, че обичат дадена страна, стават обект на неоригинални критики и дори се дамгосват като родоотстъпници от други извисени души.
П.П. Освен това примерът с Люси Дяковска е ирелевантен. Как от това, че е демонстрирала гордост от факта, че е избрана да представлява Германия, следва, че е "решила, че е нещо повече от останалите българи". Можеш да чувстваш принадлежност към повече от една страна. Нещата не са взаимно изключващи се.
Я,ти реши да водиш сериозна дискусия.Тази дата 12.09.2015 трябва да си я запиша някъде поне като събитие от национален мащаб...минимум...:D
А сега сериозно.
Двойното гражданство е просто една хартийка с допълнителни привилегии и не означава,че трябва непременно да забравиш родната си страна щом са ти го дали.Родината е една и е тази,в която си се родил/а. Другото е просто страната,в която в момента живееш,която след 10 години може да е съвсем друга,което няма как да стане с родната ти страна.
Родителите ти ако са от различни националности просто имаш две родни страни и това е.Уважаваш ги и двете поравно. Стига баща ти да не си е изхвърлил семето и да е изчезнал да осеменява други или майка ти да не те е буквално изкендзала и да е отишла да зарежда пак. Тогава родната ти страна е тази на родителя дето се е грижил за теб през цялото време. Което не означава,че не може да проявяваш известен интерес и към "другата си родина". Само при това положение вече може да приемеш за родна страна и мястото,където си се родил.Макар,че това може и да значи,че родителите ти вече са забравили корените си евентуално.
Ти може да си обичаш,която държава си поискаш и няма нищо нередно в това. Нередното е когато забравиш родната си държава и започнеш да плюеш по нея и по населението и,защото си решил/а,че си по високо от хората там,защото си се преместил/а с някой и други километър.
А Люси Дяковска се държеше като надута пуйки и с очите си го видях по телевизията.Видях и как самочувствието и беше набързо свалено впоследствие.
И не,не може да чувстваш принадлежност към две държави просто,защото е яко смешно. Като една в Мастер Шеф дето и забравих името сега,но второто си го беше сменила с някакво чуждоверско. "Ние в Канада го правим така,ние в Испания го правим така,ние в Португалия го правим така,ние в Германия го правим така" Е, да ти се сера в устата с извинение ама и без извинение,а вие на Луната как го правите и последно вие откъде сте?
А това,че стават някой обект на критики и дамгосване може би пък и да си има причини.Не мислиш ли? Не като някаква куха леличка около 10-20 години по дърта от мен дето в групата на града ни се хвалеше каква велика италинка била,а ние какви цигани и пияници сме били в града ни и в България,как си купувала само скъпи маркови дрехи,а ние селяните сме пазарували само от Илиенци,как била яла само луксозни храни,а ние сме били само на леща и боб,как се занимавала с богатите красиви италианци,а не с тъпаци като българите,как всичко около нея било луксозно,а около нас само нищета и т.н и т.н. Че даже и с мен на ЛС започна да се заяжда,че не и коленича за това.Такива ми ти работи. Знаеш ли на колко такива тъпи самозабравили чужбинци "бивши българи" съм попадал. Великите емигранти.Ами стискам палци и Пантерата да не се главозамая чак толкова за да ги последва по мислене. Те не са само смешни,те са просто жалки. Помислили са се за супер голямата работа,а всъщност не се осъзнават,че и те са част от тези където плюят и някога близките им хора и роднините им евентуално живеят там и това,че са се самоопределили като някакви каквито не са за да се самоубеждават,че са по-велики от сънародниците си нищо не значи. Просто ги прави реално доста по-жалки отколкото са си и всъщност. :)
Ето ти го и Кирил от Биг Брадър като най пресен пример. И какво като имаш диплома за борсов търговец или не знам си какъв от Харвард или не знам си откъде като по акъл си тъп като гъз,лижеш гъзовете на влезлите там мутрички и приличаш на селски пич ала бай Ганьо тръгнал и се върнал от Европата...
Niakoitam
09-12-2015, 12:39
:shock: :shock:
Къде, we? (е казано или намекнато нещо такова) xDDDDD
По темата - обзаведох се с нови неща и съм доволна. Нямам билети още. И изненадващо за себе си проявявам биволско търпение, хаха.
Никъде не е казано поне засега. И таз добра да беше казано. :)
Само за живеето в Германия се спомена. :)
oh god
спрете.
има ли в тоя форум вариант за нормален ден, без препирни, без дълги постове, обяснения и заяждания?
besides this:
https://www.facebook.com/pochistvane.sled.smurt
WTF IS DIS
golemiq_korab_minava
09-12-2015, 12:59
Той найкотам, ако не прави сцени у форум трябва да спи ;(
Niakoitam
09-12-2015, 13:06
Той найкотам, ако не прави сцени у форум трябва да спи ;(
Ти ходи режи вените заради някоя непозната пък някойтам го остави да си спи. :)
golemiq_korab_minava
09-12-2015, 13:10
Аз в съня ти ще дойда да правя клъцни срежи :Д
Deadlock
09-12-2015, 13:13
можеш да чувстваш принадлежност към две държави, Някойтам, а по-интересното е, че има хора с шарени корени, които не се причисляват към конкретна националност. имат гражданство тук или там, но нямат родна страна. когато си се местил много като малък, родителите ти са от различни националности, адаптирал си се към различни култури, патриотизмът ти е чужда концепция. много е интересно
ще кажа нещо controversial, което не е лично към теб, макар че твоите думи ме подсетиха - според мен е важно да излезе човек от Бг, да поживее по възможност в повече от една чужда държава, за да има широк кръгозор и да усети колко голям е всъщност светът
pandabear
09-12-2015, 13:54
усещам някаква промяна.
и дано да е за добро.
therichbitch
09-12-2015, 15:51
беше античовешко.
:lol: Виждам, че си много възмутена.
Винаги съм казвала, че животните заслужават повече обич и уважение.
Всеки с малко акъл може да оцени, че да наречеш някого идиот е в пъти по- малко обидно и пренебрежително от това да ходиш наляво и надясно и на всеки 3-ти потребител да разправяш колко зле са се справили родителите му, плюеш по семейната среда, приятелската, каква била чуждата среда и т.н. и т.н. Така че огледай се, прочети си коментарите с хилядите льольовци, скапаняци и тези, които ги гощаваш с газ. Безочиливост е 2-рото ти име.
Относно другата ти обида, която повтори, даже май потрети- да, арогантна съм понякога и не, не се гордея, но за разлика от теб имам доблестта да не противореча, вместо да се обяснявам по форумите колко не съм надменна, както ти правиш.
/Впрочем, както казах се подсетих и образът беше събирателен, ако исках да кажа, че конкретно приятелят ти е идиот, шях да го формулирам така, светът не се върти около теб и твоята половинка. Но дори да бях го нарекла него идиот, какво от това, кой е той, коя си ти, нямам право? И да си го позволя ме прави безочлива. Замисли се ти колко човека си нарекла идиот или скапаняк във форума и "тогава си отваряй устата" , както ти нареждаш. Щом ти можеш, и другите могат, това е./
Не помня, мислех си, че е германец и затова коментирам изваждане на немско гражданство.... (facepalm)
Повече нямам какво да кажа lol
GuardianAngel
09-12-2015, 15:54
Офф бати ужасната събота ,работа до 3...искам отпуска вече,че не се издържа,ама още 2 седмици трябва да изкретам :(
В крайна сметка сладоледа ми оправи настроението поне малко :Д
Предлагам на съфорумците от Пловдив да си направим форумна среща идната седмица към 20 септември,обмислете го.
dreamwalker
09-12-2015, 16:21
Я,ти реши да водиш сериозна дискусия.
Ако това ти е представата за сериозна дискусия, аз съм кралица Елизабет.
golemiq_korab_minava
09-12-2015, 18:49
Ако това ти е представата за сериозна дискусия, аз съм кралица Елизабет.
Ем като не влиза във философия и политики..
Лишен от смисъл е начинът ти на мислене.
Народът не е казал "каквото повикало, такова се обадило" ей така.
Ако паметта ти е толкова добра колкото твърдиш, идеално помниш каква националност е приятеля ми. А ако помниш и въпреки това започваш коментара си с "кой идиот", значи определения като безочлива и арогантна са меко казано за теб.
Отново - когато приятелят ти не може да посети тежко болен роднина, защото има опасност да бъде привикан да мре избивайки сънародници, тогава си отваряй устата.
Между другото, двойното гражданство не съм убеден, че би го предпазило от такава "участ" А мренето за родината не е баш глупост.
dreamwalker
09-12-2015, 19:45
Ем като не влиза във философия и политики..
Да чете npp...
dreamwalker
09-12-2015, 19:45
А мренето за родината не е баш глупост.
Умри за родината, чадо!
golemiq_korab_minava
09-12-2015, 20:04
Умри за родината, чадо!
Когато османлийте ни завладяват, би трябвало да знаеш, че 5 века целия ни народ е бил под коленете им.
dreamwalker
09-12-2015, 20:27
Когато османлийте ни завладяват, би трябвало да знаеш, че 5 века целия ни народ е бил под коленете им.
С какво моето изказване противоречи на Вашето, обяснете, моля, г-н Димитров.
golemiq_korab_minava
09-12-2015, 20:42
С какво моето изказване противоречи на Вашето, обяснете, моля, г-н Димитров.
Помислих, че го затъпяваш. Господин Коритаров.
dreamwalker
09-12-2015, 20:43
Помислих, че го затъпяваш. Господин Куритаров.
Той се справя и без моя помощ, Мао.
Добър ден на всички!
Чувствам се ентусиазирана, в унисон със слънчевата светлина.
Въртят ми се в ума бизнес планове и не знам ще ми стигне ли една календарна година да ги изпълня или започна, предвид колко зле си организирам времето, но защо да не опитам. Saturn transit the 6th може би ще ми помогне. 8-)
I'm optimistic as fuck.
Niakoitam
09-13-2015, 11:11
Май разбрах фейса на още една потребителка от тук. 8ми или 9ти общо на човек от нашите съфорумници ако не изпускам някого. Какъв съм агент само...:D
И то напълно сам, а не като разни други хора...:)
молодец
Deadlock
09-13-2015, 12:55
дам, и аз съм впечатлена, не си като разни други готованковци
притеснено ми е, вали, пия кафе и уча, мислите ми са другаде
на толкова хора, които ценя, не обръщам нужното внимание и не показвам, че ги ценя. просто мисъл
dreamwalker
09-13-2015, 13:07
Май разбрах фейса на още една потребителка от тук. 8ми или 9ти общо на човек от нашите съфорумници ако не изпускам някого. Какъв съм агент само...:D
Пф, аматьор.
хехехехе, да беше влезнал във форумния чат, добавяш всички и им имаш фейсовете.
На ewok имаш ли го, защото има снимки по бански, на които без проблем можеш да свършиш.
Niakoitam
09-13-2015, 19:39
Въобще нямам представа какъв е тоя форумен чат и къде се намира. А Ewok съм останал с впечатлението, че е мъничка. :)
LoadRunner
09-13-2015, 19:41
обаче това с джорджано е голям майтап
Едната и цица е по-голяма от главата ти, поне беше, сега като отслабна и вече няма цици.
Честит рожден ден на Дъгичкааааа! <3 Желая ти много прекрасни моменти, любов и чудесни приятели. Приятно прекарване на празника! ;3
ПТ: Чувствам се...не знам, наистина, кълбо от емоции съм от няколко дена насам. Поне намерих човек от класа, който ще ми е подкрепа и няма да съм сама в това. Странно ми е, че точно на неговото рамо се облягам, но пък като се замисля от 8ми клас досега сме си били близки и може би сега ще сме още повече. Напоследък контактувам само с мъжката част от 'приятелите' си, в кавички, защото повечето са по-скоро познати отколкото приятели, и се чувствам доста странно относно това. Смятам утре да си прекарам добре, а не да се сдухвам и да ѝ правя кефа. По-добре ми е така.
Това безсъние ме мъчи супер много също. Ако се сетя още веднъж за него в 2 през нощта и остана пак до 4, ще е супер тъпо. Особено ако продължи да се случва и след утре, при положение че трябва да ставам в 5. Единственият от заобикалящите ме, за когото със сигурност знам, че не е окей. А вече дори не е от заобикалящите ме. И какво правя аз, вместо да намеря начин да оправя нещата поне за себе си, аз седя по нощите и си мисля как зле се подредих. Гоня някакви напразни надежди, вместо да се стегна и да продължа. И си пазя някакви подаръчета, които значат/са значели нещо за мен. И всяка сутрин като пия от чашата с кафе, се сещам за начина, по който ми я поднесе.
Но никой няма да види тази ми страна. Повече няма да си показвам слабостите пред тях. И никакви депресии!
bloodfrozen
09-14-2015, 16:34
Омг, Пловдиииииив! Няма такъв як град! :smt049 Искам скоро пак да имам възможност да го посетя. И да го разгледам по-подробно!
Стартира ми семестърът днес, още ми е нереалистично.
http://cfile21.uf.tistory.com/image/26672548558ED2BE2D7277
tova ot koi film e nqkoi znae li? zn che e Natalie Portman ,ama ne moga da se setq ot kade e
Стартира ми семестърът днес, още ми е нереалистично.
Да, и аз така. :д Ще е странно някак.
Отива си лятото, идва есента. :D
Dammit! И знам, че повече почивка аз няма да видя.
Неделя София да ме очаква... Back to reality
LoadRunner
09-14-2015, 17:24
Омг, Пловдиииииив! Няма такъв як град!
супер гаден град
http://41.media.tumblr.com/86158270bd88c9576430c81ffb3e291d/tumblr_mpyq3pWrhe1r1rxfzo1_1280.jpg
hhmmmm...
На мен по програма ми се получават пак 2 дни почивка, щото в събота съм от сутринта до обяд, а в понеделник - от обяд до вечерта ама ми е неудобно за пътуване... Дано мога да го отработвам с друга група в удобен час и ден, че много ташак така. И да дойде гостито, пак събота сутрин трябва да го заеба.
Умри за родината, чадо!
С удоволствие.
anonymous708973
09-14-2015, 21:41
Ръкопляскане, че сам си бършеш дупето, искаш ли?
Прага. Първи впечатления: Източна Европа с немско време. :д
Някак чаровно изглежда... дъждовно, малки магазинчета. Нищо не съм видяла още, само мола на 3 минути от нас пообиколих :D и си смятах с телефона цените в евро 8-). Централната им гара е разкошна, Франфурт да се засрами и да направи нещо по въпроса. Мисля, че вдругиден ще имам време да се пусна да разгледам.
Дано да са готините Еразмусите.
Niakoitam
09-14-2015, 22:52
Не, само искам да дойдеш на крака и да ми го избършеш ти в момент, когато ме е хванало разстройството... :)
dreamwalker
09-15-2015, 01:02
Някак чаровно изглежда...
Thumbs up.
Прага. Първи впечатления: Източна Европа с немско време. :д
Някак чаровно изглежда... дъждовно, малки магазинчета. Нищо не съм видяла още, само мола на 3 минути от нас пообиколих :D и си смятах с телефона цените в евро 8-). Централната им гара е разкошна, Франфурт да се засрами и да направи нещо по въпроса. Мисля, че вдругиден ще имам време да се пусна да разгледам.
Дано да са готините Еразмусите.
Да си я научила, докато дойдем, та да не се налага да се лутаме мн мн :дд
Кафе, слънце, усмивка докато пътувам към работа... нищо специално, но изключително приятна сутрин.
Ценя всичко около себе си, мисля много, без да знам къде ще ме отведат всички тези мисли...
http://cfile21.uf.tistory.com/image/26672548558ED2BE2D7277
tova ot koi film e nqkoi znae li? zn che e Natalie Portman ,ama ne moga da se setq ot kade e
не е от филм, снимана е за венити феър в класната стая на висшето училище където е учила, март 1999г., лонг айланд, ню йорк
мн ми беше лошо сутринта, сега съм добре; цял ден на работа и се опитвам да попрочитам по анатомия някви неща; след малко с колегата 1 бобач, като свърша имам водка в нас :Д и ще ходя на партех
Адски съм уморена и ръката ми направо е откачена, но толкова ми е кеф, че просто няма накъде. След психо теста, който ни направиха определено останах доволна и съм сигурна, че не съм си объркала професията.
Тварта ми липсва, нямам търпение да стане събота просто.
IWannaBeSedated
09-15-2015, 19:03
nvm.
Тварта ми липсва, нямам търпение да стане събота просто.
интересно какво или кой е "тварта" :-D
kalpazanka
09-16-2015, 11:19
Заформя се конгрес по перинатална медицина в Берлин в началото на декември, имам още време да се потуткам и почудя дали ми се ходи :(
Не е точно моята област, но и не вреди да ида да чуя новостите.
И като си помисля за пускане на отпуска, ми призлява.
Deadlock
09-16-2015, 11:55
КАФЕ!
и дъжд. косата ми е мокра, дрехите ми са мокри, колелото ми е мокро, душата ми е мокра и искам да вали вали вали
най-после нещо истинско : )
интересно какво или кой е "тварта" :-D
Хахах, не знам как не си разбрал, при все че цял форон ни знае като двойка от преди да се съберем наистина даже...
ОН: йейейейейейе, в болницата е супер интересно! Нищо не сме правили - само разучавахме кое отделение къде се намира ама пак беше интересно. Влязохме в травматология, но пък водещата сестра на групата ми е била анестезиологична сестра 14 години, което автоматично означава, че трябва да съм ПОСТОЯННО около нея. Знам, че още ми е адски рано, но вече започнах да мисля какво и как за след като завърша, тъй че да - ще съм постоянно наоколо. Имам странното чувство, че само аз слушах наистина заинтересовано и питах, другите плюс отговорничката на групата вървяха като патета за украса. И като казах незаинтересованост - ТОЛКОВА съм ѝ бясна на тая мойта овца, че няма накъде просто. Хората нямат по 40 лева да си платят кандидат-студентските, кво остава за семестри, учебници и да ги издържат четири години докато учат, а им е призвание. Тя просто пропуска първата седмица на първи курс. ЗАЩО нарина 450+ кинта за семестър, записване и други и защо ще даде 90 лева за облекло като не Й се учи това?! Да беше изчакала една година в учене на химия и биология както трябва за тва, което иска и тогава да кандидатства отново. Отказвам да повярвам, че е толкова глупава, колкото показва. Мечтаела да стане лекар ама за сестра е безотговорна.
Отделно тоя латински имам чувството, че няма да го науча въобще, тая даскалица е толко тиха и заспала, да не кажа умряла, че не знам. :д
Толкова е хубаво да учиш това, което ти се учи...
Калпазанке, перинатална медицина какво ще рече? Нещо, свързано с бебета ли е? :д Чувала съм го преди ама не съм въобще наясно.
DisappointedDreamer
09-16-2015, 15:00
Взеха ме на работа до нас. Сега работата, университета и вкъщи са ми на 3 минути разстояние едно от друго. Много съм доволна. И предметите ми за този семестър са супер интересни. Чувствам се мотивирана, дейна, ползотворна и развиваща се. Искам и още, обаче. Имам още някакви планове за реализиране и се надявам да се осъществят.
Усмихвам се))
Хахах, не знам как не си разбрал, при все че цял форон ни знае като двойка от преди да се съберем наистина даже...
антракса го зная, или както преди беше известен като "ge6a", но просто се шегувах
ОН: йейейейейейе, в болницата е супер интересно! Нищо не сме правили - само разучавахме кое отделение къде се намира ама пак беше интересно. Влязохме в травматология, но пък водещата сестра на групата ми е била анестезиологична сестра 14 години, което автоматично означава, че трябва да съм ПОСТОЯННО около нея. Знам, че още ми е адски рано, но вече започнах да мисля какво и как за след като завърша, тъй че да - ще съм постоянно наоколо. Имам странното чувство, че само аз слушах наистина заинтересовано и питах, другите плюс отговорничката на групата вървяха като патета за украса. И като казах незаинтересованост - ТОЛКОВА съм ѝ бясна на тая мойта овца, че няма накъде просто. Хората нямат по 40 лева да си платят кандидат-студентските, кво остава за семестри, учебници и да ги издържат четири години докато учат, а им е призвание. Тя просто пропуска първата седмица на първи курс. ЗАЩО нарина 450+ кинта за семестър, записване и други и защо ще даде 90 лева за облекло като не Й се учи това?! Да беше изчакала една година в учене на химия и биология както трябва за тва, което иска и тогава да кандидатства отново. Отказвам да повярвам, че е толкова глупава, колкото показва. Мечтаела да стане лекар ама за сестра е безотговорна.
Отделно тоя латински имам чувството, че няма да го науча въобще, тая даскалица е толко тиха и заспала, да не кажа умряла, че не знам. :д
Толкова е хубаво да учиш това, което ти се учи...
браво докторке
да сте живи и здрави
therichbitch
09-16-2015, 16:41
пери|натална медицина какво ще рече?
разгледай я на 2 съставни части думата и ще се сетиш
с бебета е, да
он: разбирам да си на 50 и тепърва да започваш да се занимаваш с компютри, ок, ама на 26-7г. да не правиш разлика м/у replay/reply и да си 'риплейваш' имейлите- срамота. В същото време шефовете да са 5 пъти по- земни и ненадути от теб. Евала. Изтощавам се само като слушам подобни разговори. Това ме изнерви допълнително днес. Едни си носят работа за вкъщи, други чаткат семки и раздават от малкото си акъл.
Направила съм си списък с нещата, които да направя през четирите почивни дни и са само забавления :cool: Нямам намерение да си ползвам почивката за чистене и подреждане (
Взеха ме на работа до нас. Сега работата, университета и вкъщи са ми на 3 минути разстояние едно от друго. Много съм доволна. И предметите ми за този семестър са супер интересни. Чувствам се мотивирана, дейна, ползотворна и развиваща се. Искам и още, обаче. Имам още някакви планове за реализиране и се надявам да се осъществят.
Усмихвам се))
^_^
чувствам се...
прекрасно и уморена. много се движа тези дни.
not baaaaaaaad
но и мн. плющя, което се отразява, нооо.. както и да е 8-)
колегите от моята работа ме обичат!!
антракса го зная, или както преди беше известен като "ge6a", но просто се шегувах
браво докторке
да сте живи и здрави
Не уча медицина в чисрия и вид. За сестра уча и вероятно натам ще пиша анестезиология като завърша за магистратура, че разбрах, че имало начин. За начало мисля първо да се съсредоточа в преместването си в Софийски.
ОН: Знам какво видях и не ме радва.
anonymous708973
09-16-2015, 18:50
Анестезиолозите не са ли лекари? о.О
Срещнах баси яката мадама^^
LoadRunner
09-16-2015, 19:03
но и мн. плющя, което се отразява, нооо.. както и да е 8-)
искаш да кажеш че теб те плющят а не ти тях, нооо.. както и да е 8-)
Принципно. Баш в сайта на унито видях и ми се ще да е наистина. Не неква лаладжийска работа.
мн сериозни взеха да стават нещата в няколко направления и трябва да се движа по всички коловози едновременно, с определено темпо и разписание, а това ми е непосилно, защото е невъзможно да се концентрирам в едната посока, пък какво остава за няколко. усещам, че няма да успея със сложните маневри.
животните са толкова сензитивни.
дори егото ми заспа зимен сън. би трябвало да ме ласкае, знам ли.
и съм филмирана. не, че е новина. просто жанрът е друг.
и съм ебаси инфантила. коги ш порасна, беее
you're an itch i can't reach
a wound that won't heal
been dreaming of her, all of my life,
but she won't come true
she's just my nightmare I woke up to
but the worst part of all is she really don't give a...
...she don't give a shit...
бахти яката песен,ей
Общо взето на всеки час се будех.
Много мразя такива неопределени неща "не знам" "аре споко" -.-
Да беше едно "не" и тва е, да не чакам. Или пък като е станало на "знам" вече да ми се съобщи. Но неее -.-
имам чувството, че ако спя цял живот пак като стана ще ми се спи на боклук :D
anonymous708973
09-17-2015, 07:21
Свободен ден. Мисля да го употребя в търсене на фитнес и разхождане нагоре-надолу :)
Вечерта на коктейл^^
Добре ми е, определено.
С готина мацка се запознах, много ми допада и учи в Германия, а пък аз северната част изобщо не съм я посещавала, та ми е време.
Онзи ден пък излизах с един българин, свежар се оказа и той. Вчера ме разходи нагоре-надолу по туристическите забележително, нощна Прага е разкошна^^
В тукашната Сефора видях освен Нарс също и Ърбан Дикей, а вчера мернах мол Debenhams. Ох, ще ми страда бюджетът, не е човешко това.
kalpazanka
09-17-2015, 09:35
^От години съм хвърлила око на метеоритите, не че се гримирам от-до всеки ден, че не се гримирам от-до дори веднъж в месеца, ама... да.
И никакъв шанс да ги пуснат подарък към списание Грация. :lol: :lol: :lol:
Анестезиолозите не са ли лекари?
Да, а при тори най-вероятно иде реч за анестезиологичен профил.
Тори, перинатологията обхваща времето малко преди раждането, раждането и краткия адаптационен период след това.
anonymous708973
09-17-2015, 10:08
^От години съм хвърлила око на метеоритите, не че се гримирам от-до всеки ден, че не се гримирам от-до дори веднъж в месеца, ама... да.
Хахахахах, грация :Д :Д Никакъв шанс, не.
Ох, ама аз точно с това се "утешавам" - фон-дьо-тен използвам всеки ден, руж вече също. Тоест тези продукти ще ми влязат в употреба. Eдна мацка много ме навива за Ести Лаудър, ама не ми звучи като мой тип продукт. Освен че е един кош пари, разбира се.
Сенки не слагам всеки ден, ама все пак я искам Naked 2, разкошна е.
Хора, успокойте ме, че няма нищо страшно в газовите котлони? Не ме кефи бе, мирише ми на газ, мислех да готвя, ама ме е шубе :(
kalpazanka
09-17-2015, 10:26
^И аз съм против газовите котлони по същите причини /сорка, тва с успокоението не ми се получи :D /.
Пантер, продуктите на Decleor /описани в темата за ревюта/ ги имам точно от грация. Отделно поръчах на съкровището да ми вземе септемврийския брой, щото вътре са бб крем и тоалетно мляко пак на тая марка. Имало и мостри на Локситан, но май не във всички броеве, та тръпна в очакване да се прибера в Бг и да си разпечатам списанийцето.
Тъй че надежда за метеоритите не съм загубила. :D Търпелива съм :D
Няма ли около теб био/натурални? Кво им е толкова специалното на Диор и Ести?
/не хвърляй камъни по мен, лаик съм!/
anonymous708973
09-17-2015, 10:44
Не съм търсила целенасочено Ести, но искам фдт с цвят, който на 100% да е моя, а това с дрогерийните няма да ми се получи.
Био фдт не съм гледала, не знам дали дори има, в интерес на истината.
Една мадама с доста проблемна кожа ми препоръча този на Ести, каза, че супер й се отразявал. Пробвала е доста от по-скъпите, та се доверявам. За МАК се чудех, но според нея са професионални и при ежедневна употреба може да те изпъпчат, разни влогърки споменаха същото. Иначе като ми остане време ще разгледам и Шисейдо, например.
Досега беше някакво монотонно, особено в училище. Тепърва почвам да скучая и ми е адски лигаво. Храната за сега е на ниво, сънят също. Отдавна не съм правил сила и се чувствам като парцал и искам да се възстановя час по скоро и да се боря също така.
От друга страна съм адски нетърпелив да ходя на тенис с едни приятелчета за да се виждам с нея. Не знам как ще издържа до вечерта :(
kalpazanka
09-17-2015, 15:33
Попаднах на картинка, която нямаше как да подмина
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12002041_1062359813774224_1968072579197409531_n.jp g?oh=b413cc7ceee01dcd58221af50da68b36&oe=56A9FAA8
Една аверка има 2ката, аз съм с 3. Обожавам ги и двете, но някак ми се струва, че 3 е по-добра. Цветовете са по-маслени на допир, по-пигментирани, по-красиви от тези на 2. Нейкед или бейсикс не съм докосвала ама ми е дерт да ги пробвам. Сега мислех да си вземам Chocolate bar на Too Faced, както и някаква реплика на Semi-Sweet ама ще пропусна за момента, че имам да попълвам други дупки. Някой ако има шоколада, да си го пази много, че ще разбера къде живее.
Другото - не знам, пише само анестезиология. Имам страшно много време. За сега знам, че съм си паднала на дупето.
ОН: Тъпо ми е и си измислих излизане, сега си чакам животното да се видим малко. Събота идва!!!
LoadRunner
09-17-2015, 17:21
не знам кво ми става, много съм зле
всеки път се разминавам с едно бягащо момиче, от половин година мисля едно смотано здрасти и всеки път не го казвам :/
днеска мисля че тотално я загубих
anonymous708973
09-17-2015, 17:44
Една аверка има 2ката, аз съм с 3.
За мен тройката е изключена, много ми е розова, аз съм с жълт подтон, най-много неутрален.
Всички обясняват Нейкед им харесвала повече от 2, обаче на мен 2 просто ще ми пасне повече. Сребристите тонове в 1 ги имам от Инглот и са с невероятно качество, не ми трябват други, отсъствието на черно никак не ме кефи, а и опаковката е потресаваща с този гаден кафяв велур :д
Много го мисля и се чудя, защото не са малко пари, ама...
Умирам за Too Faced и аз, ама няма откъде да се докопам до нея - имам предвид палитрата с многото сенки плюс четири ружа и бронзанта, мисля, че A few of my favourite things се казва. Мисля, че тези двете новите тип Natural Eyes не са необходимост, ако имаш Нейкид.
Като сме почнали, хвърлила съм око на новия сет на Бенефит - това лято излязоха три, аз искам този с бронзантите.
И вече ако съвсем си помечтая, искам и Colourpop. На второ място в желанията след Нейкид 2 ми е. Хайлайтърче, сета я на Coffeebreakwithdani, я на Kathleenlights + липи в едно хубаво червено, бери и т.н.
Ах.
:D
anonymous708973
09-17-2015, 18:10
Бясна съм. Не мога да реша дали да се разрева от ярост или от разочарование.
Малоумници пълни, една камара теория и те пак ще измислят откъде да извадят нещо, което никога не съм чувала, камо ли учила. И да им таковам тъпите 72 минути, тая мухла името си няма да напише за толкова, на нас обаче трябва да ни вземат въздуха и да ни направят на нищо. Ебаси, лесен и интуитивен предмет, те го превръщат в ракетна физика.
Да можех да кажа, че съм неподготвена и си е моя вината, щях. Ама просто не е. Каквото и да бях направила, нямаше да съм подготвена за тоя ужас.
Писна ми.
Хаахааа, изпитът не само взет, а взет доста добре!!! Умирам от радост, камък ми падна от сърцето в много буквален смисъл. Писна ми да не мога да преценя какви съм ги сътворила, не е нормално това. Но това е ултимативният тест - дали имам what it takes да се стегна и да изгърмя останалите. Пф, тва бяха много черни 2 години от живота ми, надявам се да са приключили и да се върна към увереното си състояние, не към постоянни съмнения.
Динг донг мадафака, както се казваше в един филм.
Правилно купих бутилка вино. Макар че тя щеше да се изпие в двата случая!
Едит: Майка била ходила на астроложка, според нея съм щяла и две магистратури да имам, хаха :д
DisappointedDreamer
09-17-2015, 19:31
Днес пораснах като човек. И ми се плаче. Но не от тъга, нито дори радост, защото не може да се нарече радост. Правилната дума е лекота.
LoadRunner
09-17-2015, 21:00
ям шоколад в 12
сигурно е от мъка
добре че нямам сладолед в хладилника
anonymous708973
09-18-2015, 02:37
Не е толкова приятно постоянно да те заговарят някакви колкото си мислех. Първия път добре, ама 5-6 в рамките на 20 минути ми идва в повечко.
Ще вземе обаче да ми хареса да излизам всяка вечер, много е приятно^^
Има някакъв чар в това да успееш да се ориентираш до вас за първи път в непознат град. Частта с треперенето дали 6% батерия ще стигнат не беше толкова яка, ама успях, де :д
Лягам. И утре мога да стана, когато си искам, КОЛКО МИ Е ХУБАВО, БЕ. Малките радости в живота.
kalpazanka
09-18-2015, 07:41
http://bnt.bg/part-of-show/kakvi-neureditsi-da-ochakvame-do-10-oktomvri
Типично за тоя разбойник Меркурий бан още в първия ден от ретроградието заради кофти комуникация. Класика!
Баси якото - видях част от кост и сухожилие на рука! Няма по-голяма от мен! :дд
anonymous708973
09-18-2015, 07:51
http://bnt.bg/part-of-show/kakvi-neureditsi-da-ochakvame-do-10-oktomvri
Типично за тоя разбойник Меркурий бан още в първия ден от ретроградието заради кофти комуникация. Класика!
Пълна ти е кутията :))
Пфу, на мен ретроградният Меркурий ми донесе късмет^^
kalpazanka
09-18-2015, 07:54
^Освободих.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12002930_1128603863821313_6884110991055208549_n.jp g?oh=82d2e274d28932d6d4b29075d3fda641&oe=56630E21
пантер, плюсче и от мен за ести лаудър <3. не съм пробвала по-добър.
он: снощи беше <3
NomNomNom
09-18-2015, 08:39
Днес пораснах като човек. И ми се плаче. Но не от тъга, нито дори радост, защото не може да се нарече радост. Правилната дума е лекота.
Понякога се чудя дали не искам да си остана винаги малка, но да не усещам това, сякаш нещо се изтръгва от теб, и да, сякаш ставаш по-лек.
Пинки, разбирам ти емоциите покрай новия град :д
Иначе, ставам в 6, ходя на фитнес от 7 до 8, после към 9- 9:30 съм в офиса, до към 5:30, после пазарувам, правя си вечеря, чета или си приказвам с колегите и си лягам около 10 :д Нямам интернет във виличката, освен на телефона, но след 15 дни се местим в къщата, та малко остана.
А по ФДТ темата ви, не си мия лицето с нищо специално, само с вода, и слагам само спирала ( за грим ), и не мога да разбера как порите ми от известно време са се скрили, въпреки, че ми се омазнява лицето в края на деня в проблемните зони.
И не смея нищо да слагам, за да не го съсипя, защото го предпочитам така, вместо сухо и пори и т.н.
anonymous708973
09-18-2015, 09:12
пантер, плюсче и от мен за ести лаудър <3. не съм пробвала по-добър.
он: снощи беше <3
За теб се сетих като ми го каза тая мадама, ще ти пиша на лично да споделиш впечатления, ако нямаш против :)
http://www.geox.com/en/women/shoes/sneakers/new-club-bronze-D4258A000NFC1018.html
да поточа малко лиги по тия обувки, толкова са яки. И биха били мега лесни за поддръжка, ама... един кош пари е това, бе, пфу.
Станала съм мн лабава - бутилка вино, слаб коктейл, 4 часа сън и се чувствам като умряла :д С кран не може човек да ме вдигне от леглото.
http://www.geox.com/en/women/shoes/sneakers/new-club-bronze-D4258A000NFC1018.html.
кви са тия гадни обувки бе, провален алкохолик :D
druzilla
09-18-2015, 12:30
Прекратих кошмарна връзка, но ефекта от нея още го има и май няма да изчезне скоро.Гадно ми е, че не мога да върна времето назад.
pandabear
09-18-2015, 13:53
кви са тия гадни обувки бе, провален алкохолик :D
стават да се изповръщаш в тях, к'во ;д
kalpazanka
09-18-2015, 14:08
И аз не съм очарована, ама то и какво ли разбирам от мода и тенденции :D
Допреди няколко месеца не бих си и помислила да обуя балеринки например, ама... тва е животът.
bloodfrozen
09-18-2015, 14:21
Мъчи ме кофти главоболие, подозирам, че причината е пропуснатата сутрешна доза кофеин днес. Излежавам се безгрижно и се старая да не се присещам за домакинската работа, която ме зове. Мерак ми е да почета, обаче ще го отложа за по-късно. 8-)
NomNomNom
09-18-2015, 14:23
^^ аз от 2-3 седмици ходя само на ниски и умирам от срам, онзи ден обух една дълга пола до коленете, впита разбира се :д и ниски обувки, просто не си взех високи, и утре ще търсим мол с единия колега да си купя някакви високи, че ще откача.
Deadlock
09-18-2015, 14:43
aз ходя с тези напоследък:
http://tinypic.com/r/15i6zxv/8
като по чорапи съм, безкрайно удобни, пък и добре се комбинират с риза и сако :Дд
anonymous708973
09-18-2015, 14:45
Малко са ми спортни за риза и сако - ако не е от полиестер, мекичко, тип Ню Йоркър, ама верно изглеждат меееееегаудобни.
Откъде са?
И аз не съм очарована, ама то и какво ли разбирам от мода и тенденции :D
Допреди няколко месеца не бих си и помислила да обуя балеринки например, ама... тва е животът.
На живо са по-готини. Светлокафяво, металически леко, не е такава крещяща разликата между самия цвят и лентичката велур отзад. На примависта не се сещам с какво да ги нося, ама логичните решения, като стане дума за такива работи, никога не са ми били сила :D
Номи, аз се надявах поне тук, в Чехия, момичетата да знаят как се ходи на бар. Няма, братче - размуси, чехкини - всичко живо е на балеринки в най-добрия случай. :д Новата ми дружка - румънка, и тя се оплакваше от същото :D
https://www.youtube.com/watch?v=49Nxm_Mg0n8
Bumpin loud !
всичко е наред, ала си бия главата над някои дребни недостатъци.
добре, че съм още млада и надежда има за мен да ги овладея.. 8-)
зверски уморено ми е от няколко дни.. нещо не се наспивам.. не ми се пътува
low energy, само ми се спи.
трябва да си оправя значително режимчето, не може така.
GuardianAngel
09-18-2015, 17:05
Охх не е лесно да дишаш...много бачкане ..още 4 дни работа и после 20 дена размазваща почивка..нямам търпение вече.
Чувствам се много добре..обаче все някви депресивни вълни се опитват да ме налегнат...и като и помириша парфюма някъде около мен и направо откачам ,не мога да си стоя в кожата :D ....а трябва да я забравя..шибана работа кат цяло
И щастието на хората едно привидно всички са се изчерпали и примрели от страх..истински хора не останаха,всички са некви фалшификати и гадини,положението става все по добре и по добре !!!!
Време е за бананов шеик и пица ..запрятам ръкави :)
therichbitch
09-18-2015, 17:05
^^ аз от 2-3 седмици ходя само на ниски и умирам от срам,
и аз + дънки (доста тъмни, де)
Кофти ми е, но пък при нас има една на 50, която всеки ден ходи с дантелени къси рокли :cool:
Сега, като ми се освободиха вечерите, ще взема да си подредя гардероба и да започна да се нося като дама :Д
Омг, като ви чета и се чудя дали аз съм сбъркана нещо с един единствен чифт високи обувки, които съм обувала максимум 10 пъти и въобще не ми хрумва да нося често :д
Сега, сигурно ще трябва да си купя още едни.черни класически за по-официални неща, но като цяло не ми се струват логичен избор да тръг а с ток през деня
therichbitch
09-18-2015, 17:22
Нищо ти няма
Аз визирах по- скоро облеклото си, отколкото обувките. А и не говоря за мн високи.
1-во, че за работно място по принцип не се считат за удачни супер високите обувки
2. не са удобни за цял ден
3. не нося много високи
и аз не мога да ходя на ток, забравила съм ;/
признавам си, че 6ти клас бях "кифла" и ходих с едни боти на 4-5см ток почти ежедневно и си ходих добре, не като патка, даже доста добре, а веднъж бях тръгнала и в леда. 8-) и не паднах!
после станах "метъл" и забравих за всичко това, все пак "метълските" момичета не носят токчета.
по-предни лета щъках на платформи и ми беше мъка след 2 часа, ходилото ми почва да боли.
на бала беше кошмар с 10+см токове.. без коментар 8-)
викам си и аз на ума - абе трябва да се понауча ОТНОВО да ходя на такива обувки, нали съм дама вече, срамота е.. и да правя cat eyes, ейц ейц.
смисъл, абе добре е да можеш да ходиш на токове, Just in case.. разбира се, не 10см..
все пак след някоя др. година може и да се оженя, ддз, и булка без ток? абе какво е това нещо!? ;D
http://us.tomonews.net/276843963072512?utm_campaign=092115+japan+low+on+m ale+porn+stars&utm
не е лесно да си мъж в Япония и да снимаш порно
Deadlock
09-18-2015, 18:57
Малко са ми спортни за риза и сако - ако не е от полиестер, мекичко, тип Ню Йоркър, ама верно изглеждат меееееегаудобни.
Откъде са?
сакото не е вталено и няма натрапващи се копчета/яка, затова според моето виждане върви на всякакви обувки, включително сандали в прохладна лятна вечер ^^ гугъл не изкара нищо подобно, че да илюстрирам. с него и тия обувчици става готино например с изчистен впит черен панталон, риза на бяло-черно райе (от мека материя), и по-акцентен часовник. според мен става хармонично и хем ми е удобно, хем се чувствам смарт, но нито знам правилата, нито ги спазвам, доколкото ги знам. а обувчиците са от рандом магазин, нямат бранд
Аз сега съм си навила на пръста, че искам кецове с платформа. Читави, ако може.
ОН: Да, уморих се. Пак. Само утре от сутринта до обяд и после е рая. Даже не ами РАЯ!!! Нямам търпение.
https://www.youtube.com/watch?v=pYifvPwH2Z4
aurissaaaaa
09-19-2015, 06:48
http://www.liveleak.com/view?i=9e0_1442559700
След всичкото това учене, ако не успея да се реализирам - отивам в парламента + C4 + 1:30 = всички шибаняци, които продадоха България в Ада 8-) Heall yeah
anonymous708973
09-19-2015, 08:55
Аз сега съм си навила на пръста, че искам кецове с платформа. Читави, ако може.
ОН: Да, уморих се. Пак. Само утре от сутринта до обяд и после е рая. Даже не ами РАЯ!!! Нямам търпение.
Има бол, точно вчера в сайта на Гидо гледах :) При Арайз мисля, че също - линк пуснах в темата за козметичните ревюта.
Аз се наспах и ми е много добре. Снощи беше разочароващо, ама предвид, че излизам всяка вечер, явно е нормално и да има такива. Големи приказки и обещания как щял да ме "заведе" и да ми "покаже яките места", говореше за обикаляне на въпросните готини местенца, а то кво - една кръчма. Не че е лоша, не че бирата не е хубава - мн си е добре тоя Козел даже, ама просто ме дразнят големите приказки и нулево действие. Същата работа и с шота, дай за всички, как, защо ще се скатават, после "аааа, ама тва е чисто, не, не" - вдигай и го изпий бе, един шот е, голям мъж, какво се правиш на 16-годишна все едно я карат да пие бира на челна стойка.
Също ми напомни защо не ме кефи да комуникирам с цели групички българи. Нормално да търсиш/да имаш контакт към сънародници, ама не очаквах подобен тип поведение - неучтивност, нетактичност етц в интернационална компания - от някого, който си е прекарал живота кажи-речи поравно в Бг и чужбина.
Откровеният игнор също не го очаквах особено предвид всички закачки, които ми пускаше преди това. Нищо де - ще се виждаме чат-пат на по бира, ама няма да разчитам да ми прави партито.
Нищо де - тая вечер се очертава готина, дано само хормоните не са толкова във въздуха като последния път. :д
И имам СУПЕРМНОГО мерак да започнем с лекциите от понеделник, направо не мога да си стоя на дупето, даже си мисля днес да поуча малко за изпита ми в Германия февруари.^^
Fisherman
09-19-2015, 09:11
След всичкото това учене, ако не успея да се реализирам - отивам в парламента + C4 + 1:30 = всички шибаняци, които продадоха България в Ада 8-) Heall yeah
ако не успееш да се реализираш проблема е изцяло в теб
хем има тръпка, хем ми е и все тая. оф, баси противоречието съм. пак зациклих. прекалено сантиментална съм и се страхувам, че може би смесвам нещата.
Доста anxious съм.
Преди път е винаги така...
Пак размисли, пак страсти, какво ще правя с живота си.
Не обичам промените.
Тъкмо свикнах тук, а трябва да се прибирам.
Повтарям се, но за мен е невероятно как доскоро бях най-големият почитател на София, а сега само мисълта да се прибера ме отчайва от живота.
Откъде тоя shift... Затъмненията ли, Юпитер през 4 ти ли?
Толкова ми липсва дома, толкова искам да съм някъде, където ми е познато.
Не ми се започват и нови неща чак. Започват ми се, де, но определено ми се усяда.. Едно такова чувство back to the roots.
Утре като помириша гарата и ще видим в какво настроение ще бъда, силно се надявам да е друго, за да нямам шокове и да мога да си изкарам спокойно семестрите.
Иначе постоянно ще искам да се прибирам.
Даже не мога да разбера къде искам да живея за в бъдеще и къде ми се гледат деца.
Определено искам да я имам тая яснота 8-)
i like the way you're thinking
nemoga da povqrvam che go izpisah tva
не мога да повярвам, че го изчетох това
paradosou
09-19-2015, 21:09
emocionalnata dupka, ot koqto se opitvam i ne moga da izlezna, zashtoto neshtata, koito me karat da sym v neq ne zavisqt ot men, a tova mai e neshtoto, koeto nai mnogo napravo me panikiosva.
Понеже без клишета при мен не минава - не знам за какво точно става въпрос, ама е твърде вероятно да можеш. Както се казва - ако не си в положение да промениш събитията\обстоятелствата, можеш да промениш възприемането си за тях.
Иначе да, от доста момчета съм чувала, че с компания, особено мъжка, излизат ей така, за фъна само, въпреки че съвсем искрено смятат същите хора за приятели. При тоя тип се оказва, че биха казали нещо, което ги човърка или откровено им трови живота, преди всичко на мацка (не задължително гадже). Ако няма подходяща - греда. Тотално грешно и вредно, ама... Парадоксът, поне по тва, което аз наблюдавам, е че все пак са склонни да неглижират въпросната мацка и ако трябва да избират (чисто хипотетично) между нея и компанията си, биха избрали компанията 8-) 8-).
По темата - последни дни неизвестност. Октомври ще е слънце за мен, каквито и да ги надробя, хаха. 2015-та ми харесва много :). Много ми е гот, че най-накрая ще разбера какво се случва и дали ще ми се получат нещата.
paradosou
09-19-2015, 21:28
Ии много яко мъжко присъствие си имам :).
LoadRunner
09-19-2015, 21:35
да скатеве
трудно е да намериш своята солмейт
може и никога да не я намериш
пинкилота е като някойтам - мега дълъг пост пълен с лайна ;/
dreamwalker
09-19-2015, 22:32
Nz oshte kolko shte izdyrja taka.. Vinagi go e imalo tova razdvoenie pri men - hem vynshno sym si mega ailqka i nqkyv socialen , vinagi uhilen, hem vytreshno vinagi q e imalo pylnata opoziciq.. Pochti nishto nikoga ne spodelqm s koito i da bilo, predi malko dori maika mi beshe zagrijena shtoto za malko pokazah, che mi e tyjno i ne mojeh i da si predstawq da i kaja dori malka chast ot tova zashto,. Ne znam zashto sym takyv, vinagi, oshte ot malyk.. Pomnq kak sym slushal maika mi kak plache, zashtoto bashta mi ot dva dni ne se e pribiral, zashtoto hodi po kurvi s parite, koito otkradna ot baba mi i sym plakal i az za neq, no sam v staqta si, a ne otivah pri neq.. Posle izlizah i si igraeh s dr deca i si bqh az si nali i posle kato se pribera pak neshto se e sluchilo i se govori ili za lipsa na pari, ili nqkvo mylchalivo naprejenie mejdu nashite ili kvi li ne dr raboti i tova vsichkoto sym go sdyrjal v sebe si, na momenti osyznavam po kakvi jestoki nachini se e proqvqvalo, no kato cqlo sym si go dyrjal i sym si bil ailqk vynshno vinagi... V momenta pak imam nqkvi i zdravoslovni i lichni problemi, i pak se sdyrjam i se opitvam da sym ailqk, no ot druga strana se vkopchvam v tqh i kato che li mi nosi nqkakva naslada da ne spiram da mislq negativni neshta... V momenta osyznavam, che horata okolo men, dori 4mata choveka, s koito sym priqtel ot shestnaise sedemnaise godini veche, eha, me poznavat kato nai chill pichagata ever i nqmat ideq za tova kakvo si mislq vsyshnost, kogato sym sam i kakvo chuvstvam. Samo s tedo realno sym si govoril za emocionalnata dupka, ot koqto se opitvam i ne moga da izlezna, zashtoto neshtata, koito me karat da sym v neq ne zavisqt ot men, a tova mai e neshtoto, koeto nai mnogo napravo me panikiosva. Nz napravo se plasha na momenti ot mislite si, hem osyznavam che vs mi e samo v glavata i sa bezumni filmarshtini, hem realnoo mi vliqqt otvratitelno mnogo
bruhhhh utre shte sym ailqk, obeshtavam
nemoga da povqrvam che go izpisah tva
We know that feel, bro.
Niakoitam
09-20-2015, 00:34
Напоследък ми се струва сякаш, че някои от нещата, които ми бяха казани не са си баш чистата истина. Или пък има много близък случай до нашия. Но пък по скоро в битката между сърцето и разума е решено да се следва разума.
Какво смятам аз да предприема по въпросния случай? Отговорът всъщност вече е нищо. Продължавам по подхванатия вече курс и приемам всичко казано за най-чиста монета.Време е вече явно и аз да избера разума. Пък каквото ще става да става...:)
ако не успееш да се реализираш проблема е изцяло в теб
Може да поспорим доста по тази тема... в нашата корумпирана страна... много талантливи и кадърни хора изпадат в немощ, а хора които завършват с пари са шефове на фирми и въртят страшни бизнеси. Като за пример можеш да вземеш и футбола. Талантливите юноши не играят в отборите, за да играят на тати децата и т.н. от личен опит ти го казвам, нямаш си на идея за 6 години спорт какво съм видял, може и да знаеш, де не те познавам. Но все пак това е дневник и няма смисъл да го говорим това.
NomNomNom
09-20-2015, 14:25
Чета книга след книга, както пушач пуши цигара след цигара.
Вече се намерих, сякаш бях изчезнала някъде дълбоко. Досега сякаш бях в сън, филмарско звучи, обаче все едно се бях обезличила и успокоила, и се бях застояла в нещо като райска градинка, или преживявах блаженството на това, което хората описват че преживяват в състоянията между живота и смъртта - но пак се върнах, и хич не ми се ще да съм тук, но не ми се ще и да се връщам.
Както Муриками пише, преживяната болка ни учи на урок, но при следващия удар - той няма да ни бъде полезен.
Страхувах се от хората няколко седмици, защото не можех да вярвам на нищо и никого.
Сега не искам никого. Сама си стоя. Не говоря с другите. Не искам и близост. Не искам и да се връщам назад. Трудно ми е, обаче, да продължа напред мотивирана. В момента просто се наслаждавам на времето без да правя нищо смислено, освен да живея подредено.
А понеже не пия, сега от едно самърсби съм се изчервила и загряла, сигурно и заради това изпитах нужда да споделя.
Желая ви хубава неделя.
Сега да го отбележа и тук - много съм доволна и от себе си, и от лекциите. През живота си не съм учила толкова, камо ли с желание, но е факт, че явно мога, ако ми е интересно. За 4 дни взехме цялата латинска граматика, направо ни се разказа играта и е забавно, понеже речникът ни е не повече.от 100 думи, които за сметка на това пък можем да скланяме и спрягаме във всички падежи и времена :д
Сега остава и само да осмисля и запомня цялата тази информация и всичко ще е супер.
Нямам търпение да дойде 1. октомври и да започнем най-накрая и с историята.
Иии също така, видях я <3 Съвсем неочаквано. Тя май също много ми се зарадва и маймай ще се виждаме често. И ще си станем приятелки пък, има доста голям шанс.
Сега не искам никого. Сама си стоя. Не говоря с другите. Не искам и близост.
В чужда държава, с нови колеги, а ти се държиш като овца преди Гергьовден.
Защо не се напушиш, щом не пиеш ?
NomNomNom
09-20-2015, 14:56
По цял ден съм навън с тях - на работа, после да си вземем храна, да вечеряме, да си поговорим и си лягаме. Сутрин тренираме, вчера ходихме до някакъв бар и някакъв търговски център.
Просто духом съм се поизгубила.
В такива моменти се пие, пуши или си намираш забавления, няма смисъл да стоиш сама, по-добре няма да ти стане, но по-зле със сигурност.
aurissaaaaa
09-20-2015, 17:20
а може и като папагала да мастурбираш на снимки на съфорумци :cool:
а може и като папагала да мастурбираш на снимки на съфорумци :cool:
На съфорумки, да не съм като теб да лъскам на снимки на мъже.
aurissaaaaa
09-20-2015, 17:29
съвсем правилно си е написано, пидер. Ева не е лесбийка, а ти си пидер в килера.
fUcKsMiLe
09-20-2015, 17:31
Е затова не обичам така. Разиграват те, не знаеш така ли е, или иначе и накрая - един голям Янко. Влюбчива съм, ясно е, ама не бива да си играят така с хората, при положение, че самите те са страдали. И да беше един път, а вече за трети път ми се случва. Накрая ти казва, че не чувства нищо, ама не... до сега беше всичко супер, нали? Как изведнъж се сещат след толкова време, че нещо не им е наред. Егати и съдбата, не мога да повярвам, че едно нещо се повтаря за трети път. Тоя път обаче да не си мисли, че ще се откажа. Объркан е, знам защо, обаче няма да се откажа. Веднъж кажа ли го, до там. Ако не стане си хващам пътя, а после той ще съжалява, защото правя всичко в момента, за да бъда най-малкото приятел и да му помогна.
Иначе, като за първа седмица беше интересно. Записах се на волейбол - всичко е на 6. Дано продължат лекциите по същия начин. ^_^
съвсем правилно си е написано, пидер. Ева не е лесбийка, а ти си пидер в килера.
хахахах, няма да питам защо имаш моя снимка и защо преди лягане я гледаш
LoadRunner
09-20-2015, 17:36
В такива моменти се пие, пуши или си намираш забавления, няма смисъл да стоиш сама, по-добре няма да ти стане, но по-зле със сигурност.
не знам за вас, но аз като се напия сам и ми става пъти по-зле
затова никога не съм разбирал как някои хора давят мъката с алкохол?
от месец имам една бутилка червено в хладилника и още не съм се престрашил да я отворя
Ама тя няма да седне да пие сама в тях, тва само алкохолиците го правят, тя ще излезе някъде и ще се напие с други тъжни хора.
@NomNomNom
NomNomNom, ако се чудиш как да уплътниш времето - би ли ни попяла?
Много ми се иска да чуя как би изпяла следната песен: https://www.youtube.com/watch?v=pI8CkdA1GuI
(ако ти е по вокалните възможности, разбира се). :)
LoadRunner
09-20-2015, 18:29
М*** остъй валентина хасан да си почива уе
Тя май няма интернет още, иначе и аз щях да я карам да пее.
paradosou
09-20-2015, 20:35
Много съм емоционална от известно време, ще лудна така. Вчера бях идеалка, днес донякъде също, сега пак мега нервите. Сливи ли имат тия хора в устата...?! Прекрасно знаят, че недомлъвките и неизвестността за мен са най-покъртителното. Разочарование на доста фронтове. Двойните стандарти също разбиват.
И водих някакви безумно всеобхватни философски спорове с родителското тяло, хах. Поне тя е абсолютен пЕч.
Пххххххххххх. Може и да си направя една среднощна разходка без компания.
dreamwalker
09-20-2015, 20:52
Започва се.
DarkTemplar
09-20-2015, 20:57
Добре, че е бирата, че да имам отдушник на всичкото напрежение.
Niakoitam
09-20-2015, 21:50
Все чудя и все не мога да си отговоря. С какво толкова яко съм се издънил в тоя шибан живот или пък някъде на съвсем друго място, че да бивам наказван по този начин?...
fUcKsMiLe
09-20-2015, 23:04
Добре, че е бирата, че да имам отдушник на всичкото напрежение.
И уискито*, в моя случай. Много ми е зле емоционално. Ама много.. Моля ти се, вика ми ела и ми разкажи. Почнаха да идват хора и да сядат покрай нас, викам и - няма да говоря пред публика, и като boss си тръгнах от масата. Много грозно и нетактично от нейна страна. И си пише, и си говори по телефона супер много с него, представям си като ме няма в града какво правят. Остави, приятелка ми се наричала... Добрем, до тука си мацка. Пича и той не е пич, щом прави така. Връщам си думите назад. До тука бях!!
Ама тя няма да седне да пие сама в тях, тва само алкохолиците го правят, тя ще излезе някъде и ще се напие с други тъжни хора.
О, това е доста сполучливо :д
От опит казвам.
golemiq_korab_minava
09-21-2015, 08:43
срещнах едно много хубаво момиче в автобуса... дали ще я видя пак хахах :D
срещнах едно много хубаво момиче в автобуса... дали ще я видя пак хахах :D
Шегаджия :D.
Събудих се с много позитивизъм. Защото що да не? Просто го реших и се получи ;д. И ми е готино, и ще имам гост освен това ^^.
nepowtorima
09-21-2015, 09:53
Някак си всичко като е наред, всичко като се случва както си е по реда му.. аз винаги ще намеря да се върна към старите си мисли. Към хора, които не са ме оценили. Към НЕГО. Имам си човек до мен, който прави всичко за което някога съм мечтала.. даже и не съм.. И аз все пак искам да разбера всичко, което стана, искам да се изясним един път за винаги. Омръзна ми от тая игра на куче и котка, омръзна ми да чакам, да се надявам. А мамка му, защо не мога като нормалните хора да го преживея и да продължа да съм щастлива с някой друг, с нещо друго. Защо съм неспособна да преживея това нещо. Времето лекувало, невиждани очи се забравяли ... КЛИШЕ КЛИШЕ КЛИШЕ.. лъжа, глупост ... абсолютна тъпотия.. колко години вече нищо не съм забравила, че сега след всичко, което се случи как ли пък ще забравя... Сбъркана съм нещо явно.. дефектна съм. Раздавам се и обичам хора, на които не им пука за мене и някак си .. явно това ме кара още повече да искам да го обичам.. Мамка му, той е единствения, който може да ме направи напълно щастлива.. а принципно казват, че няма пълно щастие.. е за мен има - Той!
беше добро, да си наливаш бира в джакузи = безценно :Д
http://9gag.com/gag/agNxVLK
https://www.youtube.com/watch?v=YWmM3n61COY
Свърших малко работа днес и си мисля някакви неща в момента и чилвам.
Peace
Deadlock
09-21-2015, 16:10
съфорумци, счупих скайпа, за да пишете тук <3
Лъжеш, аз го счупих, още вчера, защото пращах мои снимки.
Не знам как цял ден реват за проблеми в скайп, а аз нямам такива, всичко си ми работи.
Deadlock
09-21-2015, 16:18
твоя го пожалих, защото не съм те виждала да пишеш в общия
писах веднъж, почти всички млъкнаха(вероятно от уважение към годините ми) и не смятам повече да се включвам
Deadlock
09-21-2015, 16:34
сигурно е било случайно : )